Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Δεν κάνατε περαίωση; 'Ερχονται έλεγχοι

Δειγματοληπτικούς ελέγχους για όσους δεν εντάχθηκαν στη ρύθμιση για την περαίωση, µε βάση συγκεκριµένα κριτήρια κινδύνου, θα κάνει το υπουργείο Οικονοµικών.Θα ξεκινήσει από εκείνους που τα εισοδήµατά τους παρουσιάζουν µεγάλες αποκλίσεις µε την ακίνητη περιουσία που έχουν δηλώσει.
Όπως δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Δ.Κουσελάς, «το ποσοστό της δειγματοληψίας δεν το ξέρουμε ακόμη, αλλά οι έλεγχοι θα γίνουν βάση συγκεκριμένων κριτηρίων κινδύνου».

Μας ξεπουλάει το ΚΚΕ; ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ!


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.; - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943
ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕΣΩ E-MAIL ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Ύστερα από τα κρούσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό, από μέλη του Κ.Κ.Ε.
εναντίον της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεως της Πατρίδας μας, σε διάφορες ορκωμοσίες που έγιναν μετά τις τελευταίες εκλογές. Τώρα έρχεται ένα έγγραφο ΣΟΚ, όπου το Κ.Κ.Ε. δίνει εδάφη της Πατρίδας μας για να δημιουργηθεί καινούριο κράτος.
Το έγγραφο αυτό φέρει χρονολογία και τόπο όπου έγινε η συμφωνία, μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος. της Ελλάδος και Κομμουνιστικού Κόμματος της Βουλγαρίας (Πετρίτσι 12 Ιούλη 1943).

Με λένε ΕΛΛΑΔΑ !!!

Σου μιλάω ψιθυριστά να μην μας ακούσουν

Θα σου πω και εγώ την ιστορία της καταστροφής μου. Με λίγα λόγια.

Κάποτε είχα μια συναίσθηση της ιστορικής αξίας μου, ήμουν...
 πτωχή πλην τίμια.
Πολέμαγα για να μεγαλώσω.
Πολέμαγα για τους Βαλκανικούς.
Πολέμαγα για τη μεγάλη ιδέα στη Μικρά Ασία.
Έστω και αν έσπασα τα μούτρα μου δεν το έβαλα κάτω.
Πολέμαγα στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και αντιστεκόμουν.
Ξυπνούσαν μνήμες που με συνέδεαν με το παρελθόν.

Θέλει να βάλει τέλος στην συζητήσεις για έξω γήινο πολιτισμό έστω και ετεροχρονισμένα το το Ινστιτούτο SETI.

Το ινστιτούτο SETI διαψεύδει την έλευση διαστημοπλοίων το 2012 στην Γη


Με τίτλο " Η φήμη στο διαδίκτυο για την έλευση Διαστημοπλοίων είναι αναληθείς" μέσα σε τρεις παραγράφους και...χρησιμοποιώντας την δική του επιχειρηματολογία το ινστιτούτο SETI στην επίσημη ιστοσελίδα του διαψεύδει την πληροφορία που διέρρευσε από την ηλεκτρονική σελίδα της έγκυρης Ρώσικης εφημερίδας Pavda.
Θα ήταν αδύνατων το Ινστιτούτο να παραδεχόταν κάτι τέτοιο μια και είναι πάγια τακτική να μην δέχονται τέτοιου είδους υπάρξεις.

http://nyxtobaths.blogspot.com

Αντιμέτωπος με πολίτες ο Θόδωρος Πάγκαλος

Αντιμέτωπος με πολίτες βρέθηκε την ημέρα των Θεοφανείων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.
Η αρχή έγινε κατά τον Αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή, όπου ο κ. Πάγκαλος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση. Αν και ο αντιπρόεδρος δεν έκανε δηλώσεις, πολίτες τον πλησίασαν και....
υπήρξαν έντονοι διάλογοι και αποδοκιμασίες για όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες για «κοπρίτες» δημοσίους υπαλλήλους, «φοιτητές του κ*λου στην Οξφόρδη» και «ζώα» δημοσιογράφους και αναγνώστες.

ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ(Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ)

To χρονικό της απάτης

Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες..."«Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να εμποδίζει τους πολίτες να κάνουν λάθη. Είναι δουλειά των πολιτών να εμποδίζουν την κυβέρνηση να κάνει λάθη», έλεγε ο Robert H. Jackson.
Είναι δική μας δουλειά λοιπόν, να εμποδίσουμε όποιους φαλκιδεύουν το μέλλον μας, όποιους από την κυβέρνηση και τη Βουλή, υπονομεύουν τις ζωές, τις δικές μας και των παιδιών μας.
Είναι δική μας δουλειά, να μην αφήσουμε κανέναν να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.
Τους ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν στη Βουλή, να νομοθετούν και να κυβερνούν, για το καλό του τόπου και των πολιτών που ζουν σ αυτόν.
Τους ψηφίζουμε να φροντίζουν, για την ευημερία των ελλήνων και του τόπου, για την ασφάλεια των πολιτών, για την παιδεία των νέων γενεών, για τον πολιτισμό μας, για όσα είμαστε ως λαός και όσα μας αξίζουν.

Η διαχρονική πορεία του ελληνισμού στην Αφρική


Έλληνες, εντοπίζονται στην Αφρική ακόμη από την αρχαιότητα με τις ελληνικές αποικίες που είχαν δημιουργηθεί τον 7ο αιώνα π.Χ. στην περιοχή της σημερινής Λιβύης. Ο Ηρόδοτος που είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο στα μέσα του 5ου π.Χ. αιώνα έγραφε ότι «οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι ξένοι που έζησαν στην Αίγυπτο». Αργότερα στην ελληνιστική εποχή όταν η βορειοανατολική Αφρική ενσωματώθηκε στον μεσογειακό κόσμο, οι Έλληνες ναυτικοί έβρισκαν απάνεμα λιμάνια στην Ερυθρά Θάλασσα, δημιουργώντας εμπορικούς σταθμούς για την εξυπηρέτηση του εμπορίου που είχαν αναπτύξει με την Ινδία. Και σύμφωνα με τον ανώνυμο ελληνόγλωσσο συγγραφέα του «Περίπλου της Ερυθράς Θάλασσας» οι Έλληνες έμποροι ταξίδευαν τον 1ο αιώνα μ.Χ. ως την Ζανζιβάρη.

Χαρακτηριστικό της επίδρασης του ελληνισμού στην Αφρική ήταν και το γεγονός ότι οι Αξουμίτες βασιλείς της Αβησσυνίας που είχαν σχέσεις με το Βυζάντιο, χρησιμοποιούσαν την ελληνική γλώσσα για την αλληλογραφία τους. Όμως οι επαφές αυτές της Μαύρης Αφρικής με την Ευρώπη διακόπηκαν όταν μετά τον 7ο αιώνα μ.Χ. επικράτησε το Ισλάμ στην βόρεια και ανατολική Αφρική. Θα περάσουν πάνω από οκτώ αιώνες για να ξαναεμφανιστούν εκεί οι Ευρωπαίοι κυρίως με τους Ισπανούς και Πορτογάλους θαλασσοπόρους που το 1488 με το Βαρθολομαίο Ντιάζ ξεπέρασαν το ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας.
 
Ο Έλληνας στην Αφρική

Γιατί η φωτιά και το τσεκούρι δεν ξέρουν γράμματα...!


Αφιερωμένο σ'αυτούς που έχουν ακόμα ελπίδα και που ανατριχιάζουν βλέποντας και διαβάζοντας τα ένδοξα κατορθώματα των προγόνων τους.
«Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου αδιάλλακτον μίσος εναντίον των τυράννων της πατρίδος μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και.....αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.»

Σκάνδαλο διαρκείας στην ΕΡΤ!

Είναι τουλάχιστον αστείο, αλλά και εξοργιστικό συνάμα, να μιλάνε άνθρωποι της ΕΡΤ για τους... τεμπέληδες συναδέλφους τους. Να δέχονται οι «από μέσα» ότι κλέβουν εν γνώση ΟΛΩΝ, το ελληνικό κράτος. Να ξέρουν ότι κάποιοι πληρώνονται, ενώ δεν πατάνε καθόλου το πόδι τους στο ραδιομέγαρο. Και να μην επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας.
Σκάνδαλο διαρκείας στην ΕΡΤ!
Κι αυτό είναι το ΜΕΓΑ ερώτημα. Γιατί τόσα χρόνια κι εφόσον είναι κοινό μυστικό, ένας εισαγγελέας, δεν κάθισε έναν από τους υπεύθυνους στο σκαμνί;
Ένας από τους προβεβλημένους της ΕΡΤ, που η εκπομπή του είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας», έδωσε συνέντευξη και... παραπονιέται που κόπηκαν χρήματα από την εκπομπή του.

«Λουκέτο» σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ


«Λουκέτο» στη μοναδική υπηρεσία της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που μέσα σε πέντε χρόνια λειτουργίας παρουσίασε αύξηση σε εξιχνίαση υποθέσεων, με συνδρομή στην εξάρθρωση διεθνών δικτύων παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, το οποίο θα κλείσει μετά από απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του σώματος στη Βόρεια Ελλάδα.

Τουρκία: "Η χειρότερη μάστιγα της ανθρωπότητας".


"Mάστιγα" της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία… 27 χωρών.!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου – Συγγραφέα – Τουρκολόγου

Την ίδια περίοδο που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι «εθελότυφλοι» και «ραγιαδόφρονες» επιμένουν να επιβάλουν στα σχολικά μας βιβλία μια εξωραϊσμένη και εξωπραγματική εικόνα για την παρουσία των Τούρκων στην ελληνική ιστορία, την ίδια περίοδο που τα ελληνικά μεγάλα κανάλια προβάλουν με μανία κάποια εξωπραγματικά τουρκικά σήριαλ καλλιεργώντας στο ελληνικό κοινό μια απατηλή εικόνα για την σύγχρονη Τουρκία, στην ιδία την Τουρκία προκάλεσε σοκ η δημοσίευση μιας αποκαλυπτικότατης έρευνας του ίδιου του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σχετικά με την εικόνα που έχουν για τους Τούρκους, πολίτες άλλων χωρών.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, σε 27 χώρες η εικόνα της Τουρκίας και των Τούρκων, όπως παρουσιάζεται στα σχολικά βιβλία της ιστορίας, είναι το λιγότερο θα έλεγε κανείς αρνητική και φτάνει μέχρι του σημείου να χαρακτηριστούν σαν η χειρότερη μάστιγα της ανθρωπότητας.

Ιερός πόλεμος κατά των… μετρητών!

euros500Την ώρα που οι τραπεζίτες παρακολουθούν με αγωνία τις εκροές των καταθέσεων και τη συμπίεση της κερδοφορίας τους, έρχεται το υπουργείο Οικονομικών να προσφέρει μια ισχυρή «τονωτική ένεση» στις τράπεζες: κηρύσσοντας… ιερό πόλεμο κατά των συναλλαγών με  μετρητά, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση προσφέρει στις τράπεζες ένα «παράπλευρο δώρο» αμύθητης αξίας, που οι τράπεζες στη γειτονική Ιταλία, χώρα επίσης «εθισμένη» στα μετρητά, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν.

Λαθρομετανάστες στην "καρδιά" της Αθήνας, τρώνε ακόμα και κατοικίδια για να επιβιώσουν!

Σε συνθήκες εξαθλίωσης ζουν δεκάδες λαθρο-μετανάστες που προκειμένουν να επιβιώσουν, τρώνε ακόμα και κατοικίδια ή αδέσποτα ζώα.
Και όμως, αυτό δε συμβαίνει σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά στην Ελλάδα και μάλιστα στην "καρδιά" της Αθήνας.

Θα πάντρευε η αντιρατσίστρια Παπαρήγα την κόρη της με έναν Αφγανό λαθρομετανάστη; 
Τι επιδιώκου?

Τολμούν να με αποκαλούν ρατσιστή εμένα τον Έλληνα επειδή δεν θέλω στην χώρα μου, που δεν...
 έχει την δυνατότητα να συντηρήσει ούτε εμένα τον Έλληνα, τους κάθε είδους λαθρομετανάστες. Ποιοι;

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Φωτογραφικό Ντοκουμέντο από τις «χίλιες και μια νύχτες» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1,

με τον σφαγέα του Ελληνισμού στο...
 κάδρο (επεισόδιο 83, 14/12/2010)

ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο «ΧΙΤΛΕΡ» ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στη νέα χρονιά θα ενταθεί ο πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Οι επαναστατικές ζυμώσεις στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας έχουν θορυβήσει, για την ακρίβεια πανικοβάλει, τους μηχανισμούς της πλανητικής εξουσίας και των εγχώριων υπηρετών, κάθε χρώματος…

Πώς ξέφυγε η Αργεντινή από τα νύχια του ΔΝΤ και των «Αγορών»; Η Ιστορία Διδάσκει…

Αργεντινή, 2001…
Η χώρα είναι λεηλατημένη από τους ξένους δανειστές της και τους εγχώριους προδότες..


Ο Εγγονός του «Δικτάτορα της Φούστας», ή αλλιώς «Ο επίγονος του Προδότη, και ανόητου, το ίδιο επέλεξε να γίνει..». Σαν τον εγγονό του Πάγκαλου του Α’.
«Όταν κάποιος τη Δημοκρατία καταλύει για να εγκαθιδρύσει ένα δικτατορικό και αυταρχικό καθεστώς, για όφελος του ιδίου ή των εντολοδόχων του, Εθνική Προδοσία διαπράττει..»

Φορολογική επίθεση στους Έλληνες εμπόρους

Σε αυτήν την φοβερά δύσκολη για όλους περίοδο , με βάση τελευταία απόφαση της η κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι η απόκρυψη εισοδήματος αλλά και η μη απόδοση του ΦΠΑ από 1 ( ένα !) € έως 75000 € θα τιμωρείται ακόμη και με φυλάκιση ενός έτους …..
Tην ίδια στιγμή, στους δρόμους της Λαμίας αλλά και όλων των Ελληνικών πόλεων, ακόμη και γύρω από το υπουργείο Οικονομικών που έβγαλε αυτήν την απόφαση, χιλιάδες λαθρομετανάστες διακινητές παράνομων προϊόντων, πωλούν ανενόχλητοι οτιδήποτε χωρίς κανένα φορολογικό στοιχείο. Γι’ αυτούς η απόκρυψη εισοδήματος ( ο τζίρος υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 20 δις. ευρώ), δεν είναι αδίκημα ; Η μη καταβολή ΦΠΑ ( υπολογίζεται γύρω στα 5 δις. ευρώ ) δεν είναι αδίκημα;

Σε αυτή την χώρα φυλακίζονται ως προδότες οι ηρωες, οπως ο Κολοκοτρώνης και οι πραγματικοί προδότες λενε,,,,,μαλακιες ..ελεύθεροι


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του σχεδίου επιβολής της Κάρτας Πολίτη

Σε μια σύγχρονη ξένη σειρά επιδεικνύεται η δυνατότητα υποκλοπής των δεδομένων από προσωπική κάρτα της ίδιας τεχνολογίας με την Κάρτα του Πολίτη.
Και διαβεβαιώνω ότι ισχύει το σενάριο, αφού, όπως λένε οι σχετικοί της τεχνολογίας "ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει". Βλέπε iPhone, Windows, μύρια προγράμματα και ιστοσελίδες σπουδαίων φορέων που έχουν "σπάσει".
Δείτε το βίντεο


Το πρώτο «κρέμασμα» σε Πάγκαλο

Πεταλωτής: «Αυτά που λέει αφορούν τον ίδιο, όχι την κυβέρνηση»

Το έγκλημα στα ΜΜΕ ολοκληρώνεται...


Νομοσχέδιο «σκούπα» για τα μέσα ενημέρωσης ετοιμάζει ο κ. Χυτήρης. Για να σωθούν παρηκμασμένες εφημερίδες και χρεοκοπημένα εκδοτικά συγκροτήματα. Το αλισβερίσι του Τύπου με την εξουσία καλά κρατεί. Τη δύσκολη ώρα, όταν τα ψέματα τελειώνουν, έρχεται το «ιππικό», δηλαδή ο κ. Χυτήρης. Μία ιστορία διαπλοκής που έρχεται από τα πολύ παλιά χρόνια. Για να μην νομίζετε ότι το έγκλημα της χρεοκοπίας δεν είχε συνενόχους...

Ματαιώθηκε μετὰ ἀπὸ δεκαετίες ἡ ρίψη τοῦ Τιμίου Σταυροῦ στὸ Νεῖλο ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής! Έχουν τρελαθεί τελείως!


Η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.

Οι αρχικοπρίτες έχουν προσόντα πρόσληψης στο κυνοβούλιο;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...