Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: Δεν είμαστε ποια Έλληνες..

ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Από το κακό στο χειρότερο---Προαιρετικά τα Θρησκευτικά, η Ιστορία και τα Αρχαία Ελληνικά..Οδηγία της Μπίλντεμπεργκ είναι κι αυτό κυρία Διαμαντοπούλου?

 Σαρωτικές αλλαγές προβλέπει η τελική μέχρι στιγμής πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο. H Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά το μάθημα της Ιστορίας. Το μάθημα από υποχρεωτικό γίνεται επιλογής - ωστόσο στο νέο σχεδιασμό τα μαθήματα επιλογής βαρύνουν περισσότερο από τα υποχρεωτικά-  ενώ η παρακολούθηση των Θρησκευτικών γίνεται επίσης προαιρετική, δίνοντας την ευχέρεια σε κάθε μαθητή να το παρακολουθήσει ή όχι.
Στα υποχρεωτκά μαθήματα, εντάσσονται τα αγγλικά - ή η επιλογή μίας άλλης ξένης γλώσσας- και  η γυμναστική.

263 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα τα έσοδα του 2010

Κατά 5,5% έναντι του ετήσιου στόχου για 6% αυξήθηκαν τα έσοδα του προϋπολογισμού του 2010, με αποτέλεσμα το “ταμείον” να...
είναι μείον κατά 263 εκατομμύρια ευρώ, παρά την υψηλότερη από το προσδοκώμενο μείωση των δαπανών, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα (10/01). Πιο συγκεκριμένα, τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά περίπου 7%. Τα καθαρά έσοδα του Τακτικού Προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά 5,5% έναντι ετήσιου στόχου 6%, ενώ τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων αυξήθηκαν κατά 50,2% έναντι ετήσιου στόχου αύξησης κατά 41,7%.

Ένα ελάχιστο τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα θα υποχρεωθούν να προσδιορίσουν φέτος όλοι οι φορολογούμενοι


Από φέτος όλοι οι φορολογούμενοι θα υποχρεωθούν να προσδιορίσουν ένα ελάχιστο τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα. Με το ελάχιστο αντικειμενικό εισόδημα και το «πόθεν έσχες» θα «συλληφθούν» τα εισοδήματα της παραοικονομίας. Με το φορολογικό νόμο 3842/2010 έγιναν σαρωτικές αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία με γενίκευση των ρυθμίσεων και διεύρυνση της φορολογικής βάσης με άμεσο στόχο την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων και την αποκατάσταση ίσης μεταχείρισης με την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης εισοδημάτων που αποτελούσε αδικαιολόγητη εκτροπή, καθώς και την κατάργηση πλήθους φοροαπαλλαγών.
Ταυτόχρονα με τον ίδιο νόμο έγιναν εκτεταμένες μεταβολές στον τρόπο προσδιορισμού του τεκμαρτού εισοδήματος, με τη θέσπιση αντικειμενικών δαπανών, με τις οποίες προσδιορίζεται ένα ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα. Με τις νέες ρυθμίσεις, ήπιες κατά βάση, επιδιώχθηκε η διεύρυνση της φορολογικής βάσης διότι με τη νέα μέθοδο προσδιορισμού του τεκμαρτού εισοδήματος θα ελέγχεται ο τρόπος διαβίωσης και κοινωνικών ομάδων που ανήκουν στη μεσαία εισοδηματική τάξη

Οι επιβαρύνσεις και τα οφέλη για τους ιδιοκτήτες ακινήτων από τη νέα χρονιά Τα πάνω-κάτω έρχονται για ακόμη μία φορά για τους ιδιοκτήτες ακινήτων ανά την Ελλάδα, για τους οποίους η νέα χρονιά φέρνει δώρα, αλλά και οικονομικές επιβαρύνσεις.

Ποδαρικό… κάνει το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), που θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Περιβάλλοντος αυτές τις ημέρες, το οποίο αναμένεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού δεν θα μπορούν να πουλήσουν ή να ενοικιάσουν τις περιουσίες τους χωρίς αυτό.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) υπολογίζει ότι το κόστος ανέρχεται για τα διαμερίσματα από 185 ευρώ, για μονοκατοικίες από 246 ευρώ και για επαγγελματικούς χώρους από 369 ευρώ.
Ωστόσο, στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους έρχονται οι αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες, οι οποίες αναμένεται να εκτινάξουν στα ύψη τους φόρους που επιβάλλονται στα ακίνητα!
Από την άλλη πλευρά όμως, κερδισμένοι θα είναι οι φορολογούμενοι που θα προχωρήσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2011 στην αγορά πρώτης κατοικίας ή στη μεταβίβαση ακινήτων με γονική παροχή ή δωρεά.
Μάλιστα, όσοι σχεδιάζουν να αγοράσουν πρώτη κατοικία επιφάνειας μέχρι 120 τ.μ. και αξίας έως 200.000 ευρώ έχουν ένα ακόμη κίνητρο. Απαλλάσσονται πλήρως από τον έλεγχο του «πόθεν έσχες», δεν θα χρειαστεί δηλαδή να δικαιολογήσουν στην Εφορία την προέλευση των χρημάτων που διέθεσαν για την απόκτηση της κατοικίας. Το μέτρο αυτό ισχύει για αγορά πρώτης κατοικίας, η οποία όμως θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012.
Χειρότερα

Όργιο κλοπών και διαρρήξεων στο Ηρακλειο Κρητης

Για λίγα... ευρώ ή ακόμη και για ένα κινητό τηλέφωνο κινδυνεύουν να βρεθούν με το όπλο στον κρόταφο ή με το μαχαίρι στο λαιμό ανά πάσα στιγμή Ηρακλειώτες, και όχι μόνο, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!
Καθημερινά φαινόμενα έχουν γίνει πλέον - μεσούσης της οικονομικής κρίσης - οι ληστείες, οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Κρήτη, και ειδικότερα στο Ηράκλειο, με τις αστυνομικές Αρχές να βρίσκονται επί ποδός και τους επικεφαλής όλων των αστυνομικών τμημάτων να είναι έντονα προβληματισμένοι.(Βλεπουν Αλλοδαπους και αλλάζουν δρόμο... τοσο καλα,στα φανάρια ,στα κεντρικα σημεια της πόλης παντού Λαθραίοι και οι αστυνομικοι απλά κυνηγάνε όσους δεν εχουν πληρώσει το ΤΕΒΕ)

Βig Brother, Kορομηλά


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ...

Το μυστικό μονοπάτι της KGB κάτω από την Μόσχα!

H ανακατασκευή ενός διάσημου Ρώσικου ξενοδοχείου στη Μόσχα, έκρυβε εκπλήξεις ,όταν οι εργαζόμενοι που εργαζόντουσαν στο Ανατολικό Κτήριο και το Βόρειο κτίριο του ξενοδοχείου, βρήκαν μια τεράστια υπόγεια κατασκευή (σήραγγες και αίθουσες )...
 που μπορεί να φιλοξενήσουν περισσότερα από 4.000 άτομα, ενώ υπάρχουν και πολλά μυστικά περάσματα, ένα εκ των οποίων οδηγεί στο Κρεμλίνο.

Χάνεται το Αιγαίο, χωρίς μάχη...


Το νομοσχέδιο που ανακοίνωσε στις 21 Δεκεμβρίου 2010 η ελληνική κυβέρνηση, για την ίδρυση φορέα έρευνας υδρογονανθράκων, αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου 2011. Το νομοσχέδιο, με το οποίο ιδρύεται η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ – ΕΔΕΥ ΑΕ», κάνει λόγο για πιθανολογούμενα κοιτάσματα που «θα μπορούσαν να καλύπτουν το 1/3 των ενεργειακών αναγκών της χώρας τα επόμενα 30 χρόνια». Με δεδομένη ετήσια κατανάλωση 120 εκατομμύρια βαρέλια, η απόδοση υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια βαρέλια ετησίως και η συνολική παραγωγή για την 30ετία στα 1,2 δισ. βαρέλια.
Στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που να αφορά σε συγκεκριμένες περιοχές ερευνών ή σε περιοχές παραχωρήσεων προς εκμετάλλευση. Να διευκρινιστεί το γεγονός ότι ο υπό ίδρυση φορέας δεν θα κάνει δικές του έρευνες, αλλά θα παραχωρεί δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης σε κοινοπραξίες επιχειρήσεων.
Όλα φωτογραφίζουν επικείμενη ελληνοτουρκική συνεννόηση στο Αιγαίο, στη βάση των αξιώσεων των Τούρκων. Το πλαίσιο της διευθέτησης, το έχει ήδη περιγράψει ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Ε. Μπαγίς, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι οι δύο χώρες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου, με ποσοστά 50-50. Μάλιστα, έχει προτείνει στις «διαφιλονικούμενες» περιοχές «να φτιάξουμε πλατφόρμες πετρελαίου και αυτές να γίνουν πλατφόρμες επίλυσης των διαφορών», ανοίγοντας έτσι το δρόμο για ανάλογες διευθετήσεις συνολικής συνδιαχείρισης του Αιγαίου και σε στρατιωτικό επίπεδο.

Κλείνει το Facebook στις 15 Μαρτίου!

facebook-logo
Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το Facebook.com θα σταματήσει τη λειτουργία του εντός του Μαρτίου αφού η σελίδα έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου και του έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο στρές!
Αυτή η είδηση κυκλοφόρησε εχθές σε όλο τον πλανήτη μέσω εκατοντάδων blog προκαλώντας ανησυχία στους φανατικούς χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Ἀντίσταση στήν Κάρτα τοῦ Πολίτη.Εἰρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στή Βουλή τῶν Ἑλλήνων στίς 6 Φεβρουαρίου 2011 στίς 12 τό μεση­μέρι

Ὁμάδα κληρικῶν καί λαϊκῶν, ἐδῶ καί ἕνα χρόνο περίπου ἔχουμε ἀσχοληθεῖ μέ τό θέμα «Κάρτα τοῦ Πολίτη». Τή θεωροῦμε, ὅπως καί πολλοί εἰδικοί ἐπι­στήμονες, ἠλεκτρονική φυλακή.
Μέ διάφορα δημοσιεύματά μας ἔχουμε ἀναλύσει τό θέμα αὐτό ἀπό ὅλες τίς πλευρές του, κυρίως μέ ἀφορμή τίς κυβερνητικές ἐξαγγελίες, σέ συνδυασμό καί μέ τίς προβλέψεις ἁγίων Γερόντων τῆς ἐποχῆς μας, ὅπως τοῦ π. Παϊσίου, τοῦ π. Ἐπιφανίου Θεοδωρο­πού­λου καί ἄλλων, καθώς ἐπίσης καί τῶν πληροφοριῶν τοῦ θεοπνεύ­στου βιβλίου τῆς Ἀποκαλύψεως, αὐθεντικοῦ ἔργου τοῦ εὐαγγελι­στοῦ ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου.

Τό παραπάνω θέμα «Κάρτα τοῦ Πολίτη» τό ἔχουμε συσχετίσει βάσει τῶν πρωθυπουργικῶν κατά καιρούς δηλώσεων μέ τά ἐπί μέρους παρακάτω θέματα:

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ;Οι αντίπαλοί μας προχωρούν με άλματα και εμείς με ρυθμό χελώνας .
Πώς θα ανακτήσουμε τον χαμένο χρόνο ;

"Ψαλίδι" στη λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά

"Ψαλίδι" στη λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το «ψαλίδι» στη λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά αλλά και τις επικουρικές συντάξεις, με τις πρώτες να αφήνουν εκτός 250.000 εργαζόμενους.

Νεκρά πουλιά και άλλα "σημάδια Αποκάλυψης"

Νεκρά πουλιά και άλλα "σημάδια Αποκάλυψης"

Τα πουλιά που πέφτουν νεκρά από τον ουρανό στις ΗΠΑ, τη Σουηδία και την Ιταλία εντάσσονται στους οµαδικούς θανάτους ζώων, από τις φάλαινες που εκβράζονται σε παραλίες ώς τους κατακλυσµούς από βατράχια, οι οποίοι έχουν ασυνήθιστες αιτίες, αλλά δεν προµηνύουν κάποιου είδους Αποκάλυψη, υπογραµµίζουν εµπειρογνώµονες.

Νέες μειώσεις μισθών στο Δημόσιο


Νέες μειώσεις μισθών στο Δημόσιο

Νέα «καταιγίδα»  περικοπών έρχεται στο Δημόσιο με το ενιαίο μισθολόγιο, που θα έπρεπε να έχει μπει σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου, αλλά πιθανότατα θα εφαρμοστεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το νέο μισθολόγιο αναμένεται να φέρει επιπλέον περικοπές της τάξεως του 15% για τους «προνομιούχους» του Δημοσίου, σύμφωνα με το Έθνος, ενώ ήδη από τα μέτρα του 2010 έχουν προκύψει μειώσεις στους μισθούς ύψους 20%.

Με τα τούρκικά που μας σερβίρουν, έτσι θα μας καταντήσουν

Ξεχείλιζε η οργή σήμερα μπροστά στα γραφεία του καναλιοShow TV στην Κωνσταντινούπολη. Δεκάδες διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την προβολή της τηλεοπτικής σειράς «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» με πρωταγωνιστή τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Α΄, -που αποκαλείται αλλιώς και «Σουλτάνος ο Μεγαλοπρεπής». Οι διαδηλωτές πέταξαν αβγά στα γραφεία του σταθμού και φώναξαν συνθήματα όπως «ο Θεός είναι μεγάλος».

Ο Σουλτάνος ο Μεγαλοπρεπής κρατούσε τα ηνία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το....
1494 ως το 1566. Η νέα σειρά -ιστορικό δράμα- τον παρουσιάζει ως άνθρωπο που του άρεσε το αλκοόλ (αν και το Ισλάμ το απαγορεύει) και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες του χαρεμιού του, συζύγους και παλλακίδες- στοιχεία που προκάλεσαν έντονα τους μουσουλμάνους διαδηλωτές.

«Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ήταν δίκαιος και ηθικός σε όλη του τη ζωή», επισήμανε ο Αμπντουλάχ Ντεμίρ, 55 ετών. «Το να τον παρουσιάζουν ως άνδρα με πάθος για το αλκοόλ και τις γυναίκες μας κάνει να δυσανασχετούμε. Είναι πρόκληση να κάνεις τον κόσμο να σκέφτεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις σεξ και να πίνεις».

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει εκφράσεις αγράμματων και άξεστων επαναστατών, που σοκάρουν, βολεμένους φλώρους, κουλτουριάρηδες φιόγκους, καθωσπρέπει καναπεδάτους και «μορφωμένα» παχύδερμα. Αν θεωρείτε ότι διατρέχετε κίνδυνο να σοκαριστείτε, ή αν είστε αλλεργικοί σε αγράμματους ήρωες, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία…)

Ποιοι από το ΙΚΑ ξόδεψαν 830.000 ευρώ στο Ξενοδοχείο ΜACEDONIA PALACE του ομίλου Δασκαλαντωνάκη!


Αυτό και αν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ...Η επιστολή του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη για το ρεβεγιόν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ αποκαλύπτει το σούπερ σκάνδαλο της διαπλοκής και συναλλαγής και ρεμούλας των χρημάτων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ ! Το ΙΚΑ που νοικιάζει στον όμιλο το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE και εισπράττει μισθώματα ...φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα να του.....
επιβάλλεται πρόστιμο 1,6 εκατ ευρώ ( κατά την ιδιοκτησία της εταιρίας είναι πρόταση επιβολής προστίμου) για μη καταβολή Μισθώματος !

Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα...

Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μέσω τηλεφωνημάτων και sms που έγινε στην ίδια την εκπομπή της…
Η δημοσκόπηση αφορούσε το αν συμφωνεί το τηλεοπτικό κοινό ή όχι με την δημιουργία του περιβόητου πλέον τείχους στον Έβρο ώστε να αποτρέπεται η εισροή λαθρομεταναστών από τα χερσαία μας σύνορα με την Τουρκία…

10.200 ψήφισαν και τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά….

το βίντεο εδω :

Ολοταχώς πίσω στο 1893


 
Του Δημήτρη Καζάκη
Οι αγορές αντιμετωπίζουν ήδη την Ελλάδα ως επισήμως πτωχευμένη χώρα. Τα ασφάλιστρα κινδύνου για τα ελληνικά ομόλογα ήδη βρίσκονται στην κατηγορία των πτωχευμένων χωρών. Το ύψος τους κάνει απαγορευτική στον οποιονδήποτε την αγορά ελληνικών ομολόγων. Τα επιτόκια απόδοσης των ομολόγων στη δευτερογενή αγορά έχουν ξεπεράσει...
κάθε προηγούμενο. Ιδίως αυτό του τριετούς ομολόγου κοντεύει να πιάσει το υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας εικοσαετίας.

Τα δύο άγνωστα επεισόδια που σκηνοθέτησε η Άγκυρα στο Αιγαίο πριν και κατά την διάρκεια του Ερζερούμ

ImageΕλληνικό ελικόπτερο έρευνας-διάσωσης Super Puma είχαν «λοκάρει» τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο επειδή δήθεν ... παραβίασε πέντε φορές τον τουρκικό εναέριο χώρο στην περιοχή βορειοδυτικά της χερσονήσου του Αϊδινίου, υποστηρίζουν οι Τούρκοι και όλα αυτά την ώρα που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν στο Ερζερούμ και έθετε – έστω με τον τρόπο που το έθεσε – θέμα τουρκικών υπερπτήσεων στο Αιγαίο. Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωση στην ιστοοσελίδα του αναφέρει ότι και αναχαιτίστηκε από τουρκικά αεροσκάφη. «Ελληνικό ελικόπτερο που σηκώθηκε από την νήσο ... Σακίζ (σ.σ.: δεν άλλη είναι από την ... Χίο, έτσι για να μαθαίνουμε σιγά-σιγά και τα ... εναλλακτικά ονόματα των νησιών μας) πετώντας βορειοδυτικά από την χερσόνησο του Γενιχισάρ (Αϊδινίου) μέσα σε 11 λεπτά παραβίασε 5 φορές τον τουρκικό εναέριο χώρο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ»!

Δημόσιος υπάλληλος με μισθό 55.000 € ετησίως η Γιάννα!


Οι θέσεις των πρέσβεων εκ προσωπικοτήτων έχουν θεσμοθετηθεί για να έχει τη δυνατότητα η ελληνική διπλωματία να...

Ηγέτες ή μπορμπότσαλα;


Η κυβέρνηση Παπανδρέου έβαλε τον ελληνικό λαό στην στενωπό της μεγαλύτερης οικονομικής ανέχειας χάριν της σωτηρίας της πατρίδας, αλλά φαίνεται πως... από αυτή την στενωπό δεν είναι διατεθειμένοι να περάσουν ούτε ο κύριος Παπανδρέου, ούτε και τα μέλη της κυβέρνησής του. Τα δημοσιεύματα για σπατάλες και καλοπέραση των μελών της κυβέρνησης διαδέχονται πλέον το ένα το άλλο.
Τελευταίο, το... δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" που αναφέρεται στο βασιλικό ρεβεγιόν του κυρίου Πάγκαλου στην σουίτα του "King George" στο Σύνταγμα, που κοστίζει 5.400 €!! Φυσικά στον κύριο Πάγκαλο η σουίτα καθώς και το δείπνο αξίας 380 €, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας παραχωρήθηκαν χωρίς χρέωση.

Αιγαίο SOS : “ Κάτι σοβαρό και επικίνδυνο ετοιμάζεται”


Του Αντώνη Κακαρά

Είναι καθαρό πλέον πως κάτι ετοιμάζεται στο Αιγαίο. Κάτι σοβαρό, επικίνδυνο και ασύμφορο βέβαια για τη χώρα μας. Και τούτο από τις επαναλαμβανόμενες «εξόδους» ερευνητικών σκαφών της Τουρκίας, παρά τις μέχρι σήμερα συμφωνίες για μη πρόκληση έντασης στο Αιγαίο και αφ’ ετέρου από την κινητικότητα του ΝΑΤΟ πάλι σε θέματα που σχετίζονται με τις
ελληνοτουρκικές σχέσεις που επηρεάζουν τη συνοχή της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του αμαρτωλού Συμφώνου. Εδώ θα προσεγγίσουμε το ζήτημα του Αιγαίου.

Συγκλονιστικό ! Δείτε με ποιους τρόπους και με ποιες στρατηγικές μας κυβερνούν


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ
Στα ερωτήματα που η σημερινή κατάσταση τών γεγονότων (πολιτικο-οικονομικά και κοινωνικά) θέτει οι παρακάτω απόψεις τού γνωστού Noam Chomsky δίνουν απάντηση στα...
αίτια και στις μεθο-δεύσεις που τα προκάλεσαν δημιουργόντας ρήγματα στα τείχη που έχουν στηθεί για να κρατούν τους λαούς σε χειμερία ναρκη. Κάτω από το φως τών σημειώσεων τούτων δίνονται ξεκάθαρες εξηγήσεις για το
πως... μαζικοποι-ήθηκαν αυτοί οι οποίοι καλούνται σήμερα να πληρώσουν τα... σπασμένα από το υστέρημά τους έπει-τα από μια αλόγιστη καταναλωτική συμπεριφορά που οι σημερινοί "σωτήρες" τους (βλ. επίσημοι τοκο-γλύφοι και πολιτικοί) τους επέβαλαν να υιοθετήσουν και να την κάνουν τρόπο ζωής. Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί το... σικέ παιχνίδι (βλ. πλασματική δημοκρατία, υποβάθμιση τών αξιών, πληθυσμιακές ανακατατάξεις, πόλεμοι, κ.λπ.) είναι πάρα πολλοί. Πιστεύω ότι η διάθεση λίγου χρόνου για την ανάγνωση τού κειμένου είναι το πρώτο, αλλά και μεγάλοβήμα που μπορούν να κάνουν για να σταματήσει η κατρακύλα πριν είναι ακόμα πολύ αργά.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΟΠΡΙΤΕΣ "ΧΩΝΕΙ" Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ!

http://3.bp.blogspot.com/_-AEc53NfCwg/TSjNtOzQeEI/AAAAAAAAyOo/73fpNYBagm8/s400/ert.jpg
Την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2010 θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των συμβασιούχων δημοσιογράφων που θα εργαστούν με ετήσιες συμβάσεις στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η τελική λίστα περιλαμβάνει σε ποσοστό 40% πρώην συμβασιούχους(περίπου 80 δημοσιογράφοι δηλαδή) , σε ποσοστό 20% ανέργους και πολύτεκνους συναδέλφους (περίπου 50 δημοσιογράφοι) και φυσικά το υπόλοιπο 40% όπως όλοι καταλαβαίνετε είναι τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ που θα αντικαταστήσουν τα γαλάζια παιδιά του Ρουσόπουλου. Ειδικά για αυτό το τελευταίο 40% έχει πέσει μεγάλη γκρίνια ανάμεσα στα μέλη της Κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο καθένας είχε να "βολέψει" κι ένα δικό του παιδί. Την πρωτοκαθεδρία όμως είχε ο πληθωρικός αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Εν συνεχεία υπήρξαν οι λίστες που διαχειρίστηκε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και τέλος ότι περίσεψε διαχειρίστηκε ο Τηλέμαχος Χυτήρης μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο. Ενδεικτικό των ζυμώσεων που επικράτησαν είναι το γεγονός οτι ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης δεν απαντούσε σε κανένα τηλεφώνημα απο τα δεκάδες που δεχόταν η γραμματέας του απο βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης που ...ήθελαν να του μιλήσουν!!! Το γεγονός αυτό έκανε αρκετούς δυσαρεστημένους να άρχισουν τις εσωκομματικές γκρίνιες και τα παράπονα στον Καρχιμάκη. Απο τη Δευτέρα θα κάνουμε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε τη λίστα των "τυχερων" οπότε ρίξτε μια ματιά αν έχετε κάνει αίτηση./.

Πηγή άνεργοι Δημοσιογράφοι blog

Frontex: Ανευ προηγουμένου η εισροή λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορα

«Άνευ προηγουμένου» χαρακτηρίζει η Frontex (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνεργασίας Συνόρων) την κατάσταση της εισροής λαθρομεταναστών από τα ελληνικά χερσαία σύνορα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή».

Σε σουίτα κλείστηκε το χοντρογούρουνο για να κάνει ρεβεγιόν.Αν τόλμαγε ας έβγαινε σε δημόσιο χώρο.
Σαν Σήμερα το 1941


...το Ελληνικό υποβρύχιο "Τρίτων" βυθίζει το ιταλικό υποβρύχιο "Neghelli", κατά τη διάρκεια της τρίτης πολεμικής περιπολίας στο στενό του Οτράντο, με κυβερνήτη τον Πλωτάρχη Δ. Ζέππο.

Εντάλματα σύλληψης για πολιτικούς στην Ισλανδία - Γιώργο ακούς;


  • Και στην Ισλανδία η κυβέρνηση του μνημονίου λογοδότησε, όπως και τα εξαπτέρυγα της. Στην Ελλάδα θα δώσουμε συγχώρεση;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...