Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Οδηγοί σε απόγνωση - 1,633 ευρώ η μέση τιμή της αμόλυβδηςΚαι μια ΠΟΥΤΑΝΑΦΕΡΑΜΕ νάτος πάλι.Πάγκαλος: Δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι. Ο Σαμαράς φταίει για όλα ! Ναι κι ο Θανάσης ο σουβλατζής


Για απόπειρα εξόντωσης της προσωπικότητάς του από συγκεκριμένα έντυπα της ΝΔ, αλλά και από το ίδιο το επιτελείο της, έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Γίνεται συστηματική καμπάνια υπό την αιγίδα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει βασικό σύμβουλό του τον πρωταγωνιστή της καμπάνιας του… Έχω φτάσει στο σημείο να δέχομαι επίθεση γιατί είμαι υπέρβαρος και αυτό είναι φασιστικό… αλλά δε θα τους κάνω το χατίρι» (να αδυνατίσει;)

Το δημόσιο αποχαιρετά το εφάπαξ, λόγω... μνημονίου.Kράχ στο Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων λόγω Μνημονίου.


Το έλλειμμα σε αυτό ανέρχεται ήδη στα 800 εκατ. ευρώ, στο Μετοχικό Ταμείο σε περίπου 150 εκατ. ευρώ για το 2011, που μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες να υπερβεί και τα 200 εκατ. ευρώ και 17 εκατ. ευρώ στο ΤΕΑΔΥ.
Το Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων έχει ήδη πρόβλημα ρευστότητας. Σήμερα εκκρεμούν πάνω από 35.000 αιτήσεις για εφάπαξ και όσοι υπάλληλοι αποχωρούν σήμερα θα το λάβουν, στην καλύτερη περίπτωση, μετά από τρία χρόνια.
Το έλλειμμα του Ταμείου αυξάνεται κατά 300 εκατ. ευρώ το χρόνο και με τα σημερινά δεδομένα, το 2015 θα πλησιάζει τα 2 δισ. και το 2017 μπορεί να έχει ξεπεράσει τα 2,5 δισ. ευρώ.

Η ζωή που κρύβει ο Παπακωνσταντίνου. Ο άνεργος υπουργός Οικονομικών με την πλούσια γυναίκαΠρόωρες εκλογές για το νέο μνημόνιο!Στα όρια της πολιτικής της αντοχής καλείται να φθάσει το προσεχές, κρίσιμο δίμηνο η κυβέρνηση, καθώς πιέζεται ασφυκτικά από την Γερμανία να παρουσιάσει στην τρόικα αναλυτικό σχέδιο πρόσθετων μέτρων σκληρής λιτότητας μέχρι και το 2014, με στόχο συνολικής εξοικονόμησης άνω των 12 δις. ευρώ. Η έγκριση αυτού του «πακέτου», που ουσιαστικά αποτελεί ένα νέο μνημόνιο, προβάλλεται από την Γερμανία ως αδιαπραγμάτευτος όρος, για να εγκριθεί τον Μάρτιο η επιμήκυνση του δανείου των 110 δις. ευρώ και η μείωση του κόστους δανεισμού.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ <ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Δ. ΘΡΑΚΗΣ>
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και παρακαλούνται να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες
Την Κυριακή 23-5-2010 έγινε στο τζαμί του μειονοτικού χωριού Εχίνος της Ξάνθης τελετή χάτιμ, δηλαδή τελετή περάτωσης των μαθημάτων Κορανίου. Παρών και ο τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς.

Σπίτια για ιδιαίτερα γούστα

Διευθυντής τράπεζας καταγγέλει πως η κυβέρνηση υποθήκευσε τον χρυσό της Ελλάδας

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού.
 Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!

Και ένοχοι και ανίκανοι…

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ιρλανδία έχει τυπώσει 40 δις ευρώ, το 25% του ΑΕΠ της !

Η Ιρλανδία έχει τυπώσει  40 δις ευρώ, δηλαδή  το 25% του ΑΕΠ της !

Να γιατί το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν ήταν μονόδρομος κ. Παπανδρέου και κ. Βουλευτές που το ψηφίσατε, χωρίς βέβαια να γνωρίζετε τότε τι ψηφίζατε!

6 λόγοι για τους οποίους αξίζει να πεις ΟΧΙ στην «Κάρτα του Πολίτη» (ΚτΠ) και την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

Συμπλήρωση αυτού: ID κάρτες…
από τους ειδικούς…

Παραγράφηκαν τα αδικήματα για το Βατοπέδι


Με ψήφους 5-0 το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου αποφάσισε ότι τα αδικήματα για τα οποία έχουν παραπεμφθεί οι Π.Δούκας, Απ.Κοντός και Ευ.Μπασιάκος, για την υπόθεση του Βατοπαιδίου είναι παραγεγραμμένα. Κατά συνέπεια, η υπόθεση δεν πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο.

Η κυβέρνηση της αρπαχτής κι εμείς...Η κυβέρνηση του οικονομικού φασισμού είναι εδώ. Και το έχει αντιληφθεί ο κάθε Έλληνας που δεν διαπλέκεται με τις αποφάσεις των ανθυποκυβερνώντων κοσμοπολιτών και ταξιδευτών. Η εξουσία που σήμερα έχει επιβληθεί στη χώρα, θυμίζει κατά πολύ εταιρειοκρατία, που είναι η νέα μορφή δικτατορίας.

Τι συμβαίνει όμως και μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο οι αχυράνθρωποι του ΔΝΤ και της τρόικας; Την απάντηση ή μέρος της απάντησης, μας την δίνει ο Archaeopteryx:

Τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν:
  • α) Είναι πολύ αφελείς
  • β) Μας θεωρούν πολύ βλάκες
  • γ) Είναι άπληστοι ξετσίπωτοι

Τα 90+1 σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ - Το Πράσινο Πάρτυ


  • Για να μην ξεχνάμε και τους Πράσινους Ληστές του ΠΑΣΟΚ

Συνέλαβαν 2 ληστές Μαροκινούς στον Αγιο Παντελεήμονα.Μάλλον θα είχαν πάει για την συναυλία του Κωνσταντίνου λάθος μέρα.

Δύο Μαροκινούς, τους οποίους αναζητούσαν εδώ και δύο μήνες, συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...