Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Πολύ αργά για προτάσεις: Δεν έμεινε τίποτε για να κλέψετε!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η κυβέρνηση, τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και μεμονωμένοι εν ενεργεία πολιτικοί όφειλαν να έχουν αντιληφθεί πως όσα πορίσματα και αν καταθέσουν, όσες διαφορετικές γνώμες και αν εκφράσουν, όσες προτάσεις και αν διατυπώσουν (για το μέλλον, βεβαίως), δεν μπορούν να παραπλανήσουν πλέον κανέναν.

Οφείλουν να καταλάβουν – και να εγκαταλείψουν τώρα τις απέλπιδες προσπάθειες διάσωσής τους – ότι κάθε νέα πρόταση που πέφτει στο τραπέζι οδηγεί σε περαιτέρω γελοιοποίηση του πολιτικού συστήματος.

Οφείλουν να αντιληφθούν ότι κανέναν πλέον δεν ενδιαφέρει το μέλλον, διότι απλούστατα το μέλλον δεν υπάρχει. Είναι υποθηκευμένο και, (όπως προκύπτει από τις τελευταίες προτάσεις εξ εσπερίας για εθελούσια αναδιάρθρωση του χρέους με νέο δανεισμό για επαναγορά από την Ελλάδα των ομολόγων της), θα παραμείνει υποθηκευμένο για πολλές δεκαετίες. ...

Πώς να το πούμε για να το καταλάβουν καλύτερα; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις αντιδιαφθοράς που θα εφαρμοστούν όταν δεν θα έχει απομείνει πλέον τίποτε για να κλέψουν!

Στις αρχές του μήνα, η κυβέρνηση υπέβαλε πακέτο προτάσεων (έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων από επιτροπή που θα αποτελείται κυρίως από δικαστικούς, αυστηρότερες κυρώσεις για τους παραβάτες, αλλαγές στον τρόπο ελέγχου του «πόθεν έσχες», μείωση κρατικής χρηματοδότησης, διαφάνεια).

Την προηγούμενη Παρασκευή – και ενώ χάλαγε ο κόσμος με τα χαΐρια της Επιτροπής για το σκάνδαλο της Ζήμενς – εμφανίσθηκε με δικό της πακέτο προτάσεων η Νέα Δημοκρατία.  Και αντί να στηλιτεύσει την (αναποτελεσματική, όπως αποδείχθηκε) βιομηχανία των εξεταστικών που έστησε η κυβέρνηση και να ζητήσει να μπει τέλος σ’ αυτήν την παρωδία, υπέβαλε προτάσεις για… βελτίωση των εξεταστικών.

Μεταξύ άλλων (καθαρά διαδικαστικών) ζητά στις εξεταστικές επιτροπές να μετέχει ίσος αριθμός βουλευτών από κάθε κόμμα και το προεδρείο τους να εκλέγεται από τα μέλη των επιτροπών με μυστική ψηφοφορία. Υποτίθεται ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούν τα κόμματα δια της πλειοψηφίας τους να επιβάλουν την κομματική γραμμή.

Οπότε, είτε δεν θα καταλήγουν πουθενά και θα μένει η κάθε ομάδα στυλωμένη στην άποψή της, με αποτέλεσμα και πάλι να μην βγαίνει κανένα συμπέρασμα, είτε το κόμμα της πλειοψηφίας θα εξασφαλίζει τον αναγκαίο σύμμαχο για να κάνει τη δουλειά του (με τα παζάρια να πηγαίνουν σύννεφο).

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά γίνονται επειδή προσπαθούν όλοι να κρατήσουν  τις υποθέσεις ελέγχου των σκανδάλων στα χέρια τους. Να παραμείνουν κριτές και κρινόμενοι. Κάτι που δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα του κόσμου – όπως σε καμιά χώρα του κόσμου δεν διανοήθηκαν οι πολιτικοί της (και δεν τους επετράπη) να θέσουν το Σύνταγμα και τους νόμους στην υπηρεσία της (ταχύτατης) παραγραφής των αδικημάτων τους.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα οφείλει να αντιληφθεί ότι στα μάτια του λαού οι εξεταστικές επιτροπές που απαρτίζονται από βουλευτές, δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Στη Βρετανία, όταν πριν από δύο χρόνια αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο για τα (γελοία) βουλευτικά έξοδα, δεν έγινε καμιά εξεταστική επιτροπή (και μάλιστα αποτελούμενη από βουλευτές). Η υπόθεση ανατέθηκε στον συνταξιούχο ανώτατο δημόσιο υπάλληλο Σερ Τόμας Λέγκ, ο οποίος σε σύντομο χρόνο έκανε την έρευνά του και κατέθεσε το πόρισμά του, με αποτέλεσμα άλλοι να παραιτηθούν και άλλοι να δηλώσουν ότι δεν θα θέσουν ξανά υποψηφιότητα οι μισοί βουλευτές του βρετανικού κοινοβουλίου. Πριν καν ολοκληρωθεί η έρευνα είχαν παραιτηθεί έξι μέλη της κυβέρνησης!

Πολύνεκρη έκρηξη σε αεροδρόμιο της Μόσχας


 
Τουλάχιστον 10 νεκροί 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή διαχείρισης αποσκευών εντός του τερματικού σταθμού που εξυπηρετεί τις διεθνείς πτήσεις. Νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς, ενώ σε.....
20 υπολογίζεται ο αριθμός των τραυματιών. Σε 20 ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών το πρακτορείο Itar-Tass. Εκτιμάται ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βομβιστές αυτοκτονίας. H έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα ώρα Μόσχας (4.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Η αστυνομία της Μόσχας έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και πραγματοποιεί ελέγχους στο δίκτυο μετρό της πρωτεύουσας, καθώς και σε άλλα σημεία με μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, καθώς φαίνεται να υπάρχουν εκτιμήσεις και για νέες επιθέσεις. Πηγή

Συνεχίζονται οι μαζικοί θάνατοι ζώων, πουλιών και ψαριών. Τι στο καλό συμβαίνει;

Άρθρο από το Economic Collapse Blog
Το στο καλό συμβαίνει στον κόσμο; Κοπάδια ζώων πέφτουν νεκρά, χιλιάδες πουλιά πέφτουν από τον ουρανό νεκρά και εκατομμύρια νεκρά ψάρια ξεβράζονται στην ξηρά σε όλη την υδρόγειο. Κάτι συμβαίνει. Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει τι προκαλεί όλα αυτά, γιατί εγώ δεν ξέρω. Όλο αυτό φάνηκε να ξεκίνησε περί τα τέλη του Δεκεμβρίου, όταν μαζικοί θάνατοι πουλιών και μαζικοί θάνατοι ψαριών άρχισαν να αναφέρονται σε όλο τον κόσμο. Κανονικά "παράξενες" ειδήσεις αυτού του είδος ξεθωριάζουν μετά από έναν χρόνο, αλλά οι αναφορές για θανάτους πουλιών και ψαριών συνεχίζουν να έρχονται και τώρα υπάρχουν ακόμη αναφορές για μεγάλες ομάδες και από άλλα ζώα που πέφτουν νεκρά ξαφνικά. Δεδομένου ότι αυτές οι αναφορές από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να συσσωρεύονται, δεν χρειάζεται να είσαι «συνωμοσιολόγος» για να καταλάβεις ότι κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει. Δυστυχώς, μέχρι τώρα, έχουμε πάρα πολύ περισσότερες ερωτήσεις από ό, τι απαντήσεις.

Σχετικά με την "ασθένεια" του Μακαριστού Χριστόδουλου...Τελικά όσοι μπορούν να είναι αγαπητοί στον λαό πεθαίνουν από κάποιο λόγο?

Φάκελος 'ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 


Δεν υπάρχει εκτενής αναφορά και αποκαλύψεις άλλα ακούγονται σοβαρά πράγματα για πρώτη φορά στην τηλεόραση σχετικά με την "ασθένεια" του Μακαριστού Χριστόδουλου...
Ποιους ενοχλούσε? ποιοι τον είχαν βάλει στο στόχαστρο, ποιος πρώην πρωθυπουργός εμμέσως πλην σαφώς τον είχε απειλήσει... Τελικά όσοι μπορούν να είναι αγαπητοί στον λαό πεθαίνουν από κάποιο λόγο? Τι φοβόταν το πολιτικό σύστημα και προσπάθησε να τον αφανίσει? Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν όλοι και όλα στην φόρα.... δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Πόσο θα μας κοστίσουν οι φετινές εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλού; Πόσο;;;; Στην υγειά μας!!!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ............. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Δείτε στο παρακάτω έγγραφο το κόστος της προ-χθεσινής εκπομπής. Μόνο 42.692 ευρώ!!!...
Συνόλικο κόστος για όλες τις φετινές εκπομπές:
1.837.062 εκατομμύρια ευρώ!!!!!!!

Άγριες κράξιμο Πάγκαλου στο Μέγαρο..."Χοντρέ είσαι λαμόγιο"! "Πόσα πήρες ρε για να μας βρίζεις;"


Άγρια γιούχα από δεκάδες πολίτες έφαγε πριν από λίγο ο Θ. Πάγκαλος στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γκάτσου με την Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει τα καλύτερα τραγούδια του. Προς...στιγμήν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σάστισε και απέφυγε να δώσει συνέχεια. Όταν όμως συνεχίστηκαν οι αποδοκιμασίες ήρθαν 3 άνδρες της Ασφάλειας του Μεγάρου Μουσικής για να επιβάλλουν την τάξη. Περίπου 15 νεαροί που είχαν πάει να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είδαν στο φουαγιέ τους δυο υπουργούς και άρχιζαν να τους λούζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Μεταξύ αυτών. "Χοντρέ είσαι λαμόγιο"! "Πόσα πήρες ρε για να μας βρίζεις;" και άλλα τέτοια... όμορφα λογάκια. Ο Πάγκαλος αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια και οι αγανακτισμένοι πολίτες συνέχιζαν να τον βρίζουν!...

Πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ.."Δεν πρέπει να ανταμείβουμε όσους επιλέγουν τη λαθρομετανάστευση και όσους ζουν παράνομα εδώ και καιρό στη χώρα",

http://img.protothema.gr/ACB404C95D51C353C53324AD12B969F4.jpgΗ δήλωση αφορά την νεαρή Ρωσίδα Μαρία Αμελί,που συνελήφθη από την αστυνομία στις 12 Ιανουαρίου. Αφέθηκε ελεύθερη μερικές ημέρες αργότερα και έκτοτε τελεί υπό δικαστικό έλεγχο.
Η περίπτωσή της κινητοποίησε τους Νορβηγούς που διαδήλωσαν κατά χιλιάδες για να μπορέσει να παραμείνει στη χώρα. Το θέμα μονοπωλεί το πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και προκαλεί τριγμούς στον αριστερό κυβερνητικό συνασπισμό.

Το Εργατικό Κόμμα, κύρια πολιτική δύναμη στην κυβέρνηση, αρνήθηκε να κάνει μια εξαίρεση για να μην κατηγορηθεί για αδυναμία από τη λαϊκιστική δεξιά.
Οι σύμμαχοί του της σοσιαλιστικής αριστεράς, αντίθετα, τάσσονται υπέρ της παραμονής της 25χρονης στη χώρα υπογραμμίζοντας τη διαρκή έλλειψη προσώπων με πολλά προσόντα σε μια χώρα όπου το ποσοστό ανεργίας κυμαίνεται στο 3,5%.
"Δεν πρέπει να ανταμείβουμε όσους επιλέγουν τη λαθρομετανάστευση και όσους ζουν παράνομα εδώ και καιρό στη χώρα", είπε ο πρωθυπουργός Γενς Στόλτενμπεργκ την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του κοινοβουλίου.

Η πυραμίδα της πράσινης εξουσίας


  • Γράφει ο Αrchaeopteryx
Αυτή η ανάρτηση είναι, στην ουσία, ένα σχόλιο που έκανα στο antinews, σε άρθρο για την χορηγία της Siemens στο συνέδριο που οργάνωσε πέρσι η I4cense. Eίναι το παζλ για να καταλάβω ποιοί έχουν βαλθεί να γεμίσουν αιολικά τα βουνά μας. Η πυραμίδα της Πράσινη Εξουσίας δεν είναι η ακριβώς η ίδια με την Μεγάλη Πυραμίδα της Παγκόσμιας Εξουσίας, αλλά, να σάς πω κάτι; Δεν υπάρχει συνωμοσία. Όλα αυτά τα "μάτια", και τα μυστικιστικά, οι Λέσχες και τα Κλαμπ, μας τις καλλιεργούν εντέχνως, για να ...φοβόμαστε. Follow the money! (είπε ο φίλος παγωτατζής).

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ - ΑΛΒΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ, ΣΜΗΝΑΓΟΙ,ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ - ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ...ΙΣΛΑΜ!


Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και όλοι οι αλλοδαποί !!!

Καταγγελία : Πακιστανός ρίχνει ψωμάκια σε περιστέρια και μολις πανε κοντά τα πιανει και τα βαζει σε σακούλα (έξω απο τη φοιτητική εστία πατησίων


Πέρασα πριν από λίγο έξω απο τη φοιτητική εστία στον Άγιο Λουκά Πατησίων για να παω σε ενα εφημερευων φαρμακείο στη Κολιάτσου . Το μάτι μου έπεσε σε ένα φουκαρά πακιστανό που καθόταν στα σκαλιά και κρατούσε μια φρατζόλα ψωμί και τάιζε τα περιστεράκια . Είπα απο μέσα μου κοίτα ο κακομοίρης μπορέι να μην έχει να φάει αλλά δίνει ψωμί στα περιστέρια , πολλές φορες τους κατηγορούμαι τσάμπα σκέφτηκα ...

Φωτογραφίες με γυμνούς ανθρώπους στη βίλα του Μπερλουσκόνι δημοσιεύει η αμερικάνικη (δήθεν Ισπανική) EL PAIS -


ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ "ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ @@ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

Ακόμα μία επίθεση δέχεται αυτές τις μέρες ο ζωηρούλης Μπερλουσκόνι. Βέβαια στην Ιταλία που είχε βάλει στο κοινοβούλιο την Τστσιολίνα ως βουλευτή, δεν είναι και ισχυρό όπλο να φωτογραφίσεις ημίγυμνα μοντέλα στη βίλα του γνωστού γυναικά Berlusconi.

Ο νόμος της Σαρία έφτασε και στην Αθήνα. Επιτίθενται σε γυναίκες που "ντύνονται προκλητικά"


Κρούσματα επιθέσεων εναντίον γυναικών στο κέντρο της Αθήνας από φανατκούς με πρόσχημα την προκλητική τους ενδυμασία κατά το Ραμαζάνι

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΙΑ.

Μιλάμε έφυγα από τον καναπέ….
Μόλις το έβγαλε στον αέρα ο Χίος από το Κόντρα Channel. Έψαξα και λίγο στο google και βρήκα ότι δεν είναι νέα είδηση αλλά την είχε πρωτοβγάλει η εφημερίδα Espresso το 2005 η οποία είχε και συνέντευξη του θιβετιανού τσαρλατάνου γκουρού «Ροστάν» (κύριοι του ΣΔΟΕ τον ψάξατε όλα αυτά τα χρόνια καθόλου ή δεν πρόκειται επειδή είναι λαθρομετανάστης;) και ο οποίος στη συνέντευξη αυτή έλεγε πως είναι ο προσωπικός γκουρού του Jeffrey, GAP, ή τουρίστα φερόμενου ως πρωθυπουργού της Ελλάδος και πως είχε και άλλους πελάτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης (!!!!) κλπ. Και φαίνεται για πραγματική είδηση από τη στιγμή που ο Jeffrey από το 2005 δεν την έχει διαψεύσει…

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


1. ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ

2. ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΡΕΣ

3. ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΕΠΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΕΗ

4. ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

5. ΘΑ ΔΙΕΣΠΑΖΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΚΑΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣ)

Διαμαρτυρία ΔΑΠ για την παράνομη κατάληψη της Νομικής από τους λαθρομετανάστες απεργούς πείνας..

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ .......... και εμείς απλά κοιτάμε...

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 ομάδα 160 μεταναστών, που έφτασαν τα ξημερώματα από τα Χανιά εισέβαλαν στο χώρο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΝΟΠΕ), καταλαμβάνοντας το αίθριο αλλά και το άρτι ανακαινισθέν κτήριο της οδού Σόλωνος.

Η Ελληνική χρεοκοπία είναι η απόλυτη κομπίνα


Όλοι πλέον ξέρουμε ότι από τα 110 δις πληρώνονται οι τραπεζίτες δανειστές κερδοσκόποι που νικήσαν στην περσινή μάχη τον Παπανδρέου στον αγώνα του για την αναμόρφωση του καπιταλισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΡΟ

Τι  ετοίμαζαν οι Τούρκοι ??


To ναυτικό σκέλος της "Βαριοπούλας"

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.


ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΜΩΥΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ:

Τον Μακρυγιάννη θα πρέπει κανείς να τον μελετάει δίχως έγχρωμα γυαλιά. Συνήθως κάποιοι φορούν γυαλιά χρώματος της αρεσκείας τους ή της ιδεολογίας και έχουν από πριν τη μελέτη αποφασίσει τι θα γράψουν. Έτσι έχουμε πολλές και αντιφατικές απόψεις για τη ζωή και το έργο του ηρωικού και ευλαβέστατου Μακρυγιάννη, που ήταν από τα μέρη τα δικά μας, αφού ο παππούς μου, ο πατέρας του πατέρα μου, τελώνης Κωνσταντίνος Μαυρίκης, ήταν από τη Δεσφίνα Φωκίδος.

ΟΡΓΙΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821":ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!

Δείτε ένα απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη και δώστε προσοχή στη λεζάντα:
Σύμφωνα με αυτή (και το...τεφτέρι),υπήρξε "εντυπωσιακή ανάπτυξη του ελλαδικού χώρου κατά τον πρώτο αιώνα της Οθωμανικής Κυριαρχίας" (και όχι Τουρκοκρατίας)!

Δεν μας προξενεί έκπληξη το γεγονός,αφού οι υπεύθυνοι της σειράς φροντίζουν να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους,στην περιγραφή που κάνουν και αναφέρουν μεταξύ άλλων:

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ:"ΜΑΝΩΛΙΔΗ" ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Είδε κι έπαθε να απεκδυθεί το χαϊδευτικό «μπουμπούκος», που του «κότσαρε» χαριτολογώντας σε μια εκπομπή η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

Δεινοπάθησε με την δακρύβρεχτη φράση «θα καταρρεύσω», ειπωμένη πάλι από τα χείλη της καλής του Ευγενίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...