Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ


Δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία, πιο υπέρτατη θυσία και γενναιότητα από αυτή των 300 Ελλήνων Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες, όχι γιατί δεν υπήρξαν σε άλλες εποχές και τόπους μάχες, αλλά γιατί δεν υπήρξαν ποτέ τόσοι λίγοι άνθρωποι που να αγαπάν τόσο την πατρίδα τους, σε σημείο να πολεμήσουν ενάντια στην οποιαδήποτε λογική και στο τέλος να αγνοήσουν και να γελάσουν με τον ίδιο τον θάνατο και με αυτό τον...
τρόπο, να περάσουν στον αιώνιο κόσμο και στην αιώνια αξία.

Στον Μαραθώνα το 490 π.χ., οι Πέρσες ήρθαν αντιμέτωποι με τον Αθηναίο Στρατηγό Μιλτιάδη και τους τεράστιους πολεμιστές του, που σαν μαχητές από άλλο κόσμο, πολέμησαν και διέλυσαν δεκαπενταπλάσιο σε μέγεθος εχθρό.

Στη Σαλαμίνα, το 480 Π. Χ. με τον Αθηναίο Ναύαρχο Θεμιστοκλή.

Στις Πλαταιές, 479 π.χ. με τον Σπαρτιάτη Αρχιστράτηγο Παυσανία.

Οι Έλληνες πολεμιστές και ήρωες της αήττητης οπλιτικής Μακεδονικής φάλαγγας, τους προκάλεσαν πανωλεθρία. Πέρσες, Μήδοι, Σάκες και λοιποί Ασιάτες, όσοι επέζησαν τράπηκαν σε άτακτη φυγή και πήραν μαζί τους μια για πάντα, το σκότος το οποίο κουβαλούσαν.

Μεχρι τις 31 Δεκεμβριου πρεπει να προμηθευτουν οι Ελληνες βουλευτες το σημα κυκλοφοριας Δοσιλογου.
Προκειμενου να μπορουν να κυκλοφορουν στους δρομους της Αθηνας εχοντας μικροτερες συνεπειες απο τις αντιδρασεις του κοσμου .

Το σημα αφου το προμηθευτουν αφαιρουν το πισω αυτοκολητο και στη συνεχεια επικολαται στο ...
μετωπο...προσοχη!! αφου αφαιρεσουν τη κουκουλα του δοσιλογου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο λαος δεν προκειται να δωσει καμια παραταση στη προμηθεια του σηματος κυκλοφοριας δοσιλογου.

ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


Περαίωση για χιλιάδες εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις ακινήτων στους 4.489 οικισμούς που εισήλθαν από την 1η Ιανουαρίου στο σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Η εγκύκλιος που απέστειλε ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς σε όλες τις εφορίες ενεργοποιεί ευνοϊκή ρύθμιση του 2009, με την οποία χιλιάδες πολίτες μπορούν μέχρι τον Απρίλιο να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις που έχουν στις παραπάνω περιοχές και οι οποίες αφορούν φόρους μεταβίβασης με επαχθή αιτία, κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής, φόρους υπερτιμήματος, προικών και τελών συναλλαγής ακινήτου.

Αιγυπτιακό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο "Ελ.Βενιζέλος" λόγω απειλής βόμβας - Χάος στο Κάϊρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ImageΘρίλερ στον ελληνικό FIR με αιγυπτιακό επιβατικό αεροσκάφος προερχόμενο από το Λονδίνο, του οποίου ο πιλότος βρήκε σημείωμα για ύπαρξη βόμβας στο αεροσκάφος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του "Ελ.Βενιζέλος" και το προσγείωσε άμεσα. Αυτή την στιγμή η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ερευνά  το αεροσκάφος. Στο μεταξύ χαοτική είναι η κατάσταση στο Κάιρο, με τους διαδηλωτές, που αψήφησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, να πυρπολούν αστυνομικά τμήματα και γραφεία του κυβερνώντος κόμματος. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε προγραμματισμένη πτήση από το Gatwick Λονδίνου στο Κάιρο και ενώ βρισκόταν στον αέρα, ο πιλότος έλαβε εντολή να κατευθυνθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», επειδή υπήρξε απειλητικό μήνυμα.
 
    Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ελήφθησαν αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα που λαμβάνονται σε παρόμοιες περιπτώσεις και είκοσι λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
 

Γέννησε έξι φορές, και τις έξι έκανε δίδυμα

ΥΠΑΡXΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ..............
Έναν δικό της Γολγοθά ζει καθημερινά η Gladys Bulinya. Έχει κάνει έξι γέννες αλλά διαθέτει δώδεκα παιδιά, αφού όλες τις φορές γεννούσε δίδυμα...
Το χειρότερο είναι όμως ότι αυτό συμβαίνει στην Κένυα, όπου η παράδοση σε ορισμένες περιοχές θέλει τα δίδυμα να θεωρούνται ως κατάρα, καθώς φέρνουν κακοτυχία και θάνατο στους γονείς που για να μην συμβεί θα πρέπει εκείνοι να θανατώσουν κάθε φορά το ένα από τα δύο.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης απηύθυνε στην Πνύκα, τον πιο κάτω λόγο προς τους νέους του Α΄ Γυμνασίου της Αθήνας:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παιδιά μου!
 • Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημηγορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί, και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω τα ίχνη των. Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των προπατόρων μας, και έρχομαι να σας ειπώ, όσα εις τον καιρό του αγώνος και προ αυτού και ύστερα απ' αυτόν ο ίδιος επαρατήρησα, και απ' αυτά να κάμωμε συμπερασμούς και δια την μέλλουσαν ευτυχίαν σας, μολονότι ο Θεός μόνος ηξεύρει τα μέλλοντα. Και δια τους παλαιούς Έλληνας, οποίας γνώσεις είχαν και ποία δόξα και τιμήν έχαιραν κοντά εις τα άλλα έθνη του καιρού των, οποίους ήρωας, στρατηγούς, πολιτικούς είχαν, δια ταύτα σας λέγουν καθ' ημέραν οι διδάσκαλοί σας και οι πεπαιδευμένοι μας. Εγώ δεν είμαι αρκετός. Σας λέγω μόνον πως ήταν σοφοί, και από εδώ επήραν και εδανείσθησαν τα άλλα έθνη την σοφίαν των.
 • Η Δύναμη της Σκέψης. Οι σκέψεις δημιουργούν την πραγματικότητα  από την Tania Kotsos
  Η δύναμη της σκέψης είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητάς σας. Όσα αντιλαμβάνεστε στο φυσικό κόσμο έχουν την προέλευσή τους στον αόρατο, εσωτερικό κόσμο των σκέψεων και των πεποιθήσεών σας. Για να γίνετε ο κύριος του πεπρωμένου σας, πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη φύση των κυρίαρχων, συνήθων σκέψεών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να προσελκύσετε στη ζωής σας οτιδήποτε επιθυμείτε, με την ίδια ακρίβεια που γνωρίζετε ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας.

  Η Ελλάδα εκπέμπει SOS

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟΙ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! )ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ,ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,

  217 γυναίκες βρήκαν το Θάνατο από συζύγους ,”πατέρες” και συγγενικό περιβάλλον στην Τουρκία του 2010


  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  domestic_violence_kl_Druck Το 2010,άντρες όλων των ηλικιακών ομάδων,όλα τα επαγγέλματα και την κατάσταση από σχεδόν  όλη την Τουρκία “εξουσίασαν” γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων,όλα τα επαγγέλματα και την κατάσταση με σωματική, ψυχολογική, σεξουαλική, οικονομική και συναισθηματική βία.
  Φαίνεται ότι οι λόγοι για τη βία διαφέρουν – αν και μόνο ένας βασικός λόγος σταθεροποιήται με μια πιο προσεκτική ματιά: Η ζήτηση από τους άνδρες να κυριαρχούν στις  γυναίκες. Οι άνδρες θεωρούν τις  γυναίκες ως ιδιοκτησία τους και δεν θέλουν να απόσχουν από το δικαίωμα πως  ήταν στην κατοχή των συζύγων τους, των πατέρων και αδελφών ακόμη και μετά το γάμο τους χωρισμό και το  διαζύγιο. 
  Η έρευνά μας μπορεί να περιλαμβάνει μόνο τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών που θεωρήθηκαν «γενικού ενδιαφέροντος» από τους δημοσιογράφους, συντάκτες και διευθυντές δημοσίευση. Ωστόσο, κατέστη σαφές απο πολλούς αυτόπτες μάρτυρες,οτι τα θύματα και δράστες δεν είχαν αντιμετωπίσει τη βία, για πρώτη φορά. Αυτό ήταν ακριβώς το σημείο αιχμής της βίας η οποία προκάλεσε τον θάνατο ή τραυματισμούς και ως επί το πλείστον  συνεχίζονται για χρόνια.

  Παράξενες συμπτώσεις, παράξενες σκέψεις...

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Απίστευτη αγριότητα Ανελέητος λιθοβολισμός ζευγαριού για μοιχεία ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ  Λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου με απίστευτη αγριότητα. Το ζήτησαν μάλιστα οι ίδιες οι οικογένειες τους για να ξεπλύνουν τη «ντροπή». Tο επιβάλλει και ο νόμος εξάλλου…

  Η μεταμόρφωση μιας χώρας- Στο 6.9% του πληθυσμού οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2030

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  Το 2030 το έγκυρο ινστιτούτο PewResearchCenter εκτιμά πως στην Ελλάδα ο πληθυσμός μουσουλμανικού θρησκεύματος θα ανέρχεται στο 6,9% του ενεργού πληθυσμού ήτοι 772.000 μουσουλμάνοι σε αντίθεση με το 4,7% που είναι σήμερα το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται σε 527.000.

  Οι Αλβανοί διεκδικούν ελληνικά εδάφη και απειλούν με κτυπήματα

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  Οι Αλβανοί διεκδικούν ελληνικά εδάφη και απειλούν με κτυπήματα ΜΕ ΤΗΝ κυβέρνηση Μπερίσα να είναι ελαστική απέναντί τους αποθρασύνονται οι Αλβανοί εθνικιστές και τώρα απειλούν να «χτυπήσουν» στόχους στην Ελλάδα για να τους «απελευθερώσουν». Δεν πρόκειται για φραστικές εξάρσεις αλλά για προκλητική προκήρυξη του πρωτοεμφανιζόμενου «Απελευθερωτικού Στρατού των κατεχομένων εδαφών της Αλβανίας» (ACTOSH), που θα πρέπει να τεθεί στο μικροσκόπιο των ελληνικών υπηρεσιών.
  Πρόκειται για νέα τρομοκρατική οργάνωση, που απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, ανάμεσα στους οποίους Κόνιτσα (!) και Θεσπρωτία, για να προσαρτήσει τα εδάφη που, όπως αναφέρει, ανήκουν στην Αλβανία! Στην προκήρυξή της, που στάλθηκε στο «Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας» (ΝΟΑ), αναφέρει ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό και μεγάλο οπλοστάσιο». Και γνωρίζοντας την ευκολία των Αλβανών παρανόμων να προμηθεύονται τα «καλάσνικοφ» μάλλον δεν πρόκειται για ευσεβείς πόθους.
  Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, διεθνείς Αρχές, όπως η Europol έχουν ξεκινήσει για το θέμα ενδελεχείς έρευνες.
  Για την Ελλάδα, ειδικότερα, η ACTOSH αναφέρει ότι η Τσαμουριά, η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα δεν είναι ελληνικές (!) και έτσι πρέπει να περάσουν στα χέρια τους με κάθε τρόπο. «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Σλάβο-Ελληνες και την παλιά Ευρώπη ότι οι συναλλαγές στην πλάτη των Αλβανών έχουν πια τελειώσει», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη

  Top Secret: Εκπαιδευτική εθνοκάθαρση
  • Γιατί οι συσκέψεις για τις τομές στην παιδεία είναι μυστικές;
  • Τί το μυστικό κρύβει το ψηφιακό σχολείο, το ψηφιακό βιβλίο, η ψηφιακή τάξη;

  Ναζίμ Χικμέτ ο Τούρκος της Β Γυμνασίου της Νεοελληνικής Γλωσσας!

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Ο Ναζίμ Χικμέτ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15 Γενάρη 1902.
  Ολοκλήρωσε τη στοιχειώδη εκπαίδευση στη Κωνσταντινούπολη κι ύστερα γράφτηκε στη Ναυτική Σχολή Χάλκης, το 1918, κάτω από τη διοίκηση του Κεμάλ Πασά.
  Πολλά από τα ποιήματά του μελοποιήθηκαν από το γνωστό Τούρκο συνθέτη Ζουλφού Λιβανελί, ενώ αρκετά μελοποιήθηκαν και από το συνθέτη Μάνο Λοΐζο και τον Θάνο Μικρούτσικο.
  Στις 3 Ιουνίου 1963 ο Ναζίμ Χικμέτ πεθαίνει και θάβεται στη Μόσχα, σ' ηλικία 61ετών.
  Αυτού του άνθρωπου τα Ελληνόπουλα της Β Γυμνασίου υποχρεώνονται να μάθουν την ζωή του και το έργο του
  Συγκεκριμένα στο βιβλίο «Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας» στην σελίδα 56 τα Ελληνόπουλα οφείλουν NA MAΘΟΥΝ κατόπιν αποφάσεως του υπουργείου παιδείας του Ελληνικού Κράτους ένα Τούρκικο Μεταφρασμένο Νανούρισμα του παραπάνω ποιητή.

  Αφαιρέθηκαν οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 από την Ελλάδα

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Αιτία για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η διαρκής καθυστέρηση και η συνεχής αναβλητικότητα που υπήρχε από ελληνικής πλευράς στην εξέλιξη των αγώνων, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού των αθλητών.

  Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μας οδηγούν στην καταστροφή και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Ο στόχος τους είναι ‘’να σωθεί η οικονομία (αν σωθεί) και να πεθάνει ο λαός΄΄. Όλα όσα ακούμε είναι τα εξής:
  Αναδιάρθρωση χρέους
  Επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους
  Ευρωομόλογα
  Διάσωση του ευρώ
   
   
  και άλλα κουραφέξαλα, που σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τους τοκογλύφους δανειστές μας.

  Για τον Ελληνικό λαό το μενού έχει περικοπή μισθών και συντάξεων, αύξηση ΦΠΑ, αύξηση φορολογίας, αύξηση βενζίνης, μηδενική ανάπτυξη, αύξηση τιμών πρώτης ανάγκης και άλλα φοροεισπρακτικά μέτρα. Μας έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη μας και έχουν πάρει και την φόδρα του παντελονιού και τώρα θέλουν να μας κόψουν το χέρι, μετά το πόδι και στο τέλος το κεφάλι μας. Δεν έχουμε να δώσουμε τίποτα άλλο.

  Το google earth δείχνει ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Τουρκία..Ας το τσεκάρουν εκεί στο ΥΠΕΞ

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
   Γράψαμε στο google earth - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ - με λατινικούς χαρακτήρες..(kastelorizo)
  Και είδαμε με έκπληξη πως εντελώς ξαφνικά έγινε τούρκικο νησί του νότιου Αιγαίου.
  Ας κάνει κάποιος εκεί από το ΥΠΕΞ μια αναφορά να το διορθώσουν.
  Εκτός κι αν ξέρουν κάτι οι Αμερικάνοι της google,που δεν το ξέρουν ούτε στο αρμόδιο Υπουργείο.

  ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ" Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ:ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ!


  ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ:
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...