Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΦΟΥΡΕΙΡΑ: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της!


Τους τελευταίους μήνες έχει κάνει όλη την Ελλάδα να παραμιλά! Η μία επιτυχία μετά την άλλη! 
Το επίθετό της όμως είναι αυτό που προκάλεσε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε κάθε της συνέντευξη σχετικά με την καταγωγή της.
Η ίδια δηλώνει ότι ο πατέρας της έχει καταγωγή από το Μεξικό. Κατά πόσο όμως αυτό αληθεύει παραμένει άγνωστο...

Το ladolemono συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την μεγάλη αποκάλυψη.
Χωρίς να έχουμε καμία ρατσιστική διάθεση ή εθνικιστική αναφορά, απορώντας και εμείς όλο αυτό το διάστημα για ποιον λόγο ψεύδεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αποφεύγει την αλήθεια..
Θεωρώντας χρέος μας την σωστή ενημέρωση του κοινού αποκαλύπτουμε ότι η πραγματική καταγωγή της Ελένης ΦΟΥΡΕΙΡΑ είναι από την Αλβανία.

Η «Δωδώνη» πωλείται σε Κινέζους?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αντιδράσεις αναμένονται από τους κτηνοτρόφους στην Ήπειρο
Η γαλακτοβιομηχανία απορροφά τη ΖΩ-ΔΩ, αβέβαιο όμως το μέλλον των εργαζομένων...

"Θα είμαστε ….μείον 237 λαθρομετανάστες σε λίγες μέρες ........" Πολυ θα στεναχωρεθουμε .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία πείνας είναι οι 237 παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κτίριο της οδού Ηπείρου, καθώς και οι 50 στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας τη νομιμοποίησή τους. Στην Αθήνα, οι 22 μετανάστες, οι οποίοι μέχρι πρότινος στεγάζονταν σε χώρους αλληλεγγύης, μεταφέρθηκαν και αυτοί στο κτίριο της οδού Ηπείρου, προκειμένου να συνταχθούν με τους ομοεθνείς τους. Μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης, τόνισε ότι πρόθεση των μεταναστών είναι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν, ενώ σχετικά με την 15νθήμερη διορία που τους έχει δοθεί για τη χρήση του κτιρίου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε απεργούς πείνας δεν βάζεις deadline. Την deadline τη βάζει το κορμί τους. Μετά από 15 ημέρες αυτοί οι άνθρωποι θα είναι σε 20 ημέρες απεργίας πείνας. Ας έρθουν να τους βγάλουν βιαίως, αλλά να φέρουν και 237 φέρετρα».

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ (video)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η συγκλονιστικότερη έκφραση που ακούστηκε σε αυτό το απόσπασμα από την εκπομπή μακελειό ήταν η αναφορά στις δηλώσεις ενός Μουσουλμάνου:

"Δεν θα χρειαστεί να σας κάνουμε πόλεμο, θα σας κατακτήσουμε με τις κοιλίες των Γυναικών μας".. 
πηγη¨

Νίκος Καζαντζάκης: «Ελεύθερος άνθρωπος παλεύει για την ελευθερία»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Τον Ιούλιο του 1957, η Γιολάντα Τερέντσιο πήρε συνέντευξη, ίσως και την τελευταία του, από τον Νίκο Καζαντζάκη, λίγο μετά την επιστροφή του από το δεύτερο ταξίδι του...
στην Κίνα και τρείς μήνες πριν από το θάνατο του διάσημου Έλληνα πεζογράφου.
Μια από τις ερωτήσεις που του έθεσε ήταν:
- «Ο πνευματικός άνθρωπος μπορεί να ανήκει σε ένα κόμμα ή πρέπει να μένει πάντοτε ανεξάρτητος, για να είναι ελεύθερος να κρίνει;»
Η απάντηση του Νίκου Καζαντζάκη ήταν:
- «Είναι δύσκολο για τον πνευματικό άνθρωπο να μείνει μόνος του. Μόνος του είναι αδύνατος, αν ενωθεί όμως, με τους άλλους γελάει. Το πρόβλημα είναι: πως είναι δυνατόν να ενωθούν οι τίμιοι άνθρωποι;
Ο πνευματικός άνθρωπος πρέπει να καταδικάζει την αδικία όπου την βρίσκει και κάνοντας αυτό που κάνω απαντώ στο ερώτημα σας: γράφω για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που ποδοπατιέται παντού τόσο εύκολα.
Αν ενωθώ με τους άλλους θα χάσω την ελευθερία μου.

Ο Χάρτης του Πίρι Ρέις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ο χάρτης του Πίρι Ρέις ανακαλύφθηκε τυχαία το 1929 σε ένα μουσείο της Τουρκίας και από τότε δεν έχει βρεθεί μια λογική εξήγηση για τις απεικονίσεις του.
Σε διαστάσεις περίπου 60x86 εκατοστά, ο Τούρκος ναύαρχος Πίρι Ρέις είχε ζωγραφίσει το 1513 τον χάρτη του κόσμου και είχε συμπεριλάβει την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη δυτική Αφρική, τον κεντρικό και νότιο Ατλαντικό, την Καραϊβική, το ανατολικό μισό της νότιας Αμερικής και ένα μέρος της Ανταρκτικής, απαλλαγμένης όμως από τα στρώματα πάγου.
Οι χώρες εκείνες που λείπουν, δεν λείπουν στην πραγματικότητα γιατί στα αυθεντικά χειρόγραφα του, ο Πίρι Ρέις μας διαβεβαιώνει ότι είχε σχεδιάσει και την βόρεια Αμερική αλλά και υπόλοιπο ανατολικό μισό του κόσμου, κομμάτια του χάρτη που πιθανόν καταστράφηκαν με την πάροδο του χρόνου. Στο ίδιο κείμενο, ο Ρέις μας πληροφορεί ότι για την σχεδίαση του χάρτη του χρησιμοποίησε όλους τους γνωστούς χάρτες της εποχής του, συνδυάζοντας τους.
Αν ακόμα δεν έχετε προβληματιστεί, απλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συγκεκριμένος χάρτης είναι τόσο ακριβής στις λεπτομέρειες που δεν γίνεται παρά να προκαλέσει δέος: πως γίνεται τον 16ο αιώνα ένας ναύαρχος να σχεδιάσει πιστά ολόκληρη τη Γη χωρίς την δυνατότητα εναέριας παρατήρησης; Πως γίνεται να μπόρεσε να χωρίσει τις ηπείρους και τις ακτές στις αληθινές τους αποστάσεις χωρίς την γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής ή της σφαιρικής τριγωνομετρίας που απαιτούνται για τη χαρτογράφηση; Και πως σχεδίασε την Ανταρκτική χωρίς εκείνη να έχει ανακαλυφθεί επίσημα τη δεδομένη χρονολογία;

http://thisworldnot.blogspot.com

ΜΑΓΙΚΟ ΦΥΤΟ: ΙΠΠΟΦΑΕΣ


Το Ιπποφαές περιέχει πάνω από 15 υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες και θεωρείται η τέλεια υποστήριξη σε πολλές θεραπείες.
Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει μια από τις πιο διακεκριμένες θέσεις.Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά της γης και προηγείται κατά πολύ της εποχής των παγετώνων. Αυτοφύεται σε μορφή θάμνου στην ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας. Στις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου παρατηρήθηκε ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα θεραπεύονταν τρώγοντας τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού και άρχιζε να γυαλίζει τρίχωμα τους, από την παρατήρηση αυτή δόθηκε και η ονομασία του (ίππο -; φάος = άλογο που γυαλίζει). Έτσι άρχισαν να το χρησιμοποιούν και οι στρατιώτες του, μαζί με τον ίδιο για να είναι πιο ισχυροί στις εκστρατείες. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι το χρησιμοποιούσε στις εκστρατείες του και ο Τζέκινς Χάν.

 Το ιπποφαές μνημονεύεται από τον Θεόφραστο, μαθητή του Αριστοτέλη, αλλά κυρίως από τον Διοσκουρίδη τον Αναζαρβέα, πατέρα της φαρμακολογίας.

Αναφορές στο Ιπποφαές υπάρχουν στην Θιβετιανή και κινέζικη ιατρική. Από το 1929, όταν για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε βιοχημική ανάλυση των καρπών του φυτού, οι γνώσεις για της φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού συνεχώς αυξάνονται. Πλέον υπάρχει τεκμηριωμένη γνώση (Γερμανία, Ρωσία, Καναδάς, Κίνα, Φιλανδία, Αγγλία, Σουηδία κ.α.) για το ιπποφαές και έχουν αφιερωθεί γιαυτό 5 επιστημονικά συνέδρια. Το έλαιο του φυτού παράγεται από τους καρπούς με την μέθοδο της εκθλίψεως, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα. Περιέχει περισσότερες από 190 θρεπτικές και βιολογικές ουσίες, αρμονικά δεμένες, γιαυτό το λόγο έχουμε και τα αποτελέσματα που αναφέρονται στην βιβλιογραφία του, αλλά και από την καθημερινή χρήση του. 
Ένα θαυματουργό φυτό
Έχει βρεθεί επίσης ότι:

Ο ρόλος του Πάγκαλου στην κρίση των Ιμίων


Τι είπε, τι έκανε και τι δεν... έκανε

Στα 15 χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από την επέτειο των Ιμίων, δεν ξεχάστηκε ο ρόλος που έπαιξε εκείνη τη δραματική βραδιά ως υπουργός Εξωτερικών ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Όπως αποκάλυψε χθες και η «Καθημερινή», ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε ανοιχτή γραμμή με την αμερικανική διπλωματία και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προκειμένου να εκτονωθεί η ελληνοτουρκική ένταση και παρά την ενόχληση που φέρεται να εξέφρασε όταν παρέλαβε από τον αμερικανό πρεσβευτή, Τόμας Νάιλς την επιστολή με την οποία επερχόταν ο «συμβιβασμός» Ελλάδας-Τουρκίας, ο κ. Πάγκαλος εμφανιζόταν να έχει συμφωνήσει πως η Ελλάδα θα αποσύρει οριστικά τη σημαία της από τη βραχονησίδα και δεν θα τοποθετήσει οπλισμένο προσωπικό ή πολεμικά πλοία στην περιοχή.

Ιστορική έχει μείνει η βραδιά αυτή και για την παρουσία του κ. Πάγκαλου στο Mega, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς ο τελευταίος τον είχε ειδοποιήσει τον τότε ΥΠΕΞ να πάει επειγόντως στη Βουλή, στο γραφείο του πρωθυπουργού, όπου γινόταν μια σύσκεψη, διότι «κάτι συμβαίνει στα Ίμια»...

Όσα χρειάζεται να ξέρετε για το ενιαίο μισθολόγιο


Πόσο θα μας επηρεάσει το νέο ψαλίδι στα κεκτημένα του δημοσίου

Πάνω από 1.300 ευρώ τον χρόνο θα χάσουν 770.000 δημόσιοι υπάλληλοι εάν εφαρμοστεί καθολικά το σχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο που οριστικοποιεί η κυβέρνηση με την τρόικα με στόχο να εξοικονομηθεί ετησίως δαπάνη ενός 1 δισ. ευρώ. Και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι θα μπει μαχαίρι στις ειδικές αμοιβές και τα προνομιακά επιδόματα και θα εξισωθούν οι απολαβές σε όλους τους εργαζομένους που θα πρέπει να έχουν τα ίδια προσόντα και τα ίδια χρόνια υπηρεσίας, ανεξαρτήτως του υπουργείου ή του δημόσιου φορέα που δουλεύουν.

Το 90% των Γερμανών δεν πιστεύουν το«παραμύθι» των Δίδυμων Πύργων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την TNS Emnid, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες δημοσκοπήσεων στην Γερμανία, το ποσοστό των ανθρώπων που δεν πιστεύουν την επίσημη εκδοχή και εξήγηση της Αμερικάνικης κυβέρνησης
για τα γεγονότα στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτέμβρη 2001, ανέρχεται κοντά στο 90% !

SOS! Θα απαγορευθεί η κυκλοφορία θεραπευτικών βοτάνων, συμπληρωμάτων διατροφής και βιολογικών προϊόντων !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Εξαιτίας μιας Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 1. 04. 2011 απαγορεύεται η εμπορευματοποίηση των περισσοτέρων βοτάνων και πολλών Παραδοσιακών Φαρμακευτικών
Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης. Αν αυτή η οδηγία δεν μπλοκαριστεί, σειρά έχουν τα βιολογικά προϊόντα και κατ’ επέκταση οι βιολογικές καλλιέργειες. Αυτή η Οδηγία ανήκει στον περίφημο Codex Alimentarius για τον οποίο μάλλον  ακούσατε να γίνεται κουβέντα τώρα τελευταία και του οποίου η εφαρμογή αρχίζει σταδιακά από 1.04.2011 με την απαγόρευση βοτάνων και συμπληρωμάτων  διατροφής. 

Ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στα Ίμια αφηγείται...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στα Ίμια αφηγείται: «Όλοι κλαίγαμε με τη σημαία – Οι διαταγές ήταν να εξοντώσουμε όσους περισσότερους μπορούσαμε κερδίζοντας χρόνο».


Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώθη­καν, από την αποφράδα εκείνη νύ­χτα του Ιανουαρίου του 1996. Τη νύχτα, που τρεις γενναίοι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν τις ζωέςτους, για την πατρίδα που σερνόταν στην κρίση των Ιμίων. Την κρίση, που έδωσε αφορμή στην Τουρκία, να θέσει το ζήτημα των «Γκρίζων Ζωνών» στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδας σε αρκετά νησιά.
Σήμερα, τόσα χρόνια μετά, μαθαίνουμε ότι, αν και ο κ. Σημίτης ευχαριστούσε (γιατί;) τους Αμερικάνους αν και ο κ. Πάγκαλος πρότεινε να πουν, ότι τη σημαία την πήρε ο… αέρας στα Ίμια, υπήρχαν πάνω στις βραχονησίδες πραγματικοί Έλληνες και πραγματικοί άνδρες που ήταν έτοι­μοι να δώσουν τη ζωή τους.

Η Τζούλια ξανάρχεται και ο Πάγκαλος δηλώνει: "Μαζί τις πηδήξαμε"!!!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ",ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Επειδή πολλοί αναρωτιούνται "ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ Λαος ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ",η απάντηση είναι η εξής:Βρίσκονται στο Ινστιτούτο "Ίων Δραγούμης",υπό την εποπτεία του Προέδρου του Χρήστου Γούδη!

"ΓΕΛΟΙΟ" ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ IPAD ΤΟΥ!


Είδηση από το "Βήμα" και σχολιασμός από το "Πολιτικό Σαφάρι":

Ο "άσφαιρος" Άδωνις έπαιζε το... ipad του, στά έδρανα της Βουλής και βλέποντάς τον ο Βορίδης, τού είπε:

"Αναρωτιέμαι μερικές φορές, πόσο... γελοίος μπορείς να γίνεις"...

Η 17 Νοέμβρη είναι πίσω από τη κατάληψη του ασύλου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταρακτικές αποκαλύψεις και η εύλογη η απορία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο ΕΔΩ !


Καταρχάς δεν είμαστε εμείς οι τρελοί να βγάλουμε αυτό το τίτλο. Τρέλα μας πουλάνε οι πολιτικοί ταγοί μας, και δείτε πως : Θα σας παραθέσουμε ΜΟΝΟ γεγονότα. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Οι αριθμοί δίπλα από κάθε πληροφορία υποσημαίνουν τις πηγές:

Άδειασαν οι φυλακές της Αιγύπτου..Να τους περιμένουμε κι αυτούς?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://www.elkosmos.gr/images/stories/_fotos-2011/boat-immigrants_999207i.jpgΣτο περιθώριο της εξέγερσης, που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στην Αίγυπτο είχαμε και το περιστατικό της μαζικής απόδρασης από κάποια φυλακή της χώρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας 700 περίπου καταδικασμένοι κατάφεραν να διαφύγουν από κάποια φυλακή, σκοτώνοντας μάλιστα και τον διευθυντή του σοφρωνιστικού ιδρύματος. Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες, τα άτομα που απέδρασαν δεν είναι μόνο 700 άλλα ανέρχονται σε χιλιάδες. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτοί οι άνθρωποι θα θελήσουν να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψή τους, όταν η αστυνομία δεν θα έχει να κάνει με το εξαγριωμένο πλήθος. Και κατά πάσα πιθανότητα θα προσπαθήσουν να έλθουν στην Ευρώπη για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Είναι δηλαδή σχεδόν σίγουρο, ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία θα βρεθεί σε λίγο καιρό στην χώρα μας, αφού είμαστε η χώρα που λόγω ελλιπούς φύλαξης των συνόρων μας και γενικευμένου μπαχάλου στο εσωτερικό, προτιμά το 80-85% των παρανόμως εισερχομένων στην ΕΕ λαθρομεταναστών.
Είναι βέβαιο ότι όλοι θα δηλώσουν ότι διώκονταν πολιτικά από το καθεστώς Μουμπάρακ και αμέσως θα σπεύσουν στο πλευρό τους οι ντόπιοι αριστεριστές και μεταναστολάγνοι, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναπροωθηθούν.
Οπότε καλό είναι οι ... σύντροφοι να αρχίζουν να ετοιμάζουν δωμάτια σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα προκειμένου να υποδεχθούμε και τους νέους καλεσμένους μας, που κατά την υφυπουργό εργασίας κ. Νταλάρα θα δώσουν υπεραξία στην ελληνική κοινωνία!
www.elkosmos.gr

Οι 10 πιο μολυσμένες περιοχές του πλανήτη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μαύρα σύννεφα με θανατηφόρα τοξικά, παχιά στρώματα άνθρακα και δριμύς καρκινογενής αέρας: καλώς ήλθατε στη ζωή των πιο μολυσμένων περιοχών του πλανήτη.
Το αμερικανικό ινστιτούτο Blacksmith, ένα ανεξάρτητο περιβαλλοντικό γκρουπ, μας ταξιδεύει σε μέρη που δεν θα θέλαμε να πάμε αλλά που καλό θα είναι να γνωρίζουμε και τα οποία επηρεάζουν την υγεία άνω των 12 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ημερολόγιο «θανάτου» για την Ορθοδοξία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ
1fbarozoΣυνειδητή παράλειψη από αντι-χριστιανούς Μανδαρίνους της Ευρωπαικής Ένωσης, ηθελημένη αστοχία των περιξ του Μπαρόζο  στενής κάστας καρεκλοκένταυρων, κατ’επιλογήν «λάθος» νοσηρών παγκοσμιοποιημένων «εγκεφάλων» των Βρυξελλών ή απλά γκάφα ολκής των  γραφειοκρατών της Ευρωπαικής Διοίκησης;
Η μη αναφορά των εορτών του χριστιανισμού- συμπεριλαμβανομένου των Χριστουγέννων και του Πάσχα- από το νέο Ημερολόγιο που διανέμεται στα Λύκεια και τα Κολέγια με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Επιτροπής σήμανε συναγερμό στους θρησκευτικούς ταγούς της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Πόσο, μάλλον, όταν το εν λόγω Ημερολόγιο περιλαμβάνει όλες τις εορτές του Ισλάμ, του Ιουδαισμού, των Ινδουιστών ακόμη και των Σιχ!
«Τούτο προκαλεί πολλά ερωτηματικά δεδομένου ότι η πλειοψηφία των πολιτών της Ευρωπαικής Ενώσεως ανήκει στις μεγάλες Χριστιανικές ομολογίες.
Πως είναι δυνατόν σε εκδόσεις της Ευρωπαικής Ενώσεως να υποτιμάται και να παραθεωρείται η πίστη και η παράδοση εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων;» αναρωτιέται με νόημα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σε επιστολή διαμαρτυρίας την οποία απέστειλε, ήδη, στο γραφείο του Προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο.
Πάνω από 3.000.000 αντίτυπα του ευρω-ημερολογίου έχουν εκδοθεί και περισσότερα από 330.000 αντίτυπα των ημερολογίων, που συνοδεύονται από 51 γυαλιστερές σελίδες με πληροφορίες σχετικά με την ΕΕ, παραδόθηκαν στα βρετανικά σχολεία ως «περιζήτητα χριστουγεννιάτικα δώρα» στους μαθητές από την Επιτροπή.
Όμως, οι Χριστιανοί εξοργίστηκαν επειδή στο ημερολόγιο η σελίδα της 25ης Δεκεμβρίου είναι κενή και στο κάτω μέρος της σελίδας με την ημέρα των Χριστουγέννων αναφέρεται μόνο ένα κοσμικό μήνυμα: «Ένας αληθινός φίλος είναι κάποιος που συμμερίζεται τις ανησυχίες σου και θα διπλασιάσει τη χαρά σου».
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα μέλη της Συνόδου, πάντως, είναι κατηγορηματικοί και ζητούν τάχιστα να επανορθωθεί αυτό το σοβαρό σφάλμα. Η πλήρης και εμπεριστατωμένη επιστολή της Συνόδου, η οποία δημοσιεύεται σε αποκλειστικότητα έχει ως εξής:
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

Ώρα για απαντήσεις κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... apofasiΕίναι πλέον καιρός να εξεταστεί ο ρόλος των ΜΚΟ, ποια είναι η σχέση τους με το κράτος, ποια είναι η ιδεολογικοπολιτική τους ταυτότητα και οι επιδιώξεις τους, ποιοι είναι αυτοί που τις στελεχώνουν ποιοι και με ποια κριτήρια τις χρηματοδοτούν και ποια είναι η εμπλοκή των οργανώσεων αυτών σε αξιόποινες πράξεις.
H ΝΔ (που κατέθεσε τροπολογία για το άσυλο) προχώρησε σε μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγγελία κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου, που εγείρει πολλά ζητήματα, ιδιαίτερα μετά τα όσα εξωφρενικά έγιναν στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, που ακολούθησε σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας «Δημοκρατία», «έως τώρα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης.
Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει –μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Επιπλέον: Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και να δώσει εξηγήσεις».
Η μεθόδευση αποκαλύπτεται...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Η "αρκούδα" ξυπνάει και μπαίνει στην τελική ευθεία στο "Ελληνικό πρόβλημα¨"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χωρίς μεσσιανισμούς και υπερφυσικές κραυγές, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της προετοιμασίας εμπλοκής των Ρώσων στα Ελληνικά πράγματα. Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την παρούσα κυβέρνηση και προσωπικά με τον Γιώργο Παπανδρέου τον οποίον και απεχθάνεται (δεν το κρύβει άλλωστε).

Το σοβαρότερο είναι ότι πέρασε μία περίοδος προβληματισμού και για τον χαρακτήρα του Ελληνικού λαού λόγω της αντιμετώπισης προς μία κυβέρνηση που σε κάποια άλλη χώρα θα είχε καταρρεύσει σε λίγους μήνες. Αυτό είναι επίσης αιτιολογημένο αφού εάν κάποιος ξένος αναλυτής μελετήσει τις δημοσκοπήσεις θα λάβει μία τελείως διαφορετική εικόνα για την κριτική ικανότητα του Ελληνικού λαού.

Για να μην τρέφουμε βέβαια αυταπάτες, οι Ρώσοι δεν δρουν ορμώμενοι από κρίση φιλελληνισμού αλλά με γνώμωνα τα δικά τους συμφέροντα. Αυτά λοιπόν επιβάλλουν την συμμετοχή στις όποιες αλλαγές της κατάστασης στο Αιγαίο. Αυτές οι αλλαγές λοιπόν έδωσαν το κόκκινο φως για την ενεργή εμπλοκή τους στα πολιτικά πράγματα, αμέσως μετά το Ερζερούμ. Γιατί;

Οι πηγές μας αποκαλύπτουν ένα απίστευτο παρασκήνιο γύρω από την συνάντηση αυτή. Φαίνεται ότι οι Ρώσοι γνώριζαν ότι πίσω από τα χαμόγελα και τους λεονταρισμούς, θα κρινόταν η τελική μορφή συνδιαχείρισης στην οποία ώθησαν συγκεκριμένα λόμπυ. Εδώ για να αποδίδουμε τα του καίσαρος, δεν είναι κάποια “προδοτική”διάθεση του Παπανδρέου που κινεί τα νήματα, αλλά μάλλον η φοβία και ατολμία του. Όλο το παιχνίδι προσεταιρισμού από τα συμφέροντα έχει στραφεί εδώ και καιρό στην Τουρκία, αφού η τελευταία θεωρείται ιδανικός μπαμπούλας για να επιβάλλει τις αλλαγές, ακόμα και με την απειλή πολέμου. Αυτό εξηγεί τις πληροφορίες που έχουμε για την στάση των Ρώσων.

Ο Μεντβέντεφ λοιπόν, διεμήνυσε ξεκάθαρα στον Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να δεχτεί αλλαγές, χωρίς την καίρια συμμετοχή Ρώσικων εταιρειών στη νέα κατάσταση. Ήταν μάλιστα τόσο ξεκάθαρος που ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε ευθέως το θέμα στον Ερντογάν κατά τη συνάντηση τους.

Η απάντηση του Ερντογάν ήταν απόλυτη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τόσο απόλυτη που λέγεται ότι έθεσε ένα νέο Casus Belli, εάν η Ελλάδα επέμενε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...