Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΚΟ! Δεν τους έφθανε η Νομική ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ και ραδιοφωνικό σταθμό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Οι γνωστοί αλληλέγυοι της προσπάθειας των 300 ΛΑΘΡΟμεταναστών για πλήρη και άνευ όρων νομιμοποίηση στη χώρα συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Κατέλαβαν ραδιοφωνικό σταθμό στο Ρέθυμνο με αίτημα να διακοπεί το πρόγραμμα και να αναγνωστούν τα αιτήματα στήριξης τους προς τους ΛΑΘΡΟμετανάστες!

'Αραγε η πολυφωνία στα Μέσα εκφράζεται με παρόμοιες ενέργειες; Σίγουρα πάντως αν κρίνουμε από την περίπτωση της κατάληψης της νομικής και το σημερινό συμβάν, οι έννοια της ελευθερίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, είναι πολύ σχετικά πράγματα στις μέρες μας...

http://stakarfia.blogspot.com

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: "ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ"!


Μακρυγιάννης: "Οι μεγάλοι μας οι πολιτικοί δεν επιθυμούν ποτές την ησυχίαν, κι’ όλο πατριωτισμόν με τα χείλη θυσιάζουν. Θέλουν εις την Συνέλεψη να κομματιάσουνε το Έθνος."

MEGA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ! "ΤΙΜΗΣΕ" ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΜΕΤΕΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΓΙΑ ΓΥΜΝΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
15 χρόνια πέρασαν από την κρίση στις ελληνικές βραχονησίδες Ίμια, και το MEGA CHANNEL προχθές φρόντισε να... τιμήσει το γεγονός ότι κατεβάσαμε από 'κει την Ελληνική σημαία κατ' απαίτηση των τούρκων και είχαμε και 3 νεκρούς.

Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Μου διέγραψαν αποκαλύψεις για τον "Καλλικράτη". Διώχνουν τον λαό από τα χωριά για να τον αρμέγουν με τα πολυκαταστήματα"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Οι έγγραφες ευχαριστίες Πάγκαλου προς τις ΗΠΑ για τα Ίμια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Μυστική γραπτή επιβεβαίωση της συμφωνίας της 30ής Ιανουαρίου 1996 για την απομάκρυνση των στρατευμάτων, των πλοίων και της ελληνικής σημαίας από τα Ιμια είχε παράσχει ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος με επιστολή προς τον ομόλογό του των ΗΠΑ Γ. Κρίστοφερ.

Αμερικανική “απόβαση” στη Κομοτηνή προσπαθεί να στήσει τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας
Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανακαλύ­ψουν με κάθε τρόπο ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας που καταπιέζεται

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΛΕΞΗ "ΜΗΤΕΡΑ" !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Για χάρη των ομοφυλόφιλων η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάργησε την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε ...σεξιστική στερεοτυπία! Μάλιστα, συνέστησε ο όρος να παρακάμπτεται καθώς η έννοια της είναι ανασταλτική για την ισότητα των φίλων… Και έχει κι άλλο… Ακούστε
«Ο ρόλος της μητέρας αξιολογείται πλέον σαν παθητική λειτουργία», με την απόφαση 12267. Ειδικότερα στην Ελβετία που θεωρείται περισσότερο «προοδευμένη» χώρα δεν αναγνωρίζονται οι λέξεις «μητέρα» και...
«πατέρας», καθώς ανήκουν στην κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων»! Έτσι, οι δύο έννοιες περιγράφονται από τη φράση «γονεϊκά μέρη» και χωρίζονται σε «α’» και «β’», αφού οι γονείς μπορούν στο εξής να είναι είτε «γυναίκα-άντρας», είτε «άντρα-άντρας», είτε «γυναίκα-γυναίκα»!
Μάλιστα, η Isabel Kamber υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέα της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της ομοσπονδιακής καγκελαρίας της Ελβετίας τόνισε: «Η οδηγία είναι υποχρεωτική προκειμένου περί υπηρεσιακών δημοσιευμάτων και εγγράφων»!
Όπως φαίνεται το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει του gay γάμους ή ακόμα και τους πολυγαμικούς.

24wro.blogspot.com

Σαν σήμερα . . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Γιορτάζουν: Τρύφωνας

Γεγονoτα
1806: Οι Τούρκοι πολιορκούν τους Κολοκοτρωναίους κοντά στη Δημητσάνα. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης διαφεύγει στη Ζάκυνθο.
1867: Εφαρμόζεται για πρώτη φορά η 8ωρη απασχόληση ημερησίως για τους χτίστες στις ΗΠΑ.
1887: Ο Χάρβεϊ Γουίλκοξ τεμαχίζει και ....
πουλά τη γη του, έκτασης 500 στρεμμάτων, σε οικόπεδα, τα οποία στη συνέχεια θα αποτελέσουν το Χόλιγουντ.
1964: Ο Κυβερνήτης της Ινδιάνας χαρακτηρίζει το τραγούδι των Kingsmen «Louie Louie» πορνογραφικό και απαγορεύει τη μετάδοσή του από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πολιτείας.
1968: Μία από τις πιο πολυσυζητημένες φωτογραφίες: Ο αρχηγός της αστυνομίας του Νοτίου Βιετνάμ Νγκουγιέν Νγκοκ Λόαν εκτελεί εν ψυχρώ με το πιστόλι του έναν Βιετκόνγκ.
1977: Εφαρμόζεται η εγκύκλιος, σύμφωνα με την οποία όλα τα δημόσια έγγραφα στην Ελλάδα θα συντάσσονται πλέον στη Δημοτική.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...