Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιώργος και οι Εβραίοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  • Σε Εβραϊκούς οίκους ανέθεσε η κυβέρνηση τις αποκρατικοποιήσεις
Διευρύνει σε όλα τα πεδία τη συνεργασία της Ελλάδας, με τα μεγάλα Εβραϊκά μαγαζιά, η κυβέρνηση, πατώντας στα σίγουρα, αφού οι συγκεκριμένοι οίκοι "κατέχουν" το 99% του παγκόσμιου πλούτου. Είναι ώρα για πειράματα;

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ:Η...ΑΡΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ:

Τι θα συμβεί σε Κωνσταντίνου-Καμίνη-Πορτάλιου σε περίπτωση που ακυρωθούν οι ψήφοι των ΛΑΘΡΟμεταναστών?


Το σκεπτικότης απόφασης τους Στε...Οι σύμβουλοι Επικρατείας συμφώνησαν πως ο νόμος Ραγκούση φέρνει πολιτογράφηση με βάση τυπικές προϋποθέσεις και χωρίς να φέρνει την “εθελούσια αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισμό και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως”.

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ; ΛΟΥΚΕΤΟ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΖΑΙΛΟΥΜ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προβλέψεις για περισσότερα «λουκέτα» το 2011

Απέκτησαν δική τους εθνική εορτή οι Μουσουλμάνοι (ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) της Θράκης! - ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΕΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Δική τους εθνική γιορτή φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει οι μουσουλμάνοι της Δ. Θράκης. Η περίφημη «Συμβουλευτική Επιτροπή» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία για άλλη μια φορά προσπαθεί να προκαλέσει, με βαριές εκφράσεις. Στο μεταξύ, οι ηγεσίες των κομμάτων θεωρώντας πως έχουν πλέον χάσει το παιχνίδι, δεν επιδιώκουν τίποτε άλλο από την εξασφάλιση των ψήφων των μουσουλμάνων της Θράκης, για τις επόμενες (κάθε φορά) εκλογές.

Δημοκρατία: Αγαθό που θα μπορούσαμε να έχουμε εάν...
  • Γράφει ο Γιώργος Καισάριος
Πολλοί αναγνώστες με έχουν ρωτήσει, τι κατά την άποψη μου θα πρέπει να γίνει στη χώρα μας για να αποτραπούν τα χειρότερα. Εγώ να προσθέσω τι θα πρέπει να γίνει για να πάμε και μπροστά.
Σήμερα θα ξεκινήσω μια σειρά από άρθρα που θα αναλύσουμε γιατί έχουμε τα προβλήματα που έχουμε και τι λύσεις υπάρχουν.
Υπόψη ότι και στα δυο αυτά ερωτήματα δεν έχει απαντήσει κανείς μέχρι σήμερα. Το μόνο που ακούμε και το μόνο που βλέπουμε τώρα και 30 χρόνια είναι πρόχειρες λύσεις στα προβλήματα, συνεχείς αλλαγές στους νόμους και στις διαδικασίες κα πάνω από όλα πολίτικες φιλοσοφίες που δένε έχουν αποδώσει σε τίποτα.
Ειδικά για το τελευταίο, στην Ελλάδα οι πολιτικοί και τα κόμματα έχουν πείσει όλο τον κόσμο ότι οι λύσεις στα προβλήματα μας έχει σχέση με την φιλοσοφία της κάθε πολιτικής παράταξης και όχι με την επίλυση των προβλημάτων επί της ουσίας.
Χρόνια τώρα λέω ότι δεν έχουμε δημοκρατία στη χώρα μας. Σήμερα θα σας το γιατί. Επίσης χρόνια λέω ότι δεν λειτούργει η βουλή και σαν αποτέλεσμα, η βουλή δεν παράγει ούτε στο ελάχιστο νομοθετικό έργο. Τέλος θα σας εξηγήσω γιατί αυτά τα δυο είναι σημαντικά για γιατί ευθύνονται για όλα τα κακά αυτού του τόπου.
Όλα τα προβλήματα της Ελλάδος έχουν την ρίζα τους στο εξής:
• Δεν έχουμε δημοκρατία
• Δεν λειτουργεί η βουλή (το νομοθετικό σώμα)
• Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι λιγότεροι άξιο
Θα αναλύσω όλες αυτές τις παραμέτρους και στο τέλος θα καταλάβετε πως συνδέονται μεταξύ τους. Προς το παρόν απλά παρακολουθήστε τον συλλογισμό μου.
Για δεν έχουμε δημοκρατία

Υπάρχει χρονοπύλη στο Γύθειο;


Οι χρονοπύλες είναι όπως φανερώνει και η ονομασία τους, πύλες οι οποίες ενώνουνε τις τρεις ροές του χρόνου: το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον.
Έχει υποστηριχθεί από ερευνητές ότι υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, στα οποία κυρίως γίνεται συγκέντρωση των μαγνητικών δυνάμεων και ένεκα τούτου σχηματίζονται ισχυρά γεωμαγνητικά πεδία τα οποία οφείλονται σε ενδογενή αίτια αλλά και σε κοσμικές ακτινοβολίες.
Βρήκαν λοιπόν με τη χρήση ειδικών οργάνων ότι στα σημεία αυτά υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός μεγάλος, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ισχυρά πεδία που καμπυλώνουνε το χώρο και το χρόνο, και έτσι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με άλλη διάσταση.

Τι συμβαίνει με τον μαγνητικό άξονα της γης;


Σχετίζονται οι «μαζικές αυτοκτονίες» πουλιών και ψαριών με αιφνίδια διαταραχή του μαγνητικού χάρτη της Γης; Σε αυτό και άλλα ερωτήματα επιχειρεί να απαντήσει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Τάσου Καφαντάρη στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".
Τι σκότωσε τα πουλιά;
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι δεν πέθαναν από δηλητηρίαση ή ασθένεια, αλλά συνεπεία της πτώσης τους.
Δηλαδή, ότι τα πουλιά αυτά- που πετούν σε σμήνη- στράφηκαν όλα μαζί προς... τη Γη! Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που τα αποπροσανατόλισε τόσο, και μάλιστα νυχτιάτικα, ώστε να ορμήσουν στο ναδίρ; Ο απροσδόκητος αυτός θάνατος των πουλιών δεν ήταν ο μόνος.
Τις επόμενες ημέρες χιλιάδες νεκρά πουλιά βρέθηκαν στις Πολιτείες του Τενεσί, του Κεντάκι, του Ιλινόι, της Αριζόνας, του Τέξας, της Λουιζιάνας, της Καρολίνας... αλλά και της Ν. Αμερικής, της Αγγλίας, της Σουηδίας και της Ουγγαρίας. Ωστόσο οι μαζικοί αυτοί θάνατοι ήταν απλά οι τελευταίοι σε μια αλυσίδα ανεξήγητων θανατικών σε χιλιάδες ψάρια και καβούρια ανά τον πλανήτη, από το 2009: Ινδιάνα, Λουιζιάνα, Αρκάνσας, Μέριλαντ, Φλόριδα, Αϊτή, Βραζιλία, Ουαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Βιετνάμ και Νέα Ζηλανδία ήταν τα «πεδία μαχών» των θαλάσσιων οργανισμών με τον άγνωστο εχθρό τους.
Τι να σκεφτεί κανείς, όταν οι ίδιοι οι επιστήμονες σήκωναν τα χέρια ψηλά; Ο μόνος κοινός τόπος των θανατικών που θα αιτιολογούσε τον αποπροσανατολισμό θα μπορούσε να ήταν μια σειρά σημαντικών και αιφνίδιων διαταραχών των γραμμών του «μαγνητικού χάρτη της Γης».
Με πόσα «τρέχει» ο πόλος;

Σχιζοφρενείς εκπαιδευτικοί στα σχολειά μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη που έκανε  διευθυντής εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας για τους ακατάλληλους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τα παιδιά μας ή εκτελούν γραφειοκρατικές εργασίες μέσα στα σχολεία λόγω ανικανότητας! Μόνο στην Αττική, οι ακατάλληλοι να διδάξουν εκπαιδευτικοί φτάνουν τους 260, όπως μας είπε αποκλειστικά ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, Γιάννης Κουμέντος.
Υπάρχουν εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που σύμφωνα με τον κ. Κουμέντο: « Δεν μπορεί, ενώ χρειάζονται οι ίδιοι βοήθεια να διδάσκουν παιδάκια. Συνήθως τους βγάζουμε από την τάξη και τους έχουμε σε γραφεία ή όπου μπορούν, γιατί κάποιοι δεν μπορούν και καθόλου να εργαστούν. Έχουμε φετινό περιστατικό όπου κάποιος εκπαιδευτικός είχε μανία καθαριότητας και έβαζε οινόπνευμα μέσα στην τάξη στην έδρα και στα θρανία και έβαζε φωτιά για να κάψει τα μικρόβια. Εσείς το παιδί σας θα το αφήνατε εκεί; Έχουμε ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής νόσου, σχιζοφρενείς για να μιλήσουμε ανοικτά. Όσους μπορούμε να ελέγξουμε…», μας λέει ο κ. Κουμέντος και τα λόγια του μας προκαλούν ρίγη προβληματισμού και αναστάτωσης, όπως και οι επόμενες αποκαλύψεις του.
«Είναι πολύ σοβαρό. Δεν ξέρετε τι τραβάμε. Υπάρχει ιστορία από μια φιλόλογο που κάνει αναφορά πάνω σε αφίσες με ακαταλόγιστα πράγματα και χυδαίες εκφράσεις και ζητά να επανέλθει στην τάξη. Έχουμε ανθρώπους που έχουν αγοραφοβία, που περπατούν και παραμιλάνε. Που έχουν εκτινάξεις άκρων και χτυπάνε τα πόδια τους δεξιά κι αριστερά. Εκπαιδευτικούς με μηρυκασμό που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Δυστυχώς, υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις. Οι συνάδελφοι και οι διευθυντές στα σχολεία έχουν κατανόηση, αλλά όταν μιλάμε για παιδικές ψυχές είναι σοβαρό το ζήτημα».
Και τι γίνεται με τους ανθρώπους αυτούς;

Δεν θα χρεοκοπήσουμε, αλλά … θα μας πιούν το αίμα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει αλλά το ρίσκο στη χώρα αυξάνεται σύμφωνα με τη UBS. Η ποιότητα των ελληνικών ομολόγων φθίνει και αποτελούν ανελκυστικοί επιλογή για τους συντηρητικούς επενδυτές παρά τη βραχυπρόθεσμη βελτίωση του οικονομικού κλίματος.
O ελβετικός χρηματοπιστωτικός κολοσσός, στην επτασέλιδη έκθεσή του με τίτλο “Greece – tempting yields and default fears”, όπου αναλύει τα μακροοικονομικά δεδομένα της οικονομίας της χώρας μας, εκτιμά ότι η Ελλάδα εμφανίζει μεγάλη πιθανότητα αναδιάρθρωσης του χρέους της μέσω επαναγοράς ομολόγων και χρειάζεται ρευστότητα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να προκληθεί αύξηση της απόδοσης των γραμματίων βραχυπρόθεσμης αποπληρωμής.
Η Ελλάδα είναι πιθανό να ακολουθήσει ένα ακόμη αυστηρό πλάνο δημοσιονομικής προσαρμογής υπό τις οδηγίες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Πως αντί για 5,5 εκ. ευρώ να δώσετε πίσω μόνο 5.500 !!!


Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον Τόλη Βοσκόπουλο, για το αδίκημα της φοροδιαφυγής που αφορά την περίοδο 1993-97 και συγκεκριμένα για ποσό το οποίο με τις προσαυξήσεις, φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, καθώς και τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με 5 ευρώ ημερησίως.
.
Ο Τ. Βοσκόπουλος εκπροσωπήθηκε από το συνήγορο του, κ. Β. Δημακόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πελάτης τους έκανε αίτηση για να υπαχθεί σε ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, κάτι που όπως είπε, θα του έδινε το δικαίωμα να τύχει έκπτωσης 100% επί των προσαυξήσεων. Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο συνήγορος, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Μάλιστα προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφο με προσφυγή του Τόλη Βοσκόπουλου κατά της αρνητικής απάντησης στην αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση.
Ο κ. Δημακόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη ότι όλοι οι λογαριασμοί του εντολέα του είναι μηδενικοί και όλες τις αμοιβές του τις εισέπρατε η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία και υπέβαλε τις φορολογικές δηλώσεις.
Στο δικαστήριο κατέθεσε η υπάλληλος της αρμόδιας ΔΟΥ, Βασιλική Τσουκαλά, η οποία είπε ότι ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει, μέχρι στιγμής, καθόλου χρήματα για την οφειλή του, εξηγώντας πως δεν υπήχθη στη ρύθμιση καθώς έχει στην κατοχή του ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660.000 ευρώ.
Ο λογιστής του Τόλη Βοσκόπουλου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του δεν μπορούσε να υπαχθεί στη ρύθμιση, καθώς οι υπέρογκες προσαυξήσεις θα καθιστούσαν εξαιρετικά υψηλή τη μηνιαία δόση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί, ενώ υποστήριξε ότι τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του, είναι δεσμευμένα.
Στην πρότασή της περί ενοχής η εισαγγελέας έδρας εισηγήθηκε στο δικαστήριο να επιβάλει στον Τόλη Βοσκόπουλο φυλάκιση τεσσάρων ετών.
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Να ψηφίζουν ΜΟΝΟ οι λαθρομετανάστες στην ΕλλάδαΌταν το Συμβούλιο της Επικρατείας βγάζει αποφάσεις που παγώνουν ολόκληρα αναπτυξιακά  έργα  για να μην πειραχθεί ένα δεντράκι είναι «καλό και άγιο» για την προοδευτική υποκριτική αριστερά. Τώρα που πήρε την άκρως σημαντική ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να μην επιτραπεί η ΨΗΦΟΣ των αλλοδαπών στις εκλογές, χάριν της εθνικής ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ το λένε αντιδραστικό και φασιστικό.
Οι υστερικές επιθέσεις κατά του ΣτΕ για την ιστορική απόφαση που είναι ένα πρώτο βήμα για να σταματήσει η συνολική  κατάληψη  της χώρας από κάθε είδους μετανάστες, γίνονται κατά σύμπτωση απ’ τους ίδιους κύκλους που…χαζεύουν αμήχανοι την κατάληψη της Νομικής και του νεοκλασικού. Είναι αυτοί οι πολιτικοί που «κατά σύμπτωση» και όλως τυχαίως βάζουν ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ και μετά τους Έλληνες.
Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη δεν θα ενδώσει στο αμόκ των δήθεν δημοκρατικών δυνάμεων που παρακολουθούν ανίκανοι 20 χρόνια τώρα την Αθήνα να γίνεται Κάιρο και τα Πατήσια να ισλαμοποιούνται. Η απόφαση του ΣτΕ πέραν απ’ τη νομική της διάσταση, δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη δημόσιοι λειτουργοί που ορθώνουν το ανάστημα τους σ’ όσους σκύβουν το κεφάλι «στο νόμο του Σύριζα». Κι ακόμη ότι υπάρχουν υπεύθυνοι θεσμοί, αποφασισμένοι να  κάνουν ότι πρέπει, βάσει του Συντάγματος, για να μείνει η Ελλάδα ελληνική!
Υ.Γ. Αλλιώς …να πάρουν απ’ τους Έλληνες το δικαίωμα ψήφου και να το δώσουν μόνο στους λαθρομετανάστες. Αφού έτσι κι αλλιώς μόνο για κείνους «καίγονται»! Αν… δικοί μας φτωχοί άνεργοι και άστεγοι (που αυξάνονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα) καταλάβουν δημόσιο κτίριο, σε πόσες ώρες θα τους έχουν πάει σηκωτούς στον εισαγγελέα;
Θέμος Αναστασιάδης
http://www.protothema.gr

ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένας πατέρας γυρίζει σπίτι από την εργασία του αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος, για να βρει τον πέντε ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα.
-Μπαμπά, μπορώ να ρωτήσω κάτι;
-Ναι, βεβαίως, τι είναι;
-Μπαμπά, πόσα παίρνεις σε μια ώρα;
-Αυτό δεν είναι δίκη σου δουλειά, απάντησε θυμωμένος ο πατέρας.
-Θέλω ακριβώς να ξέρω. Παρακαλώ, πες μου πόσα παίρνεις σε μια ώρα;
-Εάν πρέπει να......
ξέρεις, παίρνω 40 ευρώ την ώρα.
-Ωχ! Μπαμπά, σε παρακαλώ, μπορείς να μου δανείσεις 20 ευρώ;
-Εάν ο μόνος λόγος που ρώτησες είναι να δανειστείς κάποια χρήματα, για να αγοράσεις ένα ανόητο παιχνίδι ή κάποιες άλλες αηδίες, τότε να πας κατευθείαν στο δωμάτιό σου και στο κρεβάτι σου. Δεν εργάζομαι σκληρά καθημερινά για τέτοιες παιδαριώδεις επιπολαιότητες.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Κρήτη λόγω της θέσης της έχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρώπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθώς και τις Θαλάσσιες οδούς εμπορίου και τα πετρέλαια της διώρυγας του Σουέζ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Το όλο θέμα έχει σαν αφετηρία την ημερομηνία 1912-13 κατά την οποία υπογράφεται η Συνθήκη του......
Λονδίνου. Μέχρι τότε η Κρήτη κι από το 1898 (τυπικά από το 1896, βάσει της συνθήκης του Βερολίνου), αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με όνομα «Κρητική Πολιτεία» και πρωτεύουσα τα Χανιά, ενώ είχε και δική της σημαία, βουλή, χωροφυλακή (υπό ξένη διοίκηση), σύνταγμα, ύμνο, νομίσματα, παράσημα κ.α., τα οποία ήταν, κατά βάση, παραλλαγές των αντίστοιχων του ελληνικού κράτους.
Ουσιαστικά η «διακυβέρνηση» της Κρητικής Πολιτείας, ασκούνταν από ένα μεικτό συμβούλιο το οποίο απαρτίζονταν απ' τα επιμέρους συμβούλια των Κρητών και των Μεγάλων Δυνάμεων. Το συμβούλιο όμως των Μεγάλων Δυνάμεων είχε ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία, καθώς είχε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να αναστείλει την λειτουργία του συμβουλίου των Κρητών και να ζητήσει την ανασύστασή του, αν θεωρούσε ότι παραβαίνει κάποια όρια ή αυθαιρετεί.

Ηράκλειο:Αλβανίδα μητέρα μαζί με τον γιο της έκαναν διαρρήξεις που αξία τους αξία υπολογίζεται σε 127 χιλ. ευρώ!


Δεν προλαβαίνουν οι αστυνομικοί να μετρούν τα κρησφύγετα της «οικογενειακής» σπείρας διαρρηκτών που είχε ρημάξει τα σπίτια του Ηρακλείου, υπό τις οδηγίες της 40χρονης μητέρας!
Ως τώρα, έχουν εντοπιστεί πέντε σπίτια στα οποία οι τέσσερις συλληφθέντες έκρυβαν κλοπιμαία αξίας 130 χιλιάδων ευρώ!
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον ένδεκα κλοπές και διαρρήξεις που είχαν διαπράξει μόνο μέσα στους τελευταίους δύο μήνες οι δύο 19χρονοι από την Αλβανία, μαζί με τη μητέρα του ενός και έναν 31χρονο συμπατριώτη τους που αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Δήμος Αθηναίων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν που πήγαν τα 50 εκ. που είχε δανειστεί ο Κακλαμάνης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εκτεταμένο διαχειριστικό έλεγχο αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου Αθηναίων κατά τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της. Στόχος είναι να διαλευκανθούν τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», ενώ ο έλεγχος δεν θα αφορά μόνο τα στενά όρια του δήμου, αλλά κάθε νομικό του πρόσωπο και τις δημοτικές επιχειρήσεις.

Η νέα δημοτική αρχή επιχειρεί να εντοπίσει πού διοχετεύθηκαν τα 50 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είχε δανειστεί η απερχόμενη δημοτική αρχή από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστώσει πώς ακριβώς αξιοποιήθηκε αυτό το ποσό και αν τελικά έφτασε στον προορισμό του.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Ν. Βαφειάδης υποστηρίζει ότι η σύμβαση του δανείου επέτρεπε την αξιοποίηση των 50 εκατ. ευρώ σε τεχνικά και επενδυτικά έργα. «Ετσι, για να πληρώσουμε τα έργα εκταμιεύσαμε τα πρώτα 15 εκατ. στις 31/12/2007 και τα υπόλοιπα 35 εκατ. την 1/12/2009. Από το 2007 μέχρι το 2010 πληρώσαμε συνολικά 92.016.182 ευρώ για τα έργα που κάναμε», αναφέρει. «Αυτό που είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι ότι δεν υπάρχει ούτε σεντ διαφορά και ο έλεγχος δεν πρόκειται να αναδείξει κάτι επιλήψιμο. Αν δεν το ζητούσε η παράταξη του κ. Καμίνη, θα το ζητούσαμε εμείς», προσθέτει ο ίδιος στην «Καθημερινή».

Ηράκλειο - Street artist επιτέθηκε σε 7χρονο!


http://img.protothema.gr/802E1605FA2597337FBC048C9DEF3E1D.jpgΣοκ προκάλεσε σε κατοίκους του Ηρακλείου περιστατικό που σημειώθηκε σε πλέον κεντρικό σημείο της πόλης.

Αλλοδαπός ο οποίος παριστάνει το “άγαλμα” και αποτελεί ατραξιόν για τουρίστες και περαστικούς στην πλατεία των Λιονταριών κινήθηκε απειλητικά εναντίον ενός εφτάχρονου παιδιού μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Το εφτάχρονο παιδί όπως αναφέρει δημοσίευμα του goodnet.gr έπαιζε αμέριμνο στον πεζόδρομο. Πάνω στο παιχνίδι λόγω απροσεξίας λίγο έλειψε να ρίξει την τσάντα του αλλοδαπού που παριστάνει το άγαλμα.

Ο «street artist» εκνευρισμένος κινήθηκε ενάντια στο παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία. Την κίνησή του είδε ο πατέρας του ανήλικου ο οποίος έτρεξε για να προστατεύσει το παιδί.
protothema.gr

Έρχεται φόρος για το κρέας και το γάλα...H Nέα Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζει διατροφικό χτύπημαΈνας φόρος στο κρέας και το γάλα θα σημαίνει πιθανά ότι θα αγοράζουμε λιγότερα τρόφιμα, που συμβάλλουν στην αλλαγή του κλίματος.
Αυτά υποστηρίζει μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Climatic Change του πανεπιστημίου Stanford στις ΗΠΑ. Οι ερευνητές, που εκπόνησαν τη μελέτη, «διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους» ότι ο συγκεκριμένος φόρος δεν αποσκοπεί στο να μετατρέψει τους ανθρώπους σε χορτοφάγους, αλλά απλώς και μόνο να κινηθούν ελαφρά προς μία πιο έξυπνη, κλιματικά, λύση.


«Κλιματικός φόρος 60 ευρώ ανά τόνο ισοδύναμου διοξειδίου του άνθρακα στο κρέας και το γάλα θα μείωνε κατά περίπου 7% τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από την αγροτοκτηνοτροφική δραστηριότητα στην Ευρώπη», λέει η ερευνήτρια Κριστίνα Μόλιν στο πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ. Μαζί με τους ερευνητές Στέφαν Βερσένιους και Φρέντρικ Χεντένους στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Τσάλμερς στο Γκέτεμποργκ, τονίζει ότι «αν η γη, που θα καταστεί διαθέσιμη (σσ. από τη συρρίκνωση της εκτροφής βοοειδών), χρησιμοποιηθεί για παραγωγή βιοενέργειας, τότε η μείωση αερίων του θερμοκηπίου μπορεί να είναι έξι φορές μεγαλύτερη»!


«Πληρώνουμε, σήμερα, φόρους για τη βενζίνη, έχουμε σχέδιο εμπορίας ρύπων από τις βιομηχανικές μονάδες και τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, αλλά δεν έχουμε εργαλεία για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, που σχετίζονται με την τροφή. Αυτό σημαίνει ότι δεν πληρώνουμε φόρους για το κλιματικό κόστος της διατροφής μας», τονίζει ο Φρέντρικ Χεντένους, συνάδελφος του Βερσένιους.

Χάρρυ Κλυνν: Μεταμφιεσμένοι Έλληνες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  • Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
Ψάχνοντας κάτι παλιά δημοσιευμένα κείμενα στην εφημερίδα “ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” βρήκα και το παρακάτω. Μου άρεσε και το αναρτώ.
«Ακόμη και τούμπες είμαι πρόθυμος να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την πατρίδα μου την Ελλάδα»!
Νίκος Παπανδρέου (αδελφός του ΓΑΠ)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...