Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Οι 10 μεγαλύτεροι δολοφόνοι του ανθρώπινου γένους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σίγουρα το μεγαλύτερο θαύμα στον πλανήτη είναι της γέννησης μιας ζωής
Εμφανίζεται σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Αυτός ο θαυμασμός όμως για την ζωή, μας οδηγεί στον φόβο για την καταστροφή αυτής της ζωής.
Από την αρχή του κόσμου ο θάνατος έχει χρησιμοποιήσει πολλές μορφές για να......
μας δείξει την παρουσία του και να δώσει ένα τέλος σε μια μορφή ζωής.

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τις 10 μεγαλύτερες μορφές θανάτου για το ανθρώπινο γένος.

Μερικές από αυτές είναι φυσικές και έρχονται από την ίδια την φύση και άλλες είναι αποτέλεσμα της παράλειψης ή της έλλειψης πρόληψης.

Η Ρωσία ζητάει από την Τουρκία ενεργοποίηση των βυζαντινών ναών

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://1.bp.blogspot.com/_GqWUqvoW3Vo/TQz0UA5A35I/AAAAAAAAGOo/NsshH1HyBKg/s1600/3113.AgiaSofia.jpg
Το θέμα της πνευματικής, βυζαντινής κληρονομιάς και ειδικότερα του μέλλοντος της ορθοδόξου Μονής της Παναγίας Σουμελά, στον ιστορικό Πόντο, τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, από τον.... Ιβάν Σαββίδη, μέλος της ρωσικής αντιπροσωπείας, βουλευτή της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαββίδης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, για τη δυνατότητα διεξαγωγής θείας λειτουργίας στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Τραπεζούντα, που τελέστηκε για πρώτη φορά το Δεκαπενταύγουστο του 2010, ύστερα από ογδόντα οκτώ χρόνια. 
Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο κ. Σαββίδης ζητάει να εξεταστεί η δυνατότητα παράδοσης της Μονής της Παναγίας Σουμελά στη δικαιοδοσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με στόχο την αναστήλωσή της, αλλά και την έναρξη θρησκευτικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τους ορθόδοξους κανόνες.
Παράλληλα, έθεσε θέμα να υπάρξει δυνατότητα μεταγενέστερης χρήσης, για θρησκευτικούς λόγους, σημαντικών βυζαντινών ναών και μονών, ενώ υπενθύμισε τη θλιβερή τύχη της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. 
«Στη βάση του συστήματος αξιών της ορθόδοξης θρησκείας, όπως και του ισλάμ, είναι η καλοσύνη, η ευαισθησία και η αυταπάρνηση, που αναμφισβήτητα συνδέει τους λαούς μας και εγγυάται την στερέωση των σχέσεων καλής γειτονιάς μεταξύ των χωρών μας», τονίζει μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Σαββίδης.
Ο Αμπντουλάχ Γκιουλ υποσχέθηκε στον Ρώσο βουλευτή να εξετάσει το θέμα συνεργασίας στον τομέα του διαλόγου πολιτισμών και θρησκειών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη.http://greeknation.blogspot.com

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ
(ΑΝΥΠΑΚΟΗ = ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ)

Δεν πληρώνω Διόδια
Δεν πληρώνω ΜΜΜ
Δεν πληρώνω Bενζίνη
Δεν πληρώνω ΦΠΑ
Δεν πληρώνω Φόρους
Δεν πληρώνω Τράπεζες
Δεν πληρώνω Χαράτσια
Δεν πληρώνω Tόκους
και...
 ΛΑΜΟΓΙΑ
ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

Μέχρι εδώ ήταν, δεν πάει άλλο, ο κόσμος αγανάκτησε.
Καλούμε τα blogs και τα ελεύθερα μέσα να διαδώσουν το νέο, μέσω του Facebook μπορούμε όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντιδράσουμε συστηματικά.

Επιβάλλεται να ακουστούμε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
(ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ)
πηγή

Όταν οι πολιτικοί ασελγούν πάνω στο σύνταγμα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ο Κλεισθένης γράφει.

Το Δʼ τμήμα του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για την παραχώρηση δικαιώματος του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» στους μετανάστες.
Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση της ολομέλειας που κατά την γνώμη των ειδικών δεν θα ανατρέψει τη απόφαση του Δʼ τμήματος.
Αυτή η απόφαση εκθέτει την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, την κοινοβουλευτική του ομάδα, τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νόμο, και ιδιαίτερα τους δύο υπουργούς ( Βενιζέλο και Λοβέρδο) που είναι συνταγματολόγοι.
Έχω ξαναγράψει για την λογική της αυξημένης ευθύνης που πρέπει να λαμβάνεται υπʼ όψη μας όταν πρόκειται να κρίνουμε την πράξη κάποιου. Ένα βουλευτής που είναι πχ πολιτικός μηχανικός έχει ευθύνη για την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου αλλά ένας βουλευτής και υπουργός που είναι συνταγματολόγος δε πρέπει να έχει μεγαλύτερη ευθύνη;

Βόμβα στα θεμέλια της χώρας η δημιουργία μουσουλμανικής μειονότητας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αυτά που συνέβησαν από την Κυριακή το βράδυ με την κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες που ήρθαν με τυμπανοκρουσίες από τα Χανιά και ανεμπόδιστα έφτασαν στη Σόλωνος, στην καρδιά της Αθήνας, με την Αστυνομία άφαντη, είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
! Κι όποιος λέει, μετά την εκκένωση, τέλος καλό, απλώς δεν έχει επαφή με την.....
πραγματικότητα.
Οι καταληψίες λαθρομετανάστες βγήκαν από τη Νομική νικητές. Και τροπαιούχοι! Έχοντας επιβάλει ΟΛΟΥΣ τους όρους τους! Σε ανάκτορο, διατηρητέο αρχοντικό, μετακόμισαν. Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας. Δίπλα στην Πατησίων. Απέναντι από το Πολυτεχνείο-σύμβολο.
Το κράτος κυριολεκτικά παραδόθηκε. Σήκωσε ψηλά τα χέρια. Γελοιοποιήθηκε η κυβέρνηση. Ανίκανο το πολιτικό σύστημα και σ' αυτήν την κρίσιμη στιγμή να ομονοήσει. Στα ελάχιστα. Στην εφαρμογή του νόμου. Μια πολιτική ηγεσία όχι αντάξια της πατρίδας. Ανθρωπάκι και η Δικαιοσύνη. Επί ώρες διαπραγματεύονταν οι Εισαγγελείς. Για τα αυτονόητα. «Μικρός» και ο πρύτανης. Νόμιζε πως παίζει στο θέατρο. Λίγοι αποδείχθηκαν όλοι.

Εξοργισμένος είναι όλος ο ελληνικός λαός. Για το «μπάχαλο». Τη διάλυση παντού. Την εικόνα μιας Ελλάδας έρμαιο του κάθε Γιαννόπουλου και της κάθε ΜΚΟ που την πληρώνει το κράτος για να βγάζει τα μάτια της χώρας. Γίναμε ξένοι στον τόπο μας.

Ήταν ένας ακόμη γύρος... Είχαν βολιδοσκοπηθεί οι αντιδράσεις... Με τον ξεσηκωμό τότε με το δήθεν σκίσιμο του Κορανίου ενός μετανάστη από αστυνομικό. Μαζεύτηκαν αστραπιαία και πήγαν να κάψουν την Αθήνα... Είδαν ότι αντίσταση δεν υπάρχει. Έκαναν το δεύτερο προκλητικό βήμα. Με την «προσευχή» στα Προπύλαια. Η Αστυνομία, οι αρχές, η κυβέρνηση μιλιά.

Ελεύθερο το έδαφος για τη συνέχεια. Ο Άγιος Παντελεήμονας, η Ομόνοια και οι γύρω δρόμοι, χώροι υπό κατάληψη. Με θεατή την ελληνική Πολιτεία. Και τον Δήμο της Αθήνας να κάνει τα στραβά μάτια...

οι έντεκα κανόνες ζωής του Bill Gates

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Ο Bill Gates σε μια ομιλία του σε ένα γυμνάσιο, μίλησε για 11 κανόνες ζωής που δεν έμαθαν και δεν θα μάθουν στο σχολείο.
Μιλάει για το πως οι «προοδευτικοί» δάσκαλοι δημιούργησαν μια γενιά χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και πως αυτή αντίληψη προετοιμάζει τα παιδιά να αποτύχουν στον πραγματικό κόσμο.
Κανόνας 1: Η ζωή δεν είναι δίκαιη – συνήθισέ το!
Κανόνας 2: Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την.....
αυτό-εκτίμησή σου. Περιμένει πρώτα να επιτύχεις εσύ ο ίδιος κάτι ΠΡΙΝ αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου.
Κανόνας 3: Δεν θα κερδίσεις 60.000 ευρώ το χρόνο τελειώνοντας το σχολείο. Δεν πρόκειται να γίνεις αντιπρόεδρος με δωρεάν αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο μέχρι να τα κερδίσεις και τα δύο.
Κανόνας 4: Εάν νομίζεις ότι ο καθηγητής σου είναι σκληρός, περίμενε μέχρι να δεις το αφεντικό.
Κανόνας 5: Το γύρισμα των μπιφτεκιών δεν σου μειώνει την αξιοπρέπεια. Οι παππούδες σου είχαν μια διαφορετική λέξη για αυτή την εργασία: την έλεγαν ευκαιρία.
Κανόνας 6: Εάν τα μουσκέψεις, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. Γι’ αυτό μην κλαψουρίζεις για τα δικά σου λάθη, αλλά μάθε από αυτά.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!


ΑΥΤΗ -ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΗΜΑ- ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ........
Νεκροί Βουδιστές από πυρά Μουσουλμάνων;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέντε Βουδιστές έπεσαν νεκροί στην Ταϊλάνδη από τα πυρά, όπως πιστεύεται, Μουσουλμάνων αυτονομιστών. Το περιστατικό συνέβη σε απομακρυσμένη περιοχή του νότιου τμήματος της χώρας, κατά τις αστυνομικές αρχές και έρχεται να προστεθεί σε μία κλιμακούμενη σειρά επεισοδίων βίας, σε αυτό το τμήμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι δολοφονίες ήρθαν σαν συνέχεια σε, ένα «λουτρό αίματος» σε στρατόπεδο των κυβερνητικών δυνάμεων, μια αιματηρή επίθεση με βόμβες σε αυτοκινητόδρομο υψηλής κυκλοφορίας και αρκετά περιστατικά επιθέσεων με πυροβολισμούς από οχήματα, τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Ιδου το εργο των μελων της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εξαιρετικό άρθρο

Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο τους τελευταίους μήνες και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στο ποσοστό της κατά 50%, περίπου, πτώσης του ΓΔ σε αυτό το διάστημα, όσο, κυρίως, στην τεράστια αρνητική απόκλιση του από τις διεθνείς αγορές μετοχών, καθώς έχει φτάσει να.....
παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες, όπως, ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90.
Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του ΧΑ ήταν η Neuberger Berman η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (μετοχή με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο ΓΔ) στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μερικές περίεργες συμπτώσεις όσον αφορά στην εταιρία αυτή είναι πως ο νυν πρόεδρος της ήταν πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Lehman Brothers, πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sacks και στενό συγγενικό πρόσωπο του τέως προέδρου των ΗΠΑ George Bush. Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από ένα μέλος της οικογένειας Rothschild, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας στον κόσμο.

Σαν σήμερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Γιορτάζουν: Σταμάτης, Σταματία, Συμεών
Γεγονoτα
1823: Οι Κρητικοί εξεγείρονται εναντίον των Τούρκων και τους αναγκάζουν να κλειστούν στα φρούρια Καστελίου και Γραμβούσας. Οι πολιορκούμενοι αποδεκατίζονται από επιδημία πανώλης.
1908: Ο Γιώργος Καλαφάτης ιδρύει τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αθηνών (ΠΟΑ), μετέπειτα Παναθηναϊκό.

Εκπαίδευση ηλιθίων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ιστορικά αν δει κανείς, κάθε νέο καθεστώς που εγκαθιδρύεται σε μια κοινωνία, κυρίως ένα απολυταρχικό, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ελέγξει την Παιδεία και τις γνώσεις που παίρνουν οι μαθητές. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού μόνο έτσι μπορεί να θέσει τις βάσεις για την μακροχρόνια διατήρησή του στην εξουσία.
Από την παιδεία και το σχολείο, παίρνει η νέα γενιά τις αξίες, τα ιδανικά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κοινωνίας της οποίας είναι και μελλοντικοί πολίτες, και έτσι διατηρείται η συνοχή και η συνέχεια της κοινωνίας. Είναι δηλαδή η.......
ίδια η ύπαρξή της. Δεν είναι τυχαίο ακόμα ότι στις μυστικές υπηρεσίες (κατά καιρούς εξέχοντα στελέχη μυστικών υπηρεσιών έχουν κάνει ανάλογες δηλώσεις) διδάσκονται ότι για να μπορέσεις να χειραγωγήσεις μια χώρα, ένα έθνος, είναι απαραίτητο να παρεισφρύσεις στο εκπαιδευτικό της σύστημα και να το ελέγξεις για 15 περίπου χρόνια. Όσα δηλαδή χρειάζονται για να εκπαιδευτεί μία γενιά. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα, καθώς έχεις αυτομάτως χιλιάδες “ πράκτορες” στην αντίπαλη κοινωνία, να αναπαράγουν τις δικές σου ιδέες μέχρι να τις επιβάλλουν…

ΝΕΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:"ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ"-ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ-ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΘΡΟ "Lifo",ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ:

Το πρώτο επεισόδιο του «1821» ξεσήκωσε αρκετές εθνικιστικές αντιδράσεις. Ο παρουσιαστής δεν μας κουράζει, βάζοντάς μας να τις αναζητήσουμε. Τις περισσότερες τις αναρτά μόνος του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. «Από νοσηρή αίσθηση της ψυχαγωγίας και από φοβερό μαζοχισμό μπαίνω στα μπλογκ των εθνικιστών. Μου έχει γίνει έξη. Αλλά είδα ότι και η επίσημη σελίδα του "1821" στo Facebook κατελήφθη μέσα σε μια μέρα από φασίστες. Τι προδότες, τι λέσχη Μπίλντεμπερκ, τι ότι τα παίρνουμε από τον Σόρος. Θα περίμενες, όμως, να είναι στοιχειωδώς συνεπείς με την ίδια τους την παράνοια. Από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι μέσα στη σαχλαμάρα, μια σειρά που ασχολείται με την ιστορία και με το 1821 τουλάχιστον ας τη δούνε.

Σπείρα από αλλοδαπές «άνοιγε» εξοχικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες είχαν διαρρήξει δύο εξοχικές μονοκατοικίες στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής προχώρησαν αστυνομικοί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

16 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ 8 ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Χωρισμένα σε δύο σχηματισμούς 16 τουρκικά αεροσκάφη εκ των οποίων τα 8 έφεραν οπλισμό, πραγματοποίησαν σήμερα 2 παραβιάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).

Η περιοχή εξέλιξης της τουρκικής δραστηριότητας ήταν το βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Η αποδόμηση της ιστορίας μας από τους εργολάβους&τα κανάλια τους,αντιμετωπίζεται μόνο με έναν τρόπο:Την επιλογή Όρμπαν.Άμεσο έλεγχο στην ασυδοσία τους


Μετά την αθλιότητα τηλεοπτικού καναλιού, ιδιοκτησίας γνωστού μεγαλοεργολάβου και νυν εφοπλιστή, όπου σε συνεργασία με γνωστούς εθνομηδενιστές, η επανάσταση του ’21 εμφανίζεται περίπου όπως την εμφανίζει το τουρκικό φασιστικό κεμαλικό βαθύ κράτος, ως δηλαδή «ανταρσία πεινασμένων και ξυπόλυτων κατά της ευνομούμενης Οθωμανικής αυτοκρατορίας», είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την υπόθεση των τηλεοπτικών καναλιών, πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρά.

Οι δεκάδες αναλύσεις που φιλοξενήθηκαν στο διαδίκτυο, από φιλότιμους αναλυτές, οι οποίοι απάντησαν στην αθλιότητα, δυστυχώς, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν την μονόπλευρη προσέγγιση του τηλεοπτικού κοινού (σχεδόν καμία από τις απόψεις τους δεν φιλοξενήθηκε στα ιδιωτικά κανάλια των εργολάβων), αλλά στην ουσία χαρίζουν και το απαιτούμενο «άλλοθι» για την υποτιθέμενη πολυφωνία, η οποία επίσης υποτίθεται πως εξυπηρετεί την δημοσιογραφική δεοντολογία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...