Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
space_explosion_orangeΗ βαλίτσα πήγε πολύ μακρυά. Το δόγμα Κίσσινγκερ μας το ρίξανε στη μάπα. Το ρίξανε σε μας που αποτελούμε τον κίνδυνο για τα λαμόγια. Εμείς οι γραφικοί, εμείς οι τρελαμένοι, εμείς οι ανυπότακτοι, εμείς οιΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Ναι, είμαστε επικίνδυνοι. γι αυτό βαλλόμαστε. Γι αυτό μας κυνηγάνε. Κάτω η εθνική ταυτότητα, κάτω η πατρίδα, κάτω η γλώσσα, κάτω η θρησκεία. Θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς. Τίποτε από αυτά που μας κάνουν Έλληνες.
Επιτέθηκαν στο μυαλό το δικό μας για να μας κάνουν απάνθρωπους. Επιτέθηκαν όμως και στο μυαλό των παιδιών μας. Με τηλεοπτικά σώου γεμάτα λαμογιά και δηλητήριο. Βιβλία γεμάτα ψέμα και φαρμάκι. Και κανένας δεν μιλάει. Γίναμε ο πλανήτης της σιωπής. Κι εκείνο  που με πειράζει δεν είναι το τι κάνει ο πλανήτης αλλά τι κάνουμε εμείς. Γίναμε η Ελλάδα της σιωπής.
Θέλουν να μας πουν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες. Ότι είμαστε τουρκόσποροι , ίσως και κατά περίπτωση Τανζανοί. Μαμελούκοι. Θέλουν  να μας πείσουν, και έχει αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν, ότι το 1821, δεν πολέμησαν Έλληνες για την λευτεριά, αλλά όλος ο λεγόμενος αγώνας ήταν σειρά συμπτωματικών γεγονότων, στα οποία πρωταγωνίστησαν πρόσωπα που ανήκαν σε όλους τους λαούς των Βαλκανίων, αλλά δεν ήταν Έλληνες. Ήταν ότι θες, αλλά όχι Έλληνες.
Κι αυτοί οι "ξεβράκωτοι" όπως τους είχε ονομάσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο "οικουμενικός πατριάρχης", διέκοψαν την αρμονική συμβίωση με τους Οθωμανούς.
"Τσεκούρι και φωτιά στους προσκηνυμένους" , έλεγε ο Κολοκοτρώνης. "Έλληνές μου", φώναζε. Κι όμως θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας.
Ότι δεν υπάρχει κανένας απόγονος από εκείνους που  έδωσαν φως στον κόσμο.Θέλουν να δημιουργήσουν μία νέα γενιά κοιμώμενων δούλων, χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα. Να τελειώσει αυτή η "καταραμένη γενιά", η  "γενιά των τρελλών".

SOS - ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

taxcut
Δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα μόνα υγιή έσοδα του κράτους είναι αυτά που οι έντιμες επιχειρήσεις πληρώνουν με την μορφή φόρων.
Τα υπόλοιπα προέρχονται από δάνεια. Οι έντιμες επιχειρήσεις όμως κινούνται μέσα σε ένα ναρκοπέδιο και επειδή οι έντιμες επιχειρήσεις από πίσω έχουν έντιμους επιχειρηματίες, εκείνος που ριψοκινδυνεύει στο ανώμαλο και μαρξιστικό φορολογικό και εργασιακό καθεστώς της Ελλάδος είναι ο επιχειρηματίας.
Αν δεν υπάρχουν οι έντιμες επιχειρήσεις δεν θα υπάρχουν οι θέσεις εργασίας, ούτε οι μισθοί που αποφέρουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στο κράτος,
Αν ο φορολογικός νόμος, που θα έβγαινε τον Οκτώβριο και θα αντικαθιστούσε τον "σίγουρα σταθερό" νόμο του περυσινού Απριλίου, συνεχίσει να φορολογεί με  45% ή ακόμη και 30% τις επιχειρήσεις, τότε με απλά και ξάστερα λόγια να ξέρουν όλοι, ότι το σύνολο σχεδόν των υγειών εταιρειών της Ελλάδος θα μετακομίσει στις βαλκανικές χώρες.

ΒΑΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
600-snowman_deesΣυνεχίζεται η κακοκαιρία στα περισσότερα μέρη του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και στη νότια Ελλάδα, αλλά κυρίως στις ΗΠΑ από όπου ξεκίνησε και το παραμύθι της δήθεν υπερθέρμανσης και της ξηρασίας και του λιωσίματος των πάγων. Μέχρι και στους λεγόμενους τροπικούς παραδείσους στη Φλόριντα  έχει κακοκαιρία.
Είναι σαν να τους τιμωρεί ο καιρός για την απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη πάνω στην οποία βασίστηκαν και άρχισαν τους πράσινους φόρους των 25 περίπου τρις δολαρίων ετησίως, τους οποίους πληρώνουν οι λαοί άδικα και κάποιοι τους μαζεύουν για να προωθήσουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σε όλες τις χώρες του κόσμου και κυρίως για να αυξήσουν το χρέος της κάθε χώρας.
Θυμίζουμε ότι οι λεγόμενοι πράσινοι φόροι μαζεύονται για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη και οι εκπομπές του αερίου του διοξειδίου του άνθρακα, που δήθεν φταίει για την υπερθέρμανση που όμως δεν υπάρχει
Το πως θα σταματήσει η υπερθέρμανση επειδή οι εταιρείες του Αλ Γκόρ και της παρέας του μαζεύουν τα λεφτά του κοσμάκη ένας ....Αλ Γκορ και βεβαίως τα αφεντικά του ξέρουν.
Μέσα στα πλαίσια των πράσινων φόρων εντάσσεται και το ενεργειακό πιστοποιητικό των κτιρίων που στην πρώτη του σελίδα και στο κάτω μέρος γράφει ξεκάθαρα ότι ελέγχεται η συνολική εκπομπή του ακινήτου σε  "Διοξειδιο του άνθρακα" που θεωρείται λέει πολύ ένοχο για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...   
42959Τα Ελληνικά θα συμπεριληφθούν, τελικά, στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών της Αυστραλίας, όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας Πίτερ Γκάρετ. Τουλάχιστον αυτή είναι η εισήγηση της αρμόδιας αυστραλιανής επιτροπής ACARA

Με κοινή τους δήλωση οι ομογενείς Εργατικοί βουλευτές Στιβ Γεωργανάς και Μαρία Βαμβακινού εκφράζουν την ικανοποίησή τους που η κινητοποίηση του ελληνισμού στέφθηκε από επιτυχία.

Όπως επισημαίνουν οι δύο βουλευτές, η ελληνική γλώσσα είναι μέσα στις πέντε δημοφιλέστερες της Αυστραλίας και ομιλείται από 250.000 άτομα, σύμφωνα με την απογραφή του 2006.

Σημειώνεται ότι τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση είχαν ζητήσει από τις αυστραλιανές αρχές να είναι η ελληνική μια από τις γλώσσες που θα διδάσκεται στα αυστραλιανά σχολεία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τειρεσίας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες... 
, ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες , έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές , ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί αρχείο απωλειών και κλοπών σε ταυτότητες και διαβατήρια (παροτρύνοντας μάλιστα τους
πολίτες μετά το αστυνομικό τμήμα να περνάνε και μια …βόλτα από τον Τειρεσία…) υποκαθιστώντας έμμεσα αλλά ουσιαστικά τομείς της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών ενός οργανωμένου κράτους.
Μπροστά λοιπόν στην αδιαφορία του κράτους για την εξέλιξη του Τειρεσία σε μια πανελλαδική εταιρεία που φακελώνει όλους μας και μπορεί να επηρεάζει τις ζωές , τα δάνεια και τις συναλλαγές μας μπορούμε πάρα πολύ απλά να τον αχρηστεύσουμε συμπληρώνοντας μια απλά αίτηση που θα αναγράφετε ότι δεν επιθυμούμαι την πρόσβαση και αναγραφή των όποιων δεδομένων μας αφορούν !!! 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1611826Παραιτήθηκε από την αρχηγία του κυβερνώντος Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (όχι όμως και από το ανώτατο αξίωμα που κατέχει εδώ και 30 χρόνια) ο πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Απελευθέρωσης (Ταχρίρ).

Νωρίτερα, είχε παραιτηθεί η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος. Μεταξύ των μελών του εκτελεστικού γραφείου που παραιτήθηκε είναι και ο Γκαμάλ Μουμπάρακ, γιος του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Νέος γενικός γραμματέας είναι ο Χόσαμ Μπαντράουι, ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στη φιλελεύθερη πτέρυγα του κόμματος.

Στο μεταξύ, ο νέος αντιπρόεδρος της Αιγύπτου Όμαρ Σουλεϊμάν και οι επικεφαλής των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων εξετάζουν διάφορα σενάρια για τον περιορισμό της εξουσίας του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και την απομάκρυνσή του από το προεδρικό μέγαρο, γράφουν οι Νιου Γιορκ Τάιμς.
Η αμερικανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ και της Αιγύπτου, προσθέτει ότι αυτά τα διάφορα σενάρια δεν προβλέπουν να ζητηθεί από τον αιγύπτιο πρόεδρο να αποσυρθεί άμεσα.

ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... 
doroΆμεσα επιμένει η τρόϊκα να κοπούν και τα λίογα που δίνονται σαν δώρα στο δημόσιο και να κοπούν τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα, πράγμα που ούτως ή άλλως ήτανε ελληνική επινόηση, στο τελευταίο μαρξιστικό κράτος στον κόσμο, δηλαδή την Ελλάδα.
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αλλά το μυστικό είναι ότι αν απελευθερωθεί η ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, όχι με ανούσιες επιδοτήσεις φωτογραφικού τύπου που είναι για λίγους, αλλά με τη μείωση της φορολογίας στο 10% και την πραγματική και όχι γιαλαντζί απελευθέρωση των επαγγελμάτων, τότε η οικονομία της Ελλάδος θα εκτιναχθεί στα ύψη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...