Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Η Διαθήκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σπάνια Λιθογραφία του 1841
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ο κορυφαίος του μεγάλου Αγώνα και η συμβολή του στην υπόθεση της ελευθερίας μοναδική και ασύγκριτη. 
 
Πέθανε στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 1843 σε ηλικία 73 ετών από συμφόρηση. 


Το Μάιο του 1841 ευρισκόμενος στο κτήμα του, πέριξ του Ναυπλίου, κάλεσε το Συμβολαιογράφο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και συνέταξε τη διαθήκη του, την οποία ο ιστορικός Τάκης Κανδηλώρος* δημοσίευσε στην «Αρκαδική Επετηρίς» το 1906. 
3 Μαΐου 1841 
Αριθμός Συμβολαίου 12776, σελίς 567 

Κατά το χιλιοστόν οκτακοσιοστόν τεσσαρακοστόν πρώτον έτος, την τρίτην του μηνός Μαΐου, ημέραν Σάββατον, ώραν εβδόμην πριν της μεσημβρίας, πα­ρουσιασθείς εν τω συμβολαιογραφικώ μας γραφείω και οικία μου υπ’ αριθ. 37 τριάκοντα επτά, τη κειμένη παρά τω ανακτορίω, ενώπιον εμού του υπογεγραμμένου Συμβολαιογράφου Ναυπλίας Χαραλάμπους Παπαδοπούλου, κατοίκου Ναυπλίου, ο κύριος Ιωάννης του ποτέ Γεωργίου Κουτζοπαπά από το χωρίον Αχούρια της Μαντινείας, γνωστός μας υπηρέτης προ πολλών ετών του αντιστρατήγου κυρίου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, ευρισκόμενος ήδη παρ’ αυτώ, μοι είπεν ότι απεστάλη πάρα του ειρημένου αντιστράτηγου κυρίου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, να με προσκαλέση δια να απέλθω εις την εκλαμπρότητά του, κάτοικον μεν εις Αθήνας, αλλ’ ήδη διαμένοντα προς το παρόν εις το πέριξ της Ναυπλίας κτήμα του ονομαζόμενον Κιουλουτεπέ. 

Η αγένεια του.. δεν έχει όρια..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Θέμα μαθαίνουμε δημιούργησε ο ογκόλιθος της πολιτικής ζωής του τόπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΦΗ. Ο λόγος ;; η σειρά προσφώνησης του..αν προηγείται δηλαδή του πρώην Υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Καλά βρε Αυγενάκη.. με την ΝΔ εξελέγης βουλευτής .. στη ΔΥΣΗ της Ντόρας κατέληξες να πάς και τώρα ζητάς και τα ρέστα ;; Δεν σου έχουν πει ότι η ΝΔ παραμένει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει κυβέρνηση του τόπου και ότι η ΔΥΣΗ της Ντόρας δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα να αποκτήσει;;

Με ποια λογική αξιώνεις να σε προσφωνούν πριν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη ;; Η αγένεια σου τελικά δεν έχει όρια..μάλλον σου χρειάζεται παρκαδόρος για να παρκάρεις το καλάμι σου!!

Υπουργός τρέμει μην τον δηλητηριάσουν και έχει προσλάβει δοκιμαστή των φαγητών του!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τρέμουν για τη ζωή τους πολλοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δεν φτάνει που ταμπουρώνονται σε επαύλεις -φρούρια μ ένα σκασμό αστυνομικούς που τους πληρώνει ο μακάκας ο Έλληνας φορολογούμενος, προσπαθούν να σκεφτούν κάθε ενδεχόμενο που θα μπορούσε ν απειλήσει τη ζωή τους.

Κάποιοι δεν ανοίγουν...
ούτε την προσωπική τους αλληλογραφία, λογαριασμούς ΔΕΗ, κινητής τηλεφωνίας κλπ.
Ένας απ αυτούς έχει προσλάβει (ανασφάλιστη παρακαλώ) παράνομη μετανάστρια την οποία χρησιμοποιεί σαν δοκιμαστή των φαγητών του.
Αν τα τινάξει η κακομοίρα θα τη γλιτώσει η υπουργάρα μας!
Δεν εμπιστεύεται ούτε τις πρώτες ύλες, τις οποίες αγοράζουν οι οικιακοί βοηθοί από το σούπερ μάρκετ και το μανάβικο.
Οι άνθρωποι έχουν κλάσει μέντες.
Άλλος υπουργός ζήτησε από μεγαλοδιαπλεκόμενο επιχειρηματία να του παραχωρεί τα σαββατοκύριακα-όταν ο υπουργός και η οικογένειά του βρίσκονται στο σπίτι-μερικούς από τους φουσκωτούς που διαθέτει ο μερακλής ο νταβατζής.
Για τέτοια υπουργική ξεφτίλα μιλάμε. Κατά τ άλλα παριστάνει κι αυτός τον πονοψυχιάρη στα ξιπασμένα κανάλια.
ΠΗΓΗ

Γ. Μπουτάρης: Ναι στις gay παρελάσεις και στους γάμους ομοφυλοφίλων!


Έχει βαλθεί να «ξεκάνει» τον Μητροπολίτη Άνθιμο ο Γιάννης Μπουτάρης. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δίνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Οι νέες δηλώσεις του αφορούν στους ομοφυλόφιλους. Σε συνέντευξη...
που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει οτι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταματά εκεί. Πάει ένα βήμα πιο πέρα και καταθέτει την άποψή του και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών απο άτομα του ίδιου φύλου. «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας» τονίζει ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος δηλώνει οτι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπερ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! «Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη;» αναρρωτιέται!

Για την ιστορία, στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, αναφέρεται οτι είναι «αυστηρά ακατάλληλο για ομοφοβικούς παπάδες»!

thestival.blogspot.com

Κυβερνητική σύσκεψη στη Βουλή για τους μετανάστες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το θέμα της παράνομης μετανάστευσης ήταν στο επίκεντρο σύσκεψης που έγινε σήμερα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Α. … Παπανδρέου, στη Βουλή και στην οποία έλαβαν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Κουτρουμάνης και οι υφυπουργοί, Άννα Νταλάρα και Χρήστος Αηδόνης. Η σύσκεψη είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα μέσω της κατάθεσης προτάσεων, ενώ αναμένεται μέσα σε διάστημα το πολύ δέκα ημερών να πραγματοποιηθεί και δεύτερη, πάντα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Πάγκαλος: "OΙ Έλληνες θα πρέπει να γίνουν... Αλβανοί"


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ,Θεόδωρος Πάγκαλος, ανάβει νέες φωτιές με δηλώσεις του στην εφημερίδα τα "Νέα".. Συγκεκριμένα λέει πως οι Έλληνες πρέπει να πάψουν να ελπίζουν σε μια καλή γνωριμία και να γίνουν Αλβανοί, δουλεύοντας σκληρά και κάνοντας περιουσίες.. "Πιστεύω ότι ζούµε µια εποχή που ο παραδοσιακός τρόπος σκέψης υφίσταται....
ριζική αλλαγή, µέσα από µια πολύ επώδυνη διαδικασία. Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.

Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΠ, ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 1922 ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ FERRY ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ


Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων από τον 19ο αιώνα
Αυτοί είναι οι Τούρκοι, όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να μας παρουσιάσουν την ομορφιά ενός τέρατος, παραγνωρίζοντας πως αναφέρονται σε "κράτος εγκληματία"

Δωρεάν συσσίτιο μόνο στους τουρκόφωνους μαθητές των ΔημοτικώνΓια διάκριση εναντίον παιδιών Ε/κ και άλλων εθνοτήτων καταγγέλλουν του υπουργείο Παιδείας οι οργανωμένοι γονείς. Κάνουν λόγο για ρατσιστική απόφαση του υπουργείου και του υπουργικού συμβουλίου να δώσει δωρεάν συσσίτιο μόνο στους τουρκόφωνους μαθητές.

Εβδομάδα των «παθών» για τους πολίτες


Εβδομάδα των «παθών» για τους πολίτεςΝέες στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει για τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και το Μετρό. Πιο συγκεκριμένα τα λεωφορεία θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 11 έως τις 4, ενώ οι εργαζόμενοι στο Μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση την Τρίτη από της 12 έως της 4. Την ίδια ώρα θα γίνει κοινή Γενική Συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Μεταφορά ασθενών από το ΙΚΑ στον ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ
Στο χώρο της υγείας τώρα,γιατροί και φαρμακοποιοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, θα μπορούν από αύριο Δευτέρα, να επιλέγουν ελεύθερα οποιοδήποτε γιατρό, από το σύνολο των 20.000 περίπου γιατρών, που παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στον ΟΑΕΕ και στον ΟΠΑΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΟΥΤΕ;;;Αυτά που κάνετε δεν τα κάνουν οι ελεύθεροι άνθρωποι. Μιμείσθε τα κακουργήματα και τις πρόστυχες πράξεις των τυράννων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η Μεγιστώ από την Ηλεία έμεινε στην ιστορία σαν μία από τις γενναιότερες γυναίκες στον κόσμο. Όταν ο τύραννος, ακούγοντας τα λόγια της, άναψε από το θυμό του, αυτή στεκόταν ατάραχη επί κεφαλής όλων των γυναικών. Τότε ο τύραννος πεισμωμένος πρόσταξε να φέρουν το παιδί της για να το σφάξει μπροστά της. Ενώ το ζητούσαν οι δούλοι ανάμεσα στα άλλα παιδιά που έπαιζαν στην αυλή, η Μεγιστώ το είδε από το παράθυρο και το φώναξε και του είπε:
«Έλα εδώ παιδί μου, να γλυτώσεις από την πικρή τυραννία πριν αποκτήσεις τη συναίσθησή της και πριν καταλάβεις την πίκρα της, διότι σε μένα είναι πιο βαρύ να σε δω άτιμο δούλο παρά νεκρό».

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! και ανακαλύψτε ποιες αλήθειες κρύβονται πίσω από αυτές τις αποκαλύψεις...


Τράπεζες: Ποια δάνεια χάνουν σε περίπτωση πτώχευσης


Οι εύκολες χρηματοδοτήσεις του παρελθόντος αποδείχτηκαν καταστροφικές, και οδήγησαν σε ιδιαίτερα υψηλές επισφάλειες.

Τρόμος στις τράπεζες για τα δάνεια των οποίων οι δόσεις ξεπερνούν το 40% του εισοδήματος του δανειολήπτη.
«Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί τις συνέπειες που απορρέουν από το πτωχευτικό δίκαιο για τα νοικοκυριά και τις παρενέργειες που θα έχει η εφαρμογή του για τις τράπεζες» αναφέρει χαρακτηριστικά στην "H" υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης τράπεζας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η αμοιβή της για το δεύτερο πορνό dvd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεύτερο πορνό DVD για τη Τζούλια Αλεξανδράτου και πάλι αναστάτωση σε Internet και περίπτερα.Η Ελληνίδα πορνό σταρ πλέον μίας και έχει γυρίσει πάνω από ένα dvd έχει και πάλι στην βοήθεια πολύ έμπειρων συναδέρφων της από το εξωτερικό.
Όσο για την αμοιβή της; Αυτήν την φορά, σύμφωνα και με δήλωση του Σειρινάκη στο . Πρώτο Θέμα η αμοιβή της συνολικά έφτασε τα 220.000 ευρώ.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Ρέππας, κήρυξε στάση πληρωμών στους σεισμόπληκτους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γράφει ο Μαγια

Σε απόγνωση οι σεισμόπληκτοι της Αχαίας και της Ηλείας. Στάση πληρωμών κήρυξε το αρμόδιο υπουργείο, που προίσταται ο Δ. Ρέππας, στους πληγέντες από τον καταστρεπτικό σεισμό του 2008.
Οι περίπου 3.500 δικαιούχοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους μεροκαματιάρηδες, εξαθλιωμένοι από τα....
κυβερνητικά μέτρα, ζουν ένα δράμα. Περιμένουν περίπου ένα χρόνο χρηματοδότηση ύψους 30 εκ. ¤ για να επισκευάσουν τα πληγωμένα από τον Εγκέλαδο σπίτια τους. «Έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό σεισμοπλήκτων εκτός σπιτιού και σε οικονομική απόγνωση», σχολίασε ο Θανάσης Γιανναδάκης πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, προσθέτοντας: «Επιπλέον, στο τέλος του τρέχοντος έτους, λήγει η χρονική περίοδος επιδότησης ενοικίου για τη μεγάλη πλειοψηφία των σεισμοπαθών με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός πολιτών να καλούνται να επωμιστούν δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη για τα οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι».
Το ΤΕΕ ζητά την άμεση παρέμβαση των τελούντων εν υπνώσει τοπικών φορέων και δη των βουλευτών, έτσι ώστε άμεσα να προχωρήσει η αποστολή και εκταμίευση των 30 εκατ. ευρώ σε δόσεις. που οφείλονται για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων σε Αχαΐα και Ηλεία.
Στην επιστολή που έστειλε το ΤΕΕ προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δ. Ρέππα, ζητά:

Προς παχύδερμο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αν είχαμε δυο Otsalan
θα κάναμε χοντρές κονόμες....

6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1982 : Καταργείται η μπλε σχολική ποδιά !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η μπλε σχολική ποδιά, χρόνια ολόκληρα στο παρελθόν, μαρτυρούσε την ιδιότητα του μαθητή, υπηρετούσε την ομοιομορφία των μελών της μαθητικής κοινότητας, κατά ορισμένες απόψεις και την συνοχή της.
Πριν από 29 χρόνια, η συζήτηση για το ενδεχόμεο της κατάργησής της, «άναψε» για τα......
καλά προκαλώντας αντιθέσεις και διχασμούς σε αρκετά σημαντικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας.
Σαν σήμερα, εικοσιεννέα χρόνια πριν, η σχολική ποδιά «πέρασε» στο παρελθόν. Το κυβερνητικό μέτρο χαιρετίσθηκε από μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ως ένδειξη εκδημοκρατισμού, πλουραλισμού, ελευθερίας στην ανάπτυξη της προσωπικότητας.

Έφυγε από τη ζωή o πολύ μεγάλος rocker , Gary Moore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε ηλικία 58 ετών, απεβίωσε ο θρυλικός κθαρίστας, Gary Moore. Ο Adam Rarsons, ο μάνατζερ του γνωστού ροκ γκρουπ, Thin Lizzy, στο οποίο συμμετείχε ο Moore, ανακοίνωσε τον θάνατό του στο δίκτυο BBC.
Ο Ιρλανδός κιθαρίστας, σύμφωνα με το UK Press, βρέθηκε νεκρός τα.....
ξημερώματα της Κυριακής σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Costa del Sol της Ισπανίας.
Ακόμα δεν έχουν διευκρυνυστεί τα αίτια του θανάτου του.

Ήταν μόλις 16 ετών, όταν μετακόμισε από την πατρίδα του, το Belfast στο Δουβλίνο, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του. Αρχικά συμμετείχε στο ιρλανδικό συγκρότημα Skid Row, ενώ στη συνέχεια, με τη βοήθεια του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Phil Lynott, έγινε μέλος των Thin Lizzy.

Σαν σήμερα


 
Γιορτάζουν: Παρθένης

Γεγονoτα
1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας συγκροτεί τον πρώτο τακτικό ελληνικό στρατό.
1964: Οι Beatles αρχίζουν να κατακτούν και την Αμερική. Κατά την άφιξή τους στις ΗΠΑ, νεαροί οπαδοί κατακλύζουν το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και χρειάζεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για να.....
τους συγκρατήσει.
1969: Ο ηγέτης της παλαιστινιακής οργάνωσης Αλ Φατάχ, Γιάσερ Αραφάτ, αναλαμβάνει πρόεδρος της PLO.
1985: Η επιτυχία του Φρανκ Σινάτρα «New York, New York» γίνεται ο επίσημος ύμνος της πόλης της Νέας Υόρκης.
1990: Καταρρέει η Σοβιετική Ένωση. Η Κεντρική Επιτροπή του κομουνιστικού κόμματος συμφωνεί να παραδώσει το μονοπώλιο της εξουσίας που κατείχε εδώ και 73 χρόνια.
1991: Έπειτα από προσπάθειες του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Γιάννη Σγουρού, έρχεται στην Ελλάδα από την Αλβανία ο μετέπειτα χρυσός ολυμπιονίκης Πύρος Δήμας.

Γεννησεις
1478: Τόμας Μορ, άγγλος λόρδος, δικηγόρος και συγγραφέας, δημιουργός του όρου «Ουτοπία» που πρωτοακούστηκε ως τίτλος ενός βιβλίου του. [θαν. 6/7/1535]
1804: Τζον Ντίρι, αμερικανός σιδηρουργός, πρωτοπόρος στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. [θαν. 17/5/1886]
1812: Κάρολος Ντίκενς, άγγλος μυθιστοριογράφος. [θαν. 9/6/1870]

Θανατοι
1871: Χάινριχ Έγκελχαρτ Στάινβεγκ, γερμανός κατασκευαστής πιάνων. Τη δεκαετία του 1850 μετανάστευσε στις ΗΠΑ, άλλαξε το όνομά του σε Χένρι Στάινγουεϊ και ίδρυσε την ομώνυμη εταιρία κατασκευής πιάνων. [γεν. 17/2/1797]
1981: Φρειδερίκη, βασίλισσα των Ελλήνων (1947-1964). [γεν. 18/3/1917]
1994: Βίτολντ Λουτοσλάβσκι, πολωνός μουσουργός, από τους κορυφαίους συνθέτες του 20ου αιώνα. [γεν. 25/1/1913]

ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Για όσους το αμφισβητούν,ας διαβάσουν το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" της Λάρισας:
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:Όσοι από τους Βουλευτές και πολιτικούς γενικότερα,οποιουδήποτε κόμματος,θέλουν να συστρατευθούν μαζί με τον κόσμο στο συγκεκριμένο θέμα,είναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,ΘΑ...ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...