Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Και για το … Νόμπελ Οικονομίας πάει τώρα ο Πρωθυπουργός
Να που πήγαν τα λεφτά (πόσα εισέπραξαν οι ΜΚΟ απο το υπουργείο Εξωτερικών)Θα μπορούσε να ήταν απάντηση απ’ ευθείας στον Γ. Παπανδρέου, που ρωτάει συνεχώς εδώ και χρόνια “που πήγαν τα λεφτά”, αλλά είναι καλύτερα να το διαβάσουν πρώτα και να του το μεταφέρουν στα αγγλικά μήπως και αλλάξει άποψη για το πώς φθάσαμε σε αυτά τα οικονομικά χάλια…
Από το 1996 έως το 2004 τα ποσά που έχουν δοθεί σε ΜΚΟ ξεπερνούν τα 68 εκατομμύρια ευρώ…

. ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗΕπεισοδιακή ήταν η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΒ. Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας με γιαούρτια και μπουκάλια. "Δεν δέχομαι τραμπουκισμός" απάντησε ο υπουργός. Τι φοβούνται οι εργαζόμενοι

Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν οι εργαζόμενο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.
Κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΒ στο Σχηματάρι, ο υπουργός δέχθηκε φραστική επίθεση από εργαζόμενους, οι οποίοι στη συνέχεια πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια νερού, χωρίς όμως να βρουν στόχο.
Οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα κατά του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και επικράτησε ένταση για αρκετή ώρα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΤΩΝ...12!ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... Το μπόι του δεν ξεπερνούσε τα 140 – 150 εκατοστά. Το πρόσωπο ήταν ακόμη παιδικό. Δεν είχαν καν ξεκινήσει να εμφανίζονται χνούδια, όχι γένια. Στο άλογο έφτανε με δυσκολία να αγγίξει τη σέλα. Όμως όσο μπόι του έλειπε, τόσο σίδερο και τσαγανό είχε στην καρδιά του.
Τις πράξεις και τα ανδραγαθήματα του θα τα ζήλευαν μεγαλύτεροι μπαρουτοκαπνισμένοι και σφυρηλατημένοι στη φωτιά του πολέμου, στρατιώτες. Στο άκουσμα του ονόματος του Τούρκοι και Βούλγαροι πάγωναν. Γεράσιμος Ραφτόπουλος, ετών 12.
Ο νεαρότερος, Έλληνας υπαξιωματικός που με τις πράξεις του στα πεδία των μαχών απέδειξε ότι η γενναιότητα, το θάρρος και ο ηρωισμός είναι αγαθά που δεν μπαίνουν σε κανένα καλούπι και δεν έχουν προδιαγραφές. Θέλουν και απαιτούν όμως ψυχή!

Ο ΗΣΑΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.Η διοίκηση των ΗΣΑΠ έχει αποφασίσει την εσπευσμένη κατάχωση μιας εκ των σημαντικότερων αρχαιολογικών ανακαλύψεων
Τα έργα ανακαίνισης της γραμμής των ΗΣΑΠ στο σημείο ανάμεσα στο Θησείο και το Μοναστηράκι έφεραν στο φως μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις των τελευταίων ετών. Η ανακάλυψη δεν έγινε ευρέως γνωστή πέραν των αρχαιολόγων και η διοίκηση των ΗΣΑΠ έχει αποφασίσει την εσπευσμένη κατάχωση.

Χάνουμε την εθνική κυριαρχία με συνταγματική... αναθεώρηση


Mε προσχήματα ότι η Ελλάδα θα γίνει ανταγωνιστική και θα επιστρέψει στις διεθνείς αγορές και ότι θα προστατευθεί θεσμικά η ελληνική κοινωνία από τη συσσώρευση χρεών και ελλειμμάτων, καθώς και οι επόμενες γενιές από ανεύθυνες πολιτικές και δυσάρεστες καταστάσεις ανάλογες με αυτές που βιώνουμε σήμερα, και άλλα πολλά που θα ακούσουμε στη συνέχεια, χρυσώνουν το χάπι του συνταγματικού φρένου στα χρέη και τα ελλείμματα.

Μας στήνουν τεχνητά αδιέξοδα για να μην τους δείξουμε την έξοδο
  • Τσακίζουν την λαϊκή ψυχή όσοι υποστηρίζουν: “συνηθίστε τις αλυσίδες σας, όλες οι εξεγέρσεις είναι υποκινούμενες και καπελλώνονται”
Από τη μια έχουμε αυτούς που συχνά υποστηρίζουν πως “είμαστε άξιοι της μοίρας μας” διότι “εμείς τους επιλέγουμε να μας κυβερνάνε”. Λες και το μενού που μας παρουσιάζει ο κοινοβουλευτισμός έχει πολλές επιλογές, λες και δεν τους έχουμε διαλέξει όλους κατά καιρούς. Και πάντα παίρναμε το ίδιο αποτέλεσμα.
Από την άλλη έχουμε εκείνους που μόλις γίνει κάποια δυναμική κινητοποίηση, όπως αυτές στην αίγυπτο και την τυνησία, ή ανοίξει συζήτηση για παλιοτερες ανάλογες περιπτώσεις, όπως στο πολυτεχνείο το 73 ή τον Μάη του 68 και τα παρόμοια, τα αποδίδουν όλα σε υποκίνηση έξωθεν, σε ξένο δάκτυλο, σε ρώσους, αμερικάνους και αδελφούς μουσουλμάνους.
Και στο τέλος, φαντάζομαι πως είναι οι ίδιοι, αφού έχουν απλώσει όλη αυτή την ομίχλη της ηττοπάθειας και της απαισιοδοξίας και μας έχουν κάνει ολουνών “την ψυχή μαύρη” με την τόση διορατικότητά τους, την οποία μας την μεταφέρουν με σιγουριά μερικές φορές σχεδόν ακλόνητη, μας μέμφονται κιόλας γιατί δεν ακολουθούμε τη μια ή την άλλη πρότασή τους, ή γιατί είμαστε κότες και δεν εξεγειρόμαστε, ή γιατί έχουμε γίνει μαλθακοί και λοβοτομημένοι από την κατανάλωση και το life-style. Και συνήθως μας προτείνουν και τις πιο ακραίες λύσεις όπως κρεμάλες και γκιλοτίνες.
Μένω άφωνος καμμιά φορά κι άλλοτε παλι οργίζομαι όταν διαβάζω τέτοιες τοποθετήσεις και σχόλια. Να μην ξέρεις πως να ερμηνεύσεις τέτοιες λογικά τέτοιες θέσεις και ερμηνείες, και πως να τις τοποθετήσεις κάπου, σε έναν καμβά για να βγάλεις κάποιο πολιτικό νόημα.
Η πιο εύκολη και πρόχειρη εξήγηση είναι να αποδώσουμε τέτοιες “ερμηνείες” και τοποθετήσεις στο θυμικό και τον χαρακτήρα του κάθε συντάκτη τους. Αλλά πάλι, από την άποψη του πολιτικού οφέλους αν τις δούμε, αυτός που εξυπηρετείται από την διάδοση τέτοιας ηττοπάθειας και απελπισίας στην λαϊκή ψυχή είναι μόνο οι ίδιοι οι εχθροί του λαού, που τον θέλουν να πιστεύει πως κάθε προσπάθειά του για ελευθερία, για δημοκρατία, για καλύτερο μέλλον, θα είναι ατελέσφορη και θα καταλήξει στα σκουπίδια, αφού στο τέλος θα κυριαρχήσουν οι πράκτορες των ξένων δυνάμεων, τα νεφιλίμ, τα golden boys και οι διεφθαρμένοι που αιωνίως θα αγοράζουνε υποβρύχια που γέρνουν και ελικόπτερα που πέφτουν.

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...
Γέροντας Παΐσιος:
  • "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
  • "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
  • "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."

Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!
Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.
Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

Ο πρώτος νεκρός στην Κερατέα ένα αγέννητο παιδί

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήστο Παπουτσή, με πόσο αθώο αίμα σκοπεύεις να λούσεις τα χέρια σου;

Σάλος με ομαδικό όργιο φοιτητών σε χαμάμ στο Άγκιστρο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο, έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις (4) φοιτήτριες και τρεις  (3) φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.

Ανήλικος χάκερ παραβίασε την ιστοσελίδα πρωθυπουργού

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη κινδυνεύει να βρεθεί ένας 19χρονος φοιτητής Γεωπονικής από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε καταφέρει να «χακέψει» την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Και άλλα τεράστια Αστρόπλοια γύρω από τη.... Γη (VIDEO)


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

Κοιταξτε ένας ερασιτέχνης αστρονόμος τι έπιασε στο τηλεσκόπιο του !!
Τι να είναι άραγε !! Και έρχονται ολοταχώς προς την Γή !!
Βρε με τι μοιάζει να δείς .....

Ένα μάθημα ζωής... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!


Ένα άτομο γυρίζει σπίτι από την εργασία αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος , για να βρει τον πέντε ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα.

ΥΙΟΣ : « Μπαμπά , μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ; »

ΠΑΤΕΡΑΣ : « Ναι βεβαίως , τι είναι ; »

ΥΙΟΣ : « Μπαμπά , πόσα παίρνεις στη μια ώρα ; »

ΠΑΤΕΡΑΣ : « Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά . Γιατί ρωτάς ένα τέτοιο πράγμα ; » ρώτησε θυμωμένα .

ΥΙΟΣ : « Θέλω ακριβώς να ξέρω . Παρακαλώ πες μου , πόσα παίρνεις στη μια ώρα ; »

ΠΑΤΕΡΑΣ : « Εάν πρέπει να ξέρεις παίρνω $50 την ώρα . »

ΥΙΟΣ : « Ωχ » ... , απάντησε το παιδί , με το κεφάλι του κάτω καί συνέχισε : « Μπαμπά σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις $25 ; »

Η κυβέρνηση και η βίλα των οργίων


Στην ελληνική ταινία «Η βίλα των οργίων», η ιδιοκτήτρια της εν λόγω βίλας- κόρη ναυάρχου- που τη νοίκιαζε ως καταφύγιο συμπαθεστάτων κατά τα άλλα μοιχών, πανικόβλητη μπροστά στον αστυνομικό που έχει καταλάβει τι γίνεται θυμάται να παρακαλέσει: «μιλάτε μου στον πληθυντικό… θα με υποχρεώσετε». Συμπυκνώνει έτσι την υποκρισία των τρόπων της ......
«καλής κοινωνίας», που δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάζει λεφτά με διαφόρους τρόπους αλλά δε διανοείται να εγκαταλείψει τον καθωσπρεπισμό της.


Αυτή την αντίληψη και νοοτροπία θυμίζει η δεκάωρης καθυστέρησης πατριωτική έξαρση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο τελευταίο- αλλά όχι πρώτο- κρούσμα ιταμής συμπεριφοράς των υπαλλήλων της τρόικας. Ακολουθήθηκε δε, από διάβημα της κυβέρνησης και φυσικά από δημοσιεύματα για υπουργούς που δήθεν εξεγέρθηκαν εναντίον του ύφους- πάντα και μόνο εναντίον αυτού- της τρόικα.

Αρνήθηκαν να εξετάσουν μαθήτρια στο Πλωμάρι Λέσβου γιατί δεν είχε 5 Ευρώ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε ακραίες καταστάσεις οδηγούνται δυστυχώς οι μονάδες υγείας τηςΛέσβου, αναφορικά με την προβλεπόμενη είσοδο των 5 ευρώ για τους πολίτες που προσέρχονται ακόμα και ως επείγοντα περιστατικά τόσο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όσο και στα Κέντρα Υγείας.
Η απαίτηση του παραπάνω ποσού από άτομα τα οποία δηλώνουν ότι δεν έχουν να καταβάλουν τα 5 ευρώ… ακόμα και από μικρά παιδιά, αλλιώς δεν υποβάλλονται σε εξετάσεις έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Πως να "τρελάνετε" τον διπλανό σας σε αεροπορικό ταξίδι!!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:1. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ.

2. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.

3. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ.

4. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ.

5. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

6. ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
7. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ
(ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!) ........
8. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΑΣ.
9. ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΣ ΑΡΧΙΚΑ - ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ._

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η χαμένη Ατλαντίδα: Ιστορία, όχι μύθος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
atlantisΣτις 20 Φεβρουαρίου του 2009, ο Bernie Bamford, ένας Βρετανός μηχανικός αεροναυπηγικής κάνοντας τυχαία περιήγηση στο Google earth, διέκρινε υποθαλάσσιους σχηματισμούς, που θύμιζαν οικοδομικά τετράγωνα, σε απόσταση περίπου 600 χιλιομέτρων Β.-ΒΔ της νήσου Λα Παλμα των Καναρίων νήσων ή 400 χιλιόμετρα Ν.-ΝΔ της νήσου Μαδέρας της Πορτογαλίας. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας την περιέργεια πολλών ερευνητών και εμού προσωπικά.

Φυσικά από περιέργεια έψαξα και βρήκα τη περιοχή του Ατλαντικού με τον παράξενο πυθμένα, μου έκανε τρομερή εντύπωση, αλλά λόγω ανειλημμένων συγγραφικών υποχρεώσεων, άφησα την έρευνα για το τέλος του χρόνου.
Atlantis_01
Την περιοχή Α είδε ο Bernie . Φυσικά δεν πρόσεξε την περιοχή Β που ανεκάλυψα χάρη στην επεξεργασία στο ADOBE PHOTOSHOP (αφού η πρωτότυπη φωτό είναι σκοτεινή) και η οποία συνδέεται σαφώς με την περιοχή Α!!!

ΜΑΪΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ.


Το θέμα το κινητό του Μάινα μετά,πήρε ασύλληπτες διαστάσεις,λόγω του ονόματος του.Πιθανόν αν ήταν κάποιος άλλος να μην είχε ακουστεί και τίποτα.Πιθανόν αν έτρωγε μπουκάλι στο κεφάλι να έκανε και σκούπα στην περιοχή ο Παπουτσής...Πάντως δεν πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το γεγονός,ότι....
Mετά την "επιστολή" Μάινα (μεγάλη επιτυχία στα κλικς)...είχαμε και τις ραδιοτηλεοπτικές επιτυχίες.Όλοι μα όλοι πήραν θέση.
Δείτε.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ":ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Για να γελάσουμε λιγάκι:
Λείπουν βέβαια κάποιοι...μικροεργολάβοι όπως τα ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ Καρατζαφέρης και Ντόρα,καθώς και τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ των ΜΜΕ,αλλά γενικά το περιεχόμενο της αφίσας δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...