Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τορπίλη στην κυβέρνηση έριξε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος επιβεβαίωσε τους… υπαλλήλους της τρόικας για το πρόγραμμα ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας ύψους 50 δις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε «απόλυτα ικανοποιημένος για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να δρομολογήσει πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, αλλά και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, ύψους 50 δισ. ευρώ, τουλάχιστον την επόμενη πενταετία προκειμένου να καλύψει το χρέος της και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας». Ετσι, αποδομείται πλήρως η τριήμερη επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι οι τροικάνοι δεν ήξεραν, έκαναν λάθος, δεν έπρεπε να μιλήσουν και άλλα τέτοια κουφά.

ΓΕΝΙΚΗ......ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει και τι πρόκειται να γίνει με τους 250 λαθροαρουραίους, που μετά από 5-6-7 χρόνια.....θυμήθηκαν τα....διακαιώματά τους(????) και κατέλαβαν με τσαμπουκά και θράσος υποκινούμενο τη Νομική?

Προπαγάνδα κατά της Ελλάδας στα νέα σχολικά βιβλία της Αλβανίας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Φανατισμό και πλαστογραφημένη Ιστορία διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων, τη στιγμή που ζητά την ελληνική στήριξη για να της ανοίξουν οι πόρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • «Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ "ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ»
Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακόμα ένα ανθελληνικό παραλλήρημα από βρετανικό Site..με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση βγάζει την Ελλάδα σε πλειστηριασμό στο Εbay"!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ένα άρθρο του ιστότοπου www.newsbiscuit.com"Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάζει την Ελλάδα για πούλημα στο Ebay"...και πιο συγκεκριμένα την βγάζει σε πλειστηριασμό!!! (καθώς όσοι γνωρίζουν το Ebay είναι ένα site δημοπρασιών).. Μετά λοιπόν από όλα τα τραγελαφικά γεγονότα των τελευταίων ημέρων με τη σκέψη για πώληση ελληνικής Γης, από την κυβέρνηση, για την εξοικονόμηση 50Δις Ευρώ...μετά λοιπόν και τον στημένο καυγά Παπανδρέου - Τρόϊκας...Δημοσιεύουμε ένα άρθρο που αναρτήθηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο (παλιό μεν, επίκαιρο δε) το οποίο προσφάτως ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο. αναρτήθηκε με τίτλο:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΗΝ PHOTO

ΦΥΤΕΨΑΝ" ΤΟΝ ΙΟ Η1Ν1 ΣΤΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΠΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θόδωρε Πάγκαλε, πες αλεύρι! Η ιστορία σε γυρεύει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στοιχεία-σοκ για την υπόθεση της σύλληψης Οτζαλάν στην Κένυα. Λεπτό προς λεπτό το ιστορικό
Στοιχεία-σοκ για την υπόθεση της σύλληψης Οτζαλάν στην Κένυα, περιλαμβάνει η έκθεση του πρέσβη της Ελλάδας στο Ναϊρόμπι Γιώργου Κωστούλα, που αποκαλύπτουν ολόκληρη σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ». Ο πρέσβης καταγράφει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα από την ημέρα της άφιξης του αρχηγού του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτζαλάν ώς τη στιγμή της σύλληψής του από πράκτορες και περιγράφει με παραστατικό τρόπο τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια των 12 ημερών που ο Οτζαλάν φιλοξενήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία στο Ναϊρόμπι.

Project Θράκη: Το έγκλημα πλησιάζει στο τέλος του

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είμαστε πολύ κοντά στην αποδοχή μίας «ανεξάρτητης Θράκης» από την Ελληνική πλευρά –Μένει απλώς να τεθεί το αίτημα

Επί χρόνια γίνεται μία προσπάθεια ανάδειξης του Θρακικού προβλήματος, ενός εθνικού προβλήματος που όσο η Αθήνα αποφεύγει, τόσο αυτό γιγαντώνεται και απειλεί την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της περιοχής. Επιχειρήσαμε, να αποδώσουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την γενικότερη παρεμβατικότητα της Τουρκίας στην Θράκη, αναλύσαμε πλείστες όσες περιπτώσεις της μεθοδικής «εργασίας» που έχουν αναλάβει μυστικές υπηρεσίες της γείτονος Τουρκίας προκειμένου να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να «χτίσουν» με υπομονή όλα εκείνα τα απαραίτητα «δομικά στοιχεία» που μπορούν να στοιχειοθετήσουν σοβαρότατο πρόβλημα για τον χαρακτηρισμό της Ελληνικότητας της περιοχής…
Πολιτική ανικανότητα και αδικαιολόγητη δουλικότητα σε παροτρύνσεις ξένων.
Εγκληματικά λάθη πολιτικών, ανυπαρξία εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, εξυπηρετήσεις στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και των καλών ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά κυρίως η αδυναμία της Αθήνας να κατανοήσει την ευθύνη της προς την περιφέρεια, οδηγεί σήμερα τη Θράκη (και όχι μόνο) στις διαθέσεις εκείνων που σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα μακρόχρονο σχέδιο πολιορκίας και άλωσης ελληνικών περιοχών…

Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε, όσο πιό σύντομα γίνεται, να αποδείξουμε πως πλησιάζει πολύ επικίνδυνα η στιγμή εκείνη κατά την οποία ο Ελληνισμός θα τεθεί μπροστά σε τεράστια εκβιαστικά διλήμματα ως προς την Θράκη, αλλά και ως προς το Αιγαίο. Εγνωσμένης αξίας ορυκτού πλούτου, η Θράκη, έχει ουσιαστικά παραδοθεί και λείπουν οι... υπογραφές για την δημιουργία μίας -εντός της Ελλάδος- περιοχής που θα λειτουργεί ως μόνιμο αγκάθι και με μεγάλους κινδύνους να μετατραπεί σε μία άτυπα κατεχόμενη από την Τουρκία περιοχή. Ζητάμε τον σεβασμό, την κατανόηση, την βοήθεια αλλά και την προσοχή όλων εκείνων των Ελλήνων που ενδιαφέρονται να αναδειχθεί το πραγματικό πρόβλημα της Θράκης. Ευελπιστούμε πως αυτή η προσπάθεια που καταβάλλουμε θα τύχει του δέοντος σεβασμού και της προσοχής που της αξίζει...


  • Οι ειδικοί έχουν σημάνει συναγερμό
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικοί επιστήμονες, αναλυτές γεωπολιτικής, διπλωμάτες, αλλά και ιστορικοί και κοινωνιολόγοι, έχουν ποικιλοτρόπως καταδείξει το μέγεθος του συνεχώς διογκούμενου προβλήματος, που λέγεται Θράκη.
Οι φόβοι όλων πάντα ενέτειναν στο σοβαρότατο ενδεχόμενο μίας μικρής «επανάστασης» (σε πολιτικά πλαίσια ενισχυμένη από την διπλωματία της Άγκυρας) και αίτησης ανεξαρτησίας.
Αργότερα, άρχισε να συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο Κοσοβοποίησης της Θράκης, αφού πληρούσε τα κριτήρια, αλλά είχε και τους ανθρώπους (π.χ. τούρκος πρόξενος Σαρνίτς) για να υλοποιήσουν ένα νέο Κόσοβο.
Ίσως, το ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (παρά τα όποια σημερινά οικονομικά της προβλήματα), ανάγκασε την Άγκυρα να «υποχωρήσει» σε περισσότερο ήπιες μεθόδους τουρκοποίησης της Θράκης.

  • Γιατί η Τουρκία θέλει μία «Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη»

Σοκ στην Πάτρα από απόπειρα βιασμού συζύγου αστυνομικού από ΛΑΘΡΟΟΡΚ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σοκ στην Πάτρα: Προσπάθησαν να βιάσουν γυναίκα αστυνομικού μπροστά στα ανήλικα παιδιά της! Τη σύζυγο αστυνομικού, ο οποίος είναι αποσπασμένος στην Αθήνα, προσπάθησαν να βιάσουν δύο αλλοδαποί στην Πάτρα. Η γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς.

Οι συγκεκριμένοι την έσυραν σε ένα στενό. Δεν ήθελαν την τσάντα της, όπως νόμισε. Άρχισαν να της κατεβάζουν τα ρούχα μπροστά έκπληκτα μάτια των ανήλικων παιδιών της, που ευτυχώς άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν.

Η ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!
Τελικά ακόμα και ο πιο αφελής και καλοπροαίρετος,έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ της μιαρής παρέας του Αλαφούζου.Διαβάστε πώς περιγράφουν την ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ,που θα "προβληθεί" απόψε στο...ντοκιμαντέρ:

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΥΣΗ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ενα βιντεάκι και ενα δημοτικό τραγούδι κατάλληλο για την εποχή που ζούμε.

Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

Νέο Video-Post: Μήνυμα προς τον κον ΠαπανδρέουΜήνυμα προς τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου

Δείτε το βίντεο...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ

na_1826Στην Πορτογαλία – πριν πολλούς μήνες – στο γνωστό περιοδικό PLAYBOY που τόλμησε να εμφανίσει τον Χριστό – στο εξώφυλλό του – αλλά και σε εσωτερικές σελίδες με γυμνές δεσποινίδες, έπεσε ΑΜΕΣΑ Λουκέτο στην Έκδοση, μια κι έξω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...