Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

«Έχω καλά Ολυμπιακά ακίνητα με 10.000.000 σκλαβάκια»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


«Έχω καλά Ολυμπιακά ακίνητα με 10.000.000 σκλαβάκια»
Η Ελλάδα ανήκει στον γιo μου…
Το έλεγε ο Νίκος Σταυρίδης στην ταινία «Τα κίτρινα γάντια».
«Πότε τα είπατε, πότε τα συμφωνήσατε, ένας θεός το ξέρει».
Σήμερα θεός δεν παίζει. Τα είπαν, τα συμφώνησαν, το ξέρουν πολλοί.
Τα είπαν στο ταξίδι του στην Αμερική πριν τις εκλογές και στο γεύμα των Βιομηχάνων.
Τα συμφώνησαν μια μέρα πριν βγει με φόντο το Καστελόριζο να μας ανακοινώσει ότι «η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, η Ελλάδα μπαίνει μέσα…»

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στην ίδια εκδήλωση Ο Ντίνος Μπάρδας περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα. Αγοραστού της Ν.Δ και ο πρώην δήμαρχος Τριακκαίων Ταμήλος Μιχ.με την Ν.Δ και αυτός
Μπράβο σας παίδες Ελληνων !!
TI EIΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ.ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ... ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ . VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

πηγη

O έλεγχος επάνω μου σε λίγο καιρό θα είναι καθολικός.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το πρωί βρέθηκα στην Εμπορική τράπεζα για την κατάθεση των μισθών δύο υπαλλήλων μου και αφού τελείωσα και πήγα να φύγω, με φωνάζει ο υπεύθυνος καταθέσεων και παρουσία άλλων δύο άρχισε να μου λέει...για μια ενημέρωση που πρέπει να μου γίνει όσον αφορά τους νέους όρους που θα διέπουν την διαχείριση των καταθέσεων των πελατών όλων των τραπεζών. Όταν είπα ότι θα ήθελα να τους διαβάσω και εάν έχω χρόνο να υπογράψω, μου είπε ότι είτε τους αποδεχθώ είτε όχι θα μπουν σε ισχύ πολύ σύντομα. Πριν προλάβω να συνέλθω από αυτά που άκουσα, άρχισε να μου λέει τα εξής:
- Ξέρετε, θα πρέπει η πληρωμή μισθοδοσίας να γίνεται πλέον μέσω τράπεζας.
- Ναι, το ξέρω. Οι δύο υπάλληλοί μου έχουν λογαριασμούς και πηγαίνω και τους τα καταθέτω στον λογαριασμό τους. Τον άλλο τον πληρώνω με μετρητά.
- Όχι. Δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει τα χρήματα που αφορούν πληρωμή μισθοδοσίας, να βρίσκονται σε μία τράπεζα και από εκεί με εντολή δική σας να πληρώνονται οι υπάλληλοί σας.
- Μα σπάνια χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου. Τα έσοδά μου είναι σχεδόν μία η άλλη με τα έξοδά μου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρέχω συνεχώς στις τράπεζες. Έχω μικρή επιχείρηση με τρεις υπαλλήλους και τον έναν μάλιστα τον πληρώνω κατευθείαν.
- Δεν έχει σημασία. Πρέπει τα λεφτά που του δίνετε να τα καταθέτετε στην τράπεζά μας σε λογαριασμό σας, να εκδίδετε μία εντολή με το ποσό που πληρώνεται ο υπάλληλος, να την στέλνεται σε εμάς και κατόπιν να βάζουμε το ποσόν στο λογαριασμό του υπαλλήλου που θα μας έχετε δώσει.
- Μα τι μου λέτε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Για να πληρώσω δηλαδή τον υπάλληλό μου πρέπει να βάλω εσάς μεσάζοντα;
- Πρέπει όλα να ελέγχονται.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 2 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
18 Συντριπτικά κατάγματα δέχθηκε 53χρονη γυναίκα στην οδό Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα, όταν 2 Μαροκινοί της επιτέθηκαν για να της πάρουν την τσάντα, το κινητό της κ.λ.π.
Αφού την έδειραν άγρια με κλωτσιές και γροθιές της κατάφεραν με βαρύ όργανο μάλλον πέτρα 18 χτυπήματα το κεφάλι.
Η Γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, η αστυνομία έπιασε τον ένα Μαροκινό δράστη, ο οποίος όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε, είπε ότι ήθελαν την τσάντα της.
Αναζητείται και ο δεύτερος δράστηςπηγή

Στο «κόκκινο» τα δάνεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σε συνεχή άνοδο βρίσκονται τα δάνεια σε καθυστέρηση τόσο στην καταναλωτική και στεγαστική πίστη όσο και στην επιχειρηματική, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) που δημοσιεύονται στην έκθεση της για την Νομισματική Πολιτική, επιβεβαιώνοντας εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών και οικονομικών αναλυτών που διατυπώνονται τους τελευταίους μήνες.

Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ


Αγαπητοί συμπατριώτες, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά έστω και εάν ορισμένοι θέλουν το αντίθετο ότι, οι πρόγονοί μας έδωσαν την ζωή τους, τα παιδιά τους, τις γυναίκες τους και τις περιουσίες τους, για τον αγώνα ενάντια στον ποιο μισητό και απάνθρωπο εχθρό του έθνους, τον τούρκο και έτσι με αυτό τον τρόπο έδωσαν στο έθνος την ευκαιρία να ξαναγίνει κάποια στιγμή το λίκνο του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

Παρόλα αυτά όμως, με το πέρασμα των χρόνων και με τις λάθος επιλογές, αποφάσεις και.....

ανθρώπους όχι μόνο δεν κάναμε το έθνος και την χώρα το λίκνο του πολιτισμού αλλά καταφέραμε να επαναφέρουμε την τουρκοκρατία με άλλο όνομα και να την εγκαταστήσουμε σε κάθε σπίτι της επικράτειας, κάνοντας και πάλι τον πολίτη αυτής της χώρας να ζει μέσα στον φόβο και τον τρόμο.

Φόβος και τρόμος στο πως θα κάνω οικογένεια, μήπως και τα παιδιά μου βγουν τέρατα με τα χημικά και τα σκουπίδια που μας ταΐζουν, διότι με 500 ευρώ μισθό μόνο χημικά και σκουπίδια μπορώ να αγοράσω.


Φόβος και τρόμος για το πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου, όταν υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τα κλέβουν και πουλάν τα όργανα τους και υπάρχουν και άνθρωποι που τα μαθαίνουν ότι, η αγένεια και η αδιαφορία για όλους και για όλα είναι το φυλετικό τους χάρισμα.


Φόβος και τρόμος για το πώς θα μάθουν τα παιδιά μου γράμματα, σε σχολεία που θυμίζουν πριονιστήρια σκέψης και νόησης.


Φόβος και τρόμος για το εάν θα μπορέσω να σπουδάσω τα παιδιά μου σε πανεπιστήμιο, διότι δεν έχω παχυλούς μισθούς, περιουσίες και οικόπεδα να πουλήσω γι αυτό τον λόγο.

Τρίτος ΛΑΘΡΟμετανάστης απεργός πείνας στο νοσοκομείο,ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένας από τους πενήντα ΛΑΘΡΟμετανάστες απεργούς πείνας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Είναι το τρίτο επεισόδιο που σημειώνεται στους απεργούς πείνας στη Θεσσαλονίκη, ενώ διανύουν την τέταρτη εβδομάδα απεργίας πείνας.

Χθες το μεσημέρι επέστρεψαν στο ΕΚΘ δύο από τους μετανάστες που είχαν επίσης μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο " Aγιος Δημήτριος " και συνεχίζουν μαζί με τους άλλους τη διαμαρτυρία τους.
 http://www.i-reportergr.com

ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών (ΕΝ.Α.Π.)

Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι όλη η πολιτική της εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τις τράπεζες και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Με έκπληξη πληροφορούμαστε ότι για μια ακόμη φορά δεσμεύτηκε να δώσει 30 δις ευρώ με την μορφή εγγυήσεων προς τις τράπεζες ανεβάζοντας πλέον το σχετικό ποσό μέσα σε δύο χρόνια περίπου στα 100 δις. Πρόκειται για.....
μια ακόμη «Λευκή Επιταγή» καθώς, η μέχρι τώρα ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό της ρευστότητας των τραπεζών δεν έχει συνδυαστεί με την ενίσχυση της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες βρίσκουν κλειστές τις κάνουλες της χρηματοδότησης από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Γιαούρτια σε ακόμη έναν Υπουργό του Πα.Σο.Κ.


Λουστείτε τα τώρα...

Και είμαστε στην αρχή της αγανάκτησης..
«Θα μας πάρουν με τις πέτρες» είχε πει πριν από μήνες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αλλά οι πολίτες φαίνεται ότι διαφωνούν ακόμα και σε αυτό. Προτιμούν τα γιαούρτια και τα αυγά.
Έτσι μετά τις επιθέσεις με πλαστικά μπουκάλια στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, και τις φραστικές επιθέσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Πρωτόπαπα, επεισόδιο σημειώθηκε και σε βάρος του ......υφυπουργού εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Η επίθεση κατά του κ. Κεγκέρογλου έγινε στην Πάτρα, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στην Αγορά Αργύρη, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο κ. Κεγκέρογλου. Με την εμφάνιση του υφυπουργού οι νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν γιαούρτια και αυγά προς το μέρος του.

Οι νεαροί αποχώρησαν μόνο όταν εμφανίστηκαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις.

star.gr

Πόσο πληρώνουμε για το κινητό του Πάγκαλου;


Εκτός από… καλοφαγάς (μαζί τα φάγαμε τα λεφτά) φαίνεται ότι είναι και πολυλογάς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σημείωσε λογαριασμό – ρεκόρ στο κινητό του τηλέφωνο, ύψους 2.530 ευρώ για έναν μόνο μήνα.

Και μπορεί να σας ήρθε ζαλάδα από το υπέρογκο ποσό, ο κ. Πάγκαλος όμως δεν...
πτοείται, αφού δεν θα βάλει δεκάρα από την τσέπη του, καθώς τα
χρήματα μπαίνουν  στα κρατικά έξοδα.

Ο κ. Πάγκαλος μιλάει και εμείς πληρώνουμε… Αν κάθε μήνα χρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο με 2.500 ευρώ για να μιλάει, υπολογίστε πόσο μας κοστίζουν τον χρόνο οι «πολιτικές του υποχρεώσεις», περίπου 30.000 ετησίως. Όσο δηλαδή ο μισθός ενός νεοεισαχθέντα εργαζόμενου για 2,5 χρόνια!!!

Πωλείται η Ελλάς, σπεύδουν οι γείτονες


Ειδικού Συνεργάτη

Η συζήτηση γύρω από τα 598 ελληνικά νησιά πλήρους κυριότητας του ελληνικού Δημοσίου, υπήρξε βούτυρο στο ψωμί των γειτόνων.

Χθες, όλες οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου με αναφορά στην (επίμαχη πλέον) έκθεση του ΙΣΤΑΜΕ, γράφοντας ότι η Ελλάδα θα μπει τελικά στην διαδικασία να πουλήσει κάποια από τα...
νησιά της για να εξοφλήσει το χρέος της.

Από τα δημοσιεύματα προκύπτει πως είτε «πωλούνται» , είτε «αξιοποιούνται», τα νησιά συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Τούρκων που θέλουν να επενδύσουν σ’ αυτά. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι θέλουν να εγκαταστήσουν αιολικά πάρκα για την παραγωγή ενέργειας.

Με τόση έκταση στη Μικρά Ασία δεν μπορούν να φτιάξουν τα πάρκα τους και θέλουν τα νησιά μας; Πρέπει να είναι κανείς ηλίθιος, τυφλός ή μειοδότης για να μην αντιληφθεί τις προθέσεις τους. Μοναδικός σκοπός τους είναι ο εποικισμός των νησιών και αργότερα ξέρουν εκείνοι τη θα κάνουν . Έχουν εμπειρία με την Αλεξανδρέττα και την Κύπρο.

Ας χαίρονται οι εκπρόσωποι μας για τα κατάντια της χώρας. Αλλά τι μπορεί να πει κανείς για ανθρώπους που λεηλατούν τον κόπο και το μόχθο του λαού και μένουν ατιμώρητοι! Αφού πήραν όσα πήραν τώρα θα ξεπουλήσουν και την πατρίδα. Όταν κάνουν έτσι οι ταγοί , γιατί μας ενοχλούν οι εμπορικές συναλλαγές και τα ψώνια που κάνουν οι απλοί πολίτες στα παράλια της Τουρκίας;

Ένα παιδί ξέρει…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένα παιδί ποτέ του δεν μισεί, μονάχα ψευτοθυμώνει κι όταν πραγματικά πεισμώνει, …πάλι γρήγορα το ξεχνά.
Γιατί ένα παιδί ξέρει να συγχωρεί και να ζητάει συγγνώμη.

Ένα παιδί δεν ξέρει τι θα πει ντροπή, ούτε και περηφάνια κι έτσι μπορεί ελεύθερα να κλαίει κι ελεύθερα να γελάει.
Γιατί ένα παιδί ξέρει να είναι αυθεντικό κι αυθόρμητο.

Ένα παιδί ποτέ του δεν φθονεί, μονάχα λαχταράει κι ίσως και λιγάκι να ζηλεύει, μα...πάλι σπάνια παραπονιέται.
Γιατί ένα παιδί ξέρει να κάνει υπομονή, φτάνει να του λες αλήθεια.

Ένα παιδί ποτέ του δεν θα πει λόγια πίσω απ’ την πλάτη σου μα κι αν παρασυρθεί, πάλι να ξέρεις πως δεν θα το εννοεί.
Γιατί, το είπαμε και πριν, ένα παιδί ποτέ του δεν μισεί.

"Ξεπουλήσατε τα όνειρά μας...Ξεπουληθήκατε και σεις οι ίδιοι..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είμαι 24 χρονών και όπως και οι υπόλοιποι συνομιλικοί μου, όπως και όλοι οι υπόλοιποι νέοι άνθρωποι σας ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Καταφέρατε αυτό που θέλατε! Να ξεπουλήσετε τη χώρα! Ξεπουλήσατε τα ονειρά μας! Μπουκώνατε τον καθένα με λεφτά και μια θυέση στο δημόσιο ώστε να μην χάσετε την εξουσία αδιαφορώντας για τις συνέπειες! Αδιαφορώντας για το πως θα ξεπληρωθούν όλα αυτά στους δανειστές μας! Υποθηκεύσατε το μέλλον των ....
παιδιών σας!
Μάλλον το μέλλον των δικών σας παιδιών είναι σίγουρο με τα λεφτά που φάγατε τόσα χρόνια. Εσύ όμως πατέρα και κάθε πατέρα? Δεν σκέφτηκες? Είναι δυνατόν να σου χαρίσουν χωρίς αντάλλαγμα? Γιατί τα δεχτήκατε όλα αυτα? Γιατί ξεπουληθήκατε και εσείς οι ίδιοι στον Αντρέα και μαζί ξεπουλήσατε το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτήσετε? Ίσως θέλατε να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή σε εμάς. εμείς όμως?
Τι θα προσφέρουμε στα δικά μας παιδιά αφού δεν μπορούμε να προσφέρουμε στον ίδιο μας τον εαυτό? Σε αυτή την κατρακύλα λοιπόν εγώ δεν σκοπεύω να πέσω μαζί σας! Δεν σκοπεύω να ξεπουληθώ! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κάντε ότι θέλετε! Δεν σας δίνω το ελεύθερο, απλά σας γυρενάω επειδικτικά την πλάτη!
Πείτε με αδιάφορο αλλά εγώ θα έχω τη συνειδησή μου καθαρή ότι δεν συμμετείχα σε όλο αυτο! Σε 3 μήνες που τελειώνω τη στρατιωτική μου θητεία σκοπέυω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό και να εγκαταλείψω δια παντός την κατα τ'άλλα πανέμορφη Ελλάδα που πραγματικά την ΛΑΤΡΕΥΩ!
Δεν πάει άλλο όμως! Και να ξλερετε κύριοι πως ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή! Έστω και την τελευταία μέρα της ζωής σας θα τα πληρώσετε ΟΛΑ! Το πιστεύω και το εύχομαι ολόψυχα να δυστυχήσετε και να υποφέρεται την υπόλοιπη ζωή σας για το κακό που μας κάνατε!

Aναγνώστης
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com

Το ίδρυμα "Α. Παπανδρέου" βγάζει στο σφυρί 598 νησιά. Όλη η μελέτη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αν αληθεύουν οι φήμες για εγκατάλειψη του αγωγού από την Ρωσία μάλλον το έγκλημα είναι «ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ»

Μόλις ανακοίνωσε η Τρόικα το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας η κυβέρνηση με ιερή αγανάκτηση διερρήγνυε τα ιμάτια της ότι δεν ήξερε τίποτα. Όμως από το Νοέμβριο του 2010 το Ίδρυμα "Ανδρέας Παπανδρέου" ΙΣΤΑΜΕ προετοίμαζε την ιδέα για πώληση 598 νησιών και βραχονησίδων.
Στην μελέτη με τίτλο "Το πολυσύνθετο πρόβλημα της αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας" ο συγγραφέας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Κ.Ε.Δ. διαθέτει σήμερα προς διαχείριση στο...
χαρτοφυλάκιό της περίπου 598 νησιά πλήρους κυριότητας, ποικίλων μεγεθών, από λίγα στρέμματα έως εκατοντάδες στρέμματα. Πέραν από ένα μικρό αριθμό αυτών που είναι ήδη παραχωρημένα και αξιοποιούνται για εθνικούς σκοπούς, η υπολειπόμενη μεγάλη πλειοψηφία των εν λόγω νήσων δύναται να αξιοποιηθεί..........».πηγη

Διεθνής ξεφτίλα!


  • Η πλήρης αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και του Μνημονίου ομολογείται πια από όλους. Αψευδής μάρτυρας η τρομακτική ύφεση, η οποία, κατά την ομολογία και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλου, θα συνεχιστεί και το 2011. Σύμφωνα με την πρόβλεψή του θα κυμανθεί άνω του 3%, αλλά η πρόβλεψη αυτή είναι καταφανώς επισφαλής. Ήδη άλλωστε το 2010 η πτώση του ΑΕΠ ανήλθε σε 4,5% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για τα οποία σώφρον θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι.

ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ:ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙ,ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟΥ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΕΞΩ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Διαβάστε τι λέει σε μία ακόμα συνέντευξή του στα διαπλεκόμενα μέσα,αυτή τη φορά στο τσοντοπεριοδικό Downtown,ιδιοκτησίας ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (αυτό για κάποιους που παριστάνουν τους...πατριώτες):

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σε ένα κατάπτυστο άρθρο του,γράφει μεταξύ άλλων ο γλείφτης του Κωστόπουλου:

Υπάρχουν όμως δύο θεμελιώδεις έννοιες η διάκριση των οποίων είναι αναγκαία έτσι ώστε να κατανοήσουμε αυτό το θέμα, το imperium – Κυριαρχία και το fiscus- Ιδιοκτησία.

Το Κράτος για να είναι τέτοιο, ασκεί την Κυριαρχία του στην Επικράτειά του «εις πάσαν περίπτωσιν». Η Κυριαρχία του Κράτους ΔΕΝ εδράζεται στην ιδιοκτησία του αλλά στα : α) μονοπώλιο Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας β) μονοπώλιο στην Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική εξουσία γ) στο μονοπώλιο στην καταβολή και είσπραξη φόρων. Το Κράτος δηλαδή είναι Κράτος διότι δύναται ακόμη και δια της βίας να επιβάλει την θέλησή του στον οποιονδήποτε.
Αντιθέτως η ιδιοκτησία εξασφαλίζεται μόνον υπό τους όρους και την βούληση του ασκούντος την κυριαρχία, δηλαδή του Κράτους. Αυτός είναι και ο λόγος που αν ας πούμε κάποιος μας κλέψει κάτι, εμείς απευθυνόμαστε στο Κράτος και στα Όργανα Του (Αστυνομία, Δικαιοσύνη) για την αποκατάσταση της βλάβης μας.
 

Για να το καταλάβουμε ας δούμε ένα παράδειγμα, υπάρχει μια βραχονησίδα έρημη που εκτός από τμήμα της Επικράτειας μας, αποτελεί και τμήμα της κρατικής περιουσίας και από την άλλη υπάρχει και η Μύκονος, στην οποία η κρατική ιδιοκτησία είναι ελάχιστη, διότι το νησί αυτό αποτελείται από πολλές μικρές ή και μεγαλύτερες ιδιοκτησίες. Είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο η Μύκονος λιγότερο Ελλάδα από την βραχονησίδα; Όχι βέβαια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...