Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ 1600 ΕΥΡΩ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΓΙΩΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ...

Γ. Καρατζαφέρης: «O Παπανδρέου επιδιώκει αξιοπρεπή αποχώρηση»

"ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ  ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ?"
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός επιδιώκει μια «αξιοπρεπή αποχώρηση», αναλαμβάνοντας, ενδεχομένως, τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, έκανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Free Sunday.

Mούγκα τα κανάλια και τα μεγαλοsite.1.500 λαθρομουσουλμάνοι κάνουν πορεία συνοδεία των ΜΑΤ


Πορεία μουσουλμάνων στο Σύνταγμα, έπειτα από δημόσια προσευχή

Προσευχή σε ανοιχτό χώρο στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποίησαν  περίπου 1.500 ΛΑΘΡΟμουσουλμάνοι από της περιοχές Αθήνας,Θήβας,Χαλκίδας,Μεγάρων κλπ και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να κλείσουν διαδοχικά δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.Και όλα αυτά χωρίς να έχουν ειδοποιήσει κανέναν.
Mούγκα τα κανάλια και τα μεγαλοsite.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ...ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Αρνούνται τα πάντα...Είμαστε θύματα πλεκτάνης φώναζε η γιαγιά

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ!


Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Έλληνας αγρότης στη Μακεδονία, αρκετά κοντά στη Βέροια στις αρχές του 1992 είχε βρει στο δρόμο δυο κουρελήδες Αλβανούς, αδύνατους και πεινασμένους λαθρομετανάστες. Τους λυπήθηκε και τους μάζεψε στο σπίτι του. Τους έδωσε δουλειά, τους έδωσε και ρούχα και παπούτσια. Τους φιλοξενούσε σε ένα σπιτάκι που είχε στην άκρη του χωριού με όλες τις ανέσεις. Καινούργια κουζίνα, θερμοσίφωνο κλπ. Τους προστάτεψε όταν τους κυνηγούσε η αστυνομία που ήταν χωρίς χαρτιά, τους πλήρωνε ικανοποιητικό μεροκάματο και στη συνέχεια τους βοήθησε να βρουν κι άλλες δουλειές σε οικοδομές κλπ.. Toυς έγραψε και στον ΟΓΑ. Η μοναδική τους υποχρέωση κάθε μέρα ήταν να ταΐζουν τις κότες με έξοδα τροφής του ιδιοκτήτη. Το μεσημέρι εξακολουθούσαν να τρώνε στο σπίτι του ανθρώπου που τους είχε ευεργετήσει και να διαμένουν στο σπιτάκι που τους είχε παραχωρήσει. 

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ.....ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικας για ΠΩΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ νέες δηλώσεις από τη Γερμανία επαναφέρουν το θέμα. Μιλώντας στον Στέλιο Κούλογλου, ο Ulrich Blum, πρόεδρος του Γερμανικού Οικονομικού Ινστιτούτου (IWH), ένα από τα γνωστότερα στη Γερμανία, και σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης, προτείνει την πώληση ακόμα και νησιών, σε μία μορφή υποθήκης, ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος της. 

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΩ ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ


Έλληνες, όπου και εάν βρίσκεστε σε όποια σημεία του ορίζοντα και εάν χτυπάει η καρδία σας, μην λησμονάτε ποτέ τον τόπο σας και το χώμα που με αίμα κράτησαν οι πρόγονοι μας, ενάντια σε όλους αυτούς που ήθελαν και που συνεχίζουν να θέλουν αυτό το ιερό χώμα να το κάνουν χωματερή των δικών τους σκουπιδιών.

Έλληνες, αυτό το έθνος και αυτή η χώρα γέννησε τον πολιτισμό, έμαθε σε όλους τους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν για να ξεχωρίσουν από τα...
 ζώα, έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια σε εκατονταπλάσιο εχθρό για να προστατέψει το πνευματικό φώς, έκανε όλη την υφήλιο να μάθει την λέξη ΕΛΛΑΣ και γέννησε ανθρώπους που ο αιώνιος κόσμος είναι μικρός για να τους χωρέσει. 

ΣΟΚ:ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ"!


ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ. Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...