Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Μέρκελ σε Παπανδρέου> Δώστε μας την Κρήτη!..

"Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο Κος ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ"
merkel-papandr-thumb-large.jpg
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς!

Συνέλληνες


 
Ελληνα

 Ασφαλώς   έχεις  αντιληφθεί  οτι  οι  πολιτικοί  μας  και  κάποιοι  αυτοαποκαλούμενοι  "αντιρατσιστές"  ,  "αντιεξουσιαστές"  ,  "δημοκράτες"  και   "κουλτουριάρηδες"  έχουν  εξαπολύσει   εκστρατεία  μέσω  τηλεόρασης   και  "αντιρατσιστικών"  πορειών  για  να  μας  εμφυτεύσουν  στο  μυαλό  πράγματα  τερατώδη  που  αντιβαίνουν  στην  απλή  λογική .  Επειδή  το  πράγμα  έχει  παραγίνει  και  ο  πολύς  "αντιρατσισμός"   θα  μας  κάνει  μειονότητα  μέσα  στη  χώρα  μας  αποφασίσαμε  να  σου  κοινοποιήσουμε   κάποια  επιχειρήματα  που  αντικρούουν  την  ιδεολογική  επίθεση   που  δέχεσαι  κάθε  μέρα .


1)  ΜΑΣ   ΛΕΝΕ :  Πρέπει  να  βοηθήσουμε  τους  δυστυχείς  αυτού  του  πλανήτη

Κοπάνησαν τον Πρωτόπαππα στο Κολωνάκι πριν λίγο …


Ελληνικέ λαέ,κοπάνα τους όπου κι αν τους πετύχεις. Αυτοί σε κατάντησαν στα μαύρα σημερινά σου χάλια…

Είδατε το λαμόγιο πού πάει και τρώει? εκεί που εσεις ούτε στην εξώπορτα δεν τολμάτε να μπείτε …  Κι αν πάτε και δείτε σε τι βίλα κατοικεί  (με κολυμβητικές πισίνες) στα βόρεια προάστια,θα σας φύγει το “καφάσι” απο τη χλιδή!!! Που τα βρήκαν όλα αυτα?  προικό του πατέρα τους ήταν ???   Μην τους αφήνετε να πάρουν ανάσα ,  κοπανήστε τους όπου τους ανταμώνετε έξω (τα  λαμόγια του κερατά) …

Επίθεση δέχτηκε πριν από ελάχιστη ώρα στο κέντρο της Αθήνας ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας.

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η παγκοσμιοποίηση σημαίνει μιακοινωνία ανθρώπων χωρίς έθνη χωρίς εθνικές αξίες και ιδανικά ιδού και ο σκληρός πόλεμος των μισθωτών εργαζομένων της παγκοσμιοποίησης σε όλων τον κόσμο που προσπαθούν να καταργήσουν τα έθνη.
Ιδού το έργο των πολιτικών κομμάτων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Η διάλυση των εθνών πραγματοποιείται μέσα από την νόθευση διαφόρων εθνικοτήτων με σκοπό οι μελλοντικές γενεές να μην έχουν εθνική συνείδηση αλλά μια νέα συνείδηση την οποία αυτοί φυτεύουν μέσα από τα ΜΜΕ, τα χολιγουντιανά έργα, Αμερικανικές νοοτροπίες κ.λπ
Το Ραβινικό ιερατείο που είναι πίσω από την παγκοσμιοποίηση θέλει μόνο έναν έθνος αυτό των Εβραίων για αυτό και κυκλοφορούν στο Ισραήλ κρατικές διαφημίσεις που αποτρέπουν τους Εβραίους και τις Εβραίες να παντρεύονται ξένους και ξένες, ειδάλλως μας είναι γνωστό ότι το ΤΑΛΜΟΥΔ θεωρεί ΖΩΟ όποιον δεν είναι Εβραίος.
Επομένως οι παγκοσμιοποίηση σημαίνει Εβραίοι από την μία και τα ΖΩΑ όπως μας θεωρούν αυτοί από την άλλη, ΖΩΑ = διότι θα είμαστε νόθοι χωρίς αξίες εθνική ταυτότητα, απλά άνθρωποι δούλοι για να υπηρετούμε τους Εβραίους εις τους αιώνες.
ΖΩΑ = ότι θα μας στέλνουν οπουδήποτε θέλουν σε πολέμους, θα είμαστε άνθρωποι της κρεατομηχανή.
Τους ενοχλεί που είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ !

«Πλήθος» κόσμου …στα εγκαίνια των γραφείων της Ντόρας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Σημερινή φωτογραφία (κλικ) της Ντόρας Μπακογιάννη από τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΣΥ στην Αγ. Παρασκευή. Μετρημένα 14 άτομα μαζί με τον Παπά! Από τους 14 οι δυο είναι βουλευτές. Ο Κ. Κιλτίδης (αυτός που πιάνει το πρόσωπό του στα αριστερά), ο... Λ. Αυγενάκης και ο ένας πρώην βουλευτής (ο Θ. Δαμιανός). Xωρίς να θέλουμε να γίνουμε κακοί, δεν βλέπουμε μεγάλη... προθυμία για το νέο κόμμα της Ντόρας...Πηγή

Μαζικοί βιασμοί σε Αυστραλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία και Γαλλία απο μετανάστες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  ΟΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ

Σε μία περίπτωση, δύο αδελφοί από το Αφγανιστάν, που ζητούσαν άσυλο, κυριολεκτικά είχαν πάει σε ένα ‘πάρτυ’ βιασμών. Αφού τους έπιασαν και τους επέβαλαν μακροχρόνιες ποινές, ο Μουφτής της Αυστραλίας έκανε την εξής αναφορά για το αποτέλεσμα της δίκης, «θα πρέπει να κατηγορήσεις την γάτα, αν το κρέας έμεινε έξω;» - εκφράζοντας έτσι την αντίρρησή του για τις μακροχρόνιες ποινές!

. Ποιοι ετοιμάζουν και τι σε περίπτωση που ξεσηκωθεί ο λαός;
Ένα ενεργό ιστολόγιο με παράξενη θεματολογία. Τόσο παράξενη που ίσως κάποιοι αρχίσουν να σκέφτονται επιτηδευμένη καθοδήγηση μέσω διαδικτύου, για στήσιμο «εξεγέρσεων», «αντιδράσεων» κ.α. από τα γνωστά θολά κέντρα, από πρεσβείες και από τους ανθρώπους των σκιών που μάλλον έχουν πολύ καλύτερη οργάνωση από το ίδιο το Ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες του. Οι «σακκουλάδες» έχουν αντικατασταθεί από τους «ιντερνετάδες», τους «ιστολόγους» και άλλα θλιβερά που σχεδιάζουν, οργανώνουν και εκτελούν σχεδόν κατά… παραγγελία. Και οι διαδικτυακοί τόποι του είδους, κλείνουν και ανοίγουν σαν... κανονικά καταστήματα...!

Τα "παράσιτα" που φωτογράφιζαν τους διαδηλωτές κατά της κάρτας του πολίτη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
SYNTAGMA FOTO 1Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η "Ελεύθερη Ωρα", η συγκέντρωση κατά της "κάρτας του πολίτη" ήταν «κυκλωμένη» από «περίεργους» τύπους, που κατέγραφαν κυρίως άτομα. Από τα VHF, όλες οι συχνότητες ήταν άλλωστε πιασμένες και οι εντολές έδιναν και έπαιρναν.
Γράφει στο ρεπορτάζ η εφημερίδα: Τα «παράσιτα» που έκαναν κάποιοι, δεν έπιασαν. Κι έτσι, βγήκαμε στη γύρα για να δούμε τι συμβαίνει, καθώς οι αναφορές για τη δράση των παρακρατικών μηχανισμών, ήταν λίαν ανησυχητικές. Τελικά, λόγω της ανικανότητας των μηχανισμών, η δουλειά μας αποδείχθηκε λίγο ευκολότερη απ' ό,τι περιμέναμε. Το αποτέλεσμα: η περιφρούρηση εντόπισε αμέσως τα περισσότερα από τα άτομα (φορούσαν ακουστικά) που προέβαιναν στη φωτογράφηση των μετεχόντων στο συλλαλητήριο.
Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Μας κυβερνάει ένα ...μπάχαλο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εδώ και καιρό οι ελεύθερες φωνές των ιστολογίων αναφέρουν τακτικά την κυβερνητική κατρακύλα της Ελλάδος. Τα τεράστια και ερασιτεχνικά ατοπήματα που κοστίζουν στους πολίτες, στο κύρος της χώρας και μας φέρνουν σε αδιανόητα αδιέξοδα… Μέχρι τώρα όμως τα “ αμορτισέρ” του συστήματος (βλ. ΜΜΕ) απορροφούσαν όσο το δυνατόν περισσότερο τους κραδασμούς, ώστε να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στο κυβερνητικό έργο, ή αν θέλετε ξεπούλημα…
Από την περασμένη Παρασκευή όμως, με τις άθλιες δηλώσεις των εκπροσώπων των πραγματικών κυβερνώντων μας, τα πράγματα φαίνεται εκτροχιάστηκαν πλήρως! Δεν ξέρω αν ήταν λάθος της τρόικας ή επικοινωνιακό παιχνίδι τύπου “ καλός μπάτσος – κακός μπάτσος” σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση για να φανεί ότι ο ΓΑΠ δεν διστάζει να τα βάλει με τους δανειστές και οι χαζοί ιθαγενείς, που λέει ότι κυβερνάει, να τον συμπαθήσουν, αλλά σίγουρα έκανε κακό.

ΣΤΟ 7ο ΛΕΠΤΟ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ" ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑ'Ι'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Μπράβο στους ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Διαβάστε να φρίξετε. Πόσα κονομάει το χρόνο ο κάθε Βουλευτής!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε αναλυτικά τι παίρνουνοι 300 βο(υ)λευτές και όλοι οι αυλικοί τους (υπάλληλοι - δημοσιογράφοι της Βουλής κλπ.) Ενα ρεπορτάζ ΣΟΚ το οποίο στοίχησε την θέση του Νικόλα Βαφειάδη όταν και τόλμησε να το δημοσιεύσει. Βουλευτικές απολαβές και προνόµια:

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΕΛΘΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΤΖΑΜΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΟΜΑΚΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΗΜΑΡΙΟ ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΕΛΘΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ.

ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ:ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσοχή,οπλιστείτε με υπομονή πριν το δείτε:
Το μόνο που καταλάβαμε από τους ύμνους (;) και τις κραυγές των Ισλαμιστών,ήταν ένα "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ",που ακούστηκε κάποια στιγμή!

Πανηγυρίζουν λοιπόν οι λαθρομετανάστες,αφού ξέρουν πως πλέον ΕΛΛΑΔΑ=ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!

Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε πως είμαστε ΕΠΙΣΗΜΩΣ,ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ;

Ξαναλέμε:Αντε με το...καλό και στη Βουλή,για να ξεβρακωθούνε ορισμένοι! ΠΗΓΗ

Όλοι καρφώνουν τον Γιώργο, εμείς γιατί δεν ξεκαρφωνόμαστε από τον καναπέ μας;
Σωρεία τα σκάνδαλα, σωρεία τα ψέματα, σωρεία τα "λάθη", βουνά ολόκληρα η αναισθησία. Καθημερινά, σχεδόν, συγκλονιζόμαστε και από ένα νέο "φρούτο" της κυβέρνησης. Σε καθημερινή, σχεδόν, βάση, βλέπουμε να μας εμπαίζουν, να μας κλέβουν, να μας βρίζουν και να ποδοπατούν τα ιερά και τα όσιά μας. Τελευταίο λιθαράκι στον τοίχο της ντροπής της πολιτικής ύπαρξης του Γιώργου Παπανδρέου και της "πρόθυμης" κυβέρνησής του, ήρθε το μαντάτο του Στρος Καν, που μας είπε (αν και ήδη ο γνωρίζαμε και το είχαμε ποικιλοτρόπως αποδείξει π.χ. δηλώσεις Σαχινίδη για το σχέδιο Παπανδρέου αμέσως μετά την εκλογή του) πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε από το Δεκέμβριο του 2009 να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα...

Ημιυπαίθρια κυβέρνηση, αυθαίρετης διακυβέρνησης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  • Αν ο πρωθυπουργός επιδιώκει και επιθυμεί απόχώρηση, σίγουρα θα τον βοηθήσουμε. Αν η αποχώρηση θα είναι αξιοπρεπής, δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε. Τουναντίον…

Σαν σήμερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Γιορτάζουν: Λωξάνδρα, Ρωξάνη
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
Παγκόσμια Ημέρα του Ξεναγού
Γεγονoτα
1848: Οι Μαρξ και Ένγκελς δημοσιεύουν το «Κομουνιστικό Μανιφέστο», τη Βίβλο του Κομουνισμού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...