Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Ένα μάθημα δημοκρατίας από έναν πραγματικό δάσκαλο -Υποκλινόμενοι ακολουθούμε Δάσκαλε !!


Για να θυμηθούμε πως κάποτε σ'αυτήν εδώ τη χώρα, υπήρχαν αληθινοί διανοούμενοι.
Το κείμενο που ακολουθεί, αποτελεί απόσπασμα από το τελευταίο μάθημα στους φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Συνταγματολόγου Αριστόβουλου Μάνεση...
, πριν συλληφθεί το 1968 από το δικτατορικό καθεστώς για τις δημοκρατικές του ιδέες. Δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του "Συνταγματική Θεωρία και Πράξη", Θεσσαλονίκη 1980, με τίτλο "Το τελευταίο μάθημα επί δικτατορίας".
Το κείμενο που ακολουθεί, αποτελεί απόσπασμα από το τελευταίο μάθημα στους φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Συνταγματολόγου Αριστόβουλου Μάνεση, πριν συλληφθεί το 1968 από το δικτατορικό καθεστώς για τις δημοκρατικές του ιδέες. Δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του "Συνταγματική Θεωρία και Πράξη", Θεσσαλονίκη 1980, με τίτλο "Το τελευταίο μάθημα επί δικτατορίας".
Ψίθυροι κυκλοφορούν απειλητικά, τις τελευταίες αυτές μέρες, για επικείμενες "εκκαθαρίσεις" στο Πανεπιστήμιο. Το γεγονός ότι μεταξύ των ονομάτων των υπό απόλυση καθηγητών αναφέρεται και το δικό μου -και αυτό δεν το θεωρώ διόλου περίεργο- μου παρέχει το δικαίωμα και μου επιβάλλει το καθήκον να σας καταστήσω, σήμερα που βρίσκομαι ακόμη κοντά σας, κοινωνούς ορισμένων σκέψεών μου που ίσως δεν θα μπορώ να σας τις πω αύριο [...]

Μετακίνηση -μαμούθ Κινέζων από τη Λιβύη μέσω Κρήτης!


Μετακίνηση -μαμούθ Κινέζων από τη Λιβύη μέσω Κρήτης!


Με μια επιχείρηση-αστραπή η Κίνα μετακινεί τους υπηκόους της που βρίσκονται στη Λιβύη! Οι κινεζικές αρχές μάλιστα ζήτησαν τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ιταλίας για να μετακινηθούν οι περίπου 40.000 Κινέζοι εργαζόμενοι, υπάλληλοι και επιχειρηματίες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη Λιβύη και ήεη έχει καταδτρωθεί στο σχέδιο διαφυγής τους! Οι 40.000 Κινέζοι θα φύγουν με πλοία και οργανωμένα από τη Λιβύη και από αυτούς οι 20.000 και πλέον θα πάνε μέσω Ιταλίας ,ενώ 13000 θα μετακιινηθούν από το Ηράκλειο όπου και θα μείνουν σε ξενοδοχεία που έχει βρει η κινεζική πρεσβεία, ενώ θα φύγουν,στη συνέχεια, με τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και των Χανίων.

Πως το “Σύστημα ΠΑΣΟΚ” σχεδιάζει να κρατηθεί στην εξουσία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Εξαιρετικά αφελείς είναι όσοι πιστεύουν ότι το ”σύστημα ΠΑΣΟΚ” θα παραιτηθεί οικειοθελώς των προνομίων του, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται.

Είσοδος μισθοφόρων Κοσοβάρων στη χώρα; Τί συμβαίνει;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πράματα και θάματα πρόκειται να δούμε (;) τις επόμενες 2 (τουλάχιστον) μέρες!
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:

"ΙΣΩΣ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΜΕ Επιστημονι​κη επιβεβαιωσ​η)


Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες." με Επιστημονική επιβεβαίωση .
Η όλη υπόθεση μεγαλώνει μέρα με τη μέρα προειδοποιώντας για την κατάρα της νέας εποχής, την...
 ημερομηνία λήξεως της Γης: 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Σαν blog δεν θέλουμε να πάρουμε θέση για το 2012. Το ερευνούμε ακόμη. Θα σας δώσουμε όμως μερικά στοιχεία από αυτά που ανακαλύψαμε από την έρευνά μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αναζητήσαμε ερευνητές που έχουν ασχοληθεί επιστημονικά με το θέμα.

Nέο βίντεο με το ξεβράκωμα Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Συνάδελφοι, γράφω αυτό το μήνυμα συγκλονισμένος. Πριν λίγο επέστρεψα από το πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, όπου μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Είμαι συγκλονισμένος από την βιαιότητα των οπαδών του ΠαΣοΚ, την υποκρισία του προέδρου του και την παραπληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ.

Όπως καταλαβαίνετε, το μήνυμα θα είναι πολιτικό, οπότε ισχύουν τα γνωστά. Όποιος δεν.....
ενδιαφέρεται, ας προσπεράσει.

Την περασμένη Πέμπτη κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα έρθει ο Παπανδρέου να μιλήσει με θέμα: Addressing the Financial Crisis. An Opportunity for Europe. Το Σάββατο το απόγευμα συναντήθηκαν οκτώ ελληνίδες (ή ελληνικής καταγωγής) φοιτήτριες, μέλη της παλιάς Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Βερολίνου του 2008 (που θυμίζω δεν είχε καμία κομματική ταυτότητα ή συγκεκριμένο πολιτικό προσανατολισμό). Συζήτησαν για μορφές ενδεχόμενης δράσης - έκφρασης δυσαρέσκειας και κατέληξαν στα εξής:
- να τυπώσουν φυλλάδιο, το οποίο θα αναλάμβαναν οι δύο να μοιράζουν έξω από τον χώρο του πανεπιστημίου
- να βγάλουν τρεις διαφορετικές αφίσες και να τις κολλήσουν στις εισόδους και τους διαδρόμους που οδηγούν στην αίθουσα
- να φτιάξουν τρία πανό και να τα σηκώσουν ανά δύο στην διάρκεια της ομιλίας.
Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν ξανά για τα πανό και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τα πανό έγραφαν (στα γερμανικά) τα εξής:
- Παπανδρέου: 20 χρόνια στην εξουσία. Αυτός που προκάλεσε την κρίση, τώρα θα μας σώσει απ' αυτήν
- Η κρίση ως ευκαιρία (ήταν ο τίτλος της ομιλίας του): μείωση της φορολογίας κερδών από 24 σε 20% και κατάργηση των συμβάσεων
- Ανεργία νέων: Τυνισία 30% - Ελλάδα 30%. Η εξέγερση έρχεται

Εγώ ήμουν ενήμερος για όλα αυτά, όμως δεν συμμετείχα στις συναντήσεις. Πρόθεσή μας ήταν να μην εμπλακώ στην δράση τους, αλλά να προσπαθήσω να πάρω τον λόγο, αν στο τέλος ο Παπανδρέου δεχόταν ερωτήσεις. Φυσικά είχαμε την βεβαιότητα ότι θα δραστηριοποιηθούν κι άλλες ομάδες του Βερολίνου.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση η αστυνομία έκανε δειγματοληπτικούς ελέγχους σε τσάντες νέων που βρίσκονταν στο βάθος της αίθουσας. Όταν μπήκε ο Παπανδρέου, το μισό ακροατήριο χειροκροτούσε όρθιο. Δίπλα μου είχα κάτι γεροντάκια, έτοιμα να λιποθυμήσουν από την συγκίνηση που θα ακούσουν τον ηγέτη - κι ας μην καταλάβαιναν γρι αγγλικά.

Έλεγχος ακόμα και σε αυτούς που περαίωσαν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://www.newsbeast.gr/files/temp/10012E966ED74826351A3BF9AB3E4685.jpgΝέες διευκρινήσεις για το πότε θα πραγματοποιούνται έλεγχοι από την εφορία...σε όσους έχουν υπαχθεί στην περαίωση παρέχει με νέα εγκύκλιο το υπουργείο Οικονομικών.

Οι Τούρκοι πιστεύουν σε μια προφητεία πού προβλέπει πώς ή Κων/πολη θα ξαναπέσει κάποτε στα χέρια των παλαιών κυρίων τηςΤΟ 1793 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ στο Λονδίνο ένα εικονογραφημένο χρονικό περιηγήσεων στην Ελλάδα πού πραγματοποιήθηκαν από τον Μάιο του 1788 ως τον Φεβρουάριο του 1789. Συγγραφέας του αξιόλογου αυτοί οδοιπορικού φέρεται ένας ανώνυμος «Ιταλός τζέντλεμαν» . Στον τίτλο, ωστόσο, προβάλλεται ό Άγγλος ζωγράφος και αρχιτέκτονας JAMES STUART, γνωστός από τις εργασίες (μαζί με τον συνάδελφο του REVETT) αποτυπώσεων αρχαίων αθηναϊκών μνημείων.
Δημιουργείται έτσι το ερώτημα: ποιος ήταν ό πραγματικός συγγραφέας του χρονικού; Μήπως ό JAMES STUART Αλλά ό Άγγλος καλλιτέχνης και αρχαιολόγος είχε πεθάνει στις αρχές του 1788, πριν ακόμα πραγματοποιηθεί το επίμαχο ταξίδι στην Ελλάδα.
Ό Άγγλος αρχαιολόγος JAMES MORTON PATON υποστηρίζει ότι ό ανώνυμος συγγραφέας είναι ό Ιταλός ALESSANDRO BISANI .
Στο βιβλίο υπάρχουν μόνο πέντε χαλκογραφίες του STUART από την Αθήνα κι’ οπωσδήποτε αυτές οι εικόνες δεν ήταν αρκετές να του εξασφαλίσουν την πατρότητα του έργου. Φαίνεται ότι ή προβολή του ονόματος του JAMES STUART έγινε από τον εκδότη αποκλειστικά για κυκλοφοριακούς λόγους. Ή αιτία πού υπαγόρευσε την αποσιώπηση του ονόματος του ALESSANDRO BISANI παραμένει άγνωστη.
Γεγονός πάντως είναι ότι ό Ιταλός περιηγητής, ευσυνείδητος, απροκατάληπτος, κάτι ολότελα ασυνήθιστο για καθολικό, ενημερωμένος και προικισμένος με ερευνητικό πνεύμα, έδωσε ένα λαμπρό ταξιδιωτικό κείμενο. Μερικές παρατηρήσεις του μάλιστα πάνω σε καίρια προβλήματα του τότε Ελληνισμού είναι πολυσήμαντες.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ...ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!! (video) ΤΖΕΦΡΥ ΟΥΤΕ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αγαπητοί φίλοι,Σας στέλνω αυτό το μήνυμα επειδή πέτυχε σε μένα και χρειαζόμαστε όλοι περισσότερη ηρεμία στην ζωή μας.

ΤΕΛΙΚΟ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΛΙΣΤΑ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οριστική είναι πλέον η απόφαση, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, για πρόωρες Εκλογές στις 3 Απριλίου με λίστα, ημερομηνία που δώσαμε πρώτοι εδώ και καιρό μαζί με την 8η Μαΐου!
Η ανακοίνωση των πρόωρων Εκλογών, παρά τις αυτοδιαψευδόμενες διαψεύσεις, θα γίνει πιθανότατα στις 4 Μαρτίου, μέσα στο......
Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή κομματική συσπείρωση, ενώ θα συνοδεύεται και από τη δυναμική επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη, που θα γίνει υπό το πρίσμα συμφωνίας κυρίων, για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση ήττας, αλλά και με εγγυήσεις σε περίπτωση νίκης...

Με άλλα λόγια ο Γιωργάκης, ετοιμάζει τη διαδοχή, εξασφαλίζοντας όμως πρώτα τη "νίκη", με τη συστράτευση ενός "βετεράνου" στην Επικοινωνία των Εκλογών και των Εκλογικών Μαχών, που ειδικεύεται στη σφοδρότητα της επίθεσης με Video και Οθόνες κατά της ΝΔ... Και συνήθως επιτυγχάνει κομματική συσπείρωση, φέρνοντας πίσω αναποφάσιστους...

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Πασοκ ειναι εδω...και ληστευει τον λαο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ξεκινησε το μαυρο κορακι της παγκοσμιοποιησης και πηγε για την σωτηρια μας και παλι στο Βερολινο,εκει για αλλη μια φορα σκεφθηκε να δωσει και μια διαλεξη στην οποια θα ελεγε οπως παντα ποσο τον στηριζουν οι Ελληνες σε ολα οσα κανει και σε οσα σκεπτεται να κανει στο μελλον.
Δεν του βγηκε οπως το ηθελε το σχεδιο,βλεπετε οπως και ολα τα προηγουμενα σχεδια του απετυχε και αυτο,διοτι απο σχεδια ειναι γεματος,απο ικανοτητα ομως οχι,και με τα λογια δεν δημιουργεις αναπτυξη,με τις.....
ηλιθιες ιδεες δεν βγαζεις μια χωρα απο εκει που την εριξαν οι πολιτικες και οι πολιτικοι της δεκαρας μεταξυ και αυτων και οι δικοι του.

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ANT1 ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η νικήτρια του Next Top ModelΣιντορέλα Τόλη, κατάγεται από την Αλβανία 
Ο ΑΝΤ1 ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
 Πότε ήρθε στην Ελλάδα η Σιντορέλλα και πώς αποφάσισε να μπει στο Next Top Model;

Η Σιντορέλα Τόλη είναι 17 χρονών και κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνει τώρα τρίτη Λυκείου. Με την συγκατάθεση των γονιών της όμως, η Σιντορέλλα δήλωσε συμμετοχή στο Next Top Model και κυνήγησε το όνειρο της για μεγάλη καριέρα στο modeling.
Η Σιντορέλα κατάφερε να βγει τελικά νικήτρια του Next Top Model 2, αλλά έχει ένα στοιχείο στο παρελθόν της που δεν είναι ευρέως γνωστό, την καταγωγή της.
Η νικήτρια του Next Top Model Σιντορέλα γεννήθηκε στην Αλβανία από Αλβανούς γονείς και το 1995 ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς της αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά της Κυψέλης και οι συμμαθητές της γνώριζαν οτι ήταν αλβανίδα.

Στάσεις Ζωής

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πακιστανός υποψήφιος ΠΑΣΟΚ : «Δεξιά σημαίνει Ελλάδα πουλημένη»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σουρεάλ καταστάσεις με τον Πακιστανό μαθητή του Γκιοργκάκις (είναι προφανές από τον τρόπο που μιλά τα ελλήνικος ο Μαχμούτ πως τα έμαθε από τον ΓΑΠ)
Και το ανυπέρβλητο είναι πως τα ζωντόβολα που επευφημούν τον ταλιμπάν , φωνάζουν «Δεξιά σημαίνει Ελλάδα πουλημένη».
(το βίντεο το είδαμε στο ΑΝΤΙ)

Μία γυναίκα μηνύει τον πρωθυπουργό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μόλις γύρισα από την ανάκριση έπεσα πάνω σ’ αυτό: Η αποκάλυψη του Στρος Καν, είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό για έγερση...
Στην αρχή λέει: Είναι τόσο ισχυρή η προπαγάνδα του καθεστώτος, που δεν πρόκειται να κουνηθεί τίποτα. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έχει συμβεί και όμως....το ανεχόμαστε. Μας το έχουν δώσει λίγο λίγο σε φέτες σαν το σαλάμι και το έχουμε ήδη χωνέψει. Το γιατί, είναι ανεξερεύνητο και μάλλον αρμοδιότητα άλλων επιστημόνων.
Και κλείνει με το εξής: Εμείς τώρα ξέρουμε. Όλοι αυτοί θέλουν το κακό μας. Καναπέ λοιπόν και βαθύ ύπνο.. Α, και μην ξεχάσετε και τον φραπέ…

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1913 - "ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Δεν ήρθε πρώιμα η άνοιξη κι ουδέ το καλοκαίρι.
Χαιρόμαστε, χορεύουμε και ψιλοτραγουδάμε,
γιατί ελευτερωθήκανε, αητέ, τα Γιάννενά μας!»

Με security η Λειτουργία στην Κρήτη ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ


Παρουσία ανδρών εταιρείας security πραγματοποιούνται πλέον τις Κυριακές οι λειτουργίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά καθώς η προσέγγιση σ’ αυτόν έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους πιστούς λόγω…της δράσης στον περίβολο του επαιτών και μικροαπατεώνων που καραδοκούν για να αρπάξουν τσάντες και πορτοφόλια.Το θράσος όλων αυτών των ατόμων που μαζεύονται καθημερινά έξω από τον Άγιο Μηνά, λειτουργώντας πλέον ως επαγγελματίες κι όχι επειδή θέλουν να εξασφαλίσουν χρήματα για ένα κομμάτι ψωμί, είναι τόσο μεγάλο που όταν τελούνται μυστήρια, όπως γάμοι και βαπτίσεις, προσποιούνται τους καλεσμένους, αρπάζουν τα δώρα και γίνονται καπνός. Δεν διστάζουν ακόμα και τις σακούλες με τα πρόσφορα να αρπάξουν ώστε να αφαιρέσουν από το εσωτερικό τους τα χρήματα που έχουν βάλει οι πιστοί και μετά σαν να μην τρέχει τίποτα επιστρέφουν μόνο τα πρόσφορα στην εκκλησία.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο σεμνός και ταπεινός Γιωργάκης


Τελικά, όπως λέει και ο μαρτυριάρης φίλος του Γιωργάκη και πραγματικός πρωθυπουργός, Στρος Καν, την ώρα που ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουμε υποτελείς του ΔΝΤ πίεζε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό να μας αναλάβει.

Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση του που το ΔΝΤ μη μπορώντας να την αντέξει μας έδωσε καμιά 25 δις και για να μοιράσει την πίεση μας έβαλε πάνω στο κεφάλι μας άλλα δύο αφεντικά να μας πίνουν το αίμα.

Όπως θα θυμάστε όλοι, όταν τελικώς μπήκαμε στο ΔΝΤ, ο Γιωργάκης και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που τον στηρίζουν έλεγαν ότι ...
ο πρωθυπουργός είχε μια μεγάλη επιτυχία.

Όλοι λένε ψέματα εκτός από τον Γιώργο!!! Τέλος…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πού έμπλεξε με τέτοιες παρέες αυτό το καλό παιδί, το καμάρι της μάνας του και του Στρος Καν;
Γιατί αφήνει το ΠΑΣΟΚ και η σύσσωμη η αντιπολίτευση να συμβαίνουν τόσο άσχημα πράγματα και να κηλιδώνεται το όνομα του Παπανδρέου (με βάση την παροιμία “ δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι”);
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009…
Προσέξτε τώρα τι δήλωνε μεταξύ άλλων την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες στις 11-12-2009, ο κ. πρωθυπουργός. Στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι:
“ Βεβαίως, τα σενάρια για την προσφυγή μας στο IMF, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν υπάρχουν.”
Ανέφερε επίσης ότι,
“ Εμείς διαμορφώνουμε αποφασιστική πολιτική για να ακολουθήσουμε μια δύσκολη, αλλά ρεαλιστική, εφικτή και εντέλει θετική πολιτική, για να αποφύγουμε ακριβώς όλα αυτά τα σενάρια”
Τέλος παραδέχθηκε επίσης ότι έχει επαφές και με τον Στρος Καν, για να αποκτήσουμε τεχνογνωσία…
Αυτά έλεγε ο πρωθυπουργός… σε εμάς, για εσωτερική κατανάλωση, ενώ παράλληλα ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
Μίλαγε για σενάρια..
‘Ελα όμως που τα σενάρια δυστυχώς, έγιναν πραγματικότητα.
Έγιναν ταινία και μάλιστα μελό, μόνο που ο δικός μας ο σκηνοθέτης, μάλλον έβλεπε άλλη ταινία…
Μετά από πέντε μήνες υπογράψαμε το μνημόνιο, για τέτοια σενάρια μιλάμε.
Βγαίνει η τρόικα και λέει ότι πουλάμε, ΟΧΙ δεν πουλάμε λέει η κυβέρνηση.
Χθες ο Στρος Καν είπε ότι από τον Δεκέμβριο είχαμε ζητήσει προσφυγή στο ΔΝΤ..
ΟΧΙ έλεγε ο Γιώργος την ίδια περίοδο, μιλώντας για σενάρια.
Όλοι λένε ψέματα, όλοι οι ΔΝΤούδες και οι Τροϊκανοί.
Όλοι λένε ψέματα εκτός από τον Γιώργο…

Δείτε το Video που ακολουθεί.http://filologos10.wordpress.com

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 7ος ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; …ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένα άρθρο που θα δυσαρεστήσει…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 "Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος) δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγονπρέπει να μείνη"....

Επιτέλους. Αντε και καλή συνέχεια !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο "σφυρί" τέσσερα ακίνητα του Τόλη Βοσκόπουλου

Η περίπτωση ενός λαϊκού ειδώλου, συζύγου υπουργού και ανθρώπου με διαχρονικά ισχυρές φιλίες, που εμφανίζεται ως φοροφυγάς και επί 15 χρόνια καταφέρνει να μην πληρώνει το ελληνικό δημόσιο είναι μια εικόνα που παραπέμπει σε μια άλλη Ελλάδα. Σε αυτή που θέλουμε να ξεχάσουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...