Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Οι πύλες της κολάσεως: ένα περίεργο φαινόμενο


 
Η περιοχή Derweze στην έρημο Καρακούμ στο Τουρκμενιστάν είναι πλούσια σε φυσικό αέριο. Ενώ πραγματοποιούσαν γεωτρήσεις το 1971, οι γεωλόγοι που αποκάλυψαν τυχαία μια υπόγεια σπηλιά γεμάτη με φυσικό αέριο. Το έδαφος κάτω από την εξέδρα γεώτρησης πετρελαίου κατέρρευσε, αφήνοντας μια μεγάλη τρύπα με διάμετρο περίπου 70 μέτρα (η πόρτα προς την κόλαση).

" FENG SHUI " Συμβουλές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες πρώτες απλές συμβουλές, που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα στο σπίτι σας ή σε κάποιο από τα δωμάτιά σας, ώστε να επιτρέψετε στη θετική ενέργεια να μπει στη ζωή σας. Να θυμάστε, όμως, ότι το Φενγκ Σούι δεν είναι μαγικό. Τα αποτελεσματά του δεν είναι στιγμιαία. Πρέπει να αφήσετε λίγο χρόνο, ώστε τα ρεύματα του Τσι να εισέλθουν στο σπίτι και βαθμιαία να επιδράσουν στην ισορροπία της ζωής σας.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Στο Δ.Σ. Τουρκικής Τράπεζας ο Ισίδωρος Κούβελος!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΗAARP.-ντοκιμαντέρ (Ελλ.υπότιτλοι)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger..."Καιρικός έλεγχος : παγκόσμια θέρμανση ή ανθρώπινος χειρισμός ;"


Περίπου διακόσια μίλια ανατολικά από το Anchorage της Αλάσκα βρίσκεται τοποθετημένος ένας πομπός που έχει τη δυνατότητα να εκπέμψει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια βατ ενέργειας στην ιονόσφαιρα. Είναι ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας ικανό να ελέγξει και να μετατρέψει τις καιρικές συνθήκες σε όλο τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, για όποιον λόγο κι αν βρίσκεται εκεί αυτός ο πομπός, το γεγονός είναι ότι η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει σ αυτήν την απομονωμένη παγωμένη γης της Αλάσκας αποτελεί ένα μυστήριο.

Τα 10 βήματα που οδηγούν σε έναν επιτυχημένο γάμο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Το πιο εύκολο είναι να γράψουμε ποια πράγματα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση ενός γάμου. Το πιο χρήσιμο όμως είναι να μπορέσουμε να καταγράψουμε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν...

ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ!

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Δ.ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ


AΠIΣTEYTO!!!
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ''

Ιδού λοιπόν ο εθνικός της ύμνος που γράφτηκε από τον

Σουλειμάν Ασκερί :
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ....
Ω γνήσιο τέκνο των Τούρκων της......
Δυτικής Θράκης τι ευτυχία σε σένα

Εσύ με το αίμα σου έδωσες ζωή στον πόλεμο της ανεξαρτησίας.

Ο ARISTEROS ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ 5.100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία (Παρασκευή 23-1-2011), οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής (;;;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Κατούρα όπως μπορείς …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...«Ὁ Έλληνας δυο δίκαια ασκεί πανελευθέρως, συνέρχεσθαί τε και ουρείν εἰς όποιο θέλει μέρος».
Γεώργιος Σουρής (1853-1919) 

πηγη 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΟΜΑΣΩΝΙΚΗ "ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ" ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η "Αθηναϊκή Λέσχη" ή αλλιώς η "Λέσχη των Αριστοκρατών" απέκτησε νέα μέλη. Μεταξύ άλλων είναι και οι:

Επιστολή μιας Ελληνίδας σε όλους τους προδότες της χώρας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είμαστε δέσμιοι ενός πολιτεύματος που μόνο κατ’ ευφημισμό ονομάζουμε δημοκρατία. Φοράμε οικειοθελώς τις αλυσίδες μας, ξεπουλάμε την ψήφο μας, παραμερίζουμε τα ιδανικά μας και γελάμε σαν ηλίθιοι σκεπτόμενοι πως όλα αυτά αξίζουν για μια θεσούλα στο Δημόσιο. Και μπορεί να επαναπαυόμαστε βασιζόμενοι στο ένδοξο παρελθόν μας, όμως τα κόκαλα των προγόνων μας θα τρίζουν βλέποντας την κατάντια μας. Αυτοί έδωσαν αγώνες για μια ελευθερία που εμείς δεν εκτιμησαμε ποτέ.
Πόσους Εφιάλτες μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;

Πως η Ευρώπη θα σβήσει τα έθνη.


Στις 2 Φεβρουαρίου 2011 συνεδρίασε στις Βρυξέλες η ομάδα «Συμφιλίωση των ευρωπαϊκών ιστοριών» παρουσία του Πάβελ Τζάσεκ, συμβούλου του διευθυντή του τσεχικού «Ινστιτούτου για τη μελέτη των ολοκληρωτικών καθεστώτων».
Το διακύβευμα: η αναθεώρηση της ευρωπαϊκής ιστορίας, ώστε να καταπολεμηθούν ο πατριωτισμός και ο ριζοσπαστισμός. Είχε προηγηθεί συνεδρίασή της τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου συζητήθηκε το «πως θα συντονιστεί καλύτερα η διδασκαλία της Ιστορίας του 20ού αιώνα στα κράτη μέλη. Τα μέλη ομόφωνα συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων και η κατανόηση των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν εναντίον της ανθρωπότητας τόσο από τους Ναζί όσο και από το σοβιετικό καθεστώς.

ΕΧΡΟΠΑΘΕΙΑ ή ΑΠΛΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. Το ΠΑΣΟΚ των αγώνων,  υπέρ του εργαζομένου, επιχειρηματία κ.λ.π., σιγά σιγά   ελέω μνημονίου  αλλάζει και  γίνετε αδελφάκι της  ΘΑΤΣΕΡ. Αλλά δεν του φτάνει αυτό με τον νομοσχέδιο ,περί ΕΧθΡΟΠΑΘΕΙΑΣ, ξεπέρνα τους πάντες. Φιμώνει όποιον έχει αντίθετη φωνή. Μήπως γίνετε χούντα; Διαβάστε και τα σχόλια δικά σας.
Το ανθρωπάκι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Χάρης Καστανίδης επιθυμεί να μας φιμώσει. Τα αδικήματα γνώμης- εάν δεν αντιδράσουμε- θα αποτελούν γεγονός εντός του Μαρτίου.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ. Η ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!
«Θαυμάστε» μερικές από τις διατάξεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο έκτρωμα του νεοταξίτη Καστανίδη.

ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.Στρατιώτες των ΗΠΑ ξεφτιλίζουν παιδάκια στο Ιράκ για λίγες σταγόνες νερό και το διασκεδάζουν-δείτε τα βίντεο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο πόλεμος δεν είναι για τα παιδιά. Ο πόλεμος είναι για τους μεγάλους. Ο πόλεμος είναι σαν ιδέα και σαν πράξη από μόνος του ανήθικος. Όμως μέσα στον παραλογισμό και την ανηθικότητα του, ο πόλεμος, έχει κάποιους κανόνες ηθικής, κάποιους κώδικες τιμής, κάποιες αξίες και ιδανικά που αξίζει για αυτά να πολεμήσεις.

Το "Ελληνικό Πείραμα", οι κάρτες του πολίτη και η παγκόσμια διακυβέρνηση - Όμορφος κόσμος "δημοκρατικά" πλασμένος...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελικά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση των εξουσιαστών να καταστήσουν την χώρα μας ένα πειραματόζωο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τα πλέον επίσημα χείλη.
Ο τρίτος (και φαρμακερός) Παπανδρέου αναφέρθηκε κατ' επανάληψη στην αναγκαιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζοντάς την μάλιστα ως τον... τέταρτο δρόμο για την ανθρωπότητα, όταν ο «σοσιαλισμός» του τελείωσε, μαζί με τα λεφτά που (τελικά) δεν υπάρχουν!
«Αυτός ο δρόμος βασίζεται σε υπεύθυνους, δημοκρατικούς θεσμούς, που βάζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη πάνω από τα εθνικά συμφέροντα», είχε δηλώσει το παιδί της Μαργαρίτας σε αμερικανική εφημερίδα και φυσικά έχει πει και χειρότερα.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ίδιο να δηλώνει πως το χρέος της χώρας «αφαιρεί ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας». Μια δήλωση υποταγής, που έρχεται να ομολογήσει το ξεπούλημα της ανεξαρτησίας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους....»»». Ας μην πέφτουμε απ' τα σύννεφα όμως.

Τελικά γίναμε μετανάστες στην χώρα μας. Νομιμοποιούν το χάος που έφεραν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αντιδράσεις αναμένεται να δημιουργήσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο αναγνωρίζει πλέον ποινικές ευθύνες σε όσους προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας.
Ποινικές ευθύνες και μάλιστα αυτεπαγγέλτως θα αντιμετωπίζουν όσοι προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας. (ΦΩΤΟ)  φανατικοί ισλαμιστές με σύμβολα που προσβάλουν την ορθοδοξία
Αυτό αναφέρεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Το νομοσχέδιο προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη των πρωταγωνιστών φαινομένων ρατσισμού σε βάρος ομάδας ή προσώπου με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ακόμη και το γενετήσιο προσανατολισμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Επίσης, στο νομοσχέδιο προσδιορίζεται τι καλείται ρατσιστική εκδήλωση.
Ως ρατσιστικές εκδηλώσεις λοιπόν ονομάζονται και τιμωρούνται ποινικά οι ενέργειες που έχουν στόχο θρησκευτικά σύμβολα, οίκους λατρείας, χώρους διαμονής, ψυχαγωγίας κλπ ενώ για πρώτη φορά καθιερώνονται διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα σε βάρος των νομικών προσώπων που έχουν ανάμιξη σε ρατσιστικές εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ

Ίσως να μεθοδεύουν και μία εξέγερση εντός του ελλαδικού χώρου. Διότι τα ‘μηνύματα’ τα έχουν πάρει.


Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρομέτρου που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι από την αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Αθήνα, ένας στους δύο πολίτες (για την ακρίβεια, το 51% των ερωτηθέντων) στη χώρα μας είναι δυσαρεστημένος από την καθημερινή του ζωή. Πρόκειται για την 4η μεγαλύτερη επίδοση στην Ε.Ε. μετά τη Βουλγαρία (60%), την Πορτογαλία (55%) και τη Ρουμανία (54%).
Ελληνες, Ιρλανδοί και Ισπανοί με ποσοστά 97-98% είναι οι πλέον δυσαρεστημένοι πολίτες στην Ε.Ε. για την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα τους, ενώ μόλις το 25% των Ελλήνων που μετείχαν στην έρευνα δηλώνει ικανοποιημένος από την προσωπική επαγγελματική του κατάσταση.

Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης σφάζοντας 5.000 Εβραίους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν έιδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν. Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες!Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...