Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Όριο ζωής τα 100 χρόνια!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πριν από λίγο, πληροφορήθηκα, πως μία γιαγιά στη Λευκάδα, η κυρία Σπυριδούλα Γαζή (δεν έχει σχέση με την εικονιζόμενη γιαγιά), που γεννήθηκε το 1906 (ή 1909 κατά την αστυνομική της ταυτότητα) δεν εισπράττει την σύνταξη της, διότι, όπως λένε, έχει περάσει τα 100 έτη ζωής και δεν τη δικαιούται πλέον! Η εν λόγω κυρία μάλιστα επειδή έκανε πρόσφατα μία επέμβαση αναγκάζεται να πληρώνει και κάποια αποκλειστική νοσοκόμα για να τη φροντίζει!!!
Έλεος πια!!! Θέλουν να μας ξεκάνουν και πριν την ώρα μας!!! Δεν έχουμε δικαίωμα να ζούμε πάνω από 100 χρόνια σ' αυτή τη ζωή!!! Γιατί άραγε; Μήπως καταλαμβάνουμε τη θέση κάποιου άλλου;;;;!!!!
Αντί να κοιτάξουν να μαζέψουν τα χρωστούμενα από αυτούς που τα έκλεψαν, κλέβουν την ίδια μας τη ζωή!!! Τη ζωή που ο Δημιουργός μας χάρισε!!!
Πόσοι συνάνθρωποί μας, αδερφοί μου, είναι στην ίδια κατάσταση άραγε;;;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr

Λιαντίνης : Μεγάλες Αλήθειες από Έναν Μεγάλο Φιλόσοφο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε το παρακάτω video από μία ομιλία του Δημήτρη Λιαντίνη η οποία έγινε πριν περίπου 20 χρόνια. Σας θυμίζουν τίποτα τα λεγόμενά του;

Αφγανοί μαχαίρωσαν Ελληνίδα στον Άγιο Παντελεήμονα


 
Εχθές 3 Αφγανοί επί της οδού Αλκαμένους στον Άγιο Παντελεήμονα χτύπησαν και έκλεψαν τη τσάντα μια ηλικιωμενης γυναίκας. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν δύο Συναγωνίστριες ακούγοντάς την. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, οι δύο Ελληνίδες κατώρθωσαν να πάρουν πίσω τη τσάντα της ηλικιωμένης αλλά ο ένας εκ των Αφγανών έριξε κάτω τη μιααντιστεκόμενη και τη μαχαίρωσε 3 φορές στα χέρια ενώ οι υπόλοιποι ξέφυγαν.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;
ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
http://egersis2.blogspot.com

ΘΑ είμαστε εκεί να γιουχάρουμε τον τσουκάτο. Ελάτε και εσείς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share8
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σήμερα Μαρτίου 2011 και περί ώρας 10.30 στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί  η δίκη του συκοφάντη βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη (Πάνου) του Ηλία και της Πολυτίμης.

Ενάγων ο τίμιος φτωχός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσουκάτος ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» ή «ταμίας του Αρχιερέα της διαπλοκής».

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ (VIDEO)

Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα της Μαργαρίτας με 1.249.694 ευρώ - ΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΜΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!


Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα της Μαργαρίτας με 1.249.694 ευρώ Στα στοιχεία που δόθηκαν στη Βουλή, το ΚΕΔΕ φαίνεται να έχει επιχορηγηθεί με το ποσό των 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ.

Όμως η δική μας έρευνα δείχνει ότι οι επιχορηγήσεις από το κράτος -και κυρίως από το ΥΠΕΞ- που πήρε η ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν πολύ μεγαλύτερες. Συνολικά πήρε 1.249.694 ευρώ.
Πολύς ντόρος έγινε τελευταία με τις αστρονομικές επιχορηγήσεις (68 εκατομμύρια ευρώ) που πήραν από το υπουργείο Εξωτερικών 528 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Για το πάρτι του χρήματος και το παράνομο της υπόθεσης θα αναλάβει να γνωμοδοτήσει ο εισαγγελέας Ι. Σακελλάκος, ο οποίος και παρενέβη μετά τις αποκαλύψεις. Όμως δεν είναι όλες οι ΜΚΟ που επιχορηγήθηκαν παράνομες.

Κάποιες πήραν χρήματα νόμιμα. Ωστόσο, ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;

Ξεχωρίζουμε λοιπόν από αυτές τις 528 ΜΚΟ το «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ΚΕΔΕ), το όποιο έλαβε το 2002 επιχορήγηση ύψους 399.694 ευρώ με την υπογραφή του τότε αρμοδίου υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου. Ομολογουμένως η επιχορήγηση ήταν γενναία. Ας δούμε όμως ποια είναι η ΜΚΟ που πήρε αυτή τη χρηματοδότηση.

Πρόκειται για την οργάνωση που ίδρυσε το 1988 η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, η μητέρα του τότε υπουργού Εξωτερικών και σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Τέλος τα ρύζια, το πάτημα του ποδιού στο γάμο και το β....ι κρυμμένο !!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΙΜΑ  .... ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ?

 
Από τον προσεχή Απρίλιο απαγορεύεται ρητά και αμετάκλητα η ρίψη ρυζιού μέσα στον Ιερό Ναό, ενώ απαγορεύεται οριστικά και το πάτημα του ποδιού κατά τη διάρκεια του
μυστήριου του γάμου, σύμφωνα με απόφαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιου!

Γιατρός του ΕΣΥ στο Βόλο με τραπεζικές καταθέσεις 6 εκατ. ευρώ


Ακόμη μια περίπτωση έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τους επίορκους γιατρούς και αυτή τη φορά τα «ύποπτα» στοιχεία εντοπίζονται στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείου Βόλου.

Νικητής ο Λούκας Γιώρκας.Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision στη Γερμανία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ο Λούκας Γιώρκας κατάφερε τελικά να κερδίσει με το τραγούδι του «Watch my dance» τόσο του κριτές, όσο και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε τον ελληνικό τελικό και έτσι θα εκπροσωπήσει μαζί με το Stereo Mike τη χώρα μας, στη Γερμανία, στον 56ο διαγωνισμό της Eurovision.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...