Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

VIDEO - ΣΟΚ: Παιδιά στο Πακιστάν παίζουν το παιχνίδι "καμικάζι"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Απίστευτο κι όμως συμβαίνει στο Πακιστάν!
Ανήλικα παιδιά, παίζουν το παιχνίδι "καμικάζι". Το παιδί με τα μαύρα, αποχαιρετά τα υπόλοιπα, και πηγαίνει προς το... πεπρωμένο κάθε καμικάζι. Πηγαίνει προς τον κόσμο και σπέρνει τον τρόμο και τον θάνατο. Δείτε το:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tα «Κούλουμα» είναι εορτή που εορτάζεται στην ύπαιθρο την Καθαρή Δευτέρα, καταναλώνοντας νηστίσιμα τρόφιμα, τραγουδώντας χορεύοντας, και πετώντας τον χαρταετό.
Για την ετοιμολογία της λέξης «κούλουμα», δύο είναι οι επικρατέστερες εκδοχές.
Σύμφωνα με την πρώτη, η λέξη προέρχεται από την λατινική «Cumulus» (κόλουμους) που σημαίνει σωρός, αφθονία και τέλος, που σημαίνει το τέλος της αποκριάς, οι οποίες διαρκούν τρεις εβδομάδες, γι’ αυτό και η περίοδος αυτή ονομάζεται «Τριώδιο».
Η πρώτη εβδομάδα του Τριωδίου, ονομάζεται «Προφωνέσιμη», καθώς παλαιότερα «προφωνούσαν», δηλαδή διαλαλούσαν, την αρχή της αποκριάς.
Η δεύτερη εβδομάδα είναι η «κρεατική ή κρεοφάγος», επειδή κατανάλωναν κρέας , στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η «τσικνοπέμπτη», όπου υπάρχει το έθιμο του ψησίματος κρέατος στα κάρβουνα, εξού και η λέξη «τσικνοπέμπτη.
Η τρίτη ονομάζεται «τυρινή ή τυροφάγος», επειδή έτρωγαν γαλακτοκομικά προϊόντα. Κατά την τελευταία Κυριακή της τυροφάγου, που ονομάζεται και «τρανή αποκριά», φθάνουν στο αποκορύφωμά τους τα φαγοπότια και τα γλέντια, η ευθυμία, οι αθυροστομίες των μεταμφιεσμένων, οι άσεμνες εμφανίσεις και οι χοροί.

Έλεος πια.. με τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας!!Δεν φτάνει η σκληρή οικονομική κρίση  που μαστίζει την αγορά με τα καταστήματα να βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο..δεν φτάνει η απίστευτη βαρβαρότητα που βιώνει ο πολίτης από την κυβέρνηση του μνημονίου.. έχομε  και τους δημοτικούς αστυνομικούς να καιροφυλακτούν αφαιρώντας καθημερινά  δεκάδες πινακίδες και βεβαιώνοντας συνεχώς παραβάσεις στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, καθώς και στις  μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης . 

ΕΛΕΟΣ πια κύριοι ..στο τέλος το μόνο που θα καταφέρετε είναι οι δημότες να μην κατεβαίνουν ούτε για βόλτα στο κέντρο της πόλης !!

Το ελληνικό Δημόσιο χάρισε 10 εκ. ευρώ στην εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το ελληνικό Δημόσιο χάρισε 10 εκ. ευρώ στην εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης
Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από το διαρκές "μαχαίρι" σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, το υπουργείο Οικονομικών δίνει ως αποζημίωση το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.943.697 ευρώ στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, για έκταση του Ισραηλιτικού Νεκροταφείου της πόλης, ενώ εκκρεμεί δικαστική διαμάχη για την κυριότητά της.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής" παρά το γεγονός ότι η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για έκταση 7.349,37 τ.μ, για ένα ζήτημα που ξεκινά από το μακρινό 1928, η κυβέρνηση, μέσω του υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζει τις απαιτήσεις της ισραηλιτικής πλευράς και είναι πρόθυμη να καταβάλει ως αποζημίωση, το ποσό των 9.943.697 ευρώ, με δύο έντοκα ομόλογα του Δημοσίου. Σημειώνεται ότι η εβραϊκή πλευρά διεκδικεί άλλα τέσσερα ακίνητα.

Γιούχαραν τον Λοβέρδο στo Ηρακλείο


Δεν περνά ημέρα που να μην γίνονται δέκτες της οργής του κόσμου οι υπουργοί της κυβέρνησης. 

Σήμερα ήταν η σειρά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, στον οποίο επεφύλαξαν 'θερμή'' υποδοχή διαδηλωτές στο Ηράκλειο οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση της δημόσια υγείας.
Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Υγείας βρίσκεται στην Κρήτη για την τελετή αδελφοποίησης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, με το νοσοκομείο της Λεμεσού που έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο Μέγαρο. Πολλά όμως και τα ανοιχτά μέτωπα για το υπουργείο όπως τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, ημιτελή έργα και το λουκέτο στη μονάδα νεογνών των Χανίων.

Ο Πάπας απαλλάσσει τους Εβραίους από την ευθύνη της σταύρωσης του Χριστού...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε νέο βιβλίο του ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' προσωπικώς απαλλάσσει τους Εβραίους από τους ισχυρισμούς, ότι ευθύνονται για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, αποσείοντας συγχρόνως την έννοια "συλλογικής ενοχής των Εβραίων", η οποία στοιχειώνει αιώνες τις σχέσεις των Χριστιανών μαζί τους.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νησιά, δάση, ὀργανισµοί, ἀκίνητα, πρώην µητροπολιτικά πάρκα κατάλληλα γιά πίστες Φόρµουλα 1 καί ἀράβικα καζίνα, ἀσηµικά, σώβρακα, τά πάντα, τό ἀφεντικό τρελλάθηκε καί δέν πουλάει, χαρίζει! Κύριον Παµπουκωνσταντίνου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΙΚΕΤΗΣ ! ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ κ.λ.π.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ:
"Σχετικά με τους μετανάστες απεργούς πείνας οι αρμόδιοι επιτελείς του υπουργείου μας έχουν διευκρινίσει προς εκπροσώπους των Μ.Κ.Ο που υποστηρίζουν τον αγώνα τους και έχουν..
επανειλημμένα προτείνει στους απεργούς την κατά περίπτωση απόφαση αναβολής επιστροφής στη χώρα τους.

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ? ΑΠΛΑ! ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία να βγούνε σε Παράθυρα τηλεοπτικά και να αμπελοσοφίσουν .Καμία όμως εκπομπή δεν ασχολήθηκε ποτέ με τους συγγενής των θυμάτων πως ζούνε η με τα ιδια τα θύματα (αυτά που τελικά έζησαν με λαβωμένα κορμιά και ψυχές)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...