Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Είμαστε έτοιμοι για μια ισλαμική τυραννία;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Του Μαν. Αστρεινίδη
Διεθνολόγου Ερευνητή ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΠΛΩΝ''

Ζούμε σε ένα κόσμο ανοικτής δημοκρατίας και διαφορετικών φιλοσοφικών τοποθετήσεων. Οι θεμελιώδεις επιλογές υπάρχουν για την διαχείριση ανθρώπινων προβλημάτων όπως η πολιτική, οικονομία, ηθική. Οι δημοκρατικές χώρες παρέχουν ελεύθερη επιλογή, πλουραλιστικές φιλοσοφίες ενώ τα άτομα απολαμβάνουν ελευθερία σκέψης και.....
γνώμης.

Σε αντίθεση με το δικό μας ανοικτό σύστημα το Ισλάμ αποκλείει τη κριτική σκέψη, τη λογική ανάλυση την ελευθερία του ατόμου τη δημοκρατία, τον ορθολογισμό. Το Ισλάμ είναι ένα κλειστό δόγμα. Ένα κλειστό σύστημα όπου η ελεύθερη βούληση του κόσμου δεν γίνεται αποδεκτή.

Οι ισλαμιστές κατακρίνουν τον ανοικτό, συστημικό τρόπο ζωής που αγαπά την ελευθερία ως πλουραλιστικό και ανεύθυνο. Μόνο λίγοι δίχνουν να κατανοούν ότι το ισλαμικό κλειστό σύστημα μπορεί να προκαλέσει μια κολοσσιαίων διαστάσεων ζημιά στη κοινωνία μας

Το πώς συμπεριφέρονται οι μουσουλμάνοι σε δημοκρατικές κοινωνίες είναι μια λειτουργία το τι πιστεύουν για τους εαυτούς τους και τον κόσμο. Κάθε μουσουλμάνος σε μια δυτική χώρα είναι αυτό που ο ίδιος πιστεύει για τον εαυτό του. Καθώς το Ισλάμ απαγορεύει τη λογική σκέψη, το πλουραλισμό και την ανεξιθρησκία είναι μάλλον αφελές εκ μέρους μας να περιμένουμε ότι οι μουσουλμάνοι μπορεί να ενταχθούν και να υιοθετήσουν κάποιες δημοκρατικές αρχές και αξίες.

Ένας μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων μεταναστών που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της σαρία αποτελούν σοβαρή απειλή για τον πολιτισμό μας, τη δημοκρατία μας και το κράτος δικαίου. Γιατί δεν θέλουμε άραγε να το δούμε; Η απειλή είναι τεράστια.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε καλά το ισλαμικό σύστημα αξιών και το πώς επηρεάζει τις πρακτικές των πιστών του σε μια δημοκρατική κοινωνία. Δε πρέπει να επιτρέψουμε στους μετανάστες αυτούς που ποτέ δεν πίστεψαν στην ελευθερία να εκμεταλλευτούν την ελευθερία μας επιβάλλοντας μας ισλαμική τυραννία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ , ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
-ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, -40%.
-Η ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ...
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ.
-ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΟ. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΣΕ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.
-ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΑΞΙΑ -40%
-ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΘΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
- Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και...
αγάπης;

Προωθήστε το .....αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας!


Ευριπίδης Μπίλλης - Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ | Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό. Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ.

Προκλητικές δηλώσεις Strauss Kahn κατά των Ελλήνων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Οι Ελληνες βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά». Αυτή είναι η διαπίστωση του επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν όπως τη διατυπώνει στο ντοκιµαντέρ που γυρίστηκε από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθµό Canal+ για τη ζωή του µε τον τίτλο «Με τον Ντοµινίκ Στρος-Καν µέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.

Πορτοκάλια και ελιές ρίξανε αγρότες στον Σκανδαλίδη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Έλληνα ετοιμάσου να υπερασπισθείς την ζωή και την τιμή της γυναίκας σου και των παιδιών σου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ισλαμοαναρχική εξέγερση από ό,τι φαίνεται είναι ζήτημα ημερών. Οι πνευματικοί υιοί του Μωάμεθ και του Νετσάγιεφ είναι έτοιμοι να σπείρουν το χάος σε όλη την ελληνική επικράτεια δολοφονώντας και βιάζοντας. Όταν συμβεί αυτό ούτε οι πολιτικάντηδες, ούτε οι μεγαλοκλαρούχοι θα σώσουν εσένα και την οικογένεια σου. Η ζωή και η τιμή των αθώων υπάρξεων θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σου πράξεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Η απόκτηση ενός κυνηγετικού όπλου είναι απολύτως νόμιμη και μπορεί να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:
Έκδοση Αδείας Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων (άρθρο 8 παρ. 1 Ν. 2168/1993)
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Τι θα συμβεί με τις καταθέσεις σε περίπτωση «κουρέματος»... ;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το σενάριο αυτό το είχαμε περιγράψει και πέρυσι κατά την εποχή της έλευσης της τρόικα. Σε γενικές γραμμές σε περίπτωση «κουρέματος» του χρέους αυτοί που θα χάσουν θα είναι οι... μέτοχοι των τραπεζών και όχι οι καταθέτες. Φυσικά θα χάσουν και οι δικαιούχοι των ασφαλιστικών ταμείων γιατί και αυτά διαθέτουν κυρίως ελληνικά ομόλογα.

Πότε θα ξυπνήσεις εσύ ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΡΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Credit Suisse : υποβάθμιση για τις ευρωπαϊκές τράπεζες και διαγραφή του 37% του ελληνικού χρέους…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στην υποβάθμιση των ευρωπαϊκών τραπεζών προχωρά η Credit Suisse, συστήνοντας στους πελάτες της να κλείσουν τις ελαφρώς overweight θέσεις που τηρούσαν στον κλάδο έως τώρα, τηρώντας θέσεις ανάλογες με τα επίπεδα αναφοράς των χαρτοφυλακίων τους. Όπως εξηγούν οι αναλυτές του οίκου, οι ευρωπαϊκές τράπεζες διαπραγματεύονται τώρα 1,25 φορές την......
εμπράγματη λογιστική αξία τους, ενώ
το μακροοικονομικό περιβάλλον φαντάζει λιγότερο βοηθητικό, αφού αυξάνεται ο κίνδυνος ενός «λάθους πολιτικής» της ΕΚΤ, εν όψει της ενδεχόμενης αύξησης των επιτοκίων του ευρώ στις 7 Απριλίου. Η Credit Suisse μιλά επίσης για σημαντική αβεβαιότητα σε ό,τι αφορά το εποπτικό, φορολογικό και νομικό περιβάλλον, ενώ προβλέπει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να διαγράψει το 37% του χρέους της και η Ιρλανδία το 27%.

 isotimia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...