Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Μαρτυρία πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού,για το σχέδιο άλωσης της Ελλάδος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

Είμαι πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και βλέποντας το χάος που επικρατεί στην πατρίδα μου θέλησα να δημοσιεύσω κάπου τις δικές μου εμπειρίες από τα ταξίδια μου για να τις διαβάσει και άγνωστος προς σε μένα κόσμος.
Δουλεύω χωρίς υπερβολή από τα 13 μου χρόνια επειδή ήμουν πολύ φτωχός. Παράλληλα σπούδαζα. Ταξιδεύω από νέος με φορτηγά πλοία και...έχω γυρίσει όλο τον κόσμο.
Γνωρίζω εννιά γλώσσες που τις έμαθα εμπειρικά στα ταξίδια μου. Μπορώ να συνεννοηθώ άνετα. Εδώ και πολλά χρόνια, πάνω από είκοσι, από τα ταξίδια μου στον ισλαμικό κόσμο στη Βόρειο Αφρική, Αραβικά Εμιράτα κλπ. γνώριζα ότι υπήρχε σχέδιο ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και γενικά της Ευρώπης με σκοπό την οικονομική, στρατιωτική και θρησκευτική άλωσή της!. Το συζητούσαν όλοι ακόμα και μέσα στα καράβια
Είχα γνωρίσει κάποτε έναν πρίγκηπα που είχε σπουδάσει στην Αθήνα, είχε πάθος με τον ελληνικό πολιτισμό και μάλιστα είχε και γυναίκα Ελληνίδα την οποία έφερνε στην Ελλάδα κάθε φορά να γεννήσει, ο οποίος αν και ήταν μουσουλμάνος δεν συμφωνούσε με αυτό το σχέδιο και μου είχε πει τα εξής:
- Να προσέχετε τους προδότες από μέσα από την Ελλάδα. Θα πέσει πολύ χρήμα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις πολιτικών και απλών ανθρώπων γι αυτό το λόγο θα δείτε νέους Εφιάλτες να ξεφυτρώνουν στη Χώρα σας. Φυλαχτείτε από αυτούς.

Απόρρητη έκθεση ΕΛ.ΑΣ: Μέχρι το 2014 στην Ελλάδα θα βρίσκονται 2 εκατομμύρια μετανάστεs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...\Απόρρητη έκθεση ΕΛ.ΑΣ: Μέχρι το 2014 στην Ελλάδα θα βρίσκονται 2 εκατομμύρια μετανάστες
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

Πώς προστατευόμαστε από διαρροή ραδιενέργειας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πώς προστατευόμαστε από διαρροή ραδιενέργειαςΜετά από πολύ κόπο καταφέραμε να βρούμε στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας πώς πρέπει να αντιδράσουμε σε περίπτωση διαρροής ραδιενέργειας. Και λέμε «μετά από πολύ κόπο», διότι οι υπεύθυνοι του site έχουν κατηγοριοποιήσει τις οδηγίες ως «Οδηγίες Προστασίας Χ.Β.Ρ.Π.». Τι είναι το… Χ.Β.Ρ.Π. χρειάστηκε να το αναζητήσουμε στο Google για να μάθουμε ότι σημαίνει Χημικά Βιολογικά Ραδιολογικά Περιστατικά. Τώρα, γιατί πρέπει ο κάθε πολίτης να μπορεί να μαντέψει τι σημαίνει Χ.Β.Ρ.Π. μόνο οι υπεύθυνοι της Γενικής Γραμματείας μπορούν να δώσουν απάντηση! Δηλαδή, με άλλα λόγια, μη βρεθεί κανείς… αμύητος πολίτης στην ανάγκη να αποκωδικοποιήσει την… ορολογία τους! Πρέπει να γίνει δημοσιογράφος για να βγάλει άκρη!!! Τέλος πάντων, για τα (μη) αυτονόητα του κράτους και της λειτουργίας του δεν θα κάνουμε άλλη αναφορά. Παραθέτουμε τις οδηγίες:

Απίστευτη φωτό- Δεν είχε αλυσίδες και χρησιμοποίησε την σύζυγο!

Απίστευτη φωτό- Δεν είχε αλυσίδες και χρησιμοποίησε την σύζυγο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το περιστατικό είναι για πολλά γέλια. Αν και απίστευτο… είναι αληθινό.

Ξέρεις ότι είσαι Έλληνας όταν...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Λες καλημέρα στις 3 το µεσηµέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.

Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ. τρως πρωινο πριν πας για υπνο..

Σε τούρκικα χέρια οι επικοινωνίες του Ελληνικού Στρατού;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εντελώς.

“Καθάρισαν” οι Πακιστανοί με τις μειονότητες. Στο τέλος δολοφόνησαν και τον αρμόδιο υπουργό (αφού πλέον δεν είχε αντικείμενο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Πακιστανός υπουργός Μειονοτήτων Shahbaz Bhatti σκοτώθηκε από ενόπλους οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα στο αυτοκίνητό του στο φως της ημέρας στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
Ο κ. Bhatti, ο μόνος Χριστιανός υπουργός του υπουργικού συμβουλίου, είχε λάβει απειλές κατά της ζωής για την παρότρυνση της μεταρρύθμισης για τους νόμους περί βλασφημίας. 

Real Housewifes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΞΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.... ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 2000

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Οι Ελληνικές σημαίες και η ιστορία τους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ελληνικές σημαίες και σύμβολα στο πέρασμα της ιστορίας και των αγώνων .
Μία μικρή ιστορία πίσω από κάθε σημαία ... συνθέτουν όλες μία μεγάλη ιστορία ... την Ελληνική!

Ανακοίνωση των 300 παράνομων λαθρομεταναστών "απεργών πείνας" πρός τα 10.000.000 ηλίθιους Έλληνες. Αφιερωμένο στον κ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ και την Κυβέρνηση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε. Με τα χαρτιά στο χέρι και το κεφάλι ψηλά επιστρέφουμε δικαιωμένοι στα σπίτια και τις δουλειές μας μετά από 44 μέρες απεργίας πείνας.

Λοβέρδος: «100.000 κόστισε η νοσηλεία των απεργών πείνας»...ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εκατό χιλιάδες ευρώ κόστισε η νοσηλεία των απεργών πείνας του μεγάρου Υπατία, σύμφωνα με δήλωση που έκανε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Μυστικά κονδύλια και για τους λαθρομετανάστες ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ποιος αλήτης από την ΓΣΕΕ αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα της μεταφοράς των λαθρομεταναστών στην Κρήτη ? Ποιόν ρώτησε ? Ποιος του είπε ότι γουστάρουμε να σκορπάμε με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά μας ?

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ TO H.A.A.R.P KAI O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003.Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήταν μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις. Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει – συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003). Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε(ως τώρα Μάρτιος 2004) ,καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ.Γκιόλβα ,η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος ,αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή ,είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού…Ας περάσουμε όμως στα κυριότερα σημεία ,στο περιεχόμενο δηλαδή της συνέντευξης.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ-ΟΙ ΑΘΟΡΥΒΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΣΙΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ…


 
Έφυγε και αυτός…Στις 14/11/2003 και ώρα 4:30 το πρωί ένας μεγάλος άνθρωπος,ένας μεγάλος επιστήμονας, ένας μεγάλος Έλληνας, όπως άλλωστε είχε αποδείξει με το έργο του και τα οράματά του, ο Γεώργιος Γκιόλβας μας άφησε…Η εγχείρηση που έκανε προ ολίγων ημερών σε συνδυασμό με τον εξασθενημένο οργανισμό του τον λύγισαν..Τι να πει κανείς…Και ο θάνατος μέσα στο πρόγραμμα της ζωής είναι…Μακάρι οι νόμοι του σύμπαντος να φέρουν τη ψυχή του,αυτόν τον ακούραστο χρονοταξιδιώτη ,ξανα στην αγαπημένη του πατρίδα..Σαν χθες θυμαμαι τα λόγια που έλεγε μερικούς μήνες πριν σε τηλεοπτική εκπομπή: "Δε μου μένει πολύς χρόνος ακόμα και το ξέρω" έλεγε με νόημα…Ποιος ξέρει γιατί τότε μίλησε για το διαστημόπλοιο που τέλειωσε , για τη δηλώση που επιβεβαίωνε πως ήταν μέλος της θρυλικής ομάδας Ε και τόσα άλλα…Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι ΄΄τα’χασε΄΄…Ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος κριτής..άλλωστε η εποχή που ζούμε είναι η εποχή των αποκαλύψεων…

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ H.A.A.R.P !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video που αναρτώνται παγκόσμια στο Διαδίκτυο και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια περίεργη και ύποπτη λάμψη στον ουρανό,λίγο πριν το σεισμό.Και η λάμψη αυτή-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα-παραπέμπει στο Η.Α.Α.R.P. (Δεν είναι τυχαίο οτι ο σεισμός συνέβη δύο 24ωρα μετά την επιστροφή του discovery, που είχε ως αποστολή στο 10ήμερο ταξίδι του, την συναρμολόγηση "ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΚΕΡΑΙΏΝ ΣΕ ΔΟΡΥΦ'ΌΡΟ")
H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που...
παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου....έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

VIDEO: Δεκάδες σπίτια εξαφανίζονται κάτω από την λάσπη!

Ακόμη ένα τρομακτικό βίντεο από την Ιαπωνία... Δεκάδες σπίτια, αυτοκίνητα εξαφανίζονται μέσα στην λάσπη! Είναι πραγματικά τρομακτικό...Δείτε το βίντεο!....

O AΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ... ΑΠΟΛΥΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΔΕΡΦΑΤΑ" ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΒΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...