Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Η πρόστυχη συγκάλυψη του σκανδάλου της Siemens.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υπάρχει άραγε πιο επαίσχυντη συμπεριφορά απαξίωσης από εκείνη των κ.κ Παπανδρέου και Σαμαρά, απέναντι στους βουλευτές τους, από την ευτελή αντιμετώπιση προς τα πρόσωπα όσων οι δύο αρχηγοί όρισαν ως μέλη της Εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens; Ένα χρόνο τώρα, οι βουλευτές του....
ΠΑΣΟΚ: Χρήστος Αηδόνης, Ιωσήφ Βαλυράκης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Μακρυπίδης, Γιώργος Νικητιάδης, Παντελής Οικονόμου, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Ρήγας, Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη και της ΝΔ: Κωνσταντίνος Τζαβάρας, Αναστάσιος Νεράντζης, Σταύρος Καλαφάτης, Γρηγόρης Αποστολάκος, Παναγιώτης Καμμένος, Χρήστος Σταϊκούρας, ερευνούσαν το πιο χυδαίο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.

Βουλευτής της ΝΔ στην επέτειο του ανθελληνικού κόμματος της Αλβανίας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ανάστατος είναι ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου από την παρουσία Ηπειρώτη βουλευτή της Νέας Δημοκατίας Δημήτρη Τσουμάνη χθες στους Αγίους Σαράντα, στην εκδήλωση όπου εορτάστηκαν τα πρώτα γενέθλια του MEGA. Του ανθελληνικού "μειονοτικού" κόμματος που συνεργαζόμενο με τους Τσάμηδες και ....τον Σαλί Μπερίσα, συμμετέχει σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση και επιχειρεί να διασπάσει την ελληνική μειονότητα και να ξηλώσει από τις πατρογονικές εστίες τον ελληνισμό της περιοχής. Να σημειώσουμε, ότι πέρα από τον πρεβεζιάνο βουλευτή, κανείς άλλος Ηπειρώτης πολιτικός ή αυτοδιοικητικός παράγοντας δεν έδωσε το παρόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι... ακόμη και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης που συνδέεται στενά με τον υπουργό του MEGA Σπύρο Ξέρα, προτίμησε να μην παρευρεθεί. Ας πει κάποιος στο γαλάζιο βουλευτή Πρέβεζας, ότι κρίσιμα και ευαίσθητα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για... ψηφοθηρία. epirusgate

Τσακίστηκε» ο Μαρκογιαννάκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Έφαγε» πόρτα ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης,ο οποίος θέλοντας να μπει στην αρμόδια Επιτροπή παραπάτησε και χτύπησε άσχημα καθώς κατέληξε με το κεφάλι στην πόρτα.

Η ραδιενέργεια έφτασε και στην Ελλάδα – Ανιχνεύτηκε σε προσωπικά αντικείμενα ταξιδιωτών από την Ιαπωνία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΥ:ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ,ΨΩΜΑΚΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

Βαλλιστική απειλή για την Κρήτη


Σύστημα Πάτριοτ
 ΠΡΙΝ από την έναρξη των επιχειρήσεων «απελευθερώσεως» της Λιβύης έθιξε το ζήτημα της εκθέσεως της Κρήτης σε αντίποινα με τακτικά βαλλιστικά όπλα.

. Τούρκοι κατέσχεσαν θρησκευτικά βιβλία στην κατεχόμενη ΚύπροΣτην κατάσχεση βιβλίων με θρησκευτικό περιεχόμενο, τα οποίο προορίζοντο για τους Ελληνοκυπρίους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, προχώρησαν οι τουρκικές Αρχές.

Τα βιβλία μετέφερε στα κατεχόμενα σχολεία ο επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, ως δώρα προς τα παιδιά. Όμως, το λεγόμενο «τελωνείο» στο κατοχικό οδόφραγμα απαγόρευσε τη μεταφορά τους και τα κράτησε.

Οταν ένας πολιτικός δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, πρέπει να πάει ΜΟΝΙΜΑ σπίτι του!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Δεν είναι τρελός ο κόσμος που έχει αγανακτήσει με τον Πάγκαλο


του «όλοι μαζί τα φάγαμε» - Να προσέχει και ο «τσάρος», που χωρίς
να το καταλαβαίνει κινδυνεύει να γίνει ο δεύτερος ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Για ένα μήνα θα ακούγεται Ελύτης στις συγκοινωνίες πέντε πόλεων !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Λείπει η γλύκα της ποίησης από την πικρή ζωή μας!!!
Στίχοι του Ελύτη όπως «Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά», «Θε μου, τι μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε!», «Κάπου ανάμεσα Τρίτη και Τετάρτη πρέπει να παράπεσε η αληθινή σου...
μέρα», «ταξιδεύουν» από χθες, Παρασκευή 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης, και για έναν μήνα με τα ΜΜΜ (μετρό, αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, τρένα, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τρόλεϊ, τραμ) σε...
 Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη (σσ. τόπος καταγωγής του ποιητή), Ρόδο και Ζάκυνθο.

Οι Μεγαλύτεροι Κατακλυσμοί Στην Ιστορία Της Ανθρωπότητας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ζούμε σε μια εποχή που η καταστροφολογία δίνει και παίρνει, έργα γυρίζονται σχετικά με τον «επικείμενο κατακλυσμό» το 2012, ιστορίες για την αναστροφή των πόλων της Γης και σε συνδυασμό με τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της δημοσιονομικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα η ψυχολογία πολλών έχει φθάσει στο Ναδίρ ανησυχώντας για το αν θα υπάρξει φως στον ορίζοντα

Ὁ μασώνος Γιάννης Φουράκης ἀποκαλύπτει λίγο πρὶν τὸν θάνατό του τὸ ὕπουλο σχέδιο τῶν Δωδεκαθεϊστῶν (Βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ἡ κυνικὴ ὁμολογία του: «Εἴμαστε ὅλοι μασῶνοι καὶ ἀπατεῶνες».

Ἀντιλαμβανόμαστε λοιπὸν ὅτι πολλοὶ ἐκπρόσωποι τῶν δωδεκαθεϊστῶν ποὺ συχνὰ συμμετέχουν σὲ συζητήσεις στὴν τηλεόραση δὲν εἶναι τίοποτε ἄλλο παρὰ πράκτορες ποὺ μιλοῦν καὶ δροῦν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Βέβαια δὲν χρειαζόταν αὐτὴ ἡ δήλωση τοῦ συγγραφέα Γιάννη Φουράκη γιὰ νὰ τὸ.....καταλάβουμε. Ἁπλὰ τὸ ἐπιβεβαιώσαμε. Γιατί, ἀπορεῖ κανεὶς μὲ πόσο μένος ἐπιτίθενται πολλοὶ δωδεκαθεϊστὲς ἐναντίον τῆς Ἐκκλησίας, ἐπιδιώκοντας νὰ περάσουν τὸ ὕπουλο μήνυμα ὅτι ὁ Χριστιανισμὸς καὶ ὁ Ἑλληνισμὸς ἀποτελοῦν δύο διαφορετικὲς «τάσεις» ποὺ ἡ ἀποδοχὴ τῆς μίας καταρρίπτει τὴν ἄλλη. Μὲ ἄλλα λόγια ἀποσκοποῦν στὴ δημιουργία δύο ἀντίπαλων στρατοπέδων στὴ χώρα μᾶς ἐφαρμόζοντας τὸ περίφημο «Διαίρει καὶ Βασίλευε».

1981- 2011 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Wikileaks: Αποκαλύψεις σοκ για τον Πάγκαλο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wikileaks: Αποκαλύψεις σοκ για τον Πάγκαλο

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις των εγγράφων του Wikileaks, για τις απόψεις που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά την διάρκεια μίας συζήτησης με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, τις οποίες δημοσίευσε η «Καθημερινή της Κυριακής».

ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!


Παρουσιάζουμε το απαράγραπτο δόγμα για τη Βόρειο Ήπειρο του παππού του σημερινού "Πρωθυπουργού", το θρυλικού Γεωργίου Παπανδρέου, το οποίο διατυπώθηκε σε μια ιστορική ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων, στις 12/6/1960 (31/5), σφραγίζοντας για πάντα το Βορειοηοπειρωτικό Ζήτημα, τονίζοντας κατά λέξη:

ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΧΟΥΡΙ...(Βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Συνεπήρε τα πλήθη της όμορφης Σύρου ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης των Μεγαλοτραπεζιτών και του Εθνικού Ξεπουλήματος.

Συγκινημένοι με δάκρυα στα μάτια -ή ήταν τα δακρυγόνα;- φώναζαν με ένα στόμα οι Συριανοί, νέοι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους : “ΚΛΕΦΤΕΣ! ΚΛΕΦΤΕΣ!”

Ευχόμαστε και εις ανώτερα…

Η ημερομηνία γέννησης σχετίζεται και με το πόσα χρόνια θα ζήσουμε!!Επηρεάζουν ο μήνας και η εποχή της γέννησης το πόσα χρόνια θα ζήσουμε; Σε αυτό το παράξενο ερώτημα – παράξενο με την έννοια ότι είναι κάτι που δύσκολα το διερωτάται κάποιος, πόσο μάλλον να το εξετάσει με επιστημονική μέθοδο - επιχειρεί να δώσει απάντηση το Κέντρο Αντιγήρανσης του Πανεπιστήμιου του Σικάγο. Επικεφαλής της προσπάθειας είναι οι Leonid Gavrilov και Natalia Gavrilova, που ήδη έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση των αρχικών τους συμπερασμάτων:

Θρίλερ στον αέρα σε πτήση για στο Ηράκλειο!
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι εκατό και πλέον επιβάτες που ταξίδευαν από την Αθήνα για Ηράκλειο με την πτήση των 5.30 της Aegean

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εμείς οι Έλληνες.
Υπερασπιζόμαστε την Υπέροχη Πατρίδα μας που ονομάζεται Ελλάς.
Υπερασπιζόμαστε το Σπίτι μας, από αυτούς που το βρόμισαν, το βίασαν, το δηλητηρίασαν, το συκοφάντησαν, το περιφρόνησαν και θέλουν
να το μετατρέψουν σε κολαστήριο ανθρώπων.
Εμείς οι Έλληνες, Υπερασπιζόμαστε τους....
Εαυτούς μας, τις αξίες μας, τις δουλειές μας, τις φιλίες μας, τους έρωτές μας, την ωραιότητα του τόπου μας και της ψυχής μας..

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ


Αισθάνεται στοχοποιημένος! Αισθάνεται φοβισμένος! Λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί «μπαχαλάκιδες» να τον δείρουν. Αλλά εκείνος θα αγωνίζεται μέχρι τέλους για να υπερασπιστεί τη… Δημοκρατία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...