Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Γ.ΕΛ.ΑΣ.; Αφύλαχτη η Ήπειρος - Πανηγυρίζουν οι "Τσάμηδες" - Ακινητοποιημένη όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://www.elkosmos.gr/images/stories/gelas.jpg
Ακινητοποιημένος είναι ο μισός και πλέον στόλος αυτοκινήτων της ΕΛ. ΑΣ. στα Γιάννενα. Λόγω έλλειψης χρημάτων από το κράτος, δεν γίνονται επισκευές στα περιπολικά, με αποτέλεσμα σχεδόν έξι στα δέκα να είναι καθηλωμένα. Έτσι στην κυριολεξία η Αστυνομία έχει ξεμείνει από οχήματα!

Μες στα ερείπια του καιρού, ζωή πάω να χτίσω...Και πάλι όλα θα ξεχαστούν. Ξανά και ξανά. Ακόμη μια γαμημένη φορά. Θα σβήσουν από τη μνήμη μας. Οπως και τόσα μα τόσα άλλα. Αυτοί που σήμερα φωνάζουνε θα βολευτούν. Αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται θα κουραστούν. Τα κανάλια θα βρίσκουν πάντα Βατοπαιδευτές να ασχολούνται. Οι εφημερίδες θα αναπαράγουν ξανά και ξανά , κουραστικά και επίμονα, τα πρωτοσέλιδά τους, όπως οι βουλευτές - με γεωμετρική πρόοδο - τα λόγια τους, οι παπάδες θα αρχίσουν να αγοράζουν από τα άλλα λαμόγια ποδοσφαιρικές ομάδες, γνωστός δικηγόρος - κατά πολλούς κοντός - θα φάει πάλι ξύλο από τη γυναίκα του.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ"....ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?.


https://lh3.googleusercontent.com/-jio2FNNpWQo/TYpUwPXA4UI/AAAAAAAB0SY/Yn17z__dV6g/s1600/03_23_2011_22_07_39.jpg
Φοβερό ολίσθημα του Καμίνη και τον δημοτικών υπαλλήλων που το έκαναν.Εδώ κολλάει ακριβώς το κοπρόσκυλα του Πάγκαλου.. Απαράδεκτο να έχουν κρεμάσει ανάποδα σημαίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου! Και κανένας δεν το έχει πάρει είδηση. Δεν προλαβαίνουν βλέπετε να ασχοληθούν με το θέμα γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διώξουν τους καταληψίες από ...το Δημοτικό Μέγαρο.
.O Αυτιάς είπε πως τις σημαίες τις βάζουν Πακιστανοί και αλλοδαποί,για αυτό δεν ξέρουν πως πρέπει να μπαίνουν κανονικά....Τα σχόλια δικά σας... 

Πάμε για θερμό ...Καστελόριζο άμεσα ! Ενημέρωση Τελ Αβιβ και Λευκωσίας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Προετοιμάζεται διπλωματικά και στρατιωτικά η Ελλάδα για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο
Του Μανώλη Κυπραίου

Ανησυχία επικρατεί τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, όπου ευθέως αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε θαλάσσιες ζώνες τις οποίες έχει δικαίωμα να τις ελέγχει βάσει του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...