Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Είστε “Ανίκανοι” και “Λίγοι” αλλά έχετε περίσσιο ... θράσος!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Παρακολουθώντας μια συνέντευξη του “Αντιπροέδρου” στο Mega έμεινα αποσβολωμένος για άλλη μία φορά μπροστά στο μεγαλείο του Γκεμπελικού του ταλέντου!

13 σίγουρες ενδείξεις ότι θα ζήσεις περισσότερο!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στον 20ό αιώνα, το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά 30 χρόνια…η μεγαλύτερη αύξηση στα 5.000 της ανθρώπινης ιστορίας. Επίσης, οι «αιωνόβιοι» οι άνθρωποι δηλαδή...
τριψήφιας ηλικίας- δεν αποτελούν πια κλαμπ για . ελάχιστα εκλεκτά μέλη, αφού αυξήθηκαν κατά 51% από το 1990 μέχρι το 2000. Πού οφείλονται αυτές οι αυξήσεις;
Όπως πιθανότατα «μαντεύεις», στην πρόοδο της ιατρικής και στον τομέα της εκπαίδευσης, πρόληψης και αντιμετώπισης των ασθενειών. Αυτό που μάλλον δεν φαντάζεσαι όμως, είναι ότι μερικές φαινομενικά ασήμαντες καθημερινές συνήθειες ή παρελθοντικά γεγονότα μπορούν να επηρεάσουν το χρόνο ζωής μας. Το Prevention σού παρουσιάζει τα τελευταία επιστημονικά συμπεράσματα για τη μακροζωία και πώς θα την εξασφαλίσεις.

Ανέκαθεν ο Σιωνισμός – Μασονισμός μας πολεμούσε λυσσαλέα

Ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι ήρωες του '21 μπροστά στους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού
vodafone montazΑφορμή και αιτία του παρόντος σημειώματος η αγανάκτησις του Καραϊσκάκη που λίγο πριν εκπνεύσει (πυροβολημένος πισώπλατα) εξέφρασε – με υβριστικό μάλιστα τρόπο – την αγανάκτησί του για τους Τούρκους και τους (συμβούλους τους) Εβραίους που με μύριους τρόπους απεργάζονται, ανέκαθεν τον αφανισμό μας.
Λοιπόν:

ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΤΥΠΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ "ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το προσκλητήριο του πάρτι


Σταματήστε τους βομβαρδισμούς και τον πόλεμο στην Λιβύη για τουλάχιστον 10 λόγους


1 Υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην Μεγάλη Οικονομική Κρίση. Άρα που βρέθηκαν τα λεφτά για άνοιγμα ενός ακόμα μετώπου που στην Λιβύη την στιγμή που υπάρχουν ακόμα ανοικτές οι πληγές κυρίως στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ; Άρα λεφτά για πόλεμο και για τους τραπεζίτες ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

"Φιλέτο" η Λιβύη που τώρα την κατασπαράσσουν οι "λυκοι"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τελικά η Λιβύη αποδεικνύεται μεγάλο "φιλέτο" και ο Μ.Καντάφι από την υπερβολική σιγουριά του δεν είχε αντιληφθεί ότι τα "φιλέτα" συγκεντρώνουν "λύκους": Αποθέματα χρυσού που υπερβαίνουν σε αξία τα 6 δισ. δολάρια δήλωσε η Λιβύη, που κατατάσσεται έτσι στην 25η θέση του παγκόσμιου καταλόγου αποθεμάτων του πολύτιμου μετάλλου. Aν είχε ξεκινήσει πριν πέντε ή δέκα χρόνια το εξοπλιστικό πρόγραμμα που ξεκίνησε μόλις πέρσι και δεν ρόλαβε να το υλοποιήσει, όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά...

Προς Γεώργιο Παπανδρέου.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ .

Άκουσε με καλά κ.Γιώργιε
Τσαντ - Παπανδρέου, πολίτη της Αμερικής ή όποιας άλλης χώρας.
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και τη.....
θέλω ΤΩΡΑ ! Θέλω το Έθνος μου και το Θέλω Ελεύθερο! Θέλω τη Χώρα μου και τη θέλω αδέσμευτη χωρίς Τρόικα. Αυτή, είναι η δική μου Πατριδα,ειναι η δική μου γη,ειναι η γη των προγόνων μου! Για τούτη τη γη πολέμησε ο πατέρας μου και οι πρόγονοι μου. Για τούτα τα χώματα που εσύ ξεπουλάς με τόση ευκολία λες κι είναι τσιφλίκι σου, θυσιάστηκαν χιλιάδες ζωές ελλήνων.Και έρχεσαι τώρα ΕΣΥ ωσάν μεγάλος νταβατζής και δυνάστης και ξεπουλάς τη γενέτειρα μας την ίδια μας τη ζωή! Με ποιο δικαίωμα, και ποιον ρώτησες κ.Παπανδρέου? ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ εσείς που μας κυβερνάτε όλα αυτά τα χρόνια,είστε υπόλογοι απέναντί μας ! Μας λεηλατήσατε, μας ξεφτιλίσατε, μας τα πήρατε όλα! ακόμα και την αξιοπρέπεια μας! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είστε ψεύτες, κλέφτες, λεηλατήσατε τη Χώρα μου, κατακλέψατε το βιος της πατρίδας μου αδειάσατε όλα τα ταμεία του Δημοσίου, και αφήσατε να αργοπεθαίνουν από ανέχεια οι απόμαχοι της χώρας μου! Μ'αυτή τη πολιτική σας αναγκάζετε ανθρώπους που δούλευαν όλα τα χρόνια της ζωής τους τώρα στα γεράματα, να ψάχνουν στα σκουπίδια για να μπορέσουν να επιβιώσουν! Εσείς είστε οι υπεύθυνοι για τη κατάντια της Ελλάδας κ. Παπανδρέου, είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για το πως μας οδηγήσατε σ'αυτή τη παρακμή. Είστε ένοχοι!

Δολοφόνε της ψυχής των Ελλήνων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο γελοιωδέστατος ολίγιστος και ημιπαράφρων «ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» πρότεινε στο υπουργικό συμβούλιο των νεροκουβαλητών του ΔΝΤ να δοθούν 30 δισεκατομμύρια ευρώ στα εν Ελλάδι τραπεζικά υποκαταστήματα των αρχιβαμπιροτοκογλύφων του διεθνούς κεφαλαίου, που στέγνωσαν από ρευστό την αγορά αρπάζοντας σπίτια, εκβιάζοντας και στέλνοντας ακόμα και στο
θάνατο τους δύστυχους δανειολήπτες κι επιχειρηματίες που είχαν την ατυχία να πέσουν στα νύχια τους
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...