Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Οδηγίες - ημερομηνίες φορολογικής δήλωσης 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προκειμένου να βοηθηθούν οι αναγνώστες του  σχετικά με την συμπλήρωση και την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του οικονομικού έτους 2011 (εισοδήματα 2010), επισυνάπτουμε οδηγίες για την αποφυγή των συνηθέστερων λαθών κατά τη συμπλήρωση των Δηλώσεων, τις προθεσμίες  υποβολής των Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος, οδηγίες για την υποβολή αποδείξεων καθώς και ολόκληρο τον οδηγό συμπλήρωσης της φορολογικής δήλωσης του οικονομικού έτους 2011.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
του Γέροντα Παϊσιου

Ρωτήσαμε μιὰ μέρα τὸν Γέροντα γιὰ τὸ ἑξῆς πρόβλημα ποὺ ἀντιμετωπίζουμε: «Γέροντα, μᾶς λέτε συνέχεια νὰ ἔχουμε καλὸ λογισμό, θὰ σᾶς ποῦμε ὅμως, μία περίπτωση, γιὰ νὰ δοῦμε τί μᾶς συμβουλεύετε νὰ ἀπαντοῦμε. Ἔρχονται μερικοὶ ἄνθρωποι καὶ μᾶς λένε:
Ὁ τάδε ἱερέας παίρνει πολλὰ λεφτὰ ἀπὸ...τὰ μυστήρια, ὁ δεῖνα καπνίζει πολλλὰ τσιγάρα καὶ πηγαίνει στὰ καφενεῖα, ὁ ἄλλος λένε πὼς εἶναι ἀνήθικος καί, γενικά, βγάζουν ἕνα δριμὺ κατηγορητήριο ἐναντίον τῶν κληρικῶν καὶ μάλιστα παρουσιάζουν μαζὶ κι ἀποδείξεις τῶν ὅσων λένε. Σ' αὐτοὺς τοὺς ἀνθρώπους τί μποροῦμε νὰ λέμε;»

Δώρα 22 εκ. ευρώ της Αννας Νταλάρα στους συνδικαλιστές! Ετσι εξηγείται γιατί μουγκάθηκαν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η αρμόδια για την εργασία ……
υφυπουργός στην εποχή του ΔΝΤ υπέγραψε υπερωρίες έως και 40 ωρών ανά μήνα που θα κοστίσουν 2,7 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011 αλλά κι επιχορηγήσεις 19,2 εκατ. ευρώ στα Σωματεία των εργαζόμενων.

Ζωντανοί στον τάφο.Αυστηρά Ακατάλληλο(VIDEO), ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ......ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ακόμη και στον εικοστό πρώτο αιώνα στις όχθες του Αμαζονίου, δεκάδες παιδιά και βρέφη είναι θαμμένα ζωντανα από τους ιθαγενεις.Σύμφωνα με τις παραδοσιακές αντιλήψεις, των φυλών αυτών, τα παιδιά με οποιαδήποτε μορφή σωματικής αναπηρίας θεωρείται ότι δεν έχουν.....
ψυχή, ενώ τα παιδιά που γεννιούνται δίδυμα ή τρίδυμα θεωρούνται «καταραμένα». Αυτά τα παιδιά, καθώς και τα παιδιά που προέρχονται από ανύπανδρες μητέρες, καταδικάζονται σε θάνατο (θάβονται ζωντανά κάτω από χώμα ή δηλητηριώδη φύλλα), ή στην καλύτερη περίπτωση, σε εγκατάλειψη στην ζούγκλα.

Η Hakani είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε το 1995 στις ζούγκλες του Αμαζονίου, στην Βραζιλία. Η ιστορία της, που δεν είναι μοναδική για τα δεδομένα των ιθαγενών, οταν έφτασε στην ηλικία των 2 ετών, οι άνθρωποι της φυλής της, διαπίστωσαν πως είχε δυσκολία να μιλήσει και να περπατήσει.

ΕΞΩ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!!!!!!!!!


Ντροπή σας ρε!!!! Με γκλοπ και χημικά σε σπίτια, γυναίκες, γέροντες και σχολιαρόπαιδα, η Δημοκράτες επιχειρούν απο το πρωί να καταστείλουν, να σπειρουν τον τρόμο και τον πανικό με ένα στόχο... να εκπληρώσουν το συμβόλαιο για τον...
πανάρχαιο τρόπο επεξεργασίας σκουπιδιών.. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!

Αγάπη μου εσύ (Ελλάδα μου εσύ)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι προβλέψεις κινδυνεύει η ζωή 10.000.000 ανθρώπων! Ο νέος Αρμαγεδδών ονομάζεται “Απόφις” και σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες θα μας πλησιάσει στις 13 Απριλίου το 2029.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένας αστεροειδής, που αρχικά δεν του είχε δοθεί η σημασία που έπρεπε είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη. Οι εκτιμήσεις Ρώσων επιστημόνων για την ημερομηνία.
13 Απριλίου το 2029

Ταξίδι στο κέντρο της Γης ετοιμάζουν οι επιστήμονες“Οι γεωλόγοι ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο πρόγραμμα.

Εξι βασικές αλλαγές στο Λύκειο. Οι νέες Πανελλαδικές.Αλλάζει ξανά ο τρόπος εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η είσοδος των υποψηφίων θα γίνεται σε σχολές που θα καθορίζουν τους συντελεστές βαρύτητας στα µαθήµατα, ενώ το νέο σύστηµα θα εφαρµοστεί πλήρως το 2013-2014 για πρώτη φορά
Νέα προγράµµατα σπουδών σε όλο το εύρος της σχολικής εκπαίδευσης (Δηµοτικό, Γυµνάσιο και Λύκειο), νέο σύστηµα πρόσβασης συνδεδεµένο µε τα πανεπιστήµια και τα ΤΕΙ και αλλαγές στη διοικητική δοµή των σχολείων θα ανακοινώσει το επόµενο χρονικό διάστηµα το υπουργείο Παιδείας.

ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ANARXOPRAKTORES ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΑΘΡΟΟΡΓΚ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ "ΦΥΛΑΚΙΟ" ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!..(ειναι η Γεννετειρα μου...) ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΤ" (!?!?!?)(διαταγάς Ανωτέρων) ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΥΧΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!..

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ!

Ιδού οι… απελευθερωτές των …λαών

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι εικόνες είναι αποκρουστικές. Στρατιώτες του Αμερικανικού Στρατού σκότωναν αθώους πολίτες και στη συνέχεια φωτογραφίζονταν με τα σώματά τους. Τη Δευτέρα, το Spiegel δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες - και ο στρατός των ΗΠΑ αντέδρασε αμέσως με μια συγγνώμη. Ακόμα, το ΝΑΤΟ φοβάται ότι οι αντιδράσεις στο Αφγανιστάν θα μπορούσε να είναι βίαιες.

ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΛΕ…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κινητοποιούνται οι νόμιμοι Έλληνες Μικροπωλητές να πάνε την Κυριακή στο παζάρι του Πειραιά και να τοποθετήσουν τους πάγκους τους στο σημείο που στήνουν οι ΄προστατευόμενοι΄ παραέμποροι λαθρομετανάστες του αντιδημάρχου Πειραιά Τάσου Κάρλε…Με ύβρις και απειλές και.....
γενικά με μεθόδους της δεκαετίας του 70΄

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΡΘΩΠΟΙ


Είμαστε άραγε ελεύθεροι; Μήπως θα πρέπει να ξανακερδίσουμε την ελευθερία μας; Μήπως θα έπρεπε να αναλογιστούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί; Κάποιοι συμπολίτες μας έκαναν μηνύσεις και καταγγελίες προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές που υπέγραψαν το μνημόνιο. Κάποιοι βγήκαν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τη νέα τάξη πραγμάτων και των σκοπιμοτήτων της, διαμαρτυρόμενοι για τους βουλευτές που.....καταχράστηκαν την εξουσία που τους έδωσε ο λαός και άφησαν ή συγκάλυψαν εγκλήματα και παραγράφηκαν. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζονται όλοι ότι αυτές οι ενέργειες των κυβερνόντων είναι παράνομες και οι εισαγγελείς να μην κάνουν τίποτα, ή οι πολίτες που κάνουν μηνύσεις να είναι ελάχιστοι! Καιρός λοιπόν να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, να συνυπογράψουμε τις μηνύσεις και τις καταγγελίες των συμπολιτών μας. Να κάνουμε νέες μηνύσεις και καταγγελίες για όλα τα αδικήματα που με δόλο αποσιώπησαν. Να συμπαρασταθούμε σε όποιον αγωνίζεται για το δίκαιο και το αγαθό, στα δικαστήρια και στους δρόμους. Να οργανώσουμε νέες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις και να βροντοφωνάξουμε ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΡΘΩΠΟΙ. Πέρα από θρησκευτικές, ιδεολογικές και κομματικές πεποιθήσεις. Πέρα από φυλετικές και εθνικές διακρίσεις, από τη μορφωτική και οικονομική κατάσταση του κάθε ανθρώπου.

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΗΡΩΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...