Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Βάλτε φυλακή τους απατεώνες!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ευθύνες σε τέσσερις για τα υποβρύχια

Στη Βουλή για την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών τριών πρώην πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της περιόδου από το 2002 έως το καλοκαίρι του 2009, αποστέλλεται η δικογραφία για την υπόθεση των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214, που προμηθεύτηκε το ελληνικό Δημόσιο με απευθείας ανάθεση στη.....γερμανική HDV και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

ΝΕ.Ο.Σ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. σε μία προσπάθεια να βοηθήσει ουσιαστικά τους Έλληνες νέους που βιώνουν την μάστιγα της ανεργίας, ιδρύει Γραφείο Εργασίας, με σκοπό την εύρεση εργασίας σε νέους Έλληνες αλλά και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων εργοδοτών προκειμένου προτιμούν την πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων.

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι μυστικές υπηρεσίες «την έστησαν» στον Καντάφι!
Όταν οι σύμμαχοι συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να πετύχουν την απομάκρυνση του Καντάφι από την εξουσία με τα όπλα, στο «παιχνίδι» μπήκαν τα μεγάλα «όπλα»…

Ο Καραισκάκης απαντά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εμείς και αυτοί

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αξιοπρέπεια
Αναστάτωση
Ανεργία
Αδυναμία
Ανέχεια
Αδράνεια
Ανασφάλεια
Αφύπνιση
Αγανάκτηση
Απέχθεια......

Ισχυρό χτύπημα στη Χούντα εκ των έσω Αντιδρούν τα ΜΑΤ για την ΚερατέαΤο μέρος των κατοίκων της Κερατέας παίρνουν, επιτέλους, οι αστυνομικοί. Βλέποντας τόσο καιρό να χρησιμοποιούνται για πολιτικά παιχνίδια, δηλώνουν την καθαρή αντίθεσή τους προς την ηγεσία τους. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι ΚΑΙ αυτοί είναι άνθρωποι κάτω από την πανωπλία τους και δεν είναι διατεθειμένοι να υποκρίνονται τον......
“κουφό αστυφύλαξ”. Φυσικά, οι δικαιολογία της διαμαρτυρίας τους είναι η “ασφάλεια και η υγιεινή”, τομείς που πάγια αντιμετωπίζονται με… παγερή αδιαφορία από την ηγεσία τους, αφού… ελάχιστα προσεγγίζουν τα γραφεία τους. Κανείς τους, σίγουρα, δεν περίμενε ότι το υπουργείο θα συνεχίσει την ίδια βάρβαρη τακτική “επίλυσης” του προβλήματος του ΧΥΤΥ (λέμε, τώρα) Κερατέας, ακόμη και μετά από τις τόσο αποφασιστικές αντιστάσεις των κατοίκων, που δεν λύγισαν τόσο καιρό (αντιθέτως, φούντωσαν με τα… “ξύλα”).

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ομιλεί στην βουλή!!!...MΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Θα πάμε μπροστά!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...