Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

H πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε...καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος…
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών,έχουν χαρακτηριστεί,γραφικοί,φαντασιόπληκτοι,συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα.
Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.

Πίεση προς τις τράπεζες για να ρίξουν ρευστό στην αγορά


Όρους και πολλές προϋποθέσεις βάζει πλέον η κυβέρνηση σε τράπεζες προκείμενου να κάνουν χρήση του πακέτου στήριξης των 30 δισ. ευρώ.


Ο Υπουργός Οικονομικών, με τις επιστολές προς τις διοικήσεις των τραπεζών ζητά αναλυτική παρουσίαση του τρόπου αξιοποίησης των μορφών ενίσχυσης, ενώ αναφέρεται και στους όρους συμμετοχής τους στο πρόγραμμα που αφορά την επέκταση κατά 30 δισ. ευρώ του πυλώνα των εγγυήσεων του προγράμματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

Απίστευτο: 12χρονη γέννησε σε εκδρομή με το σχολείο της!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Απίστευτο!

Μια 12χρονη μαθήτρια από το Γκρόνινγκεν της βόρειας Ολλανδίας γέννησε την περασμένη εβδομάδα ένα κοριτσάκι ενώ βρισκόταν σε.....
σχολική εκδρομή.

Ο πόλεμος της Λιβύης και ο δικός «μας» απερίγραπτος ηγέτης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
libyhΑντικειμενικά, ψυχρά: Ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδος εδώ και ενάμισυ χρόνο) για μια ακόμη φορά απέδειξε πως ούτε καν στοιχειώδη πολιτική σκέψη δεν μπορεί να διαθέσει για το συμφέρον της χώρας μας.

10 πιο ακραία σημειά του πλανήτη!


Τα 10 ακραία σημεία του πλανήτη
Ταξιδέψτε  στα 10 πιο ακραία σημειά του πλανήτη!

Έξι ανεξήγητα φαινόμεναΜάθετε τα πάντα σχετικά με έξι ιστορίες μυστηρίου που παραμένουν ανεξήγητες ακόμη και σήμερα…

10 παράξενα φαινόμενα του μυαλού

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

deja-vu
Όλοι έχουμε μια εμπειρία από διάφορα συναίσθηματα και σκέψεις που βιώνουμε περιστασιακά. Μερικά πράγματα που λέμε ή κάνουμε, την ίδια στιγμή έχουμε την αίσθηση ότι τα έχουμε ξαναπεί ή ότι τα έχουμε ξανακάνει. Νιώθουμε ότι έχουμε ξαναζήσει τη στιγμή ή ότι γνωρίζουμε τι θα πει ο άλλος πριν το πει, και άλλα παρόμοια.

Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες πικραμένη, ἐντροπαλή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες πικραμένη, ἐντροπαλή,"Η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή".

Τούνελ στα βάθη της Γης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ομάδα επιστημόνων από την Μ. Βρετανία και την Γαλλία οργανώνει μια φιλόδοξη προσπάθεια γεώτρησης φτάνοντας στα πιο μεγάλα βάθη που έχει προσεγγίσει ποτέ ο άνθρωπος στο εσωτερικό της Γης....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...