Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Γιαουρτωμένοι πολιτικοί και ......

...έπεται συνέχεια με δημοσιογράφους, συνδικαλιστές ... 
μακρύς ο κατάλογος.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ... ...Έλληνες μουσουλμάνοι με σήματα των Γρίζων Λύκων συνελήφθησαν για φωτογραφίες από στρατόπεδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Δύο νεαροί μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες οι οποίοι είχαν υπηρετήσει την θητεία τους στην Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική συνελήφθηκαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο ΧΡΟΝΟΣ» από την Αστυνομία διότι στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες από τα στρατόπεδα στα οποία είχαν υπηρετήσει.

O "Πινόκιο" Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top! Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!! Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία…ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό... να καταναλώνει……. Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άκυροι οι γάμοι της Τήλου


http://s.enet.gr/resources/2011-04/thlos-thumb-medium.jpgΆκυροι θεωρούνται οι γάμοι δύο ομόφυλων ζευγαριών που τελέστηκαν στην Τήλο το καλοκαίρι του 2008...
καθώς το Πολιτικό Εφετείο Δωδεκανήσου απέρριψε τις δύο εφέσεις που κατέθεσαν.
Η απόφαση 83/2011 δέχεται το σκεπτικό των πρωτόδικων αποφάσεων που έλαβε στις 4 Μαΐου 2009 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου και με τις οποίες κηρύχθηκαν ανύπαρκτοι και ανυπόστατοι οι δύο γάμοι.

ΚΚΕ Ο Καπηλευτείς του Παρθενώνα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Χθές γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη καπηλείας εκ μέρους του ΚΚΕ. 
Στην συνέντευξη τύπου της κ ΠΑΠΑΡΗΓΑ χρησιμοποιήθηκε ως φόντο το ιερό μνημείο του ελληνισμού ο Παρθενώνας «ντυμένος» με τον κομμουνιστικό ιδεολογικό μανδύα...
Μέσα από τα πανό τους οι κομμουνιστές ζητούσαν από τους λαούς της Ευρώπης να εξεγερθούν και να αντισταθούν. Επειδή το ΚΚΕ αρέσκεται σε θέματα ιστορίας θα έπρεπε να είχε μελετήσει την ιστορία του ιερού βράχου πριν προβεί σε μια τέτοια άστοχη κίνηση η οποία έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν και έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της ύβρεως.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


Την προεκλογική του δέσμευση έκανε πραγματικότητα ο Δήμαρχος Θηβαίων, αφουγκραζόμενος τους πολίτες που έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην πόλη λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού λαθρομεταναστών. 

Τυφλά χτυπήματα ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, μαρτυρίες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανησυχία και προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία οι συγκρούσεις ομάδων νεαρών, Ελλήνων και Αλβανών, σε γειτονιές και προάστια του Ηρακλείου.  Οι Αλλοδαποί σε μια επίδειξη ισχύος επιτίθενται στους κατοίκους του Ηρακλείου . Το συμβάν έγινε στην περιοχή Θέρισσος του Ηρακλείου δίπλα στα Δημοτικά σχολεία  – Νηπιαγωγεία και στο Αθλητικό στάδιο . Στην Εν λόγο περιοχή ,ακριβώς δίπλα στα Δημοτικά – Νηπιαγωγεία κάθε πρωί δημιουργείται το αδιαπέραστο με τους Λαθρομετανάστες να κάνουν πιάτσα και τα Ελληνόπουλα να μην μπορούν να πάνε στο σχολείο χωρίς συνοδεία .

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ: ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζουσαν τρώγοντας νεκρούς ανθρώπους στο Πακιστάν (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Σοκάρει τόσο η είδηση όσο και τα ευρήματα των τοπικών αρχών στο Πακιστάν που συνέλαβαν δύο άτομα, που όπως είπαν εδώ και 10 χρόνια ζούσαν τρώγοντας νεκρά ανθρώπινα σώματα.

. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το «κόλπο» των βουλευτών για να βγάζουν παραπάνω λεφτά!


Οι τριακόσιοι της Βουλής, παρά την μείωση που υπέστησαν στην βουλευτική τους αποζημίωση λόγω μνημονίου, φαίνεται τελικά ότι έχουν βρει τον τρόπο τους να καλύψουν τη χασούρα, αν δεν βγαίνουν και κερδισμένοι από πάνω.

Νέο "τσουνάμι" μέτρων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κύριος στόχος της κυβέρνησης, στη δεδομένη χρονική συγκυρία, είναι να επιβάλει το νέο πακέτο μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει ρυθμίσεις ακόμη πιο σκληρές και από αυτές του 2010.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...