Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ;-ΜΠΑΜΠΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

- ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

- ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ;

Για να μη λένε διάφοροι εύπιστοι ή κομματόσκυλα οτι η "φήμη" οτι ο Γ.Α.Π. είναι εβραϊκής καταγωγής είναι συκοφαντία...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ,ο Τζέφρυ Παπανδρέου είναι αβάπτιστος να φύγει ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Γιώργος Παπανδρέου

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ."Θέλετε να γίνει η Ελλάδα, πολυπολιτισμικό κράτος?" Ψήφισαν 17.893 ! ΟΧΙ 16.059 (90%) ! ΝΑΙ 1834 (10%) Κάποια ΑΠΟΡΙΑ;Ερώτηση: 
Θέλετε να γίνει η Ελλάδα, πολυπολιτισμικό κράτος?

Απάντησηφορές την επιλεγμένηδιανομής απάντηση (%)
1. ΝΑΙ183410%
2. ΟΧΙ1605990%
Περίληψη: 17893 ψήφοι
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
http://taxalia.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΣτα κάτω του σήμερα ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο φακός του Fimotro, τον εντόπισε με την σύζυγό του στην παραλιακή πλατεία της Ύδρας μαζί με φίλους και γνωστούς. Ο Παπανδρέου που βρίσκεται εκεί ασχολείται με το κανό του και δεν σηκώνει τα τα τηλέφωνα... στον γνωστό δημοσιογράφο.

Κατεστημενο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Δημοκρατία είναι κάτι πού δεν υπάρχει στην Ελλάδα πιά!! Άν είχα επιλογές, θα διάλεγα αυτό το Πολίτευμα τών Συνταγματαρχών!!!


Ψηφίζουμε αλλά στό τέλος εκλέγεται ένας δικτάτορας!! Δυστυχώς έτσι τούς αφήσαμε και σχεδίασαν το Πολίτευμά μας!! Κοινοβουλευτική Κομματοκρατία με τον Πρωθυπουργό Αρχιδικτάτορα!!! Η διαφορά της δικής μας Δικτατορίας π.χ. με την δικτατορία της 7ετίας είναι ότι σέ εκείνην τότε κάποιος Ικανός και ισχυρός άνδρας ανέλαβε τα ηνία της χώρας. Τώρα εκλέγουμε τόν κάθε βλάκα πού μας σερβίρει το κατεστημένο τών Εργολαβοτραπεζιτών πού λυμαίνονται αυτόν τόν τόπο!!! Δεν βλέπω καμμία άλλη διαφορά!!! Τα βασανιστήρια πού υπέστησαν συνάνθρωποί μας τότε, τα υφιστάμεθα εμείς τώρα με διαφορετικό τρόπο!! Βλέπεις υπάρχουν πολλές μέθοδοι για "το γδάρσιμο της γάτας"!!!

Απετράπη σκηνικό... αποδοκιμασίας του Παπανδρέου στην Ύδρα!Μια... δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργού στην Ύδρα, όπου βρίσκεται για τις πασχαλινές εορτές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...