Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Εξοπλίζουν "μέχρι τα δόντια" την ΕΛΑΣ εν όψει λαϊκής εξέγερσης...


Σε μια εικονική πραγματικότητα ενός κράτους που παράγει και διάγει εποχή ευμάρειας ζουν στην κυβέρνηση, αλλά ταυτοχρόνως εξοπλίζουν την ΕΛΑΣ "μέχρι τα δόντια" προκειμένου η Αστυνομία να λειτουργήσει ως "κυματοθραύστης" της λαϊκής έκρηξης που αναμένεται να ξεσπάσει.

Σκοτωσαν τον Νο1 καταζητούμενο στον κόσμο αλλά δεν δίνουν αποδείξεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1927 βάσει ενός Παραρτήματος του Πρωτοκόλλου της Γενεύης και άρχισε να λειτουργεί τον Μάιο του 1928. Έχει συσταθεί με τη μορφή ανωνύμου εταιρίας. Ως έδρα της ορίζεται από το Καταστατικό της η Αθήνα, ενώ διατηρεί 18 υποκαταστήματα,  38 πρακτορεία και 8 θυρίδες σε όλη την Ελλάδα.

Από τον Ιανουάριο 2001 η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του Ευρωσυστήματος, που απαρτίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα(EKT) και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) που ανήκουν στη ζώνη του ευρώ. Έκτοτε η Τράπεζα της Ελλάδος συμβάλλει με τη δράση της στην επίτευξη των στόχων και την εκτέλεση των καθηκόντων του Ευρωσυστήματος, το οποίο χαράσσει και εφαρμόζει τη νομισματική πολιτική στη ζώνη του ευρώ.

Σκότωσαν λέει τον Μπιν Λάντεν....Πανηγυρίζουν τα Αμερικανάκια...Αλήθεια υπήρξε ποτέ αυτός ο τύπος;;...Ή ήταν απλά ένα σκιάχτρο για να τρομοκρατούν τον λαό τους;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κολλεγιόπαιδα Αμερικανάκια σε τρελλό πανηγύρι.

Πέταξαν αυγά στον Σκανδαλίδη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα με...αυγά. Για καλή του τύχη όμως, τα...
απέκρουσε ένας αστυνομικός!

Περιοδεία στην Κρήτη ξεκίνησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, στα πλαίσια των συναντήσεων του με στελέχη του συνεταιριστικού κινήματος, από όλη την Ελλάδα, εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή, του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του συνεταιρισμών όλης της χώρας,

Ομπάμα: «Ο Μπίν Λάντεν είναι νεκρός»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα του προς τον αμερικανικό λαό ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν είναι νεκρός.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη έξω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ.

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ


Σε εκδήλωση πλησίον της Ιασωνίδου (απέναντι από το παλιό διεθνές αεροδρόμιο) που είχε οργανωθεί από Ποντιακές οργανώσεις, οι παρευρισκόμενοι με την άφιξη της υφυπουργού άρχισαν να υβρίζουν με άπρεπέστατο τρόπο. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι ύβρεις και οι λεκτικοί προπηλακισμοί συνεχίστηκαν.
Στο τέλος μάλιστα ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της υφυπουργού αλλά απωθήθηκαν από τις.....
ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Βέβαια οι ύβρεις συνεχίστηκαν αφού …δεν μπορούν να παρεμποδιστούν.

. Ο ιός του τραπεζικού πανικού εξαπλώνεται...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τραπεζικός πανικός φοβούνται οι τράπεζες ότι θα αρχίσει να εκδηλώνεται από αύριο.

Γιώργο, έχεις τρεις εβδομάδες πριν τελειώσουν όλα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από τον Αντώνη Καρακούση


Oλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες βεβαιώνουν ότι η κατάσταση στη χώρα χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα.

Πολύ περισσότερο όταν διεθνώς η αμφισβήτηση για τις ελληνικές δυνατότητες χειρισμού της κρίσης χρέους θεριεύει και ασκεί πρωτοφανή πίεση στην εγχώρια πολιτική και....
οικονομία. Το κλίμα στις διεθνείς αγορές επιδεινώθηκε δραματικά το τελευταίο διάστημα· είναι σαν το θέμα της αναχρηματοδότησης του ελληνικού χρέους να έχει τεθεί σε παγκόσμια διαβούλευση. Η χώρα μας μονοπωλεί ξανά τα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου και όλοι έχουν να πουν έναν κακό λόγο για τις οικονομικές μας υποθέσεις. Εχει μάλιστα ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι σταδιακά άλλαξαν οι διαθέσεις και των Ευρωπαίων.

Μας αφήνουν ξεκρέμαστους
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...