Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Financial Times: Οτιδήποτε, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή στην ελληνική πρωτεύουσα
“Οτιδήποτε, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή στην ελληνική πρωτεύουσα”. Αυτό αναφέρουν σήμερα σε άρθρο τους οι Financial Times για την Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά το πακέτο διάσωσης, η Ελλάδα παραμένει σε βαθιά ύφεση: η οικονομία της συρρικνώθηκε κατά 4,5% πέρυσι, ενώ επιπλέον 3% πτώση αναμένεται το 2011.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Το υπουργείο παιδείας για άλλη μια φορά ξαναχτυπά Η καλύτερη ηλικία για να σου περάσουν κάποιοι κάποια μηνύματα ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμικό κράτος και ότι δεν πρέπει να αγαπάς την πατρίδα σου είναι όταν είσαι μικρό παιδί.
Οι προσπάθειες αυτής της χειραγώγησης φαίνεται στο εν λόγω τεστ που βάζουν στα παιδιά μας στα μαθηματικά της στ΄ δημοτικού.
Τα διάφορα πονηρά μηνύματα που κρύβονται πίσω από αυτό το τεστ εγκυμονούν κινδύνους για την εθνική συνείδηση των αυριανών Ελλήνων πολιτών.
Γιατί δεν ανέφεραν τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας ως παράδειγμα της άσκησης ;
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες.
Από το βιβλίο των μαθηματικών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού σχολείου (σελ 24)

πηγή

Δεν πάμε καλάάά! Μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν φτιάχνει ο Μπουτάρης!Στιγμή δεν έχασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο κ. Μπουτάρης συγκάλεσε αμέσως το δημοτικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πως θα φτιάξει μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην πλατεία Ελευθερίας.

Κοπιᾶστε πεινασμένοι!


Quantcast

Κοπιᾶστε… Μὴν στέκεστε τόσο μακριά! Πλησιᾶστε…. Μὴν φοβᾶστε! Ἐλᾶτε πιὸ κοντὰ ὅλοι οἱ πεινασμένοι τῆς Ἑλλάδος! Ὅλοι!!
Πιαστεῖτε χέρι, χέρι… Ὅλοι στὴν σειρά! Ἔτσι!
Προσέξτε καλὰ τώρα!
Πεινᾶτε!
σως νὰ μὴν πεινᾶτε πολὺ ἀκόμη! Ἴσως νὰ μὴν πεινᾶτε ὅλοι! Ἀλλὰ δὲν γίνεται, σὲ λίγο θὰ πεινᾶτε ΟΛΟΙ!!!  Οὐδεῖς θὰ ἔχῃ τὰ ἀπαραίτητα! Οὐδεῖς!
Τὸ καταλάβατε αὐτό; Θὰ ψοφήσετε ἀπὸ τὴν πείνα! ΟΛΟΙ!!!! Ἕλληνες καὶ μή!  Ὅλοι οἱ κατοικοῦντες στὴν Ἑλλαδικὴ χερσόνησο!  ΟΛΟΙ!!!! Τὸ καταλάβατε;
Ἢ νὰ τὸ ξαναπῶ; Ὠραῖα! Τὸ καταλάβατε! Ὅσοι δὲν τὸ κατάλαβαν, δὲν πειράζει! Θὰ τὸ λέμε πολλὲς φορὲς τὴν ἠμέρα! Κάποτε θὰ τὸ καταλάβουν! Καὶ τότε θὰ ἀντιδράσουν κι αὐτοὶ γιὰ νὰ μὴν ψοφολογήσουν!
Τὸ μεγαλύτερό μας πρόβλημα εἶναι τὸ μνημόνιο! Νὰ τὸ θυμᾶστε! Ὅλα τὰ ἄλλα, τὰ σχετικὰ μὲ αὐτό, ὅπως οἱ κλοπές, οἱ ὑπεξαιρέσεις καὶ τὰ σκάνδαλα, μᾶς ὁδήγησαν στὸ μνημόνιο! Δὲν ἔχουμε ἄλλα προβλήματα! Μόνον τὸ μνημόνιο! Πρέπει νὰ ῥίξουμε τὴν κυβέρνησι τοῦ μνημονίου! Διότι εἶναι ἡ κυβέρνησις τῆς ἁρπαγῆς! Μόνον αὐτοὶ τὰ ἔφαγαν! Ἐμεῖς τοὺς βλέπαμε ἀνίκανοι κι ἀδύναμοι νὰ ἀντιδράσουμε!

Οἱ πουτᾶνες.


Ὄχι οἱ γνωστές… Ὄχι τοὐλάχιστον αὐτὲς ποὺ μπορεῖ κάποιος νὰ συναντήσῃ σὲ ἀναλόγους χώρους… Οἱ ἄλλες… Οἱ κανονικές…. καὶ κρυφές….

Σήμερα θα μιλήσουμε για πουτάνες. Όμως όχι για πουτάνες της σειράς, ούτε για πουτάνες που η ζωή τις ανάγκασε να βγουν στο πεζοδρόμιο για βιοποριστικούς λόγους.
Οι δικές μου πουτάνες είναι στο δρόμο εκ γενετής. Αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με κέφι και ευχαρίστηση. Είναι θηλυκές αλλά και αρσενικές και καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στον παγκόσμιο χάρτη της οικονομίας και της πολιτικής.

Πίνετε γάλα; Προσοχή!  Λέγεται ὅτι τό γάλα καταναλώνεται περισσότερο ἀπό 9.000 χρόνια. Εἶναι βασική τροφή τῶν παιδιῶν καί γενικῶς τοῦ ἀνθρώπου. Περιέχει πολύτιμα συστατικά καί βιταμῖνες. Προσοχή, ὅμως διότι ζοῦμε σέ χαλεπούς καιρούς. Ὅλα στόν βωμό τοῦ χρήματος καί ἀπ΄ ὅτι φαίνεται, μέ τήν ἀρωγή τῆς πολιτείας!
Ελέγξτε τον πάτο από το γάλα που αγοράζετε

Πράκτορ Θου-Βου και τουρτοπόλεμος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η φρίκη της υπαίθριας περιτομής στην Ελλάδα του 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μηνυτήρια αναφορά μας στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για τις "δωρεάν" περιτομές Αθιγγάνων της Ξάνθης από Τούρκους Νοσηλευτές με δωρεά του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής! 

 Έχει συνειδητοποιηθεί πλέον πάνω στις στάχτες της πατρίδας μας, απ’ όλους τοις νουν έχουσιν, ότι το παρόν και μέλλον μας, η τακτοποίηση των κακώς κειμένων, η ίδια η σωτηρία της πατρίδας μας, δεν αποτελεί έργο ούτε λίγων ούτε «των άλλων». Είναι υποχρέωση όλων μας να συμμετάσχουμε σε αυτό το έργο, καθένας συμβάλλοντας κατά το δυνατόν.

Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τίποτε να περνάει πλέον απαρατήρητο, ασχολίαστο και χωρίς κατάλληλες δράσεις.
Γι’ αυτό απέναντι στη μεθοδική δράση της Τουρκίας και του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής για τον εκτουρκισμό Ελλήνων πολιτών της Θράκης, στο όνομα της μουσουλμανικής θρησκείας και την παντελή απουσία της Ελληνικής πολιτείας και των «ηγετίσκων» της, που ως συνήθως φοβικοί και ανεπαρκείς, παρακολουθούν περιδεείς τις έξωθεν πρωτοβουλίες της γείτονος και των εντός της Ελλάδας υπαλλήλων της, εμείς έχουμε θέση.

ΣΗΜΕΡΑ "ΕΦΥΓΕ" Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ,ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ "ΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ ΕΝΑ 7ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

"ΕΦΥΓΕ" ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ,ΠΡΙΝ ΖΗΣΕΙ ,ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ,ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ
paidi-pethane-dunamitaki
Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια του 7χρονου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα το Πάσχα στην Χαλκίδα. Πένθος σε όλη την Ελλάδα.

.. «Έφυγε» ο μεγάλος Θανάσης Βέγγος …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ένας μήνας μας χωρίζει πλέον από τον Ιούνιο... των εκλογών
Κι όμως ένας μήνας, ο Μάιος, μας χωρίζει από τον μήνα των πρόωρων εθνικών εκλογών, που θα είναι ο Ιούνιος του 2011.

Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Οσο κακοπροαίρετος και μίζερος να είσαι, ορισμένα πράγματα οφείλεις να τα
παραδεχτείς και να αναγνωρίσεις την αξία του άλλου. Εστω και καθυστερημένα...
Οτιδήποτε αρνητικό...λάθη, αδυναμίες, δισταγμούς και πισωγυρίσματα να κατα-
μαρτυρήσεις στον Ανδρέα Παπανδρέου, οφείλεις να υποκλιθείς στην ηγετική του
φυσιογνωμία, τη ρητορική του δεινότητα. Βεβαίως και σε ιστορικές αποφάσεις του,
που άλλαξαν την πορεία της Χώρας, στο εσωτερικό και....εξωτερικό.
Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περιμένοντας ένα καινούριο σκάνδαλο που θα κάνει να ξεχαστούν τα προηγούμενα…

 

Τώρα είμαστε στα υποβρύχια , τι θα ακολουθήσει μετά…

Και για να μη ξεχνιόμαστε και για να μην ξεχνάμε διαβάστε τα παρακάτω:

Συγκέντρωση και πορεία των πρώην απεργών πείνας 5/5/2011-17:30-Πλατεία Αγοράς ,Χανιά

ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ (ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ) ΠΩΣ  ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Συγκέντρωση και πορεία οργανώνουν στις 5 Μάη στα Χανιά πρώην απεργοί πείνας της Υπατίας, ζητώντας την υλοποίηση της συμφωνίας που είχαν υπογράψει με την κυβέρνηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...