Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Ο κύριος ... "μαζί τα μαγειρέψαμε"
Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει! Βγαίνει ο Στρος Καν και τον ακούς, τον βλέπεις να το λέει με το στόμα του. Αν ξέρεις γαλλικά κιόλας, τρίβεις τα μάτια σου να δεις αν είναι αλήθεια. Κι αν δεν ξέρεις, όπως εγώ, ρωτάς έναν άνθρωπο, βρε αδερφέ, να διαπιστώσεις αν είναι αλήθεια.

Τι έγινε λοιπόν. Ο κος ΔΝΤ λέει όχι ότι... μαζί τα φάγαμε, αλλά ότι μαζί τα... μαγειρέψαμε! Αυτός με τον Γιώργο. Κι ο Γιώργος δεν ήθελε να το μάθει ο ελληνικός λαός, γιατί του είχε υποσχεθεί ότι λεφτά υπάρχουν.

Κι αυτό που βλέπουμε και ακούμε όλοι μας, πάνε να μας το βγάλουν ότι ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ! Ότι δεν το είπε έτσι, αλλά εννοούσε άλλο, ήταν αλλιώς κι αν ξέρετε λίγο γαλλικά θα καταλάβατε ότι είναι άλλη έννοια και άλλες τέτοιες... άντε μην πω τίποτα τώρα.

Ελληνικός στρουθοκαμηλισμόςΕγώ είμαι τελικά ρατσιστής ή στρουθοκάμηλος;

Στην δημόσια ζωή της Ελλάδος χρόνια τώρα έχει αντικατασταθεί ο ρεαλισμός του μπορώ, από την ουτοπία του θέλω, η του ονειρεύομαι.

Είναι πολύ διαφορετικό να προγραμματίζεις την ζωή σου το μέλλον σου παίρνοντας ως βάση το τι μπορείς, και είναι εντελώς διαφορετικό να προγραμματίζεις την ζωή σου το μέλλον σου με βάση το, θέλω.

Δεν είμαι πεσιμιστής, και ούτε αρνούμαι το δικαίωμα κάποιου να προσπαθεί για αυτά που θέλει, όποια και αν είναι αυτά, ακόμη και αν ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο μέσα σε δύο, η πέντε χρόνια.

γ. Παϊσιος: Περί μεταμοσχεύσεων ανθρώπινων οργάνων


Και περί του θέματος αυτού, και ιδίως της όψεώς του «εγκε­φαλικός θάνατος και πτωματικά μοσχεύματα», ο λόγος και ο αντίλογος, και συνεπώς και οι προβληματισμοί των πιστών, ήσαν σε πολύ μικροτέρα έντασιν προ δεκαετίας και πλέον -που ήταν μεταξύ μας ο Γέροντας- από όσον σήμερα. Αυτή είναι η αιτία που οι σχετικές μαρτυρίες περί της θέσεώς του είναι ολίγες.
Έτσι, αρχικώς σκεφθήκαμε να μη συμπεριλάβωμε το περί μεταμοσχεύσεων πρόβλημα στην αναφορά μας αυτή. Κυρίως όμως οι παρακάτω λόγοι μας ανάγκασαν τελι­κά να μεταβάλωμε λογισμόν:
1. Οι οξύτατες αντιπαραθέσεις μεταξύ των διαφωνούντων -μέχρι σημείου να εκτοξεύωνται, ευθέως ή πλαγίως, βαρείς χα­ρακτηρισμοί-, αλλά και η προσπάθεια επιβολής της μιας μερίδος επί της ετέρας δια της ισχύος της εξουσίας -ίσως και της αριθμητικής υπεροχής- και.....
όχι βάσει επιχειρημάτων αληθείας.(*)

Ποιοι έχουνε δικαίωμα στην δωρεάν ελληνική παιδεία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας
Άρθρο 16 παρ.2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων...
 (των Ελλήνων, όχι των αλλοδαπών), την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες (τι από όλα αυτά συμβαίνει; Τίποτα. Σήμερα η ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης αποτελεί κάτι το φασιστικό και ρατσιστικό! Από τα σχολεία μάλιστα θέλουν να κατεβάσουν και την σημαία και τα θρησκευτικά σύμβολα!).....

.Ελληνικά σχολεία και μετανάστες

Τα επίσημα στοιχεία που εξασφάλισε ο «ΕΚ» από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, μιλούν από μόνα τους. Είναι τρομακτικά. Μεγάλο ποσοστό μαθητών στα ελληνικά σχολεία, που υπερβαίνει κατά πολύ το 10%, είναι αλλοδαποί.

Η Ελλάδα συρρικνώνεται λόγω υπογεννητικότητας, την ώρα που οι αλλοδαποί αυξάνουν και πληθύνονται, με την ανοικτή πλέον ενθάρρυνση της πολιτείας.

Ηγουμενίτσα: Οι λαθρομετανάστες έκαψαν την Ελληνική σημαία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΕΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΔΙΑΦΟΡΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ.....
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογραφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθη της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά Τρέμη και Πρετεντέρη και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τίτλο "Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης"...

Οσοι μας τον στείλατε... Να τον χαίρεστε τον φιόγκο...
Πόσες φορές να πιαστεί κανένας ψεύτης χρειάζεται για να αποδειχτεί ότι είναι; Oι Εβραίοι λένε μόνο μία. Εμείς οι Ελληνες σαν περισσότερο μυστικιστες – αυτο μας κατέστρεψε και σαν χώρα - θα ρωταγαμε, πόσες φορές έχει πεί την αλήθεια; H απάντηση ειναι καμμία. Και ειναι βλακας γιατι δεν το χρειαζοταν... Και ενας βλακας στη θεση αυτή ειναι επικίνδυνος.
Υπόγειες διαδρομές έκανε το χρέος μέχρι να έρθει το αντισυνταγματικό μνημόνιο και το επίσημο τέλος της Ελληνικής Δημοκρατίας ως συστήματος διακυβέρνησης της χωρας που....
καθημερινα με χειρουργικη τεχνη διαλυεται.

Στον εισαγγελέα οι δύο Αλβανοί που δολοφόνησαν τον ηρωικό πυροσβέστη στην Πάτρα
ImageΣτον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο δράστες της αιματηρής ληστείας στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος οι οποίοι  εντοπίστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της Τροχαίας που υπάρχουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, και αναγνωρίστηκαν από τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ και  από τους πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας που κόστισε τη ζωή στον αρχιπυροσβέστη Χρήστου Μαντά.

Αποδοκιμασίες αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ??? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ


Τις αποδοκιμασίες ομάδας ατόμων που βρίσκονταν έξω από το Μέγαρο Μουσικής, αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου,
την ώρα που μετέβαινε σε αυτό, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ομιλίας του κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ.

Τί κρύβεται πίσω από το «παραμύθι» θανάτου του Osama...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αν κρίνουμε από τα πλήθη που πανηγύρισαν τον θάνατο του Osama bin Laden έξω από τον Λευκό Οίκο, τότε ο αμερικανικός λαός είναι μάλλον έτοιμος για ακόμη περισσότερες μαζικές δολοφονίες στη Μέση Ανατολή.
Ο υποτιθέμενος θάνατος του Osama, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο πλην μιας παραποιημένης φωτογραφίας που θυμίζει το εξίσου παραποιημένο πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, θα χρησιμοποιηθεί για να.....
αναζωογονηθεί ο πόλεμος εναντίον του «τρόμου», σε μια εποχή όπου νέοι «κακοί εχθροί» κατασκευάζονται στην Αφρική.

Τρομοκρατική επίθεση εναντίων του Ερντογάν ! ! !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1944-2011: Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέπτονται και πάλι εκπρόσωποι της τρόϊκας για να επιθεωρήσουν αν τυχόν έχει μείνει τίποτα ... όρθιο στις Ένοπλες Δυνάμεις και να το κατεδαφίσουν και αυτό! Eιδική σημασία έχει η ανάληψη θέσης εκπροσώπου της Ε.Ε. στην τρόϊκα από έναν Γερμανό τον "λοχία Ματίας" όπως έγινε γνωστός στο..ΥΠΕΘΑ. Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για πρώτη φορά μετά το 1944!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...