Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Και φόρμα δήλωσης Δωρητή Οργάνων στη φετινή απογραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο ενδιαφερόμενος τη συμπληρώνει και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, δωρεάν, χωρίς γραμματόσημο.

Ο τεράστιος αστεροειδής "2005 YU55" θα περάσει πολύ κοντά από τη ΓηΣτις 8 Νοεμβρίου του 2011 ένας τεράστιος αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη, όσο κανείς άλλος μέχρι τώρα. Η NASA ανακοίνωσε, ότι ο αστεροειδής "2005 YU55" θα πετάξει πέραν από τη Γη και το πλησιέστερο σημείο προσέγγισης του θα είναι, περίπου, 325.000 χιλιόμετρα.

Αυστηρές οι κυρώσεις για όσους κυκλοφορούν με ανασφάλιστο αυτοκίνητο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε μείζον πρόβλημα για τους οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρίες εξελίσσετε το θέμα των ανασφάλιστων αυτοκινήτων που υπολογίζονται σε 1,5 εκατομμύριο, ενώ πριν ένα χρόνο ο αριθμός τους υπολογιζόταν στο 1 εκατομμύριο.

Ο γάμος της δημοσιογραφικής απάτης με τη σιωνιστική προπαγάνδα


Οργή, αλλά όχι έκπληξη, ένιωσαν τα μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Ιντιφάντα, όταν αντίκρισαν δημοσίευμα της εφημερίδας Αδέσμευτος Τύπος σχετικά με το μαζικό γάμο ανδρών της Χαμάς με μικρά κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Όπως αναφέρουν: "Αν και σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να χάσει κανείς το χρόνο του ασχολούμενος με αυτήν την ολοφάνερα ψευδή αθλιότητα, θα πρέπει να τοποθετηθούμε μιας και μια καθημερινή εφημερίδα επικύρωσε την κατασκευή που κυκλοφορούσε για καιρό στο διαδίκτυο".
Σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη του Συλλόγου διευκρινίζουν ότι:

"Ποτέ δεν θα ξαναγίνουν οι μισθοί όπως ήταν!"


 
Παρέλυσε η χώρα εξαιτίας του νόμου της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου για τη βίαιη περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα που δίνει το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη να μειώσει κατά τη θέλησή του τους μισθούς των υπαλλήλων τους από 1.500 ή 2.000 ή 3.000 ευρώ το μήνα όσο χαμηλά θέλει, ακόμη και μέχρι τα…740 ευρώ μεικτά!
Ποτέ στην Ελλάδα, πουθενά στην Ευρώπη, πουθενά στον κόσμο δεν έχει υπάρξει τέτοιος αντεργατικός νόμος. Τραγική ειρωνεία συνιστά το γεγονός ότι αυτός που θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που διέπραξε τη μεγαλύτερη λεηλασία μισθών και συντάξεων στην ιστορία, ο Γιώργος Παπανδρέου, διέπραξε αυτό το ειδεχθές κοινωνικό έγκλημα όντας πρόεδρος της… Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ  ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ

"Και επειδή τουλάχιστον σε μένα έχει μείνει μια στάλα ελληνική υπερηφάνεια, αυτό δεν το σηκώνω".


Επιστολή μιας Ελληνίδας σε όλους τους προδότες της χώρας.!

Ο Έλληνας ξέχασε τι θα πει Έλληνας…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Κάθομαι και σκέφτομαι γιατί τόσο καιρό αφήνουμε τους πολιτικούς να μας ξεφτελίζουν, να μας κατακλέβουν, να ξεπουλάνε τα δικαιώματα μας και τη γη μας. Αναρωτιέμαι πάνω από όλα γιατί δεν κατάλαβαν όλοι ότι βρισκόμαστε δέσμιοι κάποιον ξένων κυρίων, τους οποίους δεν ψηφίσαμε, που ορίζουν πόσο θα πληρωνόμαστε, πόσο θα φορολογούμαστε, τι αποκρατικοποιήσεις θα κάνουμε, τι επιδοτήσεις θα κόψουμε. Κατέληξα πως πολύ απλά δεν είμαστε Έλληνες πια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...