Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Γιούχαραν τον Πάγκαλο (βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Τελικά όπου και να πάει ο Θόδωρος Πάγκαλος, ακόμα και αν δεν μιλήσει, τα αίματα ανεβαίνουν και η αδρεναλίνη χτυπάει «κόκκινο». Έτσι έγινε και την Παρασκευή στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου ..ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε πάει για να παρακολουθήσει τη συναυλία του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος «Kronos Quartet». Με το που τελείωσε όμως η συναυλία και μόλις ο κ. Πάγκαλος έγινε αντιληπτός από το κοινό ένα σούσουρο γέμισε την αίθουσα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το γιουχάισμα ήταν αναπόφευκτο, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν φραστικά στον αντιπρόεδρο λέγοντας μεταξύ άλλων: «κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορούν και να μένουν σπίτι τους».
Πηγή: star.gr

Απίστευτη πρόταση για την απογραφή… Δώστε τους πρώτα να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση και μετά απαντήστε!


ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ
ΑΠΟ 65.000 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΟΥ  ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ  ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΛΠ
ΚΑΙ ΤΑ  ΖΗΤΑΝΕ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  65.000  ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .
ΖΗΤΗΣΤΕ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΛΩΣΗ
ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Οικονομική Κρίση και Ψυχική Υγεία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ
Πολλές μελέτες σε πολλές χώρες αλλά και η δική μας εμπειρία από το ιατρείο μας, δείχνουν ότι η έλλειψη οικονομικής ασφάλειας, η απότομη μείωση του εισοδήματος και η ανεργία, καταστάσεις δηλαδή που σχετίζονται με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, την απώλεια θέσεων εργασίας, την επαγγελματική αβεβαιότητα και την αδυναμία εκπλήρωσης οικονομικών υποχρεώσεων, αποτελούν σοβαρή απειλή για την ψυχική υγεία και επιφέρουν σημαντική αύξηση του αριθμού των ψυχικών διαταραχών όπως η Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή, η Διαταραχή Πανικού, οι Ψυχοσωματικές διαταραχές, η Καταθλιπτική Διαταραχή και τελικά και των αυτοκτονιών. Επίσης παρατηρούμε αυξημένα προβλήματα εθισμού και εξάρτησης σε τοξικές ουσίες, αυξημένη κατανάλωση καπνού και αλκοόλ.
Ο ΠΟΥ προειδοποιεί επίσημα ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση οδηγεί σε έξαρση του αριθμού των αυτοκτονιών, ενώ τα κρούσματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και στη χώρα μας.
Οι μελέτες αποδεικνύουν συστηματικά ότι οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονίας είναι πιο συχνές σε ανέργους και γενικότερα σε χαμηλά οικονομικά κοινωνικά επίπεδα παρά σε εργαζόμενους, και ότι περισσότεροι άνεργοι αυτοκτονούν σε σύγκριση με τους αμιγώς ψυχιατρικούς ασθενείς.Το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και τα άγαμα άτομα έχουν επίσης δυσμενή πρόγνωση. Φυσικά, ασθενείς ήδη από παλαιότερα με ιστορικό κατάθλιψης ή και απόπειρες αυτοκτονίας, ευρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο.

Επιστολή προς νοήμονες - Αποκλείονται τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου
  • Επιστολή Γεώργιου Κ. Αποστολόπουλου προς Υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και προς το ανάλγητο και άθλιο πολιτικό, κοινοβουλευτικό, σύστημα
  • Διαβάστε προσεχτικά, κρίνετε ψύχραιμα, πράξτε τα δέοντα
Με κοροϊδέψατε όταν μου τάξατε προκοπή κι ένα καλύτερο μέλλον αν έστηνα τη δική μου επιχείρηση και με εξαπατήσατε λέγοντάς μου πως είναι υποχρεωτικό να ασφαλιστώ, για να μου φυλάξετε τα χρήματα που πιθανόν δεν θα μπορούσα να αποταμιεύσω μόνος μου για την περίθαλψη και τα γεράματά μου. Με ξεγελάσατε όταν μου είπατε πως δεν μ΄αφήνετε να διαλέξω μόνος τον ασφαλιστικό μου φορέα, γιατί ο μόνος αξιόπιστος ήταν αυτός που διαλέξατε εσείς για λογαριασμό μου. Κι ύστερα πήρατε τα χρήματα αυτά και τα παίξατε, τα χάσατε στο τζόγο, στο χρηματιστήριο, στα δομημένα ομόλογα. Και συνεχίζετε να με κοροϊδεύετε κυνηγώντας τους απατεώνες με άσφαιρες επιτροπές και εξεταστικές του τύπου: «όσα κόμματα, τόσα πορίσματα», που δε θα στείλουν ποτέ κανένα κλέφτη στη φυλακή και το ξέρουμε όλοι.

Κι όμως, κάποτε είχαμε βιομηχανίες κατασκευής αυτοκινητών στην Ελλάδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που αξίζει να τη διαβάσετε. Ναι,υπήρχαν Έλληνες που χωρίς μέσα, αλλά με μεράκι και ζηλευτές γνώσεις δραστηριοποιήθηκαν στη βιομηχανία του αυτοκινήτου...

Διαβάστε το μεγάλο αφιέρωμα

Μήπως εδώ και χρόνια κάποιοι μας προετοιμάζουν για κάτι ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ?»

Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?

Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…

1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη Jurassic park βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο Ντόλι.

ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον δρόμο και ψάχνω τον παραλήπτη . Μήπως τον ξέρετε ;


Τον  ψάχνω  για  να  του  τη  δώσω .

Αδελφέ   Νίκο  

    Τα  βλέπεις ;   Τα  βλέπεις  που  ανησυχούσες   και  έτρεμες  σαν  ψάρι  όταν  αρχίσαμε  την  επιχείρηση  ;   

   "Θα  μας   λυντσάρουν! " .
   "Θα  μας  κρεμάσουν  στην  πλατεία  οικογενειακώς"   .
   " Ούτε  τα  παιδιά  μας  και  οι  γυναίκες  μας  δεν  θα  γλυτώσουν !"
   " Απο  το  πρώτο   λεπτό  θα  ξεσηκωθούν !"  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ "ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ" ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την αντίδραση του πρωθυπουργού περιμένει το υπουργικό συμβούλιο.(Kι εμείς Κι ΕΜΕΙΣ!) Θα πυροδοτήσει εξελίξεις το «διάγγελμα» Λοβέρδου; Πάντως αυτήν την ώρα "Χαστουκίζεται" για να τα πάρει πίσω!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Την αντίδραση του πρωθυπουργού στη «βόμβα» Α. Λοβέρδου περιμένει ολόκληρη η κυβέρνηση. Όλοι θεωρούν ότι το «διάγγελμα» του υπουργού υγείας θα πυροδοτήσει εξελίξεις και περιμένουν την πρωθυπουργική αντίδραση για να δουν αν στον κοντινό ορίζοντα υπάρχει ανασχηματισμός ή ενεργοποίηση των σεναρίων για πρόωρες εκλογές.

Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Η αποστολή μου σε Υπ. Εργασίας και Υγείας τελείωσε. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για τον επόμενο στόχο»
«σε νεφελώδεις υποθέσεις δεν μπορώ να συμβάλω».

Χάρρυ Κλυνν: Είθε να κατανοήσει σύντομα ο Ελληνικός λαός την "κηδεία" που του ετοιμάζετε...


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν


«Στη δραματική συνεδρίαση του Λουξεμβούργου, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ομολόγησε την αδυναμία της χώρας να βγει στις αγορές, την αποτυχία της να μειώσει το έλλειμμα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί, την αποτυχία της να....πετύχει δημοσιονομική εξυγίανση»

Η Αποδειξη οτι ηταν ολα προσχεδιασμενα,ολοι ειναι στο κολπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 νεκροί και 50 τραυματίες από επίθεση μουσουλμάνων σε χριστιανούς στην Αίγυπτο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ImageΆφθονο αίμα χύθηκε χθες στην Αίγυπτο κατά την διάρκεια επίθεσης μουσουλμάνων σε Χριστιανούς Κόπτες. Οκτώ νεκροί και περισσότεροι από 50 τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από τις συγκρούσεις του Σαββάτου.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο Ιωάννης Σαββίδης και οΑνδρέας Ποφίδης ήταν αυτοί που πήδησαν από το Volvo και περίμεναν τους Άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάσουν.

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η "ΓΛΑΣΤΡΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΝΩ Ο ΤΖΕΦΡΥ "ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ" ΣΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ!
Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο τη μείωση κατά 12% των εξόδων παράστασης όταν οι συνολικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων κόπηκαν οριζόντια 20% (πλέον των Δώρων και επιδόματος αδείας που κόπηκαν σε όλους ανεξαιρέτως).

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29 Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί ! ! !

Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια.

Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και.....
νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

. Εμπρησμός σε μουσουλμανικό χώρο λατρείας στην Καλλιθέα


Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο λατρείας μουσουλμάνων στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Σοφοκλέους 196, στην Καλλιθέα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...