Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Σύνταξη 250.000 για τον Ντομινίκ Στρος Καν


Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν θα λάβει τουλάχιστον 250.000 δολάρια το χρόνο από το Ταμείο ως σύνταξη για το υπόλοιπο της ζωής του ανεξάρτητα από την ετυμηγορία της δίκης του.
Το ΔΝΤ είναι συμβατικά υποχρεωμένο να...
 καταβάλει στον Στρος Καν συνταξιοδότηση, καθώς και μια γερή αποζημίωση μετά την παραίτησή του λόγω του σκανδάλου. Σύμφωνα με την σύμβασή του ο Στρος Καν έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στο σχέδιο "αποχώρησης προσωπικού" όπως και κάθε εργαζόμενος του ΔΝΤ. Παράλληλα, ο Στρος Καν δικαιούται να λάβει μεταξύ 60% με 70% των ετήσιων αποδοχών του που ανερχόταν σε 420.930 δολάρια ανά έτος. Το 60% των ετήσιων αποδοχών του ανέρχεται σε περισσότερα από 252.000 δολάρια το χρόνο.

Στρος Καν: 'Η αληθινή ιστορία' Και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Είχε τόση επιτυχία στις γυναίκες που μερικές έφθαναν στα άκρα για να περάσουν μία νύχτα μαζί του!

TOYΡKIKOΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Οι Τούρκοι κατέλαβαν ελληνική νησίδα στον Εβρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Θερμό επεισόδιο είχαμε το πρωί στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων.

Bρε τους Φούστηδες! Η Ε.Ε ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΣ" ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Κάποιοι από σας που έχετε παιδιά ίσως έχετε αντιληφθεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τη "γραφειοκρατία" των σχολείων. Ειδικά γονείς παιδιών της ΣΤ Δημοτικού , που τα παιδιά τους ετοιμάζονται για εγγραφή στο Γυμνάσιο , καλούνται να ξαναφέρουν στη διεύθυνση του σχολείου νέα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών τους , προκειμένου να μπορέσουν να γραφτούν στην Α Γυμνασίου. Στον ίδιο "κόπο" θα μπουν και οι υπόλοιποι γονείς των άλλων άλλων ηλικιών , οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να αντικαταστήσουν τα έγγραφα των παιδιών τους.
        "ΣΩΣΤΗ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ               "ΕΧΘΡΟΠΑΘΗΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τούρκοι κτύπησαν περίπολο μας στον Έβρο - Έκρυψαν το επεισόδιο


Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε τη νύχτα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από.....
Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.

Κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιόλι ο Στρος Καν

Σε καθεστώς ημιελευθερίας θα παραμείνει ο Ντομινίκ Στρος Καν μέχρι τη δίκη του. Ο δικαστής όρισε εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων παρά τις αντιδράσεις του εισαγγελέα. Θα φοράει βραχιόλι και θα μείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. Το σώμα των ενόρκων απήγγειλε επισήμως κατηγορίες. Ποία τα επόμενα ραντεβού με την δικαιοσύνη.
Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν απεδέχθη να αφεθεί ελεύθερος ο υπερασπιζόμενος που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έναντι του συνολικού ποσού εγγύησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Οι δικαστές αποφάσισαν πως ο κ. Στρος-Καν θα τεθεί τότε υπό κατ' οίκον κράτηση στο Μανχάταν και θα πρέπει να παραδώσει στις αμερικανικές αρχές όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφά του.

"Παράθυρο" για επανάληψη εκλογών αφήνει το ΣτΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σύμφωνα με εισήγηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνεται παράνομη η ψήφος των μεταναστών.
Σε συνεδρίαση της η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προχώρησε σε αρνητική γνωμάτευση, όσον αφορά την ψήφο των μεταναστών, η οποία κρίνεται ως παράνομη. Κάποιοι θα προτρέξουν να αναφέρουν ότι πρόκειται απλά για εισήγηση και όχι για απόφαση αλλά, με βάση πληροφορίες του parapolitika.gr, το σκεπτικό στο ΣτΕ είναι να ληφθεί τελικά και απόφαση, που θα αναφέρει ως παράνομη την ψήφο των μεταναστών.

Ο πανάφραγκος έχει στόχους..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Παπανδρέου εγκατέστησε στη χώρα μια Ξένη Δικτατορία και μας ζητά να την υπακούμε το ίδιο όπως ο ίδιος! Αυτό είναι η «συναίνεση»...

Μπλέξαμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...