Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΜΗΜΑ Δ΄
Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρο της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το.....
Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

Βρέθηκε η βουλευτής που δηλώνει “δεν είναι πρόβλημα να κόψουμε μισθούς και συντάξεις”!


“Δεν είναι το θέμα μας να κόψουμε λίγο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και όχι λίγο, πολύ. Το θέμα μας είναι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα”. Τάδε έφη η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κα Έλενα Παναρίτη στη ΝΕΤ fm.
Επειδή σκεφτήκαμε ότι δεν μπορεί κάποια ανερυθρίαστα να δηλώνει ότι δεν είναι πρόβλημα να κόψουμε πολύ τους μισθούς και τις συντάξεις, οδηγηθήκαμε να ψάξουμε το βιογραφικό της κας Παναρίτη. Και googl-άροντας βρήκαμε το εξής:

«Τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία της....
δουλειάς της είναι η συνεργασία της μέσω της γνωστής νεοφιλελεύθερης Παγκόσμιας Τράπεζας, με το καθεστώς Φουτζιμόρι στο Περού, αφού πρώτα εργάστηκε στη δεκαετία του ’80 με τα καθεστώτα των Φιλιππίνων, της Βραζιλίας και της Βενεζουέλας.

Συνέδριο για την ένταξη Αφρικανών μεταναστών στην ελληνική κοινωνία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


"ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ "  Η ενίσχυση των δυνατοτήτων και των προοπτικών ένταξης των Αφρικανών μεταναστών στην ελληνική κοινωνία υποδοχής, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με την ανάπτυξη της ατομικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας προς τις χώρες καταγωγής τους, αλλά και η σύνδεση των Αφρικανών μεταναστών με τις ελληνικές επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να.....
δραστηριοποιηθούν στην Αφρική, διερευνήθηκε στο πρώτο Διήμερο Επιχειρηματικό Εργαστήριο (Business Plan Workshop), το οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο ερευνητικού έργου με τίτλο "Διερεύνηση των Δυνατοτήτων και των Προοπτικών Ένταξης των Αφρικανών Μεταναστών στην Ελληνική Κοινωνία Υποδοχής (Δι.Π.Ε.Α.Μ.Ε.)".

Βαρύ κατηγορητήριο για τους φονιάδες του Μανώλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι δυο από τους τρεις δράστες της δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα
Τρεις κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο Αφγανών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη, κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας.

ΚΤΗΝΗ -Πέντε ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ βίαζαν επι μία ωρα 17χρονοhttp://4.bp.blogspot.com/-DuQR_gRS4DE/TdWBqrrBVCI/AAAAAAABJOQ/DPDi_BykBZA/s320/2010_IMAGES_K_kakopoiisi2_520215823.jpgΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την πέμπτη 12 μαιου γύρω στις 3:30 μετά τα μεσάνυχτα 17χρονος νεαρός 'Ελληνας που γύρισε στο σπίτι του από διασκέδαση έπεσε θύμα βιασμού από 5 λαθρομετανάστες.
Ο βιασμός έγινε σε πάρκο πλησίον της Λεωφόρου Γαλατσίου στην περιοχή Γκράβα στα Πατήσια όπου έχουν σημειωθεί κατά το. παρελθόν αρκετά κρούσματα βιασμών από αλλοδαπούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...