Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Οστρακισμός ή εξοστρακισμός ήταν μία διαδικασία ψηφοφορίας με την οποία αποφασιζόταν ελεύθερα, άνευ δίκης, η υποχρεωτική εξορία ή όχι ενός ατόμου που κρινόταν επικίνδυνο για την πόλη. Ο οστρακισμός εφαρμοζόταν στην αρχαία Αθήνα, από όπου τον πήραν και οι άλλες πόλεις με δημοκρατικό πολίτευμα.

Έτσι γεννιέσαι Έλληνας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σκοτώνοντας τον Φόβο για την διατήρηση της Ελπίδας, 
γεννάς έναν Ελεύθερο...


Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μού πήρες και τον φόβο.
Καταπάτησες τα όρια της προσωπικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής την Ελευθερία μου, ανόητε Κρατούντα. 
Ήρθε η ώρα να σε ευχαριστήσω που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.

Γιατί χτίστηκε το Στόουνχετζ και από ποιόν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Στόουνχετζ - Αγγλία. Τι είναι αυτό το περιβόητο μνημείο; Γιατί χτίστηκε και από ποιόν; Ας δούμε την ιστορία του και όλες τις σχετικές πληροφορίες
Δίχως αμφιβολία, το πιό φημισμένο από όλα τα μηνμεία της Ευρώπης της εποχής του Λίθου, είναι το Στόουνχετζ (στα αγγλικά Stonehedgeδηλαδή "φράχτης από πέτρες"). 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Arnold απατούσε την γυναίκα του με την υπηρέτρια με την οποία εχουν εξώγαμο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Since Arnold Schwarzenegger's shocking admission that he fathered a child with a member of his household staff more than a decade ago, all eyes have focused on his wife of 25 years, Maria Shriver.

"She is broken-hearted," a friend tells PEOPLE in the new issue.

For Shriver, who has moved out of their Brentwood home and is currently living in a Beverly Hills hotel, it's been a time of sadness and immense pain.

Schwarzenegger, 63, told Shriver, 55, about the secret child earlier this year after he finished his second term as Governor of California. "The magnitude of this betrayal knows no bounds," says a friend of Shriver's. "She had no idea."

Mαθητές στο Σύνταγμα που μας κάνουν περήφανους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


- 1ένας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μας έφεραν τον "πολιτισμό" τους...Ξανά τα ίδια...Πακιστανοί σκότωσαν και τεμάχισαν Πακιστανό που κρατούσαν για όμηρο


Τέλος έδωσε η Ασφάλεια Αττικής, στην υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας Πακιστανού, του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί κομμάτι κομμάτι.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είναι τρεις άλλοι Πακιστανοί 22, 26 και 34 ετών, οι οποίοι είχαν απαγάγει το θύμα για λύτρα.

Ο Μπουτάρης αγωνίζεται για πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΑ ΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΤΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ????

Να ξανακερδίσει η πόλη τον ιστορικό, πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της, με Τούρκους, Εβραίους, Έλληνες και Σλάβους, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης...

Να ξανακερδίσει η πόλη τον ιστορικό, πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της, με Τούρκους, Εβραίους, Έλληνες και Σλάβους, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξή του στο τουρκικό φιλοϊσλαμικό περιοδικό «Aksiyon». Το περιοδικό κυκλοφόρησε με....
τίτλο «Η Θεσσαλονίκη αναζητεί την ψυχή της», με αφορμή την έναρξη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Κωνσταντινούπολης-Θεσσαλονίκης από την Turkish Airlines.

Αυτοί είναι οι αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών.Μην απαντάτε…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
danismos
Το θέμα με τις εισπρακτικές εταιρίες στις οποίες έχουν αναθέσει οι τράπεζες την... είσπραξη (διάβαζε: εκφοβισμό οφειλετών) δανείων καρτών κ.λπ. είναι βέβαιο πώς το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η Δικαιοσύνη έχει κρίνει παράνομη την παροχή προσωπικών σας στοιχείων από τις τράπεζες προς αυτές...
Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στη συντριπτική πλειονότητά τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν.

Ισπανοί: Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλον τον κόσμο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πολλά έχουν ακουστεί για το ειρωνικό σύνθημα των Ισπανών «Αγανακτισμένων» το οποίο καλούσε σε «ησυχία» για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και το οποίο -τελικά- ξύπνησε τον εγωισμό των χιλιάδων «Αγανακτισμένων» συμπατριωτών μας που είναι ήδη στους δρόμους δεκάδων ελληνικών πόλεων.
Σύμφωνα με Έλληνες φοιτητές της...

Παπανδρέου προς Τσίπρα: «δεν ζητώ συναίνεση από σένα, αλλά δεν μπορεί να με λες Πινοσέτ»


«Δεν ζητώ από σένα συναίνεση, αλλά μια ήπια στάση. Δεν μπορεί όμως να με αποκαλείς Πινοσέτ…». Ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε ότι δεν τον χαρακτήρισε Πινοσέτ, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθεί «μοιάζει με αυτό που ακολούθησε ο Πινοσέτ και η Θάτσερ».
Ο πρόεδρος του Συνασπισμού απευθυνόμενος στον.....πρωθυπουργό του είπε: «δεν μπορεί να μας κατηγορείς για έλλειψη πατριωτισμού, επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σας».

KΡΙΜΑ..................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Κρίμα που ακόμα και τώρα μερικοί ιστολόγοι δεν αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αλληλεγύη μεταξύ των Ελλήνων και συνεχίζουν να υπερασπίζονται το υπάρχον κομματικό σύστημα...

Δίαβασα ένα άρθρο μεταξύ αρκετών που επιτίθενται στην κίνηση αυτή.

Μεταξύ πολλών έλεγε τα εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...