Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Συγκλονιστικό! Ίδρυσε και χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ… Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ;pasok1Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974

Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής.

Ο Πάγκαλος κάνει τον κακό, ο Πεταλωτής τον καλό και ο Γιώργος τον ΠρωθυπουργόΝέα συνάντηση διαδίδουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ Παπανδρέου-Σαμαρά. Και άρα συνάγουν –με την πίεση των έξω- ελπίδες συναίνεσης στο καταστροφικό σχέδιο. Που ποντάρουν; Να τον κουράσουν με τις συνεχείς συναντήσεις;
Αφού θέλει να τον βλέπει τόσο συχνά ο Πρωθυπουργός, γιατί δεν τον καλεί σε ένα Υπουργικό Συμβούλιο, να τον ενημερώσουν και οι λοιποί Υπουργοί για την πορεία των χαρτοφυλακίων τους. Να ετοιμάζεται σιγά -σιγά

Προδομένος βάναυσα


Ποιό είναι το νόημα του : «Δεν έχει νόημα. Η τρόικα δεν το δέχεται»
Ο Σαμαράς πρότεινε να πάνε όλοι μαζί να επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο αλλά ο Παπανδρέου διαφώνησε, λέγοντας “η Τρόικα απέρριψε το σχέδιό σου”
Κάποιες βασικές υποθέσεις
Είσαι Υπεύθυνος Άνθρωπος – Πρωθυπουργός.
Ζορίζεσαι από Δανειστές και δε σου βγαίνουν τα νούμερα, ενώ προσπαθείς.
Σε φέρνουν σε αδιέξοδο, οι Δανειστές λέγοντάς σου, αναλάβετε όλοι μαζί την ευθύνη και συνυπογράψτε τα τάδε.
Καλείς τους Πολιτικούς Αρχηγούς μια, δύο, πας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνος, μετά ξανά διαβαίνεις την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου με όλους να τα βρείτε για το καλό της Πατρίδας.
Στην συζήτηση όλοι σχεδόν διαφωνούν μαζί σου σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που θέτεις.
Σου προτείνει η Αρχηγός της Αντιπολίτευσης ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Το πρώτο αμφίβιο λεωφορείο! - Δείτε το βίντεο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΔΙΠΛΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣΕλάχιστα οφέλη θα έχουν εκατομμύρια φορολογούμενοι από την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των φοροαπαλλαγών. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει αποφασίσει το ψαλίδισμά τους με στόχο να εξοικονομηθούν σημαντικά ποσά... που θα στηρίξουν τις προσπάθειες για μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού.
Σημειώνεται ότι για το 2012 προβλέπονται έσοδα ύψους 2,2 δισ. ευρώ από την περικοπή φοροαπαλλαγών.
Το σχέδιο της κυβέρνησης στοχοποιεί τις φοροαπαλλαγές αφενός μέσω της αλλαγής του...
τρόπου υπολογισμού τους αφετέρου βάζοντας εισοδηματικά κριτήρια.
Από πού θα εκπίπτουν
Πλέον όλες οι φοροαπαλλαγές θα εκπίπτουν από τον φόρο και όχι από το εισόδημα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα για ιατρικές επισκέψεις (εκπίπτουν 100%), αμοιβαία κεφάλαια και τόκους στεγαστικών δανείων που έχουν συναφθεί μέχρι το 2002, ενώ χάνουν την έκπτωση όσοι έχουν εισόδημα άνω των 70.000 ευρώ. Ειδικότερα: α) Οι δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, οι τόκοι στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας που έχουν συναφθεί μέχρι το 2002, καθώς και τα αμοιβαία κεφάλαια θα εκπίπτουν από τον φόρο και όχι από το εισόδημα. Η εξέλιξη αυτή μειώνει σημαντικά την έκπτωση που είχαν μέχρι σήμερα όλοι οι φορολογούμενοι.
Για παράδειγμα, φορολογούμενος με εισοδήματα 19.000 ευρώ δαπάνησε το προηγούμενο έτος το ποσό των 4.000 ευρώ για εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις. Με το καθεστώς που ισχύει σήμερα, το ανωτέρω ποσό μειώνει το φορολογητέο εισόδημα το οποίο θα διαμορφωθεί στα 15.000 ευρώ (19.000-4.000). Ο φόρος που θα πληρώσει ανέρχεται στα 540 ευρώ.

Η στάση πληρωμών του 1936 και η Ελληνική δικαίωση στο Διεθνές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου1936, η Ελλάδα αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου:
Η ιστορία έχει ως εξής : το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique».
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις.
Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

Financial Times “Ξένοι θα μαζεύουν τους φόρους και θα πουλούν την ελληνική περιουσία”


Βίντεο: Με στρατό από μπράβους κυκλοφορεί ο Πρωθυπουργός που... προχωράει μόνος του

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Για δες πού καταντούν οι λαοπρόβλητοι σοσιαλιστές!
Βίντεο από τα Καλάβρυτα σήμερα, όπου αποδοκιμάστηκε ο ξεκούραστος κ.Παπανδρέου κι αυτό που σχολιάζεται παντού σήμερα είναι ο απίστευτος αριθμός αστυνομικών που τον προστάτευαν. Δείτε στο βίντεο, σε πόση εγρήγορση ήταν ένας.....τεράστιος αριθμός σωματοφυλάκων:

Οργισμένη αντίδραση για την «τουρκική» Σαντορίνη


Έντονα αντέδρασε η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη σε πρωτοσέλιδο άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας «De Pers» με τίτλο «Η Τουρκία κυνηγά ελληνικές εκποιήσεις.»
Το συγκεκριμένο άρθρο συνοδευόταν από φωτογραφία ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας στη Σαντορίνη πάνω στην οποία κυμάτιζε τουρκική σημαία.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙΒΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ.....ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ....

“Η Λέσχη Μπίλντερμπεγκ θα αποφασίσει για την τύχη των Ελλήνων”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο ελβετικό θέρετρο του Saint Moritz στις 9 με 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση της «Λέσχης Μπίλντερμπεγκ» και ένα από τα κύρια θέματα που θα.....
συζητηθούν είναι το χρέος και η κρίση της Ελλάδας.


Οι ετήσιες συναντήσεις της ‘Λέσχης’ είναι ανεπίσημες και κλειστές, τις οποίες παρακολουθούν περίπου 200 σημαίνοντες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Οι συνεδριάσεις, της αμφιλεγόμενης ομάδας, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, συνήθως αρχές Ιουνίου, σε διάφορα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ευρώπης, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι συνεδριάσεις είναι απαγορευτικές για το κοινό και δεν εκδίδεται ποτέ οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Oι "δούλοι" ξύπνησαν - Και έχουν την δύναμη που δίνει η απελπισία...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πολίτες δείχνουν στην εξουσία ότι δεν φοβούνται ούτε εξόδους από το ευρώ, ούτε επιστροφή στην δραχμή, όπως απεργάζονται τα κυβερνητικά σενάρια ψυχολογικού πολέμου που εφαρμόζουν τις τελευταίες ημέρες τα κυβερνητικά στελέχη, ούτε καν τις παπαρολογίες περί ... "πραξικοπήματος". Απλά είναι θυμωμένοι και νιώθουν προδομένοι. Και το δείχνουν. Και απόψε στο Σύνταγμα και σε....άλλες 37 πόλεις στην Ελλάδα και από την ερχόμενη εβδομάδα σε κάθε γειτονιά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...