Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Μερικές από τις μυστικές εφαρμογές του facebook…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τα τελευταία χρόνια το Facebook έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας με τους περισσότερους από εμάς να ελέγχουμε το προφίλ μας σίγουρα μία φορά την ημέρα.

Εκτός από τα πολλά spam που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς, αξίζει να αναφερθούμε σε κάποιες λειτουργίες και δυνατότητες που μπορεί να έχουν διαφύγει της προσοχής μας.

"Ο Ηλιος μπορεί να παραλύσει τη Γη το 2013", αποκάλυψε ο υπουργός Αμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ

"Ο Ηλιος μπορεί να παραλύσει τη Γη το 2013", αποκάλυψε ο υπουργός Αμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, σε διεθνές συνέδριο για το πόσο τρωτά είναι τα ηλεκτρικά δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οπως ανέφερε ο υπουργός τα στοιχεία προέρχονται από μια μελέτη της ΝΑSΑ σύμφωνα με την οποία το 2013 θα

εκδηλωθεί μια πολύ ισχυρή ηλιακή καταιγίδα, η οποία θα «χτυπήσει» σφοδρά τη Γη.

Για... εντυπωσιακά αποτελέσματα μίλησε ο Παπανδρέου. Mα είναι τόσο αιδoιόπανο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

πηγή

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε εκδήλωση για τη δράση «Γνωρίζω και Αποφασίζω: Δεν μαθαίνω να καπνίζω»

Το τέλος του ελληνικού κράτους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα, ύστερα από αρκετές ημέρες «χαλαρής» διαμαρτυρίας, χθες βράδυ πολιόρκησαν τη Βουλή και «φιλοδώρησαν» με αυγά αρκετά πολυτελή οχήματα εξερχόμενων βουλευτών, που φυγαδεύτηκαν υπό την προστασία αστυνομικής δύναμης. Αν γνώριζαν τους όρους της συμφωνίας για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου των 110 δισ. ευρώ και την έγκριση νέου δανείου για την...
αποφυγή χρεοκοπίας το 2012-’13, ίσως να μην εκτόξευαν μόνο αυγά...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥΣ - 2.500 Ευρώ για να παρουσιάσει, ο αδελφός του Πρωθυπουργού, το συγγραφικό του έργο στο Μόλυβο Λέσβου!


Με απόφασή της η Υφυπουργός Ελπίδα Τσουρή εγκρίνει δαπάνη 2.500 Ευρώ ώστε να παρουσιάσει ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου το συγγραφικό του έργο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μόλυβο στις 2/06/2011.

ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΝα εκδηλώσει τη συμπαράστασή του προς τους Αγανακτισμένους στο Λευκό Πύργο, επιχείρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, γνωστός και ως ΚΕΜΑΛΟΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, όμως ήρθε αντιμέτωπος με την αποδοκιμασία και τους προπηλακισμούς των πολιτών.

Πάγκαλος: “Τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές βλακείες!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Έπρεπε να βρεθεί μακριά από τη χώρα μας ο Θεόδωρος Πάγκαλος για να κάνει την αυτοκριτική του σε σχέση με τα επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστεί από καιρού εις καιρόν, ερχόμενος πάντα με αρνητικό τρόπο στην επικαιρότητα.

Η ψυχολογία του αγοραστή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επτά λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Η αγορά ενός σπιτιού είναι και μια συναισθηματική διαδικασία. Αν αφήσετε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν της λογικής, τότε κινδυνεύετε να κάνετε λάθη που στο μέλλον θα κοστίσουν. Υπάρχουν επτά συναισθηματικά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν ένα σπίτι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...