Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ελληνες...βιαζονται  γυναικες , αντρες  νεοι , γριουλες  90χρονες , ανηλικα  παιδια,  προσφατα  βιαστηκε 25 χρονο  αγορι , ξυλοδαρμοι ανυπερασπιστων  ηλικιωμενων ,ληστειες ,  εγκληματα,  που  ποτε  μα  ποτε ,  δεν  βιωσε  η  Πατριδα  μας  σε  αλλους  καιρους ,  και  ιδιαιτερα ,  απο  μεταναστες...

Αποκλεισμένος ο Σκανδαλίδης από Αγανακτισμένους στη Χίο! [φωτο]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αποκλεισμένος ο Σκανδαλίδης από Αγανακτισμένους στη Χίο! [φωτο]Εκατοντάδες  κόσμου στη Χίο έχει αποκλείσει τον Σκανδαλίδη στη Νομαρχία! Πρωτοφανές για τη Χίο, τόσο για το πλήθος όσο και για το πάθος.
Αρκετός κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα στην Πλατεία Βουνακίου!! Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά και οι καταστηματάρχες βρισκονται στην πλατεία!! Κλειστός ο δρόμος μπροστά απο την πρώην Νομαρχία Χίου!!!Μεγάλη αστυνομική δύναμη καθώς και πίσω από το κτήριο υπάρχουν και άντρες των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση(15 άτομα) κάτι πρωτόγνωρο για τη Χίο.

Υπερ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Εβραίος εμπνευστής των Αγανακτησμένων


Σ.Α: Κάποιοι θα πούν οτι δεν μπορεί να είναι και αυτό το "κίνημα" χειραγωγημένο απο τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές...Οτι είναι υπερβολικό. Όμως τα στοιχεία δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.


Ο 93χρονος Εβραίος εκ Γερμανίας  Stéphane Hessel είναι ο εκδότης του βιβλίου «Ιndignez-vous!»(=Αγανακτήστε) το οποίο πουλάει εκατοντάδες χιαλιάδες αντίτυπα και αποτέλεσε τη "σπίθα" για τα κινήματα των απανταχού "Αγανακτησμένων".

Πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα έχουν "καταλάβει" την Ελλάδα σε 10 χρόνια-Ο "ιός" του Εθνικού Ξεπεσμού σαρώνει την Ελλάδα


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η λαθρομετανάστευση,οι "αριστερές" συσπειρώσεις που έκαψαν την Αθήνα,η ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες και λαθρομετανάστες,ο νέα διοικητική διαίρεση της Ελλάδας σε επαρχίες και οι συνενώσεις των Δήμων, είναι όλα μέρος του ίδιου σχεδίου,που προωθούν οι γνωστοί παγκοσμιοποιητές.Το περίεργο είναι οτι όλο αυτό το σχέδιο,ένα τμήμα της "αριστεράς" κάνει οτι δεν το βλέπει και απο αντι-Αμερικανοί την δεκαετία του 80" τώρα κατάντησαν "προωθητές" του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού σε όλα τα επίπεδα.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την αποφράδα ημέρα της 20ης Ιουλίου, η Ελλάδα ξαναζεί σε ατμόσφαιρα «1974». Το πολιτικό καθεστώς καταρρέει λόγω ανικανότητας και διαφθοράς ενώ η Άγκυρα επιχειρεί να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της στην περιοχή και η Ουάσιγκτον πιέζει για επανεξέταση του στάτους κβο στο Αιγαίο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι ηγετικές ελίτ σε Αθήνα και Λευκωσία, για να καλύψουν τον ενδοτισμό τους, ζητάνε από τους Κυπρίους να παρα­δώσουν την πατρώα γη στον εισβολέα, από τους Μακεδόνες να αρνηθούν την ιστορική τους υπόσταση και απ' όλους τους 'Ελληνες να υποταχθούν στα ιδεολογήματα περί «πολυπολιτισμικής μετάλλαξης» της παγκο­σμιοποίησης.

Ο Πασχάλης καλείται να πληρώσει 100.000 ευρώ για αποζημίωση (Οφειλε από την αρχή να αναλάβει τις ευθύνες του!!)


Ο Πασχάλης καλείται να πληρώσει 100.000 ευρώ για αποζημίωση
Το ποσό των 100 χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ο τραγουδιστής Πασχάλης για συκοφαντική δυσφήμιση της 44χρονης μητέρας του παιδιού του, σύμφωνα με το «Super Star». Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που έδειξε ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της, μια νέα πρωτόδικη απόφαση καλεί τον Πασχάλη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πρόκειται για δηλώσεις που είχε κάνει ο Πασχάλης για την υπόθεση με το τεστ DNA. Σύμφωνα με την εκπομπή η πλευρά του Πασχάλη σκοπεύει να απευθυνθεί στο Εφετείο. 

Δείτε το απόσπασμα...

Λαθρομετανάστες & οργανωμένο έγκλημα: Ο κοινός εχθρός των Ελλήνων


Όλοι τους χρησιμοποιούν υπεραπλουστευτικές αντιλήψεις για αυτό το σύνθετο φαινόμενο που μάθαμε να αποκαλούμε με μια λέξη ως «μετανάστευση». Δεν υπάρχει φυσική μετανάστευση Ο μετανάστης στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έρχεται στην χώρα μας για να κερδίσει ,να αρπάξει ότι βρει και να το στείλει στην χώρα του.. Ο μετανάστης που εισέρχεται στην χώρα μας παράνομα, είναι παράνομος και σαν παράνομος πρέπει να αντιμετωπίζεται.. Μια παράμετρος που δεν προσμετράται στο....
βαθμό που όφειλε είναι...ότι ο παράνομος θα παρανομήσει, θα κλέψει, θα σκοτώσει.. Ας μην απλουστεύομαι λοιπόν την μέθοδο αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.. Αν δεν αντιμετωπίσουμε την κατάσταση δυναμικά είναι μαθηματικά εξακριβωμένο πως θα καταρρεύσουμε σαν χώρα.. Ο Σομαλός σφαγέας

O ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Το άρθρο 1 του Συντάγματος λέγει σαφώς:
"Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει".

Συνεπώς η εξουσία βρίσκεται έξω από την Βουλή. Όσοι είναι μέσα στην Βουλή δεν αποτελούν εξουσία αλλά έχουν ορισθεί από τον λαό να τηρούν το Σύνταγμα και να εφαρμόζουν τους νόμους για λογαριασμό του....
λαού.
Εφόσον παραβιάζουν το Σύνταγμα, ο λαός έχει δικαίωμα και υποχρέωση να τους ξηλώσει από την καρέκλα και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.
Αττό άλλωστε προβλέπει το ίδιο το Σύνταγμα στο ...
Άρθρο 120 §4: "Η τήρηση του παρόντος (του Συντάγματος) επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"

Καρατζαφέρης: Η "πλατεία" να μιλήσει στη Βουλή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε σήμερα στη Βουλή με αφορμή για την ασυνεννοησία του πολιτικού συστήματος και τη κυβερνητική αδυναμία, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως "πρέπει να ζητηθεί από την "πλατεία" να κάνουν μία επιτροπή και να έρθουν εδώ να μιλήσουν στη Βουλή.
"Εμείς, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε καθιερώσει να φέρνουμε εδώ Ευρωβουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη από τις Βρυξέλλες που διαμορφώνουν άποψη. Και έχουμε πάρει αρκετά ψηφίσματα για την Ελλάδα όπως αυτό των Δελφών. Τους έχουμε πάει στη Βεργίνα, στο Άγιο Όρος, στην Ανάβυσσο.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Τίμο που τώρα έχει πάνω από 19% στη Φινλανδία. Δέχτηκα λοιπόν ένα τηλεφώνημα προηγουμένως που έλεγε ότι «το σκεφτόμαστε.. πέφτουν πέτρες, γιαούρτια, η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα».
Προσπάθησα να εξηγήσω ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Πέρυσι όταν είχαν έρθει, εξασφαλίσαμε 15΄ στο Euronews. Πλέον το χάσαμε αυτό!

Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου τα πήραν όλα πίσω για να εκτονωθεί η ένταση στο Υπουργικό και τις ... πλατείεςΗ "λιτότητα" μέσα από τα μάτια ενός παιδιού


Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να περνάει αντισυνταγματικά μνημόνια και να θεωρείται νόμιμη από κανένα


Γράφει ο Αδαμάντινος

Ανοιχτό ενδεχόμενο αξιοποίησης του δημοψηφίσματος για τις επερχόμενες αλλαγές άφησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την μαραθώνια άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, κάλεσε εκ νέου σε συνεννόηση τα άλλα κόμματα, καλώντας μάλιστα τα «να κλείσουμε μαζί τη διαπραγμάτευση» με την τρόικα, και ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος με....
πλειοψηφία 180 βουλευτών.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ αλλά ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΤΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 181 ΨΗΦΟΙ.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η "λιτότητα" μέσα από τα μάτια ενός παιδιού


Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ Λάος!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ:Η ΤΣΟΝΤΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΡΝΟ "ΣΕΙΡΗΝΑ" AΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ENA VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!


του Δήμου Πηνειού, την Γαστούνη, έλαβε χώρα μια ομιλία του πυρηνικού φυσικού Κ. Τσουκαλά.

Η ομιλία αυτή έγινε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό κέντρο.

Καθώς ο Κ. Τσουκαλάς διακεκριμένος επιστήμονας, κατάγεται από την Πόλη της Γαστούνης, ο Δήμος Πηνειού τίμησε και βράβευσε τον Κ. Τσουκαλά σε μια σεμνή τελετή.

Στην ομιλία του αυτή και στο πλαίσιο του....
εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, το θέμα ήταν < Η ΜΕΤΑΠΕΤΡΑΙΛΑΙΚΗ ΕΠΟΧΗ>.

Ο Κ.Τσουκαλάς έκανε μια αναφορά στον αιώνα που πέρασε και στη θετική επίδραση σε όλο τον κόσμο που είχε το πετρέλαιο στην καθημερινότητά μας.
Επίσης υποστήριξε ότι με μετρήσεις επιστημόνων τα παγκόσμια επίπεδα πετρελαίου φθίνουν και πρέπει ο κόσμος να στραφεί σε άλλες μορφές ενέργειας.

Εκανε ανάλυση για την αιολική ενέργεια και μίλησε για τα αρνητικά της.

«Ο Άκης… θα ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»Δριμεία επίθεση του ΛΑ.Ο.Σ. με αφορμή το πόρισμα της Προανακριτικής
«Ο Άκης στην πυρά! Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος για λίγες ψήφους πριν 15 χρόνια, θα ήταν
πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Ελλάδος», ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., προσθέτοντας «Και μη χειρότερα!».

H φυγάδευση της Νταλάρα στο πνευματικό κέντρο στου ζωγράφου 6/6/2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Πραγματικά η άλλη όψη ενός γνήσιου πρασινοφρουρού. Την απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο ο Θέμος στο ΟΛΑ του ΑΝΤ1. Μανώλη σε...πήρανε χαμπάρι!...πηγή 

Με 151 ψήφους θέλει να περάσει και το νέο μνημόνιο – διεθνή σύμβαση ο ΓΑΠ


Οποιος βουλευτής το ψηφίσει θα περάσει στην ιστορία

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η κάθε κυβέρνηση νομιμοποιείται σαν κυβέρνηση εφόσον τηρεί το σύνταγμα. Η παρούσα κυβέρνηση απο τη στιγμή που υπέγραψε και εφαρμόζει ένα αντισυνταγματικό μνημόνιο παύει να είναι νόμιμη και φυσικά να εκπροσωπεί τον....
ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη παρεκτραπεί και δεν νομιμοποιείται πλέον να περνάει κανένα νομοσχέδιο και να εφαρμόζει αποφάσεις της στο λαό, πολύ περισσότερο να προσπαθεί να περάσει ένα νέο μεσοπρόθεσμο μνημόνιο. Δεν είναι τυχαία η επιλογή προσώπων στις αρχηγικές θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Με τη σιωπή τους όλοι συμμετέχουν στο έγκλημα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, παρότι αυτονόητο... Δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε Πρωθυπουργού να περνάει διεθνείς συμβάσεις απο τη Βουλή με ψήφους 151 βουλευτών. Οι ψήφοι που απαιτούνται – βάσει του συντάγματος – είναι 181. Ούτε ένας λιγότερο. Επίσης, ο χαρακτηρισμός μιας «διεθνούς σύμβασης» με τον όρο «μνημόνιο» δεν αλλάζει τον διεθνή χαρακτήρα της σύμβασης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ανεπαρκής στη τήρηση των καθηκόντων του διότι υποθάπτει το προφανές.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν αυτή τη φορά το μνημόνιο και αν τις χαμένες ψήφους θα καλύψουν οι ψήφοι του κόμματος της Μπακογιάννη και του Κωλοτούμπα.

. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ ΑΓΡΑ! 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ!


 ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... 


7 Ιουνίου 1907... Όταν οι Έλληνες ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ για την Ελευθερία τους... Μετά από τετραήμερο βασανισμό και δημόσια διαπόμπευση οι Κομιτατζήδες απαγχονίζουν ανάμεσα στα χωριά Καρυδιά και Βλάδοβο τον Ανθυπολοχαγό του Ελληνικού Στρατού Σαράντη Αγαπηνό (Τέλλος Άγρας) και τον συμπολεμιστή του Αντώνη Μίγγα. Ο Άγρας, αρχηγός αντάρτικου σώματος στην λίμνη των Γιαννιτσών, αιχμαλωτίστηκε στις 3 Ιουνίου του 1907 αφού παγιδεύτηκε από την συμμορία του αρχικομιτατζή Ζλατάν. Κατά την πενταήμερη διάρκεια της αιχαμαλωσίας του βασανίστηκε απάνθρωπα από τους κομιτατζήδες οι οποίοι τον περιέφεραν σε προς παραδειγματισμό στα χωριά της περιοχής των Γιαννιτσών που είχαν υποκύψει στην βουλγαρική εξαρχία. Την ίδια ακριβώς τύχη είχε και ο Αντώνης Μίγγας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ... ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ!

 
Γεννήθηκε το 1880 στο Ναύπλιο αλλά γράφτηκε στους δημοτικούς καταλόγους του δήμου Γαργαλιάνων, τόπο καταγωγής του πατέρα του Ανδρέα. Αποφοίτησε από τη σχολη Ευελπίδων και όντας ανθυπολοχαγός πεζικού θέτει εαυτόν στην διάθεση του Eθνους και εισχωρεί στον Μακεδονικό Αγώνα ως οπλαρχηγός Βερμίου.

Γιατί δεν πάει στην Αμερική ο ΓΑΠ; Γιατί συνέλαβαν τον Στρως Καν οι Αμερικανοί; Μήπως για τον …λογαριασμό;


Πριν από λίγες ημέρες, σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μας έλεγε ότι μετά την ιστορία με τον Στρως Καν, ο Γιώργος αποφεύγει την μαμά πατρίδα όπως ο διάολος το λιβάνι. Το θεωρήσαμε συνωμοσιολογία έσχατης μορφής. Πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να έχει πάθει φοβία με τα πάτρια εδάφη; Δείτε τι γράφει ο Πέτρος Λεωτσάκος στο bankingnews σχετικά με τα CDS. Τα περιβόητα CDS που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση credit event της Ελληνικής οικονομίας:
Τι θα συμβεί μετά το πιστωτικό γεγονός

Αν υπάρξει πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα τι θα συμβεί τελικά;
Πρωτίστως οι εκδότες των CDS οι 5 – 6 μεγάλες αμερικανικές τράπεζες θα υποχρεωθούν να πληρώσουν μέρος των CDS στους κατόχους τους. Ταυτόχρονα CDS θα πληρώσουν και όσοι τα κατείχαν πριν των τωρινών κατόχων.

Η Ελλάδα δεν εμπλέκεται στην πληρωμή των CDS υπό την έννοια ότι δεν πληρώνει CDS. Βέβαια θα έχει χρεοκοπήσει και αυτό θα σημάνει ότι η Ελλάδα πλέον θα είναι 100% αναξιόχρεη και αφερέγγυα.

Άχρηστοι, φοβισμένοι και επικίνδυνοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Φιλάργυρον μέν πάν το βάρβαρον γένος»
-Σοφοκλέους Τηρεύς-
Γράφει ο Αμφικτύων

Ο άνθρωπος και οι κοινωνίες σε στιγμές εσχάτου κινδύνου κινητοποιούν το μέγιστο των ψυχοπνευματικών και σωματικών δυνάμεων τους και αναπτύσσουν ανεξιχνίαστες ικανότητες, που συνήθως αποδίδονται σε θαύματα. (Φωτεινό παράδειγμα το 1940-41, το ΕΑΜ της Κατοχής κ.α)

Αντίθετα, υπάρχουν καταστροφές που οφείλονται σε έλλειψη εγρήγορσης και έγκαιρης αντιμετωπίσεως των, όπως η σημερινή κρίση. Μας θυμίζει τον αλεξιπτωτιστή ελευθέρας πτώσεως, ο οποίος λόγω ανικανότητος, φόβου και 'ελπίδας' ότι κάτω θα τον αναμένει ασθενοφόρο, αδυνατεί να τραβήξει τη λαβή του κύριου ακόμη και του βοηθητικού αλεξιπτώτου, γιατί φοβάται το τράνταγμα. Κατά παρόμοιο τρόπο πέφτει η Ε.Ε, με τη διαφορά ότι αδειάζει τα κράτη του νότου, για να γλυτώσει. Αγνοεί όμως ότι κατά την πτώση τις τρύπησαν το αλεξίπτωτο και την παρασύρουν στην καταστροφή. Έστω και αργά είναι ελπιδοφόρα η πρόταση Τρισέ για την συγκρότηση Υπουργείου Οικονομικών της Ε.Ε για την παρακολούθηση των δημοσιοοικονομικών των κρατών. Όσον αφορά τον ΓΑΠ και τον Υπουργό του επί των Οικονομικών, εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παραβίαση του Συντάγματος.

ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε το βίντεο!
Καμαρώστε τους:
Επιτέλους,το όνειρο του Αλαβάνου έγινε πραγματικότητα:
Η πλατεία...Ταχρίρ μεταφέρθηκε στο Σύνταγμα!

ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑΤΑ ΜΟΥΓΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ - ΑΝ ΣΚΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΕΑ ΜΑΙΜΟΥΚΟΡΑΝΙ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Πρωινές ώρες της 28 και 29/05/2011 πραγματοποιήθηκαν κλοπές Ιερών Αντικειμένων από δύο Ιερούς Ναούς της πόλης της Δράμας και ειδικότερα:

Βρέθηκε βακτήριο σε σαλάτες του «ΑΒ Βασιλόπουλος»


Συσκευασμένη σαλάτα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» αποσύρθηκε από την αγορά, καθώς ανιχνεύτηκε το βακτήριο Listeria monocytogene, σύμφωνα με τον Ενιαίο Φοραία Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Πρόκειται για το προϊόν «ΑΒ Σαλάτα Μαρούλι Κλασική 250g», που παρασκευάζεται από την εταιρεία «Μπάρμπα-Στάθης – Green Food» για λογαριασμό της εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Γνωρίζετε τι έγινε σαν σήμερα 7 Ιουνίου;


Σαν σήμερα
913: Ο Κωνσταντίνος Ζ’ ο Πορφυρογέννητος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας του Βυζαντίου…
Eπιτροπεύεται από ένα συμβούλιο αντιβασιλείας, με επικεφαλής τον πατριάρχη Νικόλαο Μυστικό.
1753: Ιδρύεται το Βρετανικό Μουσείο, το αρχαιότερο δημόσιο μουσείο στον κόσμο.
1778: Γεννήθηκε ο Τζορτζ Μπράιαν Μπράμελ, γνωστότερος ως Μπο Μπράμελ, άγγλος δανδής, που εισήγαγε τη μόδα στο ανδρικό λεξιλόγιο.
1821: Ήττα του Ιερού Λόχου υπό τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στο Δραγατσάνι από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις. Έπειτα από λίγες μέρες, ο Υψηλάντης περνά τα αυστριακά σύνορα, συλλαμβάνεται από τους Αυστριακούς και φυλακίζεται.

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωσης από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευσηΓια την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της Ελλάδας στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών  έκρουσε τον κώδωνα, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Γεώργιος Καλαμίδας, μιλώντας στο συνέδριο της Μυτιλήνης με θέμα τη μετανάστευση και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
O Γεώργιος Καλαμίδας χαρακτήρισε την παράνομη μετανάστευση ως το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας και του ελληνικού Έθνους, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης. Η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα και δεν μπορεί να....
απορροφήσει τόσους μεγάλους αριθμούς αλλοδαπών. Στο διήμερο συνέδριο περισσότεροι από 400 σύνεδροι, στην πλειονότητά τους δικαστικοί λειτουργοί, αντάλλαξαν απόψεις για το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

«Οι Έλληνες μας διασύρουν και ζητάνε λεφτά»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


«Οι Έλληνες μας διασύρουν και ζητάνε λεφτά»Με αφορμή τη χθεσινή διαδήλωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild στη σημερινή της έκδοση και στο σχετικό δημοσίευμα γράφει ότι «με τον αγκυλωτό σταυρό» σε σημαία της ΕΕ «οι Έλληνες διασύρουν την Ευρώπη και παρόλα αυτά λαμβάνουν νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ».Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της η «Bild Online» κάνει λόγο και για «ένα νέο σκάνδαλο» που έρχεται στο φως αναφορικά με περιστατικό που συνέβη κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου.Σύμφωνα με τη Bild, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη απευθυνόμενη στους Γερμανούς βουλευτές είπε ότι «εάν δεν στηρίξετε τη χώρα μας θα συμβεί με τους συμπατριώτες σας το ίδιο που συνέβη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κρήτη»...

Bloomberg: Παπανδρέου, ο τελευταίος που επιζεί με μέτρα λιτότητας αλλά έως πότε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


«Ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί πλέον τον τελευταίο ευρωπαίο ηγέτη που διατηρείται στην εξουσία μετά την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης και την εφαρμογή μέτρων λιτότητας» αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg.


Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι μετά την παραίτηση του ιρλανδού πρωθυπουργού Μπράιαν Κόουεν τον περασμένο Φεβρουάριο, τη δήλωση του σοσιαλιστή πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματός του και τη χθεσινή ήττα του (επίσης σοσιαλιστή) πρωθυπουργού της..........
Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες ο έλληνας πρωθυπουργός είναι ο «τελευταίος ηγέτης» που επέζησε της κρίσης στην ευρωζώνη.

. Μια αγανακτισμένη ελληνίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Ειμαι κι εγω μια απ τις αγανακτησμενες γυναικες αυτου του τοπου που μεχρι τωρα δεν μ εχει βοηθησει πουθενα και σε τιποτα. Ειμαι 45 χρονων μητερα δυο παιδιων 20 και 10 τα μεγαλωνω μονη μου εδω και 8 χρονια.. Εχω βαρεθει να ζω σε μια χωρα που ενω ηταν αυτη που εδωσε τα φωτα της παιδειας σε ολον τον κοσμο σημερα δεν εχει παιδεια. Εχω βαρεθει να μ εκμεταλλευεται η ιδια μου η πατριδα και να κανει οτι μπορει για να την συχαθω πιο πολυ. Κουραστηκα να με κυβερνουν ανθρωποι τους οποιους δεν ψηφισα στις δυο τελευταιες τετραετιες γιατι τους θεωρω ανευθυνους και ανεγκεφαλους αφου το μονο που εχουν καταφερει τοσα χρονια ειναι να.....

Τι πρότειναν οι υπουργοί στο μαραθώνιο Υπουργικό Συμβούλιο


Από τις εισηγήσεις των κυβερνητικών στελεχών στη χθεσινή συζήτηση ξεχώρισαν μεταξύ των άλλων:

- η πρόταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου για την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού νόμου

Έριξαν αυγά σε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στη Λάρισα


Τα οικογενειακά «ρουσφέτια» Γερουλάνου κοστίζουν 3,6 εκατ. ευρώ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Κι ενώ έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν και μας ζητούν όλο και περισσότερες θυσίες…

Ο ΟΠΑΠ, που εποπτεύει ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, δίνει χορηγία 3,6 εκατομμύρια ευρώ στο Μουσείο Μπενάκη, στο οποίο πρόεδρος είναι η μητέρα του, για μια βυζαντινή έκθεση που θα.....

γίνει στην Αμερική το 2013! Γεγονός, το οποίο προσπάθησαν να κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό, λόγω, προφανέστατα, των έντονων αντιδράσεων που θα προκαλούσε η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας κίνησης…

Θα παρακαλούσαμε τον κ.Γερουλάνο να μας λύσει τις εξής απορίες:

ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...