Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Να ποιοι μας κυβερνάνε!Ας θυμηθούμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα, δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν στο χρόνο.
Το πρώτο κείμενο αναφέρετε σε δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέντευξη τύπου στο Τορόντο του Καναδά το 1999 και το δεύτερο κείμενο του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου σε επιστολή του προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ , όπως δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004...
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας".

Θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές συλλόγων γονέων με 63% !


Οι γονείς των μαθητών της Θεσσαλονίκης, εμπιστεύθηκαν την παράταξη του ΠΑΣΟΚ με 63%. 11,57% πήρε η παράταξη της ΝΔ.
(κι εσείς αναρωτιέστε: καλά, ακόμη και στους συλλόγους γονέων ψηφίζουν με κομματικά γυαλιά; Μείνατε άφωνοι; Κι εμείς !)
Διαβάστε την ανακοίνωση:

Θριαμβευτική επανεκλογή του ΚΙΣΣΥΠ


Στη δυναμική επανεκλογή του Κινήματος Συνεργασίας-Συμμετοχής-Προόδου (ΚΙΣΣΥΠ) οδήγησαν τα αποτελέσματα των πρόσφατων (30/5) αρχαιρεσιών στην Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Μαθητών Νομού Θεσσαλονίκης.

Απέκτησε εγγόνια με το σπέρμα του νεκρού γιου της

Σε συνέχεια με το από 8-7-2011 ΑΡΘΡΟ μας.


(ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ GREEKVOICES: Ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να κάνει κακή χρήση της ιατρικής και να πηγαίνει κόντρα στην φύση ,τα παιδιά αυτά θα μεγαλώσουν χωρίς γονείς και με μια γιαγιά που δεν θα είναι σε θέση (βιολογικά) να τα στηρίξει λόγο της ηλικίας της ,η καλύτερη λύση για αυτά τα παιδιά ειναι να δωθούν πρός υιοθεσία και μάλιστα άμεσα .Μεγάλο ηθικό ζήτημα τιθεται όταν προκειμένου να ικανοποιηθεί ο ΕΓΩ της συγκεκριμένη κατα την άποψη μας κυρίας γεννήθηκαν 4 παιδάκια από πατέρα ο οποίος είχε απεβιώσει 5χρ πριν γεννηθούνε )

Με τη δύναμη της μάνας μεταμόρφωσε την οδύνη σε ελπίδα, την τραγωδία σε προοπτική και γλυκιά νοσταλγία.
Η ιστορία της Λαμάρας Κελεσίδου, που έγινε γιαγιά πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του μονάκριβου γιου της, συγκλονίζει και θέτει σε νέες βάσεις τα όρια της ανθρώπινης θέλησης.
Η 60χρονη ομογενής από τη Γεωργία, που είναι γιατρός-φυσιολόγος και εργαζόταν στο ΤΕΙ Πτολεμαΐδας, έζησε μια οδύσσεια 8 χρόνων στη Θεσσαλονίκη παλεύοντας να σώσει τον γιο της που είχε "χτυπηθεί" από λευχαιμία κι όταν τελικά τον έχασε σε ηλικία 26 ετών, βρήκε τη δύναμη να τον "ξαναγεννήσει", φέρνοντας στη ζωή τα τέσσερα παιδιά του μέσω δύο παρένθετων μητέρων, με σπέρμα που φρόντισε να καταψύξει όσο εκείνος ήταν στο κρεβάτι του πόνου.

Μπλόκο στα λεφτά των οφειλετών του Δημοσίου .... το ίδιο κ.Υπουργέ θα υποστούν και οι "επωνυμοι" οφειλέτες ? Όπως πχ ο κός Νταλάρας ????????

Στη δέσμευση χρημάτων φορολογούμενων-οφειλετών από μεταβιβάσεις ακινήτων, δωρεές, γονικές παροχές, τραπεζικά δάνεια, πωλήσεις αυτοκινήτων, μοτοσικλετών ή ακόμα και συνάλλαγμα προχωράει το Δημόσιο προκειμένου να εισπράξει τα χρέη του.

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 2060 (ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;)


Ο πληθυσμός της Ελλάδας από 11,3 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2010, αναμένεται να φτάσει τα 11,6 εκατ. το 2035 (+2,7%) για να μειωθεί στα 11, 2 εκατ. το 2060 (-0,1%). Αυτό προκύπτει από στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες σχετικά...
με τις εκτιμήσεις του πληθυσμού των «27» την περίοδο 2010-2060.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, οι άνω των 80 ετών στην Ελλάδα θα αντιπροσωπεύουν το 13,3% του πληθυσμού το 2060, από 4,6% που ήταν το 2010.
O πληθυσμός της ΕΕ, από 501 εκατ. ευρώ την 1η Ιανουαρίου 2010 αναμένεται να αυξηθεί στα 525 εκατ. το 2035 για να μειωθεί στα 517 εκατ. το 2060.
Από τα ίδια στοιχεία, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο πληθυσμός της Γερμανίας από 81,7 εκατ. το 2010 αναμένεται να μειωθεί στα 76,4 εκατ. το 2035 (-6,4%) και στα 66,3 εκατ. το 2060 (-18,8%), ενώ ο πληθυσμός της Γαλλίας από 64,7 εκατ. το 2010 θα φτάσει τα 71,3 εκατ. το 2035 και τα 73,2 εκατ. το 2060.

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

ΘΑ ΑΛΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ


«One stop shop» και για τις άδειες των λαθρομεταναστών.
«Υπηρεσίες μίας στάσης», για την έκδοση των νέων τύπου αδειών διαμονής των νόμιμων μεταναστών, συστήνει το υπουργείο Εσωτερικών σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας, με εξαίρεση την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συσταθούν περισσότερες υπηρεσίες, καθώς και στις νησιωτικές περιοχές.
Ο σταδιακός μετασχηματισμός των Υπηρεσιών Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε «υπηρεσίες μίας στάσης» θεωρείται επιβεβλημένος, λόγω της αναγκαιότητας λήψης αυστηρών και επαρκών μέτρων ασφαλείας και ελέγχου των σχετικών διαδικασιών, «κατά τη συλλογή και τη διαχείριση των βιομετρικών δεδομένων που θα υπάρχουν στα νέα δελτία παραμονής και της ανάγκης μείωσης του χρόνου έκδοσης των αδειών διαμονής», επισημαίνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, σε εγκύκλιο που απέστειλε προς όλες τις Αποκεντρωμένες Περιφερειακές Διοικήσεις της χώρας.

Όπως επισημαίνεται, «όλες οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αναλάβει τη δέσμευση να καθιερώσουν άδειες διαμονής ενιαίου τύπου για τους υπηκόους τρίτων χωρών, σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού» και με βάση αυτή την απόφαση, «καθίσταται υποχρεωτική, πλέον, η έκδοση των αδειών διαμονής, υπό τον τύπο του αυτοτελούς εγγράφου (κάρτα μετανάστη).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΚ) 380/2008, ο τίτλος διαμονής θα έχει τη μορφή μιας ηλεκτρονικής κάρτας και όχι αυτοκόλλητης ετικέτας (βινιέτας), και το αυτοτελές έγγραφο θα περιλαμβάνει δύο βιομετρικά δεδομένα, ήτοι μια ψηφιακή φωτογραφία προσώπου (τύπου διαβατηρίου) και δύο ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς επίσης και ολοκληρωμένο κύκλωμα ραδιοσυχνοτήτων, ως μέσο αποθήκευσης.

Ποιον συνάντησε στο (κρυφό) ταξίδι τού Λονδίνου ο Γ. Παπανδρέου;

Ποιον συνάντησε στο (κρυφό) ταξίδι τού Λονδίνου ο Γ. Παπανδρέου;
Την Πέμπτη και την ώρα που οι 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστελναν ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό , αναφέροντας ότι «Στη σημερινή χωρίς προηγούμενο κρίση, οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές και αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ένα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης» , o Γ. Παπανδρέου αναχωρούσε κρυφά (δηλαδή χωρίς να υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση) για το Λονδίνο, όπου το βράδυ έτρωγε ….σούσι με τη σύζυγό του και ένα ακόμη ζευγάρι στο υπερπολυτελές εστιατόριο «Zuma» του Λονδίνου.
Η συγκεκριμένη είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία» καθώς και η «Ελευθεροτυπία» με εσωτερικό σχόλιο,προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι:
-λίγες ώρες αργότερα είχε ραντεβού με τον Γιουνγκέρ γα την 5η δόση του δανείου και το νέο πακέτο βοήθειας προκειμένου να ….μην χρεοκοπήσει η χώρα του,
- χιλιάδες Έλληνες «Αγανακτισμένοι» βρίσκονται στους δρόμους μη αντέχοντας πλέον την πρωτοφανή ανέχεια

Νέα ρωσική αναφορά στο φως για Στρος Καν

Στοιχεία μίας νέας αναφοράς των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας (FSB) που ήρθαν στο φως, κάνουν λόγο για σύλληψη και κατηγορίες εναντίον του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινικ Στρος Καν, επειδή ανακάλυψε πως «έλειπε» ή δεν είχε «αναζητηθεί» μέρος του...
αμερικανικού χρυσού που βρίσκεται στον χώρο αποθήκευσής του στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ.

Η αναφορά μιλά για «στάση πληρωμών» 191,3 τόνων χρυσού, από πλευράς ΗΠΑ προς το...
ΔΝΤ. Ο Στρος Καν άρχισε να ανησυχεί για την κατάσταση και να ψάχνει τη λύση στις αρχές Μαΐου, αλλά για να μην προχωρήσει παραπέρα, το σκάνδαλο ήρθε να σώσει την κατάσταση και να του «κλείσει» το στόμα.

Να κυβερνηθή με νόμους κ’ όχι με το «έτζι θέλω».


Από τον στρατηγό Μακρυγιάννη στον Άκη

Με αναφορές στον Μακρυγιάννη για το θεσμικό πατριωτισμό σε σύγχρονους πολιτικούς επιστήμονες για τη σχέση διαφθοράς και ποιότητας της δημοκρατίας, με ισχυρή νομική θεμελίωση και πολιτικό σκεπτικό που πρώτη φορά συναντά κανείς σε πόρισμα έπεσε η αυλαία των εργασιών της Ειδικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού. Σε ένα κείμενο 152 σελίδων αναφέρονται με λεπτομέρειες οι διαδρομές του .....
μαύρου χρήματος που όπως εικάζεται αποτελεί μέρος όσων διακινήθηκαν για την καταβολή των προμηθειών. Κατονομάζονται πρόσωπα και μεθοδεύσεις με τραπεζικούς λογαριασμούς και off shore εταιρείες που κατέληξαν στην αγορά ακινήτων με τα οποία συνδέεται ο πρώην Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Παρά τη φιλολογία, απουσία επιχειρημάτων, περί δίωξης του για να εξυπηρετηθούν επικοινωνιακές πολιτικές, που καλλιέργησε το τελευταίο διάστημα ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος και ορισμένοι δημοσιογράφοι το πόρισμα έπεσε σαν πέλεκυς. Προτείνεται στην Εθνική Αντιπροσωπεία η παραποµπή του πρώην υπουργού στη Δικαιοσύνη ενώ ζητείται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη δήµευση κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Εθνικής Αµυνας καθώς και όλων των φυσικών προσώπων που θεωρούνται ύποπτα και εµπλέκονται στη συγκεκριµένη υπόθεση των γερµανικών υποβρυχίων.

Δείτε έναν υπουργό να συκοφαντεί με θράσσος και ψεύδη το λαό της χώρας του!!!


Φάρσα στην γραμματέα του Τ. Πεταλωτή


Ηλιακή έκλαμψη απειλεί τις παγκόσμιες τηλεπικοινωνίεςΜια ασυνήθιστη έκλαμψη του Ήλιου, που έγινε αντιληπτή από το ηλιακό παρατηρητήριο SDO της NASΑ, ίσως προκαλέσει διαταραχές στις δορυφορικές επικοινωνίες GPS και στα δίκτυα παροχής ηλεκτρισμού του πλανήτη μας σήμερα, Τετάρτη, μετά το απόγευμα και μέχρι αύριο το αργότερο, ενώ οι τυχεροί που ζουν στις πολικές περιοχές κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μαγευτικό σέλας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009, 26 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ......
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!‏


ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για....
πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...