Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ . . .


Γέμισαν  την  χώρα  (ΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ- την  χώρα  που  ανήκει  στους  Έλληνες  της  Πατρώας  Θρησκείας)  με   λαθρομετανάστες  και   ΕΜΕΙΣ    μείναμε   απαθείς.
Αλλοεθνείς   ανέβηκαν  στην  εξουσία και   ΕΜΕΙΣ    δεν  μιλήσαμε 
Οι  υπόλοιποι   κάτοικοι   αυτής  της  χώρας  βγήκαν  στις  πλατείες   και   ΕΜΕΙΣ  είμαστε   απόντες .

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

"ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ"!
Με αφορμή την ανάρτηση σχετικά με τον Ιωάννη Καποδίστρια,αναφέρθηκε σε σχόλιο η εναντίωση του στις Μασωνικές Στοές,που σύμφωνα με πολλούς οδήγησε στη δολοφονία του.Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τη συγκλονιστική επιστολή που είχε στείλει στις διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες σχετικά με τις "Μυστικές Εταιρείες",όπως τις αποκαλεί:

EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αριθ. 2953

Μυστική Εγκύκλιος

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προς το Πανελλήνιον

Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποίαν συνδεόμενοι μεταξύ των οι άνθρωποι δια μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός της Πατρίδος των και δια της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστι χρήματα.

Ο Αϊνστάιν το σκέφτηκε, εμείς θα το "ακούσουμε"

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Σύμπαντος βρίσκεται πολύ κοντά στη λύση του. Ο λόγος για τα κύματα βαρύτητας, που για πολλούς θεωρούνται η αίτια της σκοτεινής ενέργειας.


Μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών από το εργαστήριο της NASA, λοιπόν, βρίσκεται ένα βήμα πριν “ακούσει” τον ήχο των κυμάτων βαρύτητας που προκαλούνται από την γρήγορη κίνηση των μαζικών αντικειμένων και που είχε διατυπωθεί ως θεωρία από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν στις αρχές του 20ου αιώνα.

Στην έρευνα, οι επιστήμονες έφτιαξαν ένα σύστημα από λέιζερ, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει την αποστολή LISA ή αλλιώς Laser Interferometer Space Antenna, με σκοπό να ανιχνεύσουν τα υπόκωφα σήματα των κυμάτων βαρύτητας, που πολύ πιθανόν να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζουμε το διάστημα σήμερα.

Ένα από τα προβλήματα που έχει αυτό το σύστημα λέιζερ και που προσπαθούν οι επιστήμονες να λύσουν είναι ότι μέχρι στιγμής, ο θόρυβος που κάνει είναι πολύ πιθανόν να υπερκαλύπτει τον ψυθιριστό θόρυβο των κυμάτων.

Ιδού ο ‘Δούρειος Ίππος’ για τον Εκτουρκισμό της Θράκης!


ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ
Στις 11.05.11 προβλήθηκε στην Κομοτηνή, στον κινηματογράφο ODEON, το ντοκυμανταίρ «Πρόσθεση, όχι αφαίρεση, πολλαπλασιασμός, όχι διαίρεση» του Προγράμματος Φραγκουδάκη. Ήταν μια προβολή που είχε επίσημο χαρακτήρα μιας και ήταν παρούσες οι Φραγκουδάκη και Δραγώνα. Το παρόν και το «κλίμα» έδωσαν με την παρουσία τους ο μεταφραστής του Τούρκου προξένου καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Δασκάλων Ε.Π.Α.Θ., οι οποίοι αν και
πομακικής καταγωγής (Κέχρος, Χλόη κτλ), έχουν προσχωρήσει πλήρως στους μηχανισμούς του τουρκικού εθνικισμού. Επίσης, με το καλημέρα διαβάστηκε από την Φραγκουδάκη χαιρετισμός του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αμέτ Χατζηοσμάν ο οποίος μιλούσε για κατάθεση νομοσχεδίου σύμφωνα με το οποίο καταργείται η Ε.Π.Α.Θ. Με το που διάβασε το συγκεκριμένο απόσπασμα η Φραγκουδάκη, ακούστηκαν ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους επισήμους (μουσουλμάνους και … χριστιανούς!). Στη συνέχεια, προβλήθηκε το ντοκυμανταίρ στο οποίο διαπιστώνει κανείς τους άξονες του Προγράμματος που κλίνουν απροκάλυπτα προς την τουρκική πλευρά συμφερόντων. 1. Το κυρίαρχο στοιχείο για το Πρόγραμμα είναι η διγλωσσία: ελληνικά και τουρκικά. Τα παιδιά θεωρούνται τουρκόφωνα ανεξαρτήτως καταγωγής. Όλες οι δραστηριότητες που υποστηρίζουν την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας έχουν στήριξη από την τουρκική γλώσσα. Η πομακική γλώσσα παρουσιάζεται στο ντοκυμανταίρ ως …φολκλόρ, ως κάτι το …γραφικό. Ενώ η ρωμανί αγνοείται προκλητικά. 2. Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στα ΚΕΣΠΕΜ. Εκεί έγιναν σεμινάρια ξένων γλωσσών για τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετείχαν στο Πρόγραμμα (βλ. και άρθρο στο φ. 48), με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν την μητρική γλώσσα των παιδιών. Η μόνη γλώσσα που διδάχθηκε μέχρι σήμερα είναι ΜΟΝΟ τα τουρκικά. Ούτε λόγος για τα πομακικά ή την ρωμανί. 3. Επιμορφωτικά παιχνίδια: τα μουσουλμανάκια στα πλαίσια του Προγράμματος έπαιζαν επιμορφωτικά παιχνίδια στους υπολογιστές με κυρίαρχες γλώσσες τα τουρκικά και τα ελληνικά. 4. Κινητές μονάδες του ΚΕΣΠΕΜ:

10 σενάρια για την καταστροφή του κόσμουΕίναι τα 10 πιο δηµοφιλή σενάρια για την καταστροφή του κόσµου, σύµφωνα µε την εφηµερίδα «Telegraph». Η καταστροφή αυτή, που κάποιοι επιµένουν ότι θα επέλθει στο τέλος της επόµενης χρονιάς, µπορεί να έχει τη µορφή κάποιας εξωγήινης επίθεσης ή να εκδηλωθεί εξαιτίας της καταστροφής του Ηλίου, της σύγκρουσης της Γης µε άλλον πλανήτη ή εξαιτίας της κλιµατικής αλλαγής. Ας δούµε λοιπόν τις αλήθειες και τους µύθους που κρύβονται πίσω από αυτές τις θεωρίες καταστροφής.

  • 1. Επίθεση από εξωγήινους
Το σενάριο µιας εισβολής από εξωγήινους έχει αποτελέσει το αγαπηµένο θέµα σηµαντικών έργων επιστηµονικής φαντασίας, κυρίως µετά το 1898 όταν κυκλοφόρησε ο «Πόλεµος των Κόσµων» του Ορσον Γουέλς. Ωστόσο, ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ο φόβος των ανθρώπων για µια ενδεχόµενη επίθεση εξωγήινων αυξάνεται όταν υπάρχει µεγάλη ανησυχία για την εκδήλωση φυσικών καταστροφών.

Αεροδρόμιο στην Κίνα έκλεισε λόγω UFO

10 άνθρωποι με εξωπραγματικές ικανότητες...

Daniel TammetΜε τόσες πολλές ταινίες με υπερήρωες όπως Spiderman και Hulk...
έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες στον κινηματογράφο τουλάχιστον. Υπάρχουν όμως άτομα με εκπληκτικές ικανότητες στην πραγματική ζωή;
Daniel Tammet

Γιατί οδηγούν την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα σε εξόντωση;


Το κείμενο που ακολουθεί, παρατίθεται για προβληματισμό και εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων, από την εύλογη απορία: Γιατί οι δανειστές μας (τράπεζες τοκογλύφοι) ζητάνε επιτακτικά από την Ελλάδα την αποπληρωμή ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του χρέους της, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν τα στραβά μάτια για άλλες χώρες των οποίων το χρέος δεν είναι απλώς μεγαλύτερο, αλλά μερικές φορές είναι και πολλαπλάσιο του Ελληνικού; Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα, για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με τους δανειστές μας:
Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του, ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει;
Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Η ανασφάλεια και η ανησυχία των γονέων οδηγούν τα παιδιά στις σχολές αυτοάμυναςΜε τα ποσοστά σχολικού εκφοβισμού να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και την εγκληματικότητα να ακολουθεί ανοδική πορεία, πολλοί είναι οι γονείς που ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιλέγουν για τα παιδιά τους σχολές αυτοάμυνας, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την εκγύμναση τους, αλλά και εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να προστατεύουν τον εαυτό τους.
    «Υπάρχει μία μόδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι γονείς αναζητούν ένα χώρο όπου το παιδί τους μπορεί να απασχοληθεί, ενώ την ίδια ώρα να μάθει να αμύνεται και να γυμνάζεται. Αυτό είναι ένα άθλημα που τα συνδυάζει όλα», λέει ο Δημήτρης Τζοβάρας, υπεύθυνος σχολής πολεμικών τεχνών.
    Όπως διευκρινίζει ο κ. Τζοβάρας «τα παιδιά εδώ μαθαίνουν πώς να σκέφτονται και να φέρονται, κάτι το οποίο θέλουν οι γονείς. Μέσα από το άθλημα μαθαίνουν να συγκεντρώνονται και αυξάνεται η αυτοπεποίθηση τους» και συμπληρώνει: «ταυτόχρονα τα παιδιά διδάσκονται να μη διστάζουν και να μη φοβούνται. Ακόμη κι αν αισθανθούν φόβο, θα το παλέψουν και θα το αντιμετωπίσουν. Αυτή είναι μία αρχή που περνάμε στα παιδιά».

. Πολεμικές αποζημιώσεις. "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" !!!


...λέει τώρα η επίσημη Γερμανική κυβέρνηση, αλλάζοντας τη στάση της...

από Ενεργοί Πολιτες Πάρου
Στην συνάντηση που είχαν σήμερα ο Γερμανός πρέσβης με τον πρόεδρο της επιτροπής για τις πολεμικές αποζημιώσεις Μανώλη Γλέζο, η Γερμανία δια στόματος του Γερμανού πρέσβη, για πρώτη φορά, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι.....
υπάρχει χρέος της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα !!!
"Το μόνο χρέος είναι ...ηθικό" απάντησε ο πρέσβης στην παρατήρηση του Μανώλη Γλέζου ότι για πρώτη φορά η Γερμανία ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Σήμερα, Γερμανοί πολίτες, μέλη της κίνησης "Αμβούργο-Δίστομο" διαδήλωσαν έξω από την Γερμανική πρεσβεία την απαίτηση τους να σταθεί συνεπής η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα.

Το mp3 player που δεν χρειάζεται να αγγίζετε


Ιδανικό για δρομείς, καταλαβαίνει τι θέλετε να κάνετε με μία σας κίνηση!

Σας αρέσει να πηγαίνετε για τρέξιμο και συνήθως το κάνετε με τη συνοδεία μουσικής. Φοράτε λοιπόν τα ακουστικάκια σας, βάζετε το mp3 player να παίζει και τρέχετε σαν τον άνεμο. Ωστόσο όταν θέλετε ν' αλλάξετε κομμάτι, να το δυναμώσετε ή να το χαμηλώσετε, να πατήσετε παύση και γενικά να κάνετε οποιαδήποτε παρεμβολή στο πρόγραμμα, τα ιδρωμένα χέρια σας επιτίθενται βίαια στο mp3 player.

Να ζητήσουμε πίσω τους θησαυρούς που μας έκλεψαν


Η υποθήκευση περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου, δήλωσε προχθές στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Βαν Ρομπέι, βρίσκεται στην.... ατζέντα των συζητήσεων των Τριών Μεγάλων Δυνάμεων του Μνημονίου ( Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ) προκειμένου να εκταμιεύσουν την επόμενη δόση του Δανείου προς την Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...