Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Είσαι μαλάκας; ...Τότε κάτσε σπίτι σου!

Οι κυβερνήσεις όσο περισσότερο φοβούνται, τόσο περισσότερο δαγκώνουν!
Είσαι άνεργος; Έχεις δικαίωμα στην εργασία αλλά δε βρίσκεις δουλειά ούτε για delivery;
Έχεις τα προσόντα αλλά σε τρώει η αυτοενοχοποίηση της παρασιτικής ζωής;
Είσαι μισθωτός (είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα) και σου κόψανε δυο-τρεις μισθούς, δεν ξέρεις αν θα πάρεις σύνταξη και πότε; Σου κόψανε...
13ο και 14ο μισθό; Σε βάζουν τα αφεντικά σου να δουλεύεις 12ωρο και να πληρώνεσαι με το βασικό του 8ωρου; Δε μπορείς να σηκώσεις κεφάλι υπό την απειλή της απόλυσης;
Οι "εκπρόσωποί" σου, οι εργατοπατέρες/συνδικαλισταράδες τα χουν κάνει πλακάκια με τις κυβερνήσεις και σε κρατούν "ήσυχο" και δαμασμένο;

Θα φορολογήσουν ακόμα και τους ανέργους!!

250.000 άνεργοι που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στο 2010 θα κληθούν να πληρώσουν και αυτοί έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα που συγκέντρωσαν μέχρι την στιγμή που απολύθηκαν.

Αλλοδαπός χτύπησε νεαρή κοπέλα για να της αρπάξει το lap top στην οδό Ευελπίδων,από τύχη δεν θρήνησαμε θυματα......

Nεαρά παιδιά μπαίνουν εύκολα στο στόχαστρο των ληστών όταν έχουν μαζί τους κινητά, lap top και παιχνιδομηχανές που εύκολα πωλούνται στη “μαύρη” και εξασφαλίζουν εύκολο “μεροκάματο”.

Αυτή τη φορά θύμα μια κοπέλα στην οδό Ευελπίδων στις οκτώ το απόγευμα. Η κοπέλα δεν κατάλαβε τι τη χτύπησε. Ο αλλοδαπός δράστης έπεσε με μανία πάνω της,την έριξε κάτω και
της άρπαξε δια της βίας την τσάντα με το lap top.

‘Kids Blessing Abraham’: Κατηχώντας τα χριστιανόπουλα να λατρεύουν το ΙσραήλΠίσω από το ‘Kids in Ministry International’ και την εκδήλωση ‘Kids Blessing Abraham’ (με συμμετοχή ‘Μεσσιανικού Ραβίνου’, shofar και ρέπλικα του Τείχους των Δακρύων!) - δείτε το βίντεο στο τέλος - βρίσκεται η πεντηκοστιανή πάστορας Becky Fischer που έχει ασπασθεί τις δοξασίες του χριστιανικού σιωνισμού και προωθεί την υποστήριξη του κράτους του Ισραήλ. Η 60χρονη Fischer είναι «πάστορας παιδιών» και περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ ‘Jesus Camp’ (2006) - ένα χαρακτηριστικό βίντεο ΕΔΩ.

Την ανάγκασαν να διασχίσει γυμνή όλο το χωριό ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που μας έφερε ο κός Σαμαράς και οι συνεχιστές του


Ένας από τους γιους της, κατηγορήθηκε ότι έκανε παιδί με μια παντρεμένη γυναίκα. Και η 50χρονη μητέρα του ήταν εκείνη αναγκάστηκε να πληρώσει το τίμημα.

Αναγκάστηκε να διασχίσει ολόκληρο το χωριό γυμνή!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Νελόρ Μπάλα, 50 χλμ. βόρεια του Ισλαμαμπάντ όταν ένας άνδρας, ο Μοχάμαντ Σαλμάν, που λείπει συχνά από το σπίτι του γιατί εργάζεται στη Λαχώρη της ανατολικής Ινδίας, άρχισε να υποψιάζεται πως ένας από τους γιους της γειτόνισσάς του κοιμήθηκε με τη γυναίκα του και αυτή έμεινε έγκυος, εξήγησε αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

«Eπίθεση» στο μνημόνιο απο Financial Times


 
Διπλή … «επίθεση»  από κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες στο Μνημόνιο και στις επιλογές της ευρωπαϊκής πολιτικής ηγεσίας αναφορικά με την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους!

Ο λόγος για τα δημοσιεύματα των Financial Times και Guardian που επισημαίνουν πως η διευθέτηση του «ελληνικού προβλήματος» περισσότερο έχει να κάνει με την κατά το δυνατόν διασφάλιση των ευρωπαϊκών τραπεζών που είναι εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος παρά στην επίλυση της κρίσης και στα συμφέροντα της Ελλάδας και της τρωθείσας οικονομίας της ...!

Χαρακτηριστικά, οι FT αναφέρουν πως οι επενδυτές και πρωτίστως οι πιστωτές της Ελλάδας φοβούνται πως μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας θα υποχρέωνε τις τράπεζες να αναζητήσουν κεφάλαια για να καλύψουν τις απώλειές τους. Και τονίζουν πως οι προσπάθειες της Γερμανίας να «περάσει» ως λύση ένα είδος "ήπιας αναδιάρθρωσης", υπό την αίρεση πως οι ιδιώτες ομολογιούχοι θα συναινέσουν σε παράταση των προθεσμιών λήξης των ομολόγων που κατέχουν, αποσκοπούν στο να θωρακίσουν τις τράπεζές τους και να δώσουν χρόνο στα ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, είτε να ενισχύσουν την κεφαλαιακή τους βάση (ώστε να «αντέξουν» ενδεχόμενα μελλοντικά «πιστωτικά γεγονότα), είτε να … αγοράσουν χρόνο ώστε σε δεύτερη ανάγνωση να προχωρήσουν (μετά το 2013) σε ένα – όπως το αποκαλεί ο αρθρογράφος των FT – «σωστά δομημένο reprofiling» που θα άφηνε ανεπηρέαστα τα τραπεζικά επίπεδα κεφαλαίου και δεν θα προκαλούσε αναστάτωση στις ευρωτράπεζες, ή μετάσταση της κρίσης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδοςΜάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος
24 Φεβρουαρίου 1821


Η ώρα ήλθεν, ω Άνδρες Έλληνες! Πρό πολλού οι λαοί της Ευρώπης, πολεμούντες υπέρ των ιδίων Δικαιωμάτων και ελευθερίας αυτών, μας επροσκάλουν εις μίμησιν, αυτοί, καίτοι οπωσούν ελεύθεροι, επροσπάθησαν όλαις δυνάμεσι να αυξήσωσι την ελευθερίαν, και δι’ αυτής πάσαν αυτών την Ευδαιμονίαν.
Οι αδελφοί μας και φίλοι είναι πανταχού έτοιμοι, οι Σέρβοι, οι Σουλιώται, και όλη η Ηπειρος, οπλοφορούντες μας περιμένωσιν· ας ενωθώμεν λοιπόν με Ενθουσιασμόν! η Πατρίς μάς προσκαλεί!
Η Ευρώπη, προσηλώνουσα τους οφθαλμούς της εις ημάς, απορεί διά την ακινησίαν μας, ας αντηχήσωσι λοιπόν όλα τα Όρη τής Ελλάδος από τον Ήχον τής πολεμικής μας Σάλπιγγος, και αι κοιλάδες από την τρομεράν κλαγγήν των Αρμάτων μας. Η Ευρώπη θέλει θαυμάση τας ανδραγαθίας μας, οι δε τύραννοι ημών τρέμοντες και ωχροί θέλουσι φύγει απ’ έμπροσθέν μας.
Οι φωτισμένοι λαοί της Ευρώπης ενασχολούνται εις την αποκατάστασιν της ιδίας ευδαιμονίας· και πλήρεις ευγνωμοσύνης διά τας προς αυτούς των Προπατόρων μας ευεργεσίας, επιθυμούσι την ελευθερίαν της Ελλάδος.

"...δεν είναι «ευκαταφρόνητος» ο μισθός των 590 ευρώ ."


Κάποιοι υπουργοί ή τα έχουν χαμένα ή ζουν σε άλλη χώρα. Όπως… καλή ώρα η Λούκα Κατσέλη η οποία βγήκε και είπε, χωρίς να κοκκινίζει, ότι δεν είναι «ευκαταφρόνητος» ο μισθός των 590 ευρώ για τους νέους εργαζόμενους!

Χανιά: Αποκλεισμένη η Τράπεζα της Ελλάδος από «αγανακτισμένους»


Το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στα Χανιά παραμένει αποκλεισμένο από τα ξημερώματα από ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών.

Τα λαθροαποβρασματα δυσφημούν την χώρα μας και εμείς απλά τους ταΐζουμε

Ρεθυμνο: ''Αυτοι με βιασαν στην παραλια - Με εδεσαν και με εκλεψαν''!


Για πρωτη φορα εγγραφο με τα ευρηματα στο Roswell στην ιστοσελιδα του FBI
Ένα σκαναρισμένο έγγραφο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του FBI κάνει λόγο για τα ευρήματα από τους πράκτορες της υπηρεσίας που βρέθηκαν μετά το περίφημο ατύχημα στο Roswell.
Το έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/3/1950 αναφέρει την έκθεση ενός πράκτορα του FBI ο οποίος μίλησε με ένα αντίστοιχο πράκτορα της αμερικανικής Αεροπορίας και ο οποίος του περιέγραψε τα ευρήματα. Είναι άγνωστο ένα ο πράκτορας του FBI κατόρθωσε να δει ο ίδιος τα ευρήματα ή όχι.
 

Είναι πάντως η φορά που αναφορά για την υπόθεση στο Roswell κάνει την εμφάνισή της σε επίσημο κυβερνητικό ιστολόγιο των ΗΠΑ.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής.
Η παρακάτω αναφορά προσκομίστηκε στον SA (ειδικό πράκτορα/special Agent) (σβησμένο) από τον (σβησμένο).
Ένας ερευνητής από την Αεροπορία ανέφερε πως τρεις αποκαλούμενοι ως ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό. Περιγράφονται ως κυκλικοί στο σχήμα με ανασηκωμένο το κεντρικό τμήμα περίπου 50 πόδια (16 μέτρα) σε διάμετρο. Κάθε ένα από τα αντικείμενα είχε μέσα του τρία σώματα  ανθρώπινης φυσιολογίας αλλά μόνο 3 πόδια σε ύψος (1 μέτρο), ντυμένοι με μεταλλικής υφής ενδυμασία με υφή υφάσματος.

Η ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ (NTOKΙMANTEΡ)

Ένα καταπληκτικό ντοκυμαντέρ για  την επικείμενη γνωστοποίηση  ύπαρξης εξωγήινης ευφυίας,  που πολλοί άνθρωποι αναμένουν στον πλανήτη.
Η ποιότητα ήχου και εικόνας αποζημειώνει την έλλειψη Ελληνικών υποτίτλων.

(Τι έχουν πάθει όλοι με) Το Σύμβολο του Διαβόλου;«Αυτός είναι ένας παλιός, γνωστός χαιρετισμός του ενός σατανιστή προς τον άλλον. Συνήθως, οι Illuminati είναι πολύ πιο ‘λεπτοί’ και δεν το συνηθίζουν να το κάνουν δημοσίως». - ‘Svali’ (*).

«Ένα σύμβολο σκεπάζει ή κρύβει ένα μυστικό, και σκεπάζει έτσι μυστικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις μπορούν, όταν ελευθερωθούν, να έχουν ένα ισχυρό αποτέλεσμα".
- Foster Bailey, Μασόνος 33ου βαθμού .Από το βιβλίο“The Spirit of Freemasonry”.
(*)‘Svali’, είναι το ψευδώνυμο μίας γυναίκας που υπήρξε «προγραμματίστρια ελέγχου του νου» και εκπαιδεύτρια (‘mind control programmer and trainer’), κάτι σαν υπεύθυνη προπαγάνδας για τους Illuminati. Όλα αυτά μέχρι το 1996 που έγινε χριστιανή και εγκατέλειψε την μυστική εταιρία.

Παικτης του Greek idol 2011από την πρώτη στιγμή κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση , να μας πεί τι συμβολίζει????

O Συγκεκριμένος παίκτης πάει πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι , και τα χεράκια του έχουν .... "πιαστεί" να επαναλαμβάνουν την προαναφερόμενη κινησούλα ....

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ;;;


Λουκέτο αύριο στη χώρα - Απεργούν οι πάντες- Στις 07:00 το πρωί έξω από την Βουλή και οι Αγανακτισμένοι
- Κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα
- Προβλήματα στις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
- Διαβάστε αναλυτικά ποιοι απεργούν.

Οι εθνοπροδότες σκάβουν λαγούμια για να την κοπανήσουν MEΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΙΛΙΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΚΑΒΥΤΟ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ , ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...
ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Κ.Υ.Π.ΑΤΖΗΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΜΑΛΙΑ.

Εκπληκτικό φαινόμενο πάνω από την Ακρόπολη.


S
Εκπληκτικό φαινόμενο αποθανάτισε μια φωτογραφική μηχανή. Στην ιστοσελίδα στην οποία είδαμε την φωτογραφία αυτή αναρωτιούνται αν αυτό «είναι ένα παιχνίδισμα του φωτός» ή «σύμπτωση του χώρου και των γεγονότων».

Ακης Τσοχατζόπουλος...Μπήκε στην πολιτική "ξεβράκωτος" και βγήκε off shore !
Θα είναι πολύ ενημερωτικό για τον κόσμο που δουλεύει 30 με 40 χρόνια σκληρά και κάνει ένα άντε δυο σπίτια και αυτά με χίλιες στερήσεις να υπάρχει στο Site Ένα ενημερωτικό βιογραφικό μόνιμα για τον κάθε ,εν ενεργεία, η μη βολευτη Ποσά σπίτια έχει από πού ξεκίνησε πως μπήκε στην πολιτική ποιους άλλους συγγενείς έχει βάλει μέσα..ΠΧ Άκης Τσοχατζόπουλος ξεκίνησε φτωχός δεν είχε να φάει όταν αγόραζε τυρόπιτα έτρωγε και το χαρτί μαζί με την τυρόπιτα και τώρα (ΑΚΗΣ: Μπήκε στην πολιτική "ξεβράκωτος" και....
βγήκε off shore !

Δεν "μπαλώνεται" με τίποτα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας , θέλει ο Άκης να κρυφτεί και τα ακίνητα δεν τον αφήνουν.
Το σπίτι στο Π.Ψυχικό!
Πανάκριβα ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία , απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απο μισθό του υπουργού και με τη βουλευτική του αποζημίωση...
Πέραν του πανάκριβου ακινήτου (εκτιμάται στα 6,5 εκ. ευρώ) της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο όνομα της συζύγου του o...πάλαι ποτέ πανίσχυρος Άκης Τσοχατζόπουλος, παρά μία ψήφος πρωθυπουργός, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός του ιδρυτή του ΠαΣοΚ Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται ότι πλούτισε στην κυριολεξία μέσα από την πολιτική.

Ο Παπανδρέου στερείται πλέον λαϊκής νομιμοποίησης και οι βουλευτές σιωπούν!!!

Η κυβέρνηση Παπανδρέου στερείται εδώ και πολύ καιρό οποιασδήποτε λαϊκής νομιμοποίησης και όσο συνεχίζει να παραμένει γαντζωμένη στις καυτές καρέκλες της εξουσίας, τόσο πιο πολύ αποκαλύπτει το ολοκληρωτικό της πρόσωπο και τόσο πιο απεχθής γίνεται στον ελληνικό λαό. Ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει ότι είναι ο ίδιος αναλώσιμος και γνωρίζει επίσης πως από τη στιγμή που θα......
προκηρύξει εκλογές,....
θα έχει παύσει αυτόματα να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας για πάντα. Αυτό το γνωρίζει πλέον πολύ καλά, γι’ αυτό και εκλογές δεν πρόκειται πλέον να κάνει, εκτός και αν τον πάρουν σηκωτό από την πρωθυπουργική καρέκλα.

Τρεις είναι οι βασικότεροι παράγοντες από τους οποίους προκύπτει η έλλειψη λαϊκής νομιμοποίησης:

Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας ξεσηκώνονται για τους μετανάστες...Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας ξεσηκώνονται
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα κέντρα φύλαξης και κράτησης λαθρομεταναστών...


Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ορεστιάδας (Κ.Ε.Π.Ο) καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του νέου Δήμου Ορεστιάδας σε Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, την Παρασκευή, 17- 6 – 2011 και ώρα 1 μ.μ, στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας, σε αντίδραση στη δημιουργία νέων κέντρων φύλαξης και κράτησης παράνομων μεταναστών στο Νομό και στην περιοχή.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:

ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ CHEMTRAILS. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.


Ψεκάστε, ψεκάστε κάτι θα… πέσει
Άλντους Χάξλεϋ: “Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα”
Τετάρτη 18 Μαΐου, ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Point Mugu στην Santa Monica της Καλιφόρνια. Κατά την απογείωση του αεροπλάνου Boeing 707 της Omega Airlines – συνεργάζεται και επισήμως με τον στρατό – από τη ναυτική βάση συμβαίνει ένα τρομερό ατύχημα..
.

Ο πιλότος χάνει τον έλεγχο, το αεροπλάνο γλιστράει εκτός του αεροδιαδρόμου και συντρίβεται. Ένα ακόμη αεροπορικό ατύχημα; Όχι ακριβώς!

Η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο; Βίντεο

Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης....

Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.

Παπανδρέου προς ΛΑΟΣ: Έχετε κρατήσει πατριωτική στάση


Μεγάλη ικανοποίηση Καρατζαφέρη.
Έκλεισε ως... "πατριώτης" !

Ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για το Μεσοπρόθεσμο, αναγνώρισε την πατριωτική στάση του ΛΑ.Ο.Σ. για το μνημόνιο, λέγοντας:
«Παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές έχετε κρατήσει μια υπεύθυνη και πατριωτική στάση απέναντι στο μνημόνιο».
Βασικός λόγος της εξάρτησής μας, της κηδεμονίας και....
της επιτήρησης είναι ανάγκη για δανεικά προκειμένου να επιβιώσουμε, δήλωσε ο ...
Γιώργος Παπανδρέου.

Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως η δημοσιονομική προσαρμογή που συμφωνήθηκε με την τρόικα, βασίζεται σε περισσότερη φορολογία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα πενιχρά -όπως είπε- αποτελέσματα από τη μείωση των κρατικών δαπανών και τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Πρόσεχε Γιωργο, με τα νεα μέτρα πλησιάζει η ωρα του ελικόπτερου


Έκτακτα μέτρα για την «τρύπα» των 7 δισ.

Με μια σειρά από έκτακτες εισφορές σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες κι ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και «μέτρα της μιας φοράς», που όμως γεμίζουν τα ταμεία, σώζοντας την παρτίδα των εσόδων στο «παρά ένα», όπως η νομιμοποίηση αυθαιρέτων, επιδιώκουν Τρόικα και κυβέρνηση να....
εξασφαλίσουν ότι θα εισπραχθούν τα πρόσθετα περίπου 7 δισ. που απατούνται για να έρθει στα ίσια του ο φετινός εξαιρετικά κρίσιμος προϋπολογισμός. Μαζί με αυτά, έρχονται αυξήσεις σε πολλούς φόρους και τέλη. Ψηλά στην λίστα των φετινών... αιμοδοτών έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι κερδοφόρες επιχειρήσεις, όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν εισοδήματα πάνω από 80.000 και οι υπόχρεοι Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, δηλαδή οι ιδιοκτήτες ακινήτων αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν στην Εφορία πρόσθετη ειδική εισφορά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...