Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση ΓΑΠ ειναι μια ομάδα ανίκανων και ακατέργαστων που δεν αξίζουν την προσοχή κανενός. Πρέπει να φύγουν. Οσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.

Τόσο καραγκιοζηλίκι για να ψηφιστεί το νέο αντισυνταγματικό μνημόνιο με 151 ψήφους αντί 181...


Συναίνεση και οικουμενική για να ψηφιστεί μόνο το μεσοπρόθεσμο

Γράφει ο Αδαμάντινος


Γιατί άραγε ζητούσε επί τόσο καιρό συναίνεση ο ΓΑΠ και μαζι με τον Καρατζαπάρτα ήθελαν οικουμενική; Γιατί τόσο καιρό οι δανειστές της Ευρωζώνης που διαλύεται σφαιράτα... υποστηρίζουν λεκτικά τον ΓΑΠ των αγορών απειλώντας και εκφοβίζοντας τον ελληνικό λαό ότι θα «πεθάνει» αν γίνει χρεοκοπία; Γιατί όλα τα ΜΜΕ και όλοι οι....

βουλευτές ασχολούνται συνέχεια με το «πόθεν κλάνει το μπαρμπούνι» και όχι με την ουσία;

Η απάντηση είναι γιατί δεν τους βγαίνανε οι 181 ψήφοι οπότε χρειαζόταν συναίνεση σε άλλη περίπτωση το μνημόνιο θα είναι και πάλι αντισυνταγματικό όπως το πρώτο. 151 ψήφοι δεν αρκούν για να είναι συνταγματικό το πρώτο μνημόνιο.


Πολύ θέατρο παιχτηκε και συνεχίζεται να παίζεται αυτές τις μέρες από το club της Βουλής και τα ΜΜΕ, ενώ έχουν εξαφανιστεί απο την πιάτσα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ. Μίκης και οι ακαδημαικοί κατά του μνημονίου, μη αναδεικνύοντας ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΟΤΙ ΜΕ 181 ΨΗΦΟΥΣ και το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. Είναι διεθνή σύμβαση και για να γίνει νόμος χρειάζονται 181 ψήφοι.

Διαβάστε το «μεσοπρόθεσμο»!


Το επονομαζόμενο ως «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» αποτελεί την εγγύηση για την επερχόμενη - με μαθηματική ακρίβεια - καταστροφή του ελληνικού λαού.
*
Κι όταν λέμε με «μαθηματική ακρίβεια» το εννοούμε με την κυριολεκτική σημασία του όρου.
Αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα όσα ομολογούν οι ίδιοι οι συντάκτες του «μεσοπρόθεσμου».

ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.                                                    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
Η "Χούντα" το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ

Υποχωρεί από τη Θράκη η Ελλάδα, με πώληση Αστυνομικής Διεύθυνσης σε ιδιώτη!

Θα μπορούσε να είναι ένα ευφάνταστο κακόγουστο αστείο. Θα μπορούσε να αποτελεί το αποκύημα ενός νοσηρού εγκεφάλου που αρέσκεται στο να τρομοκρατεί χιλιάδες ανθρώπων... Όμως, οι νοσηροί εγκέφαλοι που αποφάσισαν να βγάλουν στο σφυρί την Αστυνομική Διεύθυνση της Ροδόπης, φαίνεται πως δεν έχουν κατανοήσει δύο βασικές Ελληνικές λέξεις: την "ασφάλεια" και την ...


"εθνική".
Έτσι, στο όνομα του χρήματος παραδίδουν εν ψυχρώ την Αστυνομική Διεύθυνση της ....
Ροδόπης στα χέρια ιδιώτη!!!

Ο Βενιζέλος έχει ζητήσει 180 βουλευτές για το μεσοπρόθεσμο ...πριν 5 μέρες!

Μόλις την προηγούμενη Κυριακή, σε συνέντευξή του κυριακάτικ
εφημερίδα (Πρώτο Θέμα), ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Βενιζέλος, είχε ζητήσει την ψήφιση του Μνημονίου 2 με 180 βουλευτές.

Σήμερα λοιπόν, λίγες μόνο...
μέρες μετά, είναι ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και το απόλυτο αφεντικό της ελληνικής οικονομίας.

Περιμένουμε φυσικά όλοι, από έναν σοβαρό πολιτικό, που τηρεί τα λόγια του και ακολουθεί τα πιστεύω του, ότι θα αξιώσει την ψήφιση του Μνημονίου 2, με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

TO ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

 
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ

ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!... ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ..


ΤΩΝ ...300 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΟΙ 1.000.000 ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/6 ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ

1) ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΥΡΙΖΑ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΛΗ.

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ............


ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

ΠΟΙΟΣ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ?

ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ… ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ !


Του Μακρυγιάννη Χρήστου Ανωτ. Αξιωματικού ε.α

Μέσα στον σπαραγμό στο αβέβαιο καθημερινό και στην αγωνία για το μέλλον της Πατρίδος κάποιοι ράβουν κουστούμια για πάρτη τους …
Ακούω διαβάζω και δεν πιστεύω Πατριώτες στα μάτια και στα....
αυτιά μου.
Άκουσον άκουσον εδώ η Πατρίδα χάνεται ,εδώ τα παιδιά μας θα καταντήσουνε σύγχρονοι σκλάβοι η έννοια του κράτους Έθνους πάυει να υφίσταται και πολιτικοί και πολιτικάντηδες μιλάνε για αυτοδυναμίες κομμάτων και για πολιτικές !!!!

Σκαντζαραν τους ασχετους και αχρηστους μεταξυ τους στα υπουργεια και αυτο ειναι νεα κυβερνηση ; Ρε Γιωργο πες μας επιτελους τι πινεις να το παρουμε και μεις να τα δουμε ολα ωραια.......

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΗΝ "ΦΑΕΙ"

Το νέο υπουργικό σχήμα, όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, έχει ως εξής:

Ανασχηματισμός: Η νέα σύνθεση της (ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ) κυβέρνησης – τα ονόματα των υπουργών


Ανασχηματισμός: Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – τα ονόματα των υπουργώνΑυτά είναι τα ονόματα των υπουργών από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που μόλις ανακοινώθηκε:
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ?


Το μεσοπροθεσμο που θα αποτελεσει τη ταφόπλακα του Ελληνα πολίτη και την Τετάρτη 15/6 ξεσήκωσε χιλιαδες κόσμου προς διαμαρτυρια,μόλις χθες ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπη. Η είδηση πέρασε στα ψιλά γράμματα καθώς την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε οπερέτα και είχε καθηλώσει τον ελληνικό λαό να....παρακολουθεί το δράμα της ζωής του που εναλλασσόταν με ελπίδα μπροστα στα μάτια του.

Από την πρώτη ώρα που ο Παπανδρέου μάς έφερε τη δικτατορία και μέχρι σήμερα, φτιάχτηκαν δεκάδες ομάδες αντιμνημονιακές

Μήπως οι ομαδάρχες της κάτω πλατείας Συντάγματος να τη δούν αλλιώς;;;

Τι συνέβη χθες στο Σύνταγμα...

Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, κάτω στην πλατεία βρίσκονται οι "σοφοί" πολίτες που όλα τα ξέρουν, και γι' αυτό πήραν την άδεια από τη σημαία να μας μορφώσουν και να αποφασίζουν για όλους τους υπόλοιπους, και πάνω βρίσκεται ο "όχλος" που δεν ξέρει τι του γίνεται και του χρειάζεται η καθοδήγηση.

Οι κάτω λοιπόν, δεν τους φτάνει που μιλάνε σε μικρόφωνο, δεν τους φτάνει που τα μεγάφωνα τα....
έχουν στραμμένα προς τα πάνω (αλήθεια, αφού μεταξύ σας διαβουλεύεστε, εσείς δεν θα έπρεπε να θέλετε να σας ακούτε;) χθες έκαναν και το εξής δημοκρατικό... έφεραν και κότσαραν μεγάφωνα σε όλο το μήκος του δρόμο, στο πάνω μέρος της πλατείας!!!

Πρόσεξε, οι "δημοκρατικοί" το έκαναν αυτό, οι "δημοκρατικοί" και "σοφοί" πολίτες που βρίσκονται κάτω. Τι σκέφτηκαν λοιπόν, αυτοί οι δημοκράτες και σοφοί πολίτες: Είμαστε εδώ και συνδιαλεγόμαστε τόσον καιρό τώρα, κι εσείς οι πάνω, αυτοί που δεν ξέρετε τα στραβά σας, δεν κατεβαίνετε να μας ακούσετε; Θα σας βάλουμε τις ομιλίες μας απευθείας στ' αυτιά.
Φυσικά τα μεγάφωνα που κότσαραν στο δρόμο χθες, ξηλώθηκαν.

Μου έμειναν όμως κάποιες απορίες και θέλω οι σοφοί δημοκράτες να μου τις λύσουν.

ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!

 

H νεα Κυβερνηση!!!!

Πρωθυπουργος:
Το κοριτσακι με τα σπιρτα

Αντιπροεδρος:
Η Χιονατη

Υπουργος εξωτερικων:
Ο Μαυρος Πητ

Υπουργος εσωτερικων:
Ο Σκρουτζ μακ Ντακ

Και τότε το μυαλό μου κλείδωσε μία φωτογραφία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου μέχρι να πεθάνω.


Πίσω πλάνο τα ματ με τις ασπίδες τους ακόμα όρθιες, μπροστά ένα χαλί από πέτρες και καταστροφή ......και 2 παιδιά με σκούπες, σακούλες, φαράσια και γάντια στα χέρια να καθαρίζουν τον χώρο!!!

Εχθές από τις 7 το πρωί η κατάσταση μύριζε μπαρούτι στο Σύνταγμα. Αρχικά κάποιοι αφαίρεσαν την πρώτη σειρά κιγκλιδώματα που βρισκόταν μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ένταση δημιουργήθηκε και δεύτερη σειρά ματ ήρθε να αντικαταστήσει τα σίδερα που είχαν φύγει.
Στη συνέχεια για τις επόμενες ώρες ο κόσμος είχε....
αρχίσει να μαζεύεται και όλοι περιμέναμε τις πορείες για να δούμε τι θα επακολουθήσει. Ήρθαν οι του ΠΑΜΕ και επειδή η πλατεία ήταν γεμάτη, πορεύτηκαν προς την Αμαλίας και την Φιλελλήνων. Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έφυγαν όπως κάνουν συνήθως! Συνήθως κάνουν πασαρέλα....περνάνε μπροστά από το Σύνταγμα, κατευθύνονται στο Ζάππειο και μετά γειά σας!!! Μετά ήρθαν οι "άλλοι"....οι κουκουλοφόροι. Εντάσεις δημιουργήθηκαν στην αρχή της Β.Σοφίας. Τα πρώτα δακρυγόνα έπεσαν. Κατεβήκαμε με κάτι φίλους επάνω στην πλατεία και καθήσαμε εκεί. Μπροστά από το Μεγάλη Βρετανία γινόταν χαμός!!!

Ώρα 09:31 Οι τελευταίες πληροφορίες – Εφτασε στο υπουργείο ο Γ. ΠεταλωτήςΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!


Οι πρώτες φήμες γύρω από τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γίνεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει το Υπουργείο Οικονομικών, ο Ιωάννης Ραγκούσης το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο Δημήτρης Ρέππας το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Παύλος Γερουλάνος το Υπουργείο Επικρατείας, ενώ ο....
Παναγιώτης Μπεγλίτης αναλαμβάνει το Υπουργείο Άμυνας

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.......................


"ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ" ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!


Η...ιέρεια της Νέας Τάξης,επιστρατεύτηκε για να μας πει "τι πρέπει να γίνει":

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με νέα δομή, άλλη λειτουργία και ανθρώπους να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο, επισήμανε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ":ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ!


Παρακαλούμε,διαβιβάστε το στους "αγανακτισμένους",μπας και το θέσουν οι μεν (κάτω) στη "συνέλευση",οι δε (πάνω) στα "υπερπατριωτικά" τους...αιτήματα:

Δεν μπορούμε πια να κυκλοφορήσουμε πουθενά. Ούτε μέσα στα σπίτια μας. Σήμερα το μεσημέρι στα Πατήσια 3 μαύροι έκλεψαν μέσα στη πολυκατοικία τη μάνα μου. Την έριξαν κάτω και της άρπαξαν τη τσάντα της. Ευτυχώς που δεν τη χτύπησαν παραπάνω δηλαδή. Εκεί φτάσαμε. Να λέω Δόξα τω Θεώ που δεν της έκαναν μεγάλη ζημιά ή δεν τη σκότωσαν όπως τις προάλλες τον άτυχο Μανώλη. Η αστυνομία βέβαια είχε προ καιρού με επίσημο έγγραφο προτρέψει τις γυναίκες να μην κυκλοφορούν μόνες στο κέντρο της πόλης λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας. Αλλά μέσα στο σπίτι μας ρε παιδιά; Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα. Φεύγεις από το σπίτι και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις πίσω. Στο τέλος δηλαδή τι θα γίνει; Θα αναγκαστούν οι πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να οργανώσουν πολιτοφυλακές και να βγαίνουν οι γνωστοί υπερασπιστές των ''ανθρωπίνων δικαιωμάτων'' να λένε για ρατσισμούς και άλλα τέτοια φαιδρά. Λες και το ανθρώπινο δικαίωμα να κυκλοφορείς με ασφάλεια δεν υπάρχει.

Η ΚΛΙΚΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

Tελευταιο σεναριο πριν την ανακοινωση του ανασχηματισμου


Όλα δείχνουν μερικά λεπτά πριν το ανασχηματισμό ότι νέος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα είναι ο Ε. Βενιζέλος, αν και το όνομά του μαζί με αυτό του Ανδρέα Λοβέρδου “παίζει” και για το Οικονομικών.Για το ίδιο υπουργείο ακούγεται, αν και πολλοί μιλούν για έκπληξη, το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου... 
ωστόσο σε όσους μιλούν για έκπληξη απαντούν ότι πληροφορίες από το Μαξίμου χθες τη νύχτα μιλούσαν για πρόσωπο που θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για τους εταίρους μας στην Ένωση ...

Από το Οικονομικών φεύγει ο Γ. Παπακωνσταντίνου και αναλαμβάνει το Εξωτερικών με τον κ. Δρούτσα να μένει εκτός.

Ιδού και το πληρεξούσιο του (αντικανονικού πατριάρχη)Θεόφιλου στο μουσουλμάνο δικηγόρο του κ. Ράμι ΜούγραμπιΣε προηγούμενη αποκάλυψή μας αναρτήσαμε στο διαδίκτυο το πόρισμα των Παλαιστινίων σχετικά με το σκάνδαλο Πύλη της Γιάφφα. Το πόνημα – ντοκουμέντο περιγράφει συναντήσεις και επαφές που θυμίζουν αστυνομικό σενάριο, με πρόσωπα που πίεζαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίο να υπογράψει συμβόλαια και να μισθώσει ακίνητα. Όταν τα συμφέροντα αντιλήφθηκαν ότι ο μακαριώτατος δεν συνεργάζεται μαζί τους άρχισαν να τον απειλούν ότι, αν δεν υιοθετήσει συμφωνίες από επαφές που είχαν με υπάλληλο της Οικονομικής υπηρεσίας του θρησκευτικού μας ιδρύματος στους Αγίους Τόπους μέχρι τις 17 Μαρτίου (2005), τότε θα πέσει «πυρηνική βόμβα στο Πατριαρχείο».

Aπολύθηκε στην Αλβανία ομογενής δικαστικός, επειδή δήλωσε Ελληνίδα!!!

Η ομογενής Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή. Η ομογενής δήλωσε θαρραλέα ότι είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο. Μετά από αυτό της ήρθε η ειδοποίηση της....
απόλυσης.

(Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ) ΣΑΜΑΡΑΣ:"ΕΘΕΣΑ ΟΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ"!


"Δεν είναι δυνατόν με τέτοια οικονομική κρίση να υπονομεύεται η Ελλάδα με καραβάνια λαθρομεταναστών"!

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας γι'αυτή την πατριωτική του τοποθέτηση,σε ένα θέμα που πολλοί "ξεχνάνε",αλλά κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τη χώρα μας,πολύ πριν το οποιοδήποτε Μνημόνιο!

Αφού θέλει να φύγει, γιατί δεν τον αφήνουν;


      Όταν ένας πρωθυπουργός δηλώνει ξεκάθαρα αλλεπάλληλες φορές ότι η κυβέρνησή του δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνη της και ζητάει πότε ξένους κηδεμόνες και πότε συγκυβέρνηση, δεν έχει πολλούς δρόμους: ή το αίτημά του γίνεται δεκτό και περνάμε στην επόμενη φάση ή παραιτείται και πάει σε εκλογές για να αποφασίσει ο λαός τη νέα του κυβέρνηση.
Όταν ένας πρωθυπουργός μπαίνει σε συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας, όταν ο βασικός πολιτικός του αντίπαλος του θέτει ως όρους την αλλαγή πολιτικής και την παραίτησή του για να τον..........
διαδεχθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, ή αποδέχεται την πρόταση και πάμε στο παρασύνθημα ή σηκώνει το γάντι της πρόκλησης και πάει σε εκλογές.
Δεν είναι δυνατόν επί μισή μέρα να πέφτουν στο τραπέζι ονόματα υποψηφίων πρωθυπουργών και ο ίδιος να είναι απών, ακόμη μια φορά, μέχρι αργά το βράδυ.
Δεν είναι δυνατόν, όταν ο πολιτικός του αντίπαλος του ζητάει αλλαγή πολιτικής και παραίτηση, το κυβερνητικό ρεπορτάζ – το οποίο δίνουν οι δικοί του άνθρωποι – να το εμφανίζει εμμέσως ως δική του πρωτοβουλία. Η αναπόφευκτη διάψευσή του, την οποία έκανε αργά τη νύχτα ο Σαμαράς, αποτελεί διαπόμπευση.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο κορυφαίος – ως προς την εφαρμογή του Μνημονίου και της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής – υπουργός Λοβέρδος και να λέει ευθέως στα κανάλια αυτό που βίωσαν σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης: «Αισθάνομαι ότι από σήμερα υπάρχει πολιτικό κενό. Δεν με ειδοποίησε κανείς. Μου τηλεφωνούσαν και δεν ήξερα τι να πω».
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει η υπουργός Διαμαντοπούλου και να κάνει... διαγγέλματα ζητώντας αποκατάσταση της εμπιστοσύνης έναντι της κυβέρνησης.
Δεν είναι δυνατόν δημοσίως η ίδια υπουργός να ζητάει «ως κυβέρνηση να αλλάξουμε δομή, λειτουργία και πρόσωπα, ώστε να εμπνεύσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθησυχάζοντας τους φόβους πολιτών, εταίρων και δανειστών, που βρίσκονται σήμερα στο ζενίθ».
Δεν είναι δυνατόν τηλεπαρουσιαστές να λένε δημοσίως ότι ο πρωθυπουργός δέχεται... οικογενειακές πιέσεις για να μην παραιτηθεί!
Δεν είναι δυνατόν να λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ύστερα από μια τέτοια μεταξύ τους διαπραγμάτευση, πως «τόνισα στον κ. Παπανδρέου ότι μια τέτοια κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνει με τον ίδιο πρωθυπουργό. Γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη, τόσο της κοινωνίας μας στο να κυβερνά, όσο και της αγοράς στο να τη βγάλει από την κρίση».
Δεν είναι δυνατόν ολόκληρη η αντιπολίτευση να ζητάει πλέον εκλογές και αυτός να σφυρίζει αδιάφορα.
Δεν είναι δυνατόν να έχει βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, ανθρώπους στους δρόμους και να ασχολείται με το πώς θα βρει... νέο υπουργείο στον... Παπακωνσταντίνου – αν δηλαδή τον σουτάρει κι αυτόν από το πόστο του για να τον διασώσει (!) πολιτικά.
Κατόπιν όλων αυτών, τα πράγματα πλέον ξεκαθαρίζουν: Είναι τέτοιες και τόσες οι δημόσιες αμφισβητήσεις, όχι μόνον από αντιπάλους του, αλλά και από το εσωτερικό του κόμματος και της κυβέρνησής του, ώστε φαίνεται πολύ «λίγη» η κίνησή του να πάει απλώς σε ανασχηματισμό ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους... δικούς του βουλευτές.

Ποιος θα πάρει τον μουντζούρη;
Σήμερα λοιπόν θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Ποιος σοβαρός και ικανός άνθρωπος, όμως, θα διακινδυνεύσει τη φήμη και το όνομά του για να τεθεί υπό τις εντολές και να γίνει εξάρτημα ενός πρωθυπουργού που αμφισβητείται απ’ όλες τις πλευρές; Η απάντηση θα δοθεί εντός της ημέρας.
Όμως, το ενδιαφέρον, πιθανότατα, δεν θα εστιάζεται στα ονόματα των νέων υπουργών ή στις αλλαγές πόστων για κάποιους από τους παλαιότερους. Δυστυχώς το ερώτημα που θα πλανάται θα αφορά τον χρόνο ζωής του νέου σχήματος.
Ο Παπανδρέου – ας μην κοροϊδευόμαστε – πότε ζητά, πότε εκλιπαρεί και πότε εκβιάζει την αντιπολίτευση για την περιβόητη συναίνεση. Ο λόγος είναι απλούστατος: το κάρο κόλλησε στη λάσπη και δεν μπορεί να το ξεκολλήσει λόγω πολιτικής αδυναμίας. Βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο, διότι απλούστατα απέτυχε παταγωδώς συμπαρασύροντας την Ελλάδα στον γκρεμό.
Τα μηνύματα που λαμβάνει από το εσωτερικό και το εξωτερικό είναι καταλυτικά: η «προφητεία» Παπακωνσταντίνου περί «Τιτανικού» επαληθεύεται. Και αφορά τόσο την κυβέρνηση όσο και τη χώρα.
Τώρα ψάχνει συνενόχους και, αφού προς το παρόν απέτυχε να τους βρει στην αντιπολίτευση, η οποία έχει επιμελώς αποφύγει τις παγίδες και σύσσωμη ζητάει εκλογές, μόνο σε δύο κατευθύνσεις μπορεί να τους αναζητήσει:

ΔΩΡΟ


ο Παπαεβραίου αποφάσισε να συνεχίσει να προσποιείται τον Πρωθυπουργό

Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

Αλλαξε αδελφια ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως!
Και μεις???οι αγωνες και οι διαμαρτυριες τοσων ημερων???
Γραφτηκαν φυσικα στα παληα υποδηματα ολων αυτων που θα εξακολουθησουν
να λεηλατουν τη χωρα μας,που θα ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΦΗΦΙΖΟΝΤΑΣ
ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ προγραμμα και θα βυθισουν
τη χωρα σε υφεση μεγαλυτερη και....
αδιεξοδη,φορτωνοντας τον ελληνικο λαο
με 22 φορους σε ολα τα επιπεδα διαβιωσης του και με επι πλεον δις στην πλατη
προς αυξηση του χρεους,οπως ειναι προγραμματισμενο απο τα κεντρα εξουσιας
με σκοπο ΜΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ και φυσικα
για να τα παρουν οι διεθνεις τοκογλυφοι για τα τοκοχρεολυσια τους!
Αυτο ειναι το νεο σχεδιο της καταραμενης "νεας" κυβερνησης της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ!!!

Τι κρύβεται πίσω από την ομιλία Παπανδρέου στους βουλευτές του ?«Στηρίξτε με, να σας στηρίξω» αυτή τη φράση είπε τρεις φορές ο Γ.Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος κυρίως στο θυμικό των βουλευτών του αλλά και βάζοντας τη διαχωριστική γραμμή όποιος δεν με στηρίζει περνάει στα αριστερά μου.
Τι κρύβεται τώρα πίσω από την ομιλία Παπανδρέου, δηλαδή τι ήθελε να μας πει που
δεν το είπε επίσημα:
1. Βρίσκεται συνεχώς σε επαφή ακόμα και αυτές τις ώρες για τη ρύθμιση της 5ης δόσης ( είπε ότι μιλάει με Μερκελ , Σαρκοζι κλπ από το πρωί) τους οποίους προφανώς ενημερωνει για τις πολιτικέ εξελίξεις της χώρας και παίρνει προφανώς και τις πολιτικές συμβουλές.
2. Επεσήμανε ότι είμαστε η πιο επικίνδυνη χώρα για πτώχευση στον πλανήτη και δέχθηκε ότι υπάρχει αναξιοπιστία των θεσμών στην Ελλάδα.

ΑΝΑΜΑΛΑΚΙΣΜΟΣ

ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ  ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΤΣΑΡΙΣΜΑ, Η ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΑΜ ΓΟΜΑΡΙ
ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ  Μμ?  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ  ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΜΑΜΑ....Πηγή 

"Εκτακτο" χαράτσι "μόνιμου" χαρακτήρα ,Ο ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Πλέον των τριών εκατομμυρίων φορολογουμένων θα επιβαρυνθούν με την "έκτακτη εισφορά" που θα επιβληθεί για τις χρονιές μέχρι το 2015 και θα ξεκινήσει από τα εισοδήματα του 2010, δηλαδή από φέτος. Διαβάστε αναλυτικά πως θα υπολογισθεί και πόσο θα επιβαρυνθείτε.

Για εισοδήματα από 12.000 έως 20.000 ευρώ με συντελεστή 1%. Δηλαδή, φορολογούμενος με....
εισόδημα 15.000 ευρώ θα καταβάλλει 150 ευρώ

Για εισοδήματα από 20.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ ο συντελεστής είναι 2% και ο φορολογούμενος θα καταβάλλει για εισόδημα 30.000 ευρώ, ποσό ύψους 600 ευρώ.

Μόνο μια γυναίκα στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ φορούσε παντελόνια...

"Xoντρά" τα έριξε μόνο η Βάσω Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ καθώς ζήτησε από τον πρωθυπουργό "Να αναλάβει τις ευθύνες του" (!), πριν από λίγη ώρα η κυρία Βάσω Παπανδρέου. «Πρέπει πρώτα να.... αλλάξεις εσύ, δεν μπορεί να συνεχίσεις να λειτουργείς με παρέες», είπε η κυρία Παπανδρέου και ζήτησε στο νέο κυβερνητικό σχήμα να λειτουργήσει κυβερνητική επιτροπή που θα ελέγχει τις δραστηριότητες των υπουργών και την υλοποίηση των αποφάσεων. «Διαφορετικά, θα συρθούμε σε εκλογές και ο βίος της κυβέρνησης και του ΠαΣοΚ θα είναι σύντομος», τόνισε η κυρία Παπανδρέου.

Προς μικρό κυβερνητικό σχήμα βαρόνων ,ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης θα γίνει στις 9 σήμερα το πρωί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, ενώ θα ακολουθήσει στη 1 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των νέων υπουργών.

Οσον αφορά την κοινοβουλευτική διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η πρόταση εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής ένα 48ωρο μετά την....
υποβολή της, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή. Η διαδικασία διαρκεί τρεις ημέρες οπότε την Τρίτη το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία το αποτέλεσμα της οποία θα κρίνει αν η νέα κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου.

Αγανακτισμένοι Μαζί


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΕΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


 
Για την Παρασκευή το πρωί στις εννέα παραπέμπεται η ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Η ορκωμοσία της νέας σύνθεσης του κυβερνητικού σχήματος...

θα πραγματοποιηθεί στη μία το μεσημερί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...