Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ, καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού, έναν...σκύλο!

ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ...................ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙ

Ο εν λόγω σκύλος, κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δικηγόρου ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους και δικαστές.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ- ΓΕΓΟΝΟΤΑΟι Κουκουλοφόροι Αναρχικοί...........

Παπανδρέου διάγγελμα- αγανακτισμένος τηλεθεατής


ΟΛΟΙ στο Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα


Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του....
Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Δεδομένου ότι, η κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:

1. Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!


Τυπώνονται πάλι δραχμές, ιδού το νέο δεκαχίλιαρο

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΔΡΙΚΙΑ.....ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ....ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ


 http://4.bp.blogspot.com/-w5J4ZeLDSsc/TfrpK9tD2CI/AAAAAAAAeZM/lcalf1Xd5EA/s1600/%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2587%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2582.jpg

THE WALL STREET JOURNAL: Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη την επόμενη μέρα θα της χαρίσουν αναγκαστικά ολόκληρο το χρέος!

Με λίγα λόγια (αν ισχύουν όσα λέει ο οικονομικός αναλυτής) οι πολιτικοί μας κοιτάνε πως θα σώσουν τη Γερμανία και όχι εμάς…
Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε πριν λίγο στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL.
Ο τίτλος του …«Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;»

Και απαντά ο ίδιος ο αρθρογράφος (Allen Mattich)

Τότε ο κεντρικός πυρήνας της Ευρώπης, η....
Γερμανία, θα υποστεί τέτοια ζημιά που θα αναγκαστεί να διαγράψει μονομιάς ολόκληρο το ελληνικό χρέος. Τι θα συμβεί όμως αν η Γερμανία διαγράψει από ανάγκη ολόκληρο το ελληνικό χρέος; Τότε θα τεθεί ζήτημα αξιοπιστίας και ηθικής. Μιας και...
αυτομάτως το ίδιο με την Ελλάδα θα πράξουν και η Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία με συνέπεια τη βέβαιη καταστροφή της Ευρωζώνης.

Μεταξύ μαλάκα και Πασοκτζή προτιμώ να είμαι μαλάκας!!!


Ξύπνα μαλάκα Ελληνα ακόμα και τώρα σε κοροϊδεύουν

 
Μπορεί κάποιος μαλάκας Έλληνας (γιατί μαλάκες είμαστε και μάλιστα πολύ μεγάλοι) πως γίνετε να κάνεις ανασχηματισμό γιατί λες ότι δεν δουλεύουν σωστά οι υπουργοί σου ότι απέτυχαν δηλαδή και να τους ξαναβάζει υπουργούς σε άλλο υπουργείο ?????
Δεν υπάρχουν ρε μαλάκες άλλοι να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο?

Θα μπορούσε να γίνει και κωμικός


Συνέντευξη του (τότε) επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και νέου ΥΠΕΞ, Σταύρου Λαμπρινίδη στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλαδα. (2006) Ο Θεός να μας φυλάει…Ο νέος ΥΠΕΞ (Λαμπρινίδης) – να τον χαιρόμαστε!!!!!!!

Δεν έχετε ιδέα τι πλάσματα ζουν στον βυθό της θάλασσας!


Το βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από ντοκιμαντέρ του National Geographic στην περιοχή Suruga Bay της Ιαπωνίας. Το 8 μετρο γαλλικό βαθυσκάφος Nautile (Ναυτίλος) εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες κάμερες, κατάφερε να κατέβει σε βάθη που δεν έχει φτάσει ποτέ κανείς και να καταγράψει θαλάσσια πλάσματα που δεν είχαμε ιδέα πως υπάρχουν.

ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ;

Έχω βουλιάξει κι εγώ μές τη συλλογική κατήφεια, μες την κατάθλιψη...
Φοβάμαι, ανησυχώ, θλίβομαι, αναρωτιέμαι για το μέλλον των παιδιών μου, για το γκρέμισμα των ονείρων μου και των μακρυχρόνιων προσπαθειών μου...
Αλλά ακόμα και αυτά καλύπτονται από την βαθιά μου οργή...
Πού ήμουν όλα αυτά τα χρόνια εγώ;
Πού ήσουν όλα αυτά τα χρόνια εσύ, εαυτέ μου;
Πού ήσουν όταν μας κοροϊδευαν, μας....
ξεπουλούσαν,μας πέταγαν τα πλαστικά όνειρα στη μούρη κι εσύ τα κυνηγούσες;
Πού ήσουν όταν ο γιατρός σού ζητούσε το φακελλάκι για να σε κάνει καλά και αντί να τον καταγγείλεις τον πούστη, τον πλήρωνες αποκαλώντας τον "γιατρέ μου"

"Ύποπτοι" εσχάτης προδοσίας;


΄Ολα τα κολεγιόπαιδα, λοιπόν, βολεύτηκαν και πάλι σε υπουργικές θέσεις, υπουργοποιήθηκαν οι αντάρτες, έγιναν δύο και ίδιου...
εκτοπισμού οι αντιπρόεδροι και ο Γιωργάκης χαράζει τη σύγχρονη πορεία της Ελλάδας!

Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε και είναι καταδικασμένη στην αποτυχία γιατί αποτελείται από παρεούλες κολεγίων, από ανθρώπους που είναι κάπως, από ψευτοκυριλέδες που δεν έχουν αποκτήσει ένσημα από εργασία!

Είναι η χειρότερη κυβέρνηση μεταπολεμικά,κυβέρνηση παρέας, που καταδικάζει το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού λαού.

Πρωθυπουργός ανύπαρκτος, έξω από τα καθημερινά προβλήματα του κοσμάκη που κουτουλάει, πρωθυπουργός στον κόσμο του, πρωθυπουργός που θέλει να σώσει την Ελλάδα, εξοντώνοντας τους πολίτες της και καταστρέφοντας την οποιαδήποτε οικονομική συνέχεια του τόπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...