Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗ «ΛΑΙΚΉ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ»


Πατριωτικό και Δημοκρατικό μέτωπο αντίστασης στους διακομματικούς πραξικοπηματίες
Ένα σκηνικό βίας και πολιτικής ανωμαλίας έχει στηθεί εδώ και μέρες για τη σημερινή μέρα από το βαθύ πολιτικό καθεστώς και είναι τώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Κύριος στόχος του σκηνικού είναι  να πείσει την ΕΕ ότι η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε λαϊκή εξέγερση και σε μια κυβερνητική εσωκομματική στάση που απορρέει από αυτήν την...εξέγερση και ότι μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση δεν μπορεί να ψηφίσει το μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να πάρει προς το παρόν την 5η δόση, που σημαίνει ότι πάει για χρεωκοπία, που αν αυτό συμβεί σημαίνει ότι η ΕΕ θα διαλυθεί αν δεν δώσει περισσότερα λεφτά και με λιγότερο σκληρούς όρους στην Ελλάδα. Αλλά η ΕΕ δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να δώσει  τέτοια λεφτά γιατί οι εθνικιστικές αντιπολιτεύσεις σε όλα τα κράτη της και σε μεγάλο βαθμό και οι λαοί της δεν είναι διατεθειμένοι να δανείζουν διαρκώς με περισσότερα λεφτά μια Ελλάδα που τσακίζει την ανάπτυξή της ιδιαίτερα αν αυτή αρνείται τους όρους των δανείων. Άρα η ΕΕ έχει τελικά μόνο μια λύση: Να δανείσει την Ελλάδα και τελικά όλο τον ευρωπαϊκό νότο που αυτή παίρνει στο λαιμό της, δηλαδή να εκδώσει ευρωομόλογο.

Γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας;
Άσπρα μαλλιάΓιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας; Ή μάλλον καλύτερα, πώς; Για πρώτη φορά οι επιστήμονες εντοπίζουν τον ακριβή μηχανισμό μέσω του οποίου τα μαλλιά μας αρχίζουν να χάνουν το χρώμα τους. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι πρόκειται για … τρίχες. Πέρα από την πιθανή κατάργηση κάποιων επισκέψεων στο κομμωτήριο, η ανακάλυψη ενδέχεται να προσφέρει νέες γνώσεις για την αναγέννηση των ιστών και των οργάνων καθώς και για τη θεραπεία του μελανώματος.
Το «κλειδί» φαίνεται να βρίσκεται στην επικοινωνία μεταξύ των θυλάκων των τριχών και των μελανοκυττάρων και συγκεκριμένα στο μονοπάτι σήμανσης Wnt, ένα δίκτυο πρωτεΐνών που είναι γνωστό ότι παίζει ρόλο στον σχηματισμό του εμβρύου, σε διάφορες μορφές καρκίνων καθώς και σε πολλές φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού.
  • Διαλεύκανση μυστηρίου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΣΗ – ΕΝΩ Ο (πολιτικός) ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ – Οικογενειακός ο «ανασχηματισμός»!!!ΗΞΕΡΕ!!! ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΜΕ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΤΑΛΑ ΙΟΥΝΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ….ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣ’ ΤΗ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!!! :
«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 2010 ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 2011-2015″

2010
 Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης και κατάρτισης μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ και ΕΠΑΝΑΔ
 Έκτακτη οικονομική ενίσχυση χαμηλοσυνταξιούχων
 Μεταρρύθμιση Εργασιακών Σχέσεων (Ν. 3899/2010)
 Διασφάλιση βιωσιμότητας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ): Μεταρρύθμιση Ασφαλιστικού
και Συνταξιοδοτικού Συστήματος (Ν. 3863/2010)
 Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ)
 Περιστολή ιατροφαρμακευτικής δαπάνης – έναρξη ηλεκτρονικής συνταγογράφησης
 Δημιουργία ΕΟΠΠΥ: Ψήφιση ρυθμίσεων ενοποίησης ΦΚΑ
 Έναρξη λειτουργίας Ενιαίου Κέντρου Ελέγχου Συντάξεων
2011
 Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης μέσω νέων προγραμμάτων (π.χ. Κοινωφελής Εργασία – ΤΟΠΣΑ) ιδιαίτερα για νέους, γυναίκες και ευάλωτες ομάδες
 Θεσμοθέτηση Κοινωνικής Οικονομίας & Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας
 Καταγραφή και αξιολόγηση κοινωνικών επιδομάτων και παροχών – δημιουργία ενιαίου Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Ένταξης
 Μόχλευση πόρων για στήριξη απασχόλησης και δημιουργία Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας και Ταμείου Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας
 Διασφάλιση ασφαλιστικής κάλυψης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανέργους

Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;

Και αν δεν τα καταφέρουν και τώρα; Τί θα κάνουν; Θα κατεβάσουν τα τάνκς;
Εμείς δεν ψηφίσαμε "σωτήρες". Τους ψηφίσαμε απλώς για να Κυβερνήσουν, καλύτερα από τους προηγούμενους.

Από τον Οκτώβριο του 2009 που η ομάδα του κ. Γ. Παπανδρέου έγινε κυβέρνηση, τόσο τον ίδιο όσο και τα κορυφαία στελέχη του έχει καταλάβει ένα παράδοξο είδος μεσσιανισμού, το οποίο και εξοργίζει και τρομάζει – είτε υποκριτικό είναι, είτε περιέχει ψήγματα αλήθειας.

Δηλαδή και ο πρωθυπουργός και η ομάδα του επιθυμούν να τους εκλαμβάνουμε ως… σωτήρες, ως ανθρώπους που βάζουν και το κεφάλι τους τον ντορβά για την Ελλάδα, ως νέους Οιδίποδες, νέους Ιάσονες και νέους Γιλγαμές που τα βάζουν με τις Σφίγγες, τους Δράκους και τους Μπάμπα για το καλό του λαού τους…

Ο «από μηχανής Νίκος» έσωσε το «σύστημα ΠΑΣΟΚ»;Μπας και μας κυβερνά ο λάθος αδελφός; αναρωτιόμασταν στις 22/2/2011
Από ότι δείχνουν τα πράγματα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο σωστός μας κυβερνά έστω και παρασκηνιακά. Η φημολογία είναι πάρα πολύ έντονη αν και είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθεί.  Ο άνθρωπος-καταλύτης των χθεσινών εξελίξεων ήταν ο Νίκος Παπανδρέου. Ήταν αυτός που μετέπεισε τον πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του.
Ο Γιώργος ήταν έτοιμος, ήταν αποφασισμένος να παραδώσει την εξουσία σε έναν πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Είχε έτοιμο το κανό και το ποδήλατο και θα έφευγε για ολιγόμηνες θερινές διακοπές.  Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι και η μαμά Μάργκαρετ έκανε την παρέμβαση της, λειτουργώντας επικουρικά στην προσπάθεια του Νίκου. Επιβεβαιώνονται όλοι όσοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν ήταν οικογενειακή, Παπανδρεϊκή  υπόθεση. Ακόμη και στην οκταετή «παρένθεση Σημίτη» ο Γιώργος ήταν πάντα σε πρώτο πλάνο και στο τέλος πήρε το κόμμα χωρίς καμία διαδικασία!
Ο σκιώδης πρωθυπουργός Νίκος, φαίνεται ότι άλλαξε έστω για λίγο τον ρου της ελληνικής πολιτικής ιστορίας, μετέθεσε για αργότερα την πτώση του «μεγάλου αδελφού». Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει τέτοια αναταραχή, που πολλά στελέχη μιλάνε πλέον ανοικτά , αν και όχι δημόσια, για τα του οίκου τους.  Θεωρούν ότι ο Νίκος κρύβεται πίσω από πολλές στρατηγικές αποφάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ

Σήμανση αυτού του μηνύματος
Η κάθαρση έχει επικρατήσει από τα πρώτα χρόνια του ελληνισμού να έρχεται ως φυσική, νομοτελειακή και αναπόδραστη διαδικασία για την αποκατάσταση της φυσιολογικής τάξης πραγμάτων μετά από κάθε τραγωδία. Έτσι ήταν σε όλες τις δύσκολες στιγμές της θλίψης και της παρακμής της ελληνικής φυλής και έτσι θα συμβεί και στις μέρες μας. Με μία ειδοποιό διαφορά όμως. Τούτη τη φορά η ελληνίδα Νέμεση θα οδηγήσει στην μεγάλη και οριστική τιμωρία πολλών χρόνων αίματος και δακρύων.
Η μεγάλη ημέρα που περιμένανε γενιές και γενιές Ελλήνων έρχεται. Οι θυσίες στο βωμό της Λευτεριάς και της Πίστης σε Πατρίδα και Θρησκεία θα δώσουν το έναυσμα να κινήσει η μεγάλη ιεροτελεστία μέσα από μια μυσταγωγία μονάχα για Έλληνες. Τώρα όλοι σε τούτο των τόπο Ηρώων και Μαρτύρων θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και οι Έλληνες θα αναμετρηθούν στοιχισμένοι μέσα από κοινή παράταξη ενάντια στους δούλους ελληνόφωνους που σέρνουν μαζί τους τα στίφη των σύγχρονων Βαρβάρων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Και σύμμαχοί μας στέκουν δίπλα μας οι ασφαλέστεροι όλων και μόνοι ικανοί εγγυητές της Νίκης οι Ενωμένοι Έλληνες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο ILLUMINATI Card Game;Λουτράκι Πακιστανός έβγαλε μαχαίρι σε 15χρονους και απειλούσε γυναίκες με μωρά!Πανικός ξέσπασε στους δεκάδες περαστικούς που έκαναν τη βόλτα τους τον βράδυ της Κυριακής στην παραλία Λουτρακίου, όταν μια ομάδα Πακιστανών προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος δυο 15χρονων παιδιών και ένας από αυτούς έβγαλε ένα κυνηγετικό μαχαίρι και άρχισε να απειλεί όποιον έβρισκε μπροστά του!

Έρχεται περαίωση αυθαιρέτων με στόχο 2 δισ. ευρώΜε στόχο την συγκέντρωση δύο δισ. ευρώ στα ταμεία που διψάνε, η κυβέρνηση ετοιμάζει περαίωση αυθαιρέτων, με τη σύμπραξη των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος.Σύμφωνα με την Ημερησία, το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών...

θα υλοποιηθεί τώρα που είναι υπουργός Περιβάλλοντος

Οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν με γενναίες εκπτώσεις τα πρόστιμα για την ανέγερση και τη διατήρηση αυθαιρέτων κατασκευών. Σύμφωνα με την Ημερησία, οι εκπτώσεις θα είναι από 50% ως 80% στο ύψος των προστίμων που ισχύουν σήμερα και θα μπορούν να αποπληρωθούν σε ως και 36 δόσεις.

Γλάστρα αξίας 360.000 ευρώ!


Πόσα χρημάτα πιστεύετε ότι παίρνει μηνιαίως ο αξιαγάπητος κύριος πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας;;;

360.000 ευρώ το χρόνο ή 30.000 ευρώ το μήνα. Πιο πολλά και απο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που αμείβεται με 280.000 ευρώ το χρόνο.

Ακόμη παίρνει πολύ περισσότερα και απο τον Στρος Καν όταν ήταν εν ενεργεία διευθυντής του ΔΝΤ όπου και τα ελληνικά ΜΜΕ τον λοιδορούσαν για την πλουσιοπάροχη ζωή που έκανε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη με τα παγωτάΌσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...
Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι  εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους  καταναλωτές.

Το Μαξίμου δεν είναι γονική παροχή
Τον δρόμο της αβεβαιότητας για την χώρα άνοιξε ο πρωθυπουργός με την αναδίπλωση και τους παιδικούς χειρισμούς του. Το κύριο αποτέλεσμα των ενεργειών του είναι η πλήρης απώλεια στήριξης της χώρας στο εξωτερικό, αλλά και της κυβέρνησης στο εσωτερικό, στο εξωτερικό, ενδεχομένως δε και στο ΠΑΣΟΚ.
Το δείχνουν και οι πρώτες αντιδράσεις (όπως του Αλέκου Παπαδόπουλου) που ίσως εγκυμονούν πολιτικές ανακατατάξεις και εσωκομματικές εξελίξεις. Ο ΓΑΠ έφερε τη χώρα στο αδιέξοδο, την κυβέρνησή του στην απομόνωση και η μόνη λύση είναι να μιλήσει ο λαός. Με κάλπη. Και με μαζικές ειρηνικές συγκεντρώσεις τις 3 ημέρες που στη Βουλή η νέα κυβέρνηση Παπανδρέου θα ζητά ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο ΓΑΠ είπε κάτι που το ξέρουμε, ότι «η χώρα διέρχεται κρίσιμες στιγμές» και πρέπει «να διασφαλίσουμε με αίσθημα εθνικής ευθύνης το μέλλον της πατρίδας». «Έκλαψε» πάλι ότι «πήραμε στους ώμους μας τις αμαρτίες άλλων».

ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ UFO, ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ.Μετά από τις αιτήσεις που έγιναν στη Μεγάλη Βρετανία, για την απελευθέρωση 4.500 σελίδων απόρρητων πληροφοριών από τη Βρετανική κυβέρνηση σχετικά με απόρρητα αρχεία Α.Τ.Ι.Α. και άλλα περίεργα φαινόμενα στο πλαίσιο των διατάξεων περί ελευθερίας στην πληροφόρηση, παρόμοιες αιτήσεις υποβλήθηκαν και στον Αυστραλιανό στρατό. Ωστόσο, αντί για την άρση του απόρρητου και την απελευθέρωση τους στο ευρύ κοινό μέσα από τα Μ.Μ.Ε., οι Αυστραλιανές Στρατιωτικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι τα περισσότερα από τα αρχεία είτε είχαν χαθεί, είτε είχαν καταστραφεί.
Μετά από μια εβδομάδα μακράς αναζήτησης από δημοσιογράφους της χώρας, μέσω του Εθνικού Αρχείου της Αυστραλίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Αεροπορικής Διοίκησης και της Βάσης RAAF στο Glenbrook, το πρώτο αρχείο που βρέθηκε, αναφέρει γεγονότα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στην Woomera. Το αρχείο περιέχει παλιά άρθρα εφημερίδων, επιστολές προς και από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση, και καταγραφές θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. από πολίτες γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Ένα από τα στοιχεία που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον ήταν η έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τον ανθυπασπιστή Willard, γύρο στα τέλη του 1952. Ο Willard ισχυρίστηκε ότι είδε ένα αντικείμενο σαν ράβδο να πετά στον ουρανό. Το περίεργο, είπε, ήταν ότι το αντικείμενο ενώ φαινόταν μέσα από το ραντάρ του ερπυστριοφόρου, ήταν αδύνατον να φανεί με ένα κανονικό τηλεσκόπιο!

Σεξ: το αντίδοτο των Ελλήνων στο ΔΝΤ!

Μπορεί να έχουμε κάνει περικοπές σε πολλά, όχι όμως στο... σεξ! Οι μισθοί μπορεί να πέφτουν, όμως η σεξουαλική διάθεση παραμένει ακμαιότατη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...