Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΗΣ... και με αποδείξεις πλέον ο Παπανδρέου.ΠΡΟΔΟΤΗΣ... και με αποδείξεις πλέον ο Παπανδρέου.
Τον «κάρφωσε» ο Στρος Καν.
Η εγκληματολογία είναι μια επιστήμη, στην οποία "βασιλεύει" η λογική …Η απλή και τετράγωνη λογική. Τα πάντα λοιπόν σ’ αυτήν τη χρήσιμη επιστήμη βασίζονται στη λογική. "Καρδιά" και αντικείμενο μελέτης αυτής της επιστήμης είναι ένα τρίπτυχο, του οποίου τα μέλη συνδέονται με τον πιο απόλυτο τρόπο με βάση αυτήν τη λογική. Ποιο είναι αυτό το τρίπτυχο; Θύτης, Θύμα και Κίνητρο. Αν έχεις στα χέρια σου τα δύο από αυτά, τότε μπορείς να έχεις με μαθηματική ακρίβεια και το τρίτο. Αν γνωρίζεις το Θύμα και τον Θύτη, μπορείς να βρεις το Κίνητρο. Αν γνωρίζεις το Θύμα και το Κίνητρο, μπορείς να βρεις τον Θύτη. Αν τέλος γνωρίζεις ένα ισχυρό κίνητρο, για έναν δυνάμει Θύτη, μπορείς να προστατεύσεις προκαταβολικά ένα δυνάμει Θύμα.
Τι σχέση έχουν αυτά με την περίπτωσή μας;
Η σχέση μεταξύ του Παπανδρέου και της Ελλάδας είναι μια σχέση, η οποία μπορεί ν’ αποδειχθεί μοιραία. Η Ελλάδα είναι Θύμα και αναζητούμε το κατά πόσο ο Παπανδρέου ήταν πρωταγωνιστής σ’ αυτήν την θυματοποίησή της και άρα το πόσο Θύτης είναι. Άρα τι αναζητούμε; Το κέρδος του, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει Κίνητρο γι' αυτόν …Το Κίνητρό του. Μέχρι τώρα δεν είχαμε Κίνητρο. Ο Γιώργος κατέστρεφε τη χώρα, αλλά γιατί το έκανε; Ο Παπανδρέου "προστατευόταν" από το αφηρημένο της λειτουργίας της πολιτικής. Λίγο η "αύρα" της προσωπικής του βλακείας, λίγο το "νέφος", λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τίποτε δεν φαινόταν καθαρά. Όλοι υπέθεταν ότι ο ρόλος του Παπανδρέου δεν είναι "καθαρός", αλλά κανένας δεν μπορούσε να είναι σίγουρος. Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν ο Βλακογιώργος ήταν προδότης ή απλά βλάκας. Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν αυτό το οποίο φαίνεται ή κάτι άλλο που δεν φαίνεται.
Όμως, αυτό το "νέφος" πλέον δεν υπάρχει. Δεν τον προστατεύει, γιατί εξαφανίστηκε. Το Κίνητρο του μικροκέφαλου Γιώργου μάς το αποκάλυψε ο καθ’ ύλην αρμόδιος …Ο μόνος ο οποίος θα μπορούσε να το αποκαλύψει, εφόσον αυτός, λόγω θέσεως, μπορούσε να το γνωρίζει …Ο Ντομινίκ Στρος Καν …Ο Εβραίος ομοεθνής του Εβραίου Γιώργου. Τι μας αποκάλυψε; Ότι ο Παπανδρέου τον είχε πλησιάσει από τον Δεκέμβριο του 2009, γνωστοποιώντας του ότι "ενδιαφέρεται" για την "επέμβαση" του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Καλύτερα πεινασμένος και ελεύθερος ,παρά ….χορτάτος δούλος.Πάλι έκανε την εσκεμένη μαλακία του ο εθνοπροδότης Πάγκαλος. Είπε ότι η πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ήταν αυτή του 81 .Μέγα λάθος. Η πρώτη ήταν του παππού του με τις εκλογές το 1926 όπου …απείχαν τα κόμματα.. Κατά τα λοιπά η διορισμένη κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με το σύνολο της κυνοβουλευτικής της ομάδας, 155 βολευτές, να λένε ναι. Η έκπληξη ήταν που ο αχθοφόρος του ΠΑΣΟΚ καραγκιοζοφέρης την καταψήφισε. Μάλλον ναυάγησε το όνειρο του να αναλάβει υπουργειάκι. Μεγαλύτερη πάντως θλίψη προκαλεί το να βλέπεις ένα αρχιφασιστόμουτρο να γίνεται αποδεκτό από… δημοκράτες, και να κρέμονται από τα χείλη του για το τι θα πει σαν …μαθητές. Αυτό είναι η απόλυτη ξευτίλα της υποτιθεμένης πολιτικής ζωής.

Και ο κατεψυγμένος κυμάς των LIDL υπεύθυνος για το φονικό βακτήριο E-ColiΣύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες της RAI, η μόλυνση που “χτύπησε” 8 παιδιά στη Β. Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας, οφείλεται σε κατεψυγμένο κυμά του γερμανικού σουπερμάρκετ Lidl. Η ανταπόκριση εδώ.

Νέα φορολογικά μέτρα – σοκ αποφασίστηκαν στην κυβερνητική και θέτουν βάσιμους φόβους άμεσης πτώσης της κυβέρνησης!Στον αέρα είναι το μισό μεσοπρόθεσμο για το 2011 καθώς όπως αποκάλυψε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος στην θυελλώδη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής χθες το μεσημέρι, θα αναγκαστεί να φέρει πρόσθετα φορολογικά μέτρα ύψους 3,4-3,5 δις ευρώ!
«Φοβάμαι ότι θα πέσει η κυβέρνηση» φέρεται να εξολομογήθηκε κορυφαίος υπουργός διαπιστώνοντας ότι με τα νέα μέτρα ξεπερνούνται κατά πολύ οι αντοχές στην κοινωνία. Σύμφωναμε πληροφορίες, τα μέτρα θα περιλαμβάνουν νέες αυξήσεις φόρων σε ακινητα, θα μειώνεται κατά πολύ το αφορολόγητο ενώ θα αυξάνεται και ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Είναι σύμπτωση το 11;;
1) Η New York City έχει 11 γράμματα
2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα
3) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε νακαταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)
4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον:

Πώς ακριβώς έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι;twintowers
Από το «Ε» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας λόγια από την συνέντευξη του Αμερικάνου καθηγητή Τζέιμς Φέτζερ στον Γιάννη Μπογιόπουλο. Κυκλοφόρησε ευρέως και με e-mail.
Την νεκρική σιωπή του πρωινού της 11/09/2001 ακολούθησαν οι κραυγές και οι πόλεμοι του κυβερνήτη Τζόρτζ Μπους. Πέντε χρόνια μετά, κάποιες απλές φωνές συνεχίζουν να θεωρούν πως υπάρχουν «θεωρίες συνωμοσίας» για το γεγονός εκείνο, που πλησιάζουν την αλήθεια. Ίσως μάλιστα, να είναι και η αλήθεια…Ο Φέτζερ είναι ακαδημαϊκός και ερευνητής και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να μην πάρει σοβαρά τα όσα λέει. Άλλωστε, μια απλή ανάγνωση θα σας πείσει ότι ομιλούμε για «κοινή λογική»: «Τα φυσικά ευρήματα είναι τα θεμέλια της δικής μας ανάλυσης (σ.σ. για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001). Η κυβερνητική άποψη καταρρίπτει τους νόμους της Φυσικής και της Μηχανικής και δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινή.
Για παράδειγμα, κάθε κτίριο είχε 47 ατσάλινες κολόνες στον πυρήνα, διασυνδεόμενες σε μια πολύπλοκη δομή. Μπορούσαν να στηρίξουν βάρος δεκαπλάσιο από όσο είχαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει πως ήταν η σύγκρουση με τα αεροπλάνα και η φωτιά από τα καύσιμα τους που οδήγησε στην κατακόρυφη κατάρρευση. Όμως τα κτίρια ήταν κατασκευασμένα έτσι ώστε να αντέξουν σύγκρουση με αεροπλάνο. Ο Φράνκ Ντεμαρτίνι, που ήταν συντονιστής στην κατασκευή των δίδυμων πύργων, λέει πως η σύγκρουση αεροπλάνου με τα κτίρια, ακόμα και εάν ήταν πολλαπλή, θα ήταν ανάλογη με το να καρφώνεις μολύβια σε κουνουπιέρα. Δεύτερο :

Oι Γερμανοι φοβουνται Ελληνικα αντιποινα,ας κανουμε τους φοβους τους πραγματικοτητα


Με την χωρα δεν εχω τιποτα,με τον απλο λαο το ιδιο,πιστευω οτι κι εμεις θα αντιδρουσαμε αναλογα αν ειχαμε να πληρωνουμε 10 εκατομμυρια"τεμπεληδες"σε μια αλλη ευρωπαικη χωρα.

Αλλα με την κυβερνηση,τον τυπο της χωρας και τα μιντια εχω πολλα.
Μας εχουν ξεφτιλισει με τον χειροτερο τροπο,απο δημοσιευματα του Spiegel μεχρι τηλεοπτικα κακαρισματα εναντιον της....
Ελλαδας.

Τι χρωστανε οι Γερμανοι στην Ελλαδα το γνωριζουμε ολοι,απο τις αποζημιωσεις της κατοχης,απο τον κλεμμενο χρυσο,απο την καταστροφη που εφεραν με την αποχωρηση τους απο την χωρα,απο τις εκτελεσεις αθωων και το καψιμο χωριων.

Και σημερα η Γερμανια εχει τεραστιο οφελος απο την κατασταση που επικρατει,κερδιζει απο την δυστυχια μας,μια δυστυχια στην οποια εβαλε και αυτη το χερακι της μεσω της προωθησης των πωλησεων απο μεγαλες εταιρειες της οπως της Ζημενς και των υποβρυχιων.

Γιώργος Παπανδρέου - Τι πραγματικά πιστεύει ;


Ο πολιτικός οφείλει να μην κρύβεται από το λαό


Εμείς οι πολίτες αποφασίζουμε για το ποιός μας εκπροσωπεί, και το δηλώνουμε με την ψήφο μας. Αποφασίζουμε εάν θέλουμε ή δεν θέλουμε να μας εκπροσωπεί ένας πολιτικός με κριτήριο τις θέσεις και τις απόψεις του.

Γι' αυτό δεν είναι σωστό ένας πολιτικός να εκφράζει τις πραγματικές απόψεις του με μισόλογα και υπεκφυγές. Δεν είναι έντιμο ένας πολιτικός να μην αποκαλύπτει τις πραγματικό θέσεις του, όταν μάλιστα αυτές οι θέσεις αφορούν θεμελιώδη ζητήματα. Και ειδικά, όταν συγκρούονται ριζικά με τις καταβολές, τις πεποιθήσεις και τα σύμβολα μας. Οταν ο πολιτικός ενστερνίζεται απόψεις που είναι αντίθετες με τη συλλογική συνείδηση, τότε ο πολίτης είναι αναγκασμένος να του αρνείται την υποστήριξη του. Στις σελίδες που ακολουθούν «ανθολογώ» τις απόψεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου, στηριγμένοι στα λόγια (ή, ακριβέστερα, τα μισόλογα) του ιδίου και των οικείων του. Χρησιμοποιώ μόνον δημοσιευμένα στοιχεία και, κυρίως τα λόγια του ιδίου του ανθρώπου που θέλει να μας κυβερνήσει. Επειδή δεν έχω άμεση γνώση, δεν υιοθετώ εδώ τα - πράγματι συγκλονιστικά - στοιχεία, τα οποία δημοσίευσε το περιοδικό «ΑΝΤΙ» στο τεύχος του της 9ns Ιανουαρίου 2004 και που ευθέως» συνδέουν τον Γιώργο Παπανδρέου με την οικονομική διαπλοκή. Ούτε αναφέρομαι στις αντιχριστιανικές Θρησκευτικές πεποιθήσεις της μητέρας του, οι οποίες, αν και συζητούνται ευρέως, δεν τεκμηριώνονται με ομολογίες της ιδίας της «Αγίας» Οικογένειας. Αλλά και τα στοιχεία που βρήκα αρκούν με το παραπάνω... Είναι αναφαίρετο δικαίωμα καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει. Είναι, όμως, και δικό μας δικαίωμα να μη θέλουμε να μας κυβερνούν πολιτικοί που αρνούνται να μας δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Και να αποφασίζουμε να μην τους δώσουμε την ψήφο μας. Γιατί, τελικά, όσα συνεπάγονται οι απόψεις ενός πολιτικού, μας επηρεάζουν όλους.

Εκ πεποιθήσεως άθεος!

Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ !!ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ...ΦΡΑΓΜΟΥΣ!

Φρένο στις συντάξεις αλλοδαπών βάζει το ΙΚΑ. Με εγκύκλιό του (την οποία υπογράφει ο υποδιοικητής ∆ιον. Πατσούρης) αλλάζει ο τρόπος υπολογισµού των συντάξεων ως προς τη χορήγηση προσαυξήσεων στα δικαιούµενα ποσά συντάξεων για ηµέρες


Σκοπός των ενεργειών είναι η εκλογίκευση του συστήµατος και η εξασφάλιση χορήγησης συντάξεων στους πραγµατικά δικαιούχους.

Σηµειώνεται ότι ηλικιωµένοι, κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Ρουµανία, που έρχονται στην Ελλάδα µε µόλις ενάµιση χρόνο δουλειά, παίρνουν σύνταξη και επιπλέον συµπληρωµατικές παροχές από τα ασφαλιστικά ταµεία (κυρίως το ΙΚΑ).

Ακόμη σκληρότερο το τελικό πακέτο! ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ


 
Τα πάνω-κάτω στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης έφεραν οι ισχυρές αντιδράσεις που, σύμφωνα με πληροφορίες,  εκδήλωσαν το τεχνικό κλιμάκιο των ελεγκτών που διαπιστώνουν ότι η «μαύρη τρύπα» στο α΄πεντάμηνο ξεπέρασε τα 3,2 δισ. ευρώ.

Το ακόμα χειρότερο: οι επικεφαλής της Τρόικα, αλλά και ο ίδιος ο Όλι Ρεν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τετάρτη με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, εμφανίστηκαν έντονα επιφυλακτικοί απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Φέρονται μάλιστα να απέρριψαν ως "μη ασφαλούς απόδοσης", μέτρα ύψους 3,8 δισ. από τα επιπρόσθετα 6,4 δισ. που περιλαμβάνει για φέτος το Μεσοπρόθεσμο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως οι εκπρόσωποι των πιστωτών δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως μία σειρά από μέτρα που είχαν συμφωνηθεί προ μηνός, όπως η μείωση του αφορολόγητου ορίου και η εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Υπέδειξαν έτσι είτε να επανέλθουν -έστω και την τελευταία στιγμή- στον Εφαρμοστικό Νόμο, είτε να βρεθούν άλλα, ισοδύναμης αποδοτικότητας μέτρα!

ΜΕ 8-ΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ........


Κατάληψη Πάρκου Πατησίων και Κύπρου από Αριστερούς και Λαθρομετανάστες


Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή αφού δίπλα στο πάρκο υπάρχει δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο, και οι μαθητές κινδυνεύουν άμεσα. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν κραυγή απόγνωσης και σωτηρίας για την κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί.

Ο εθνικά επικίνδυνος Γιώργος Παπανδρέου


Δεκαοκτώ ολόκληρους μήνες χρειάστηκε ο ελληνικός λαός για να διαπιστώσει πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάποιοι το ήξεραν ήδη από καιρό!
Χθες γράφτηκε μια ακόμη σελίδα γελοιοποίησης εκ μέρους του. Γελοιοποίησης της πολιτικής, γελοιοποίησης του θεσμού που εκπροσωπεί, κυρίως όμως της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Ο Θ. Πάγκαλος συνελήφθη ως δοσίλογος

Ακομη δεν εχουμε δει τιποτα ακομη ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Στα πρωτα βηματα της νεας διακυβερνησης ειμαστε ακομα,και βιαζονται να προχωρησουν,το βλεπουμε,ολα γινονται τοσο βιαστικα για να μας πιανουν απροετοιμαστους και να κανουν οτι θελουν.
Δεν εχετε σκεφτει...γιατι μενουν απραγοι επι μηνες και μετα ξαφνικα με εκβιασμους μας πανε σε νεα μνημονια?
Αυτο εγινε και την πρωτη φορα,μετα απο....
λεφτα υπαρχουν και 6 μηνες απραγια ξαφνικα και αποτομα μπηκαμε στο ΔΝΤ,τωρα επι ενα εξαμηνο νικαμε παντου,πηγαμε στις 25 Μαρτιου και τους κατατροπωσαμε...και αποτομα μας πανε στο δευτερο?

Αληθεια,τι θα κανουν πριν μας πανε στο τριτο?

Ξεχαρβαλωθηκαν ολα,ολα πουλιουνται,καθε δικαιωμα εγινε μονο μια αναμνηση,οι εργαζομενοι φιλοι μου ζουν με την αγωνια του αυριο και υπομενοντας τους εκβιασμους των εργοδοτων τους,εμεις οι ανεργοι ζουμε το δικο μας δραμα ακουγοντας τον διαχειριστη της καταστροφης να μιλαει για ακομα μια φορα για προστασια των ανεργων και για κατωτατο εγγυημενο εισοδημα.
Σε ποιους απευθυνετε στ'αληθεια?
Εμεις τα εχουμε ακουσει και παλαιοτερα αυτα,δεν μας πειθουν.

ΣΟΚ: "ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ & ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ"ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! "Υπό ελληνική κατοχή το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι" υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, που έχει προκύψει από συγχώνευση των παλαιών Κομμάτων της Τσιλέρ και του Γιλμάζ!
Μάλιστα τα στελέχη του Κόμματος Ümit Yalım και Bünyamin Altunelli οργάνωσαν στην Κωσνταντινούπολη συνέντευξη τύπου, όπου πρόβαλαν χάρτες με τουρκικά τα ελληνικά νησιά, αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν εκκλησίες, φυλάκια και ελληνικές σημαίες στο Αγαθονήσι και αποτελούν κατά τους Τούρκους "ντοκουμέντα της κατάληψης των νησιών από τους Έλληνες"!

Την ώρα που ζητάνε ένα κάρο χαρτιά για την περίθαλψη των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες δεν ζητάνε τίποτα. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΧΙhttp://s.enet.gr/resources/2009-03/anergoi-thumb-large.jpg Δείτε τι προϋποθέσεις πρέπει να έχετε για να έχετε κοινωνική περίθαλψη..
Καθορίστηκαν, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη...
τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την παροχή περίθαλψης στους άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες. Η πρόνοια παροχής για δύο χρόνια δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προβλέφτηκε με εγκύκλιο του ΟΑΕΕ.

Στα αντιμνημονιακά κόμματα στρέφονται οι πολίτες...Δύο έρευνες-σοκ..Δείτε τα ποσοστά των κομμάτωνΠρόθεση για αλλαγή και αγανάκτηση δηλώνουν οι ύο σημαντικές έρευνες, της VPRC και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)...
 

Στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 23 Ιουνίου δημοσιεύονται δύο σημαντικές έρευνες που αποτυπώνουν τις προθέσεις του εκλογικού σώματος και την υιοθέτηση της «αγανάκτησης» που έχει επικρατήσει στις πλατείες.


Δύο έρευνες-σοκ στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ την ΠέμπτηΗ πρώτη έρευνα που έχει γίνει για λογαριασμό του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» από τη έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC  καταγράφει τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος σχετικά με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα. Αποτυπώνει τις τάσεις για όλα τα σημαντικά πολιτικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.  Αναδεικνύει το ζήτημα ότι οι πολίτες σε μεγάλο ποσοστό έχουν την τάση στροφής προς έναν συνδυασμό εκτός των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ....ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ


6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!...ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!...
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC που προβάλλεται στο Aποκαλυπτικό Δελτίο του Γιάννη Παπαγιάννη 6 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι ο Παπανδρέου εξυπηρετεί συμφέροντα σε βάρος της χώρας!
Προσέξτε το...
ποσοστό,

Πάγκαλος vs. Βενιζέλος: Είσαι όρθιος ή καθιστός μαλάκ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν τα ανδρείκελα στηρίζουν τις Μαριονέτες καταλήγουμε σε "Ψήφο εμπιστοσύνης"
Ο “κληρονομικός” Πρωθυπουργός (γιος του πατέρα του και εγγονός του παππού του) και οι ανακυκλωνωληγμένοι σύντροφοι του βγήκαν πάλι χτες στην Βουλή και έκαναν τηλεοπτικό σόου δίνοντας μας την εντύπωση ότι μόλις ήρθαν από....
το υπερπέραν και όχι ότι κυβερνούν ήδη ενάμιση χρόνο.
Χωρίς τσίπα και ντροπή προανάγγειλαν ...
δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος μας, για να αποπληρωθεί το χρέος για το οποίο διακομματικά, αρνούνται να μας ενημερώσουν (κάνοντας διαχειριστικό έλεγχο) για το που και ποιοι τα έφαγαν. Έτσι για άλλη μια φορά δεν μίλησαν καθόλου για απόδοση ευθυνών και τιμωρία του πολιτικοεπιχειριματικοσυνδικαλιστικού συρφετού που λεηλάτησε την χώρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οι γλυφτοπαλαμοκρουστές της εξουσίας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον “Λεφτά υπάρχουν” στον “Μαζί τα φάγαμε” και στην υπόλοιπη κουστωδία η οποία θέλει να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους μικροεμπόρους τους ανέργους αλλά και όσους έκαναν το φοβερό λάθος με χίλιους κόπους και στερήσεις να χτίσουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.

Υστερία στη FYROM! Ζητούν να μετονομάσουν τα "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια"

Θέλουν να αλλάξουν το όνομα των Σκοπίων, από "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια" !
κι αν θέλετε την εκτίμησή μας: Ναι, θα το κάνουν κι αυτό!!! Έτσι, ξεκινούν όλα!
Welcome to Alexandria and Iraklia - Добредојдовте на Александрија и Хераклеја
Δείτε το θέμα αναλυτικά:
"(fyro)Macedonia Showered with Ancient Heroes Statues, Criticism
June 22, 2011, Wednesday 

A massive statue of Alexander the Great on his horse Bucephalus stands on its position on a pedestal on Macedonia Square, the central square of the capital of Skopje, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, 21 June 2011. Photo by EPA/'BGNES 

Two new statues of Philip II of Macedon were opened Tuesday, one in Skopje and one in Bitola, as the Balkan country's government continues its ambitious renovation plan.

Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας κυβερνούν οι εχθροί μας;


Η πλέον προδοτική κυβέρνηση όλων των εποχών, συμφώνησε με τους επικυρίαρχους στο πρόγραμμα που οι τελευταίοι ήθελαν.
Χάρισμα (ναι χάρισμα) της δημόσιας περιουσίας σε ξένους, ξεζούμισμα του Ελληνικού λαού.
Η έκθεση του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, που δημοσιεύτηκε στη Γερμανία είναι καταπέλτης για την Ελληνική κυβέρνηση.
Τα τελευταία ψήγματα εθνικής κυριαρχίας στην άσκηση οικονομικής πολιτικής, διασκορπίζονται.
Η δημόσια περιουσία, η.....
περιουσία όλων μας, περνάει σε ξένους.
Μόνος σκοπός να ξεπουλήσουν όπως όπως μια περιουσία αξίας τουλάχιστον 300 δις ευρω για να εισπράξουν μόνο 50δις.
Δηλαδή, πουλάνε στο ένα έκτο της αξίας της.
Σκεφθείτε να είχατε ένα σπίτι αξίας 200 000 ευρώ και να το πουλούσατε 33 000.
Θα κάνατε ποτέ αυτή την πώληση;
Αν όχι, γιατί να το δεχτούμε για την κοινή μας περιουσία;

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"
κατά την γνώμη μου είναι λάθος να γίνει η επανάσταση την ημέρα της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου = μνημόνιο 2.
Είναι σαν να......περιμένει ένας μελλοθάνατος την ημέρα της εκτέλεσης του.

«Ότι χτίζει τις 23 ώρες στο 24ωρο, το γκρεμίζει την 24η ώρα»


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ…!!!

Πρέπει να τελειώνουμε με τον ΠΑΓΚΑΛΟ μια για πάντα, δεν μπορεί, η μάλλον δεν έχει το δικαίωμα κάθε φορά να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα με τις προκλητικές του δηλώσεις σε όλα τα επίπεδα…
Το πρόβλημα του είναι ψυχασθενικό, προσπαθεί να βρει καταξίωση μέσα από προκλήσεις ώστε να προσελκύει το ενδιαφέρον.
Υποτιμά τους θεσμούς, τα πρόσωπα και τις...
διαδικασίες, ορισμένες φορές δείχνει να θέλει να κινηθεί πάνω από φορείς , πάνω από ιδέες, πάνω από διαδικασίες.

Μούδιασε χτές τα μεσάνυχτα στη βουλή όλος ο κόσμος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρακολουθώντας έναν πρωθυπουργό να αγωνίζεται για να αποκαταστήσει τη γκάφα του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ…
Αν δεν έπειθε με την ειλικρίνεια του ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εκλιπαρώντας στην ουσία τους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να παραμείνουν στην αίθουσα θα τιναζόταν η διαδικασία στον αέρα την στιγμή που επιβάλλεται συναίνεση στη χώρα μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...