Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.     Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
Η "Χούντα" το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα
2ον πρέπει να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...Το 1936 η Ελλάδα αρνήθηκε να συνεχίσει να πληρώνει το δάνειο που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique. Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διαρκές Δικαστήριο του Διεθνούς Δικαίου της Κοινωνίας των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις.

Σήμερα φίλοι, ζητήθηκαν εμπράγματες εγγυήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ύψους 270 δις. Το ακούσατε πουθενά; ΟΧΙ. Όλοι έδειχναν την καράφλα του Μπέου.
Για να καταλάβετε τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Αύριο θα έχετε την αποκάλυψη στις οθόνες σας. Αποκάλυψη που ΟΦΕΙΛΑΝ να την βγάλουν οι βουβουζέλες των ΜΜ"Ε". Αντ' αυτού, μας φλόμωσαν σε Μπέο και Ψωμιάδη, σε τύπους που τα έτρωγαν από το στοίχημα που κάποια κουνέλια επιμένουν να παίζουν. Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις της τάξεως των 50 δις.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΜΕ

Ρημάζουν οι ιδέες, π’αγαπήσαμε,
ερείπια, με κλειστά παραθυρόφυλλα.
Σημαίες κι εμμονές, που τραγουδήσαμε,
ειδήσεις, που κατέληξαν μονόστηλα.

Ξεψύχησαν τα όνειρα π’ αδράξαμε,
ναυάγησαν, σε βρώμικα απόνερα.
Συνθήματα και ......
σκέψεις, που φωνάξαμε,
νεκρώσιμα από γκράφιτι, στ’ απόμερα.

Οι τοκογλύφοι μας ζητούν και κ…..λο


Ενώ ο Βενιζέλος είπε την μαλακία της ημέρας. «Τα νέα μέτρα θα έχουν ευεργετικές επιπτώσεις», «μάλλον εννοεί στους τοκογλύφους» και ο Σκανδαλίδης πετάει την ρουκέτα ότι, "ο πρωθυπουργός έθεσε τα όρια εθνικής κυριαρχίας και έθεσε και την άρνηση σε οποιαδήποτε διαδικασία εμπράγματης υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας... " χωρίς όμως να μας λέει ποιος και πότε το ζήτησε, και για ποια εμπράγματη υποθήκευση δημόσιας περιουσίας μιλάει, την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε από τρίτο ..δρόμο ότι η Ελλάδα πράγματι κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ.

ΤΟ AL JAJERA ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ! ! !

TΟ AL JAJERA ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!!....ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...


ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...


ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ....

ΑΥΤΙ ΑΥΤΩΝ...

ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΑ ΚΙΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΗΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ...


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΑΞΙΟΤΙΚΟΣ GAY ΤΙΤΛΟΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" , ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!... Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ...

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.


ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ Νο2


Μας είπαν ψέματα ...συνεχίζουν να λένε ψέματα, δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς...όλοι στους δρόμους για την απελευθέρωση της Ελλάδας.
Είναι αδιανόητο ένα τσούρμο αληταράδων να πάρει στο λαιμό του το μέλλον της χώρας...να τους διώξουμε ΤΩΡΑ...οργανωμένα ή....
αδέσποτα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ...... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης


Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί εξετάζει πολύ σοβαρά ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης. Ο βουλευτής που ήταν μεταξύ των 16 που υπέγραψαν την επιστολή κατά του μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής συνομιλώντας με στενούς του συνεργάτες και ψηφοφόρους του στην Καρδίτσα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το.....
μεσοπρόθεσμο… και στη συνέχεια να παραιτηθεί από βουλευτής. Καταγόμενος από ένα φτωχικό χωριό, το Λεοντάρι Καρδίτσας, ο Ν. Σαλαγιάννης αφουγκραζόμενος τις αγωνίες των πολιτών, πιστεύει ότι η κυβέρνηση εδώ και 20 μήνες απλώς διαχειρίζεται τα πράγματα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το κλίμα έτσι κι αλλιώς είναι ιδιαιτέρως βαρύ στην εκλογική του περιφέρεια και μετά την σκληρή κριτική που έχει ασκήσει στην κυβέρνηση οι συμπολίτες του περιμένουν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην ψηφίσει το αντιλαϊκό και βάρβαρο μεσοπρόθεσμο. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι η πίεση που δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες από υπουργούς και συναδέλφους του βουλευτές για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο είναι έντονη και μένει να δούμε τι θα πράξει στο τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ…

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ !! ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ βίντεο


"... δεν μπορεί και δεν θέλει να πληρώνει νέους φόρους ο λαός".

"... να μη φοβάστε τις εκλογές, θα πάμε αναγκαστικά σε εκλογές, αλλά με ποιές συνθήκες;".

"... να μη λειτουργήσει τίποτα για 48 ώρες, όλοι σε απεργία".


(απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Ολγα Τρέμη, Mega channel, 23 Ιουνίου 2011).

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς
από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίωνπου προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ η Νομαρχιακή Άρτας;;;


Από το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Αποτίουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον Μεγάλο απόντα, στον χαρισματικό εθνικό και λαϊκό Ηγέτη με την ανεπανάληπτη ακτινοβολία, στον Πρόεδρό μας, τον Πολιτικό, το Δάσκαλο, τον Επιστήμονα και τον Άνθρωπο, που οδήγησε τη Δημοκρατική, Προοδευτική Παράταξη σε μια ανεπανάληπτη ελπιδοφόρα και νικηφόρα πορεία και έδωσε με το ΠΑΣΟΚ νέα πνοή, σιγουριά και νέους ορίζοντες στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!
Οταν ο έντιμος και υπερήφανος Ελληνας μικροσυνταξιούχος και μισθωτός προσέφερε από το υστέρημά του για τον κοινό σκοπό, το πρώτο που θα περίμενε κανείς είναι ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας θα έδινε πρώτος το καλό παράδειγμα καθορίζοντας τη μηνιαία χορηγία του και τα έξοδα παράστασης σε ένα ευρώ και καταθέτοντας τα υπόλοιπα στο ταμείο για την εξόφληση του χρέους.

Οταν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ,

Ο Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Παπανδρέου για το σχέδιο εξόντωσης Καραμανλή


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών FSB για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή (λόγω της τότε ακολουθούμενης ενεργειακής πολιτικής), που εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες», αλλά και τον ρόλο του σύμβουλου του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Άλεξ Ρόντος φέρεται να είχε....
ενημερώσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου για το σχέδιο αυτό.

Αποκλειστική Αποκάλυψη : Ελάτε να δούμε πως και ποιοι ΑΚΟΜΑ τα τρώνε. Απλά και σύντομα.
Αυτά είναι γεγονότα και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ δεν τα πληροφορήστε έτσι…

ΒΟΜΒΑ ! ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ. ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΑ ... ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ !ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί να ψήφισα την Κυβέρνηση στην ψήφο εμπιστοσύνης, ελπίζοντας σε μια νέα Κυβέρνηση.

ΩΜΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ... ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ!! ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ

Δύο λαθρομετανάστες αλγερινής καταγωγής επιτίθενται σε ηλικιωμένη γυναίκα,την πετούν στο έδαφος και την ποδοπατούν με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα.Αφού ολοκληρώνουν το ληστρικό τους έργο,παρατούν το θύμα τους αβοήθητο και εξαφανίζονται με χαρακτηριστική ψυχραιμία, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα.

Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας by Onilatis

Τα πιο σκληρά μέτρα που λήφθηκαν ποτέ! - Πόσο θα κοστίσουν στον καθένα τα νέα χαράτσια

Εάν το υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να "βρεί" χρήματα ΄τοτε ας σταματήσει να καταδιώκει τους Ελληνες ,Ας κόψει τις συντάξεις στας ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ καθώς επίσης ας αρχίσουν οι Ακάλεστοι Επισκέπτες μας Λαθραίοι να πληρώνουν στα Νοσοκομεία ,στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και  ας υποχρεωθούν να υποβάλλουν δήλωσει στην εφορία .... ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ

Λαθρομετανάστες προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια στη Θήρα

Ευτυχώς οι τοπικές κοινωνίες αντιστέκονται στη λαίλαπα των παράνομων αλλοδαπών

Σοβαρής έκτασης επεισόδιο, που παραλίγο να μετατραπεί σε γενική σύρραξη, προκάλεσαν αλβανοί λαθρομετανάστες στη νήσο Θήρα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αλβανός – ο οποίος απ’ ότι προέκυψε δεν διέθετε καν άδεια παραμονής – επιτέθηκε με μαχαίρι σε Έλληνα. 

ΟΛΑ τα νέα μέτρα της τελικής λαϊκής ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ απο το στόμα του Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Στον ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΙ ! βίντεο


Ευ. Βενιζέλος:
Καλησπέρα. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω μετά την τελετή της παραλαβής του Υπουργείου Οικονομικών. Είναι πάρα πολλά αυτά που τρέχουν παραλλήλως τις τελευταίες ημέρες και σήμερα η ημέρα είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς και εμείς εδώ πρέπει να χειριστούμε πάρα πολλά και κρίσιμα θέματα και ο Πρωθυπουργός που μόλις έφτασε στις Βρυξέλλες καλείται να χειριστεί και πάλι το ελληνικό ζήτημα στο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου καθώς στη σημερινή συνεδρίαση αντικείμενο είναι και πάλι η Ελλάδα.


Βασικός στόχος μας είναι, όπως έχουμε πει και όπως γνωρίζετε, να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας. Να μπορέσουμε δηλαδή να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για την πιο αποτελεσματική διαπραγμάτευση των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν και που αφορούν πάντοτε την αντιμετώπιση του δημοσιονομικού μας προβλήματος, αρχής γενομένης από τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και μάλιστα της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους.
Γνωρίζετε από το ανακοινωθέν του τελευταίου EUROGROUP ότι το κρίσιμο είναι να έχουμε ψηφίσει μέχρι τις 30 Ιουνίου τα δύο κρίσιμα νομοθετήματα, το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο και είμαι πραγματικά ευτυχής γιατί από την περασμένη Κυριακή μέχρι σήμερα, δηλαδή από τη συνεδρίαση του Eurogroup μέχρι σήμερα, έχουν συμβεί δύο σημαντικά γεγονότα τα οποία μπορούν να σηματοδοτήσουν την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΑΡ Ο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ... ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ BBC !!


250.000 συντάξεις σε λαθρομετανάστες!

Δίνανε, λέει ο Τύπος, 250.000 συντάξεις σε αλλοδαπούς, κυρίως Αλβανούς, Βούλγαρους και Ρουμάνους! 250.000! Τρελοκομείο η Ελλάς! Την ώρα που 1.000.000 Έλληνες είναι άνεργοι και χρειάζονται την βοήθεια του κράτους και όλων μας, την ώρα που μειώνονται οι συντάξεις, την...
ώρα που τίποτα δεν «βγαίνει» στην οικονομία, κάποιοι «θεσμικοί» της Πολιτείας, σκόρπιζαν και σκορπίζουν ακόμα το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου σε τυχάρπαστους, για να κάνουν τι, νομίζετε; Να εμπεδώσουν την πολυπολιτισμική κοινωνία.

“Ναυάγιο” Βενιζέλου στις Βρυξέλλες....

Μιλάμε για μεγάλο ρεζιλίκι του αγαπητού Μπένι! Ο Παπανδρέου του έκανε μεγάλη πλάκα! Ακόμη μεγαλύτερη πλάκα του έκανε ο Παπακωνσταντίνου και ο συμπαθής Βαγγέλης το φυσάει και δε λέει να κρυώσει με τίποτα! Φοβερό χτύπημα!
Τον έβαλαν να υπογράψει τα
μέτρα του ...Παπακωνσταντίνου!

Ο διαχρονικός φιλελληνισμός των κυβερνώντων: Πως οι Έλληνες από “καγκουρώ” μεταλλάχθηκαν σε “τεμπέληδες και απατεώνες”…


“Μου γράφεις να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Τι να κάνω εγώ σε μία χώρα που κατοικείται από οκτώ εκατομμύρια καγκουρώ;”

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
(από επιστολή του στον κουμπάρο του Αδαμάντιο Πεπελάση το 1957)
Με πόση ευκολία μπορείς να ασελγήσεις σε μία χώρα όταν απεχθάνεσαι τους κατοίκους της από κούνια;
Πόσο “ιδιωτική” είναι η ιδιωτική ζωή των δημοσίων ανδρών; Σε ποιο βαθμό δικαιούται η κοινή γνώμη να πληροφορείται για την “κρυφή” ζωή εκείνων που......
διευθύνουν τις τύχες των λαών;

Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Εύας Παπανδρέου, πρώην συζύγου του νυν πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει.

Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του. Και η Εύα έβλεπε ότι τόσο ο άντρας της όσο και η Μάργκαρετ, παρά τις ψυχρότατες σχέσεις τους με τον Ανδρέα, δεν ήσαν διατεθειμένοι να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Έβλεπαν ότι το ΠΑΣΟΚ χτυπούσε ήδη την πόρτα της Εξουσίας.

Στην Ελλάδα, η Εύα ένιωσε γρήγορα τον πρώτο ισχυρό κλονισμό: Την πρώτη μέρα που έφαγαν στο Καστρί με τον Ανδρέα και την Μάργκαρετ, διαπίστωσε με οδυνηρή κατάπληξη ότι ο Ανδρέας και η Μάργκαρετ αγνοούσαν ότι ήταν η σύζυγος του γυιου τους. Της φερόντουσαν σαν να είχαν μπροστά τους μια … “καλή φίλη” του Γιώργου από το Λονδίνο!

Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ όμως ήταν Ελλάδα, και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά-σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυπτε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος, αφού στη χώρα μας δεν είχε ακόμα νομοθετηθεί ο πολιτικός γάμος και οι πολιτικοί γάμοι Ελλήνων που είχαν τελεσθεί στο εξωτερικό εθεωρούντο ανυπόστατοι, δηλαδή σαν να μην είχαν γίνει ποτέ.

Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεπτόταν ότι θα γινόταν και μητέρα και ήξερε ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως γνήσιο στα ελληνικά ληξιαρχεία. Έθεσε, λοιπόν, στον Γιώργο ζήτημα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη: ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά-κοφτά ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος! Στην παρατήρηση της Εύας ότι θα υπήρχε πρόβλημα νομιμότητας του παιδιού τους αν έμενε έγκυος, ο Γιώργος της έδωσε την απάντηση ότι αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα.

Βραβεία και χρήματα από το Ίδρυμα Λάτση σε φοιτητές ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!

ΑΙΣΧΟΣ
Απονεμήθηκαν από το Ίδρυμα Αποκατάστασης βραβεία, που συνοδεύονται από οικονομικό έπαθλο, σε 12 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίοι κατάγονται από την από την Αλβανία .

ΣΣΣΤ.ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...