Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Που βρίσκεται το στρουμφοχωριό;

Σε κλοιό… Αγανακτισμένων η Βουλή στις 28-29 Ιουνίου


Κάλεσμα για «48 ώρες στο δρόμο» και περικύκλωση της Βουλής την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απευθύνουν τα μέλη του κινήματος των Αγανακτισμένων», προαναγγέλλοντας διήμερο κινητοποιήσεων στις 28 και 29 Ιουνίου.

Eφεδρεία του ΓΑΠ ο Κυριάκος;ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΙΣ ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ !! Η ελληνική διαφθορά «φρέναρε» τις αμερικανικές επενδύσεις


Η ελληνική διαφθορά «φρέναρε» τις αμερικανικές επενδύσειςΤι αποκαλύπτουν έγγραφα του Wikileaks

Τις επιπτώσεις της ελληνικής διαφθοράς σε αμερικανικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να επιχειρήσουν στη χώρα μας αναλύει έγγραφο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα που συντάχθηκε στις αρχές του 2006 και αποκαλύπτεται από το Wikileaks.


«Η πρεσβεία ενδιαφέρεται περισσότερο για τις αρνητικές συνέπειες που έχει η ελληνική διαφθορά στις αμερικανικές εταιρείες που προσπαθούν να επιχειρήσουν εδώ, ειδικότερα σε τομείς που σχετίζονται με δημόσιες συμβάσεις. Αν και πολλοί καταλήγουν να κερδίζουν συμβόλαια, πολλοί άλλοι δεν έχουν την ίδια τύχη και αυτό γίνεται κάτω από αμφισβητήσιμες συνθήκες», έγραφε ο Αμερικανός πρεσβευτής Τσαρλς Ρις, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

" Σε χώρες που πήγε το ΔΝΤ εκπαίδευαν δημοσιογράφους κεντρικών δελτίων ειδήσεων να υποστηρίζουν πως είναι ένοχος ο λαός..."


Μια εξαιρετική ανάλυση του Συγγραφέα - ερευνιητή, στο πως λειτουργούν σήμερα οι δημοσιογράφοι ως προς την πληροφορία που μεταφέρουν και την ποιότητά της.
Οι λεγόμενοι "παπαγάλοι" εμφυτεύουν γνώμες και χειραγωγούν την κοινή γνώμη χωρίς να.....ελέγχουν την ποιότητα της πληροφορίας.
Δείτε το βίντεο..

Η φορολογική ρατσιστική μοχθηρία κατά των εργαζομένωνΟ μαλθουσιανισμός είναι η πιο ακραία και απάνθρωπη πτυχή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Η φιλοσοφία της συμπυκνώνεται σε τούτο: «εκκαθάριση» των κατώτερων ανθρώπων οι οποίοι αποτελούν τα παιδιά ενός «κατώτερου Θεού»!!!
Αυτά τα «παιδιά του κατώτερου Θεού» είναι οι εργαζόμενοι και οι πληβείοι: τα λαϊκά στρώματα!!!
Η Κυβέρνηση των ανδρεικέλων είναι διαποτισμένη, μέχρι το μεδούλι, με τη μαλθουσιανή φιλοσοφία της ρατσιστικής κτηνωδίας εναντίον των παιδιών του «κατώτερου θεού».

Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια στις χωματερές και τα πλατιά λαϊκά στρώματα ρίχνονται στον «καιάδα» της καταστροφής και της αποκτήνωσης…

10+1 καλοκαιρινά στυλιστικά λάθη των ανδρών


Υπάρχουν και άλλα, αλλά θα σας παραθέσουμε τα πιο κραυγαλέα και αυτά που κατά κύριο λόγο ξενερώνουν τις περισσότερες γυναίκες!

Ο συνήγορος του αλλοδαπούhttp://s.enet.gr/resources/2010-04/yp_paideias_2-thumb-medium.jpg
Ανυποχώρητο είναι το υπουργείο Παιδείας, όσον αφορά στη διάταξη υπουργικής απόφασης που περιορίζει το δικαίωμα πρόσβασης των αλλοδαπών αποφοίτων σχολείων της χώρας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Απέρριψε την πρόταση του Συνηγόρου του Πολίτη, να ισχύσει από την επόμενη χρονιά, δεδομένου ότι η απόφαση δεν είχε τεθεί σε ισχύ έως την προκήρυξη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων -Υπογράφηκε στις 6 Απριλίου.

Γι αυτήν την είδηση...μόκο λαλίστατε κύριε Αντρέα Ανδριανόπουλε;
Διά στόματος του διοικητή των Ιταλικών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο, αμέσως μετά την “απελευθέρωση” από τον ΓΑΠ και την παρέα του.

Την ακούσατε πουθενά αυτή την είδηση;

Οι Κύπριοι δεν αισθάνονται Έλληνες...


Η παρακάτω ανάρτηση σαφώς δεν απηχεί τις εξαιρέσεις...
Στην εφημερίδα "Κηφισιά", πάτα εδώ 5η σελίδα ανώνυμος υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα "είμαστε όλοι Κύπριοι" και αντιδικεί με το Δήμαρχο που φέρεται να είπε σε Κύπριο "γίνε πρώτα Έλληνας και μετά να μιλάς" και αναφέρει στο άρθρο του για "στενά και κούφια μυαλιά όπου η αλήθεια δεν είναι αντικειμενική αλλά υποκειμενική" και φτάνει στην ακραία σύνδεση "έξω οι ξένοι από την Ελλάδα" παραπλανητικά προβάλλοντας ότι ο Δήμαρχος λέει όλοι οι ξένοι καλοί κακοί κλπ κλπ. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
Είναι πιά κάτι που δεν πιάνει, για να προωθηθούν τα συμφέροντα του κάθε Κύπριου...
Καλή η πολιτική του συντάκτη του αρθογράφου της "Κηφισιάς" αλλά υπάρχουν όμως δεδομένα και τα δεδομένα είναι αντικειμενικά:
Είναι δεδομένο ότι Ελλάδα αποτελεί συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο στο οποίο οι κάτοικοι έχουν και είχαν πάντα ένα και μοναδικό διαβατήριο το οποίο ονόμαζαν Ελληνικό και ουδείς και ποτέ τους υποστήριζε και για τίποτα (αν υπάρχει κάτι το αντίθετο ας κατατεθεί). Για την επαγγελματική τους αποκατάσταση οι Έλληνες πάντα "έφτυναν αίμα" είτε εντός είτε εκτός συνόρων.

«Οι Κύπριοι είναι μεγαλύτεροι ρατσιστές με τους Έλληνες»!


Συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων SUPER FM και στην εκπομπή "Πολύ μπλα-μπλα", μίλησε ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο «Πάτσα» μίλησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αναφορά έκανε και για την Ομόνοια αλλά κυρίως για τον λαό της Κύπρου. Χαρακτήρισε τους Κύπριους ο Χρήστος Πατσατζόγλου ως τους μεγαλύτερους ρατσιστές, κυρίως με τους Έλληνες.
Διαβάστε πιο κάτω  τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου αλλά και οι «δημοσιογράφοι». Όπως φαίνεται ο Χρήστος Πατσατζόγλου και οι "δημοσιογράφοι" δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα λεγόμενα τους. "Κύριε Πατσατζόγλου, άλλο οι προσωπικές διαφορές και άλλο ο ρατσισμός. "

Η συνέντευξη δόθηκε στους Γιάννη Δεβελέγκα, Αλέκο Καρύτσα, Νίκο Κασιούμη, Έλενα Αντωνίου και Γιάννη Γιαννάκη.

Διαβάστε την συνομιλία ή ακούστε την στον χρόνο 1,24 λεπτά, πατώντας
εδώ!.
-Δημοσιογράφος: Το χειρότερο ήταν στην Κύπρο για την απόσταση.
-Πάτσα: Δεν περάσανε καλά τα παιδιά μου στην Κύπρο. Λίγα προβλήματα οι Έλληνες με τους Κύπριους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...